Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
tai kiekvienas manau smagu, zinoma pirmas smagiausias,nes nezinai kaip kas 😀
aisku dar kaip pirmas 😀
aisku dar kaip pirmas 😀
Ateis laikas bus ir visas kalnas 😀 😃 smagus tas nestumas 😀
as dar nezinau ar su kojikem duod man y pilviuka ar su rankytem to nezianu 😀 jauciu jauciu kas bus desis kaip paaugs . bet y komoliuka susigudz visada kaip tik atsiguliu ant nugaros . toks kalniukas buna 😀
vartysis patikek visaip 😀 ir duosis oi kai sulauksi kol paaugs pastipres tai taip jausis viskas 😀 as dabar atsimenu kai man buvo 5 men tai eina sau palyginus su dabartiniais judesiais tai niekis ten buvo, dabar matai rankytes iskilusias nu guziukus tokius issokusius oi smagu 😀)
o as dar nezinoj esu nezinau kas bus 😀 o taip noriu zinoti . tai jeigu sedmenai sedi tai visa nestuma sedeti gali ar jis vartosi kaip jam geriau 😀
man jau tris kartus patvirtino kad mergaite, taip jau greit laukiu nesulaukiu 😀 tai jos jau geriau zino nei mes, as ir nesuprantu kaip ten ka mato 😀
nu va jau tau ir ant dienu bus lelius jau tai ko laukies ? 😀 zinok nezinau pirma arta ejau ekoskopyja darytis tai pasake kad bus berniukas, bet sedmenai buvo is kur jin zinojo net neisivaizduoju. 😀 pacei smalsu butu suzinoti kas .toks pilviukas atrodo sunkin po truputy dar 4 men ir viskas turesiu rankoj baby 😀))
na neblogai gan, tik sunku paeit kojos nerva uzspaude tikriausiai😀 bet nieko, pilvukas nusileido, kazkiek atsileido jau spaudimas.man jau 35 savaites bus pirmadieni 😀 gal zinai ko laukiat? 😀
o kaip tu pati jauties ? kiek tau laiko yra😀
zinai kaip jau spurd vaikiukas turi ziureti ka valgai nes ir jis semes is tawes maista kartu valgo
po kiek laiko praeis, pradzioj per daug tas jautrumas didelis 😀
nu jau reik ziureti ka gerti ir valgyti 😀
tai man lygiai tas pats negeriu kavos nebent labai labai retai anksciau atsigerdavau,bet per nestuma net jos kvapo negalejau uzuost, bet praejo, bet negeriu vistiek 😀
as jos seip negeriu tai drauge neturejo arbatos sako kompanija palaikyk 😀 jetau daugiau nebegersiu geriau gersiu arbatos 😀
organizmas tiesiog neprijama ir tiek 😀 man per nestuma ir kavos neprijame 😀
gal zinot kodel mane supykino atsigerus kavos puodeli ? seip jos negeriu bet neturejo arbatos tai teko gerti kava kompanija palaikyti , is seip ne taip gryzau namo , net nesupratau kodel man taip nutiko odb taip sunkei jauciuos silpna , nieko valgyti nenoriu bet reikia...
saunu, tada kai issiaiskinsi pranesk kas tau ten atsitiko 😀
unique visiskai sutinku 😉
zinokk nesvarbu,kad jau greitai, bet cia viskas del leliuko ir taves 😀 atsarga gedos nedaro tikrai 😀
dekui unique uz atsakyma 😉 tikiuosi,kad viskas bus ok, na jai rasiu tel. nr. tai butinai paskambinsiu,o siaip man Banaldi pas ja reieks apsilankyti vistiek, apziures mane is visu pusiu.
laukiantistebuklo - zinok kreipkis pas gydytoja, blogiau nebus tikrai, nes saugok, nenoriu prigazdint,bet ka tik nebutu blogiau 😀 turi savo ginekologes numeri? jei taip tai pasuk pasakyk situacija ir ji pasakys kaip pasiielgti 😀bus protingiausia😀
na siaip jei tik nesenai prasidejo nelabai buvo kiekviena diena,bet poto jie daznejo,o jei jau senai juda tai as jausdavau kiekviena diena😀
Mamytes,turiu sioki toki klausimuka jums 😀 Sia nakti buvau atsibutusi nuo labai diedlio skausmo nugaros sone viename, galvojau,kad jau net reikes greitaja issikviesti,nes labai jau skaudejo ☹ taip spazmavo skausmas tai uzeina,tai praeina tai vel uzeina tai vel praeina,pasedejau koki 5min kol siek tiek aprimo ir atsiguliau,uzmigau. Siandiena atrodo lyg ir nieko,bet dabar nesenai atsiguliau paguleti pasiziureti TV ir jauciu kad vel tas skausmas tai atsiranda,tai vel nuslenka tai vel atsiranda tai vel jo nera, na taip spazmuotai, tai gal jus mielosios zinote kas cia galetu buti man? Bet jauciu,kad tai susija su gimda,ar vaikuciu,nes kai skuasmas ateinalyg ir jauciu gimdos srityje kaska, bet tiksliai negaliu garantuoti.
tikrai geros info is jusu gavau ,tikrai pravers man 😀 o ar yra kas liepos men gimdys ? o ar judesius kiekviena diena justi gali ar yra taip kad visa diena nejunti ? gal taip buti ar ne .
ai gintaryte tada tepk su perskindol vaistukais nugara jie nekenksmingi ir patikek padeda. man sake gydytoja arba su jais arba dirza detis 😀 nes jei dar nera pilvuko tai su jais gali patept tikrai nepakenks😀
virginija25 - as gryna omega 3 geriu is gamtos namu. tai sake gerai. pregnacare geriau tai visi pradejo sakyt ka nuo ju ispumsti nuo tu tokiu papildu tai nebegeriu ir sake veiksmingiau kai geri viena paskirta,o man teskyre omega3 tai ir begeriu ji. o del magnio ka pasakysiu ji skiria iki tam tikro laiko tipo ne iki pat galo reikia gerti tai kai paskyre vien omega tai ir geriu vien omega.
gintaryte folio rugsti reikia gerti kad vaikiukui apsigimimu nebutu,bet manau jos yra tavo vitaminu sudeti( jei ne, tai yra atskirai vien folio rugstis,bet kaip minejo unique ir kitos mamytes jos labiau reikalingos pradzioje nestumo,nors nemanau kad pakenks jei visa gersi). daugumai daktares siulo pregnacare.kiek teko paciai lyginti sudeti su kitais tai pregnacare yra keli vitaminai kuriu kituose nera.bet gerai tokie kokius turi(nes tai vis delto vitaminai) nei jokiu,o tikti tai tinka, nes jei parasyta nescioms tai tikrai tinka.o unique kokia omega3 geri,nes man daktare sake nevisos tinka,jei gerai supratau gryna turi buti.o nebandei unique pregnacare plius gerti,jei neklystu ten yra ir omega3 ir magnio? Gintaryte gali ir pati,nes vitaminam recepto nereikia,o kartais buna kad nescioji pati jau zino kokius pirks
unique> zinai ka turi tokia dalyka dirza ir geriau su juo nei kenteti skausmus nugaros, pas mane nieko nera beveik to folio rugsties tai man sako dauguma kad negerti kiti sako gerti tai va nezinau ko cia klausyti daktare nieko nesake apie tai . o taip papildus pati gali pirktis ar turi klausti daktares kokius gerti na man mama nupirkohttp://www.camelia.lt/evaistine/preke/vitaminai-plius-nescioms-ir-maitinancioms-vivavit-30-kaps-/?id=10000289220 ar jis tinka vartoti ?