Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

08. Jun 2011, 10:05

labas rytelis visoms,na vel rytas su 30 karscio,jau nebenormalu,lauke dumu kvapas,vakar net nevedziau mazosios i lauka,nes pati ejau i parduotuve uosviene isleido,tai tik isejau i lauka iskart i gerkle kiro,oir visa diena kosulis eme ir galva skaudejo,mazoji ir 8vakaro uzmigo,nes vakar net lango atidaryt negalejau,vakare palijo 5min tai net nenuplove gatviu,pas mus nera silto vandens visa sav tai isvis nei atsipraust normaliai,o bega ledinis vanduo,mazaja vakarais nuprausiu pasildzius,pati lendu po saltu...sendien pusryciam daviau sausu pusryciu su pienu tokie ziedeliai,tai mergyte visa lekstute suvalge patiko valgyt paciai su sauksteliu,einu paruosti menkes dvi vakar katveze katik pagautas,tai darysiu kotletus bus ir mergytei sviezios zuvies kartu pavalgyt

07. Jun 2011, 23:34

Sveikutes. na jo, su tais gasrais baisu. Tiesa nei namie but, nei lauke...po dusu vis su mazike lendame...pas mus katilas tai vandens yra, sildyti nereikia...O kad sako tete pirma , o ne mama tai as ir girdejau,kad antras bus vaikas sunus. Noreciau as antro sunaus...bet nepykciau jei ir mergaite. Maniske jau ramesne, dantukai virsuje prasikale, 11 dantukas apacioje ir jau kalasi, tai dabar tik slogyte ir kosulys vis laikosi...Desreliu as neduodu maziukei, sakoma is ju jokios naudos, bet norisi paivairinti, karta buvau davusi, bet kaip nekaista mazikei nelabai jos tiko, nors sako vaikai labai jas megsta...gal dababr duociau gal jau ir valgytu, buvo gal dar joms nesubrendusi😀

07. Jun 2011, 12:58

Labutis.ne kas jums ingusete su laukeliu, gal sulauksite lietaus ne tik jus ir oras issivalys nuo visokiausiu dulkiu. pas mus vejukas stiprus, bet siltas, gal kur lietus jau ir vaiksto. mes tai laukely vakar buvom nuo puses 5, nuvaziavom i pard., dar kieme pabuvom ir gryzom. daugiau nejom, nes labai buvo zyzli, tai uzmigo vakare val.pamiegot, geresne atsibudo. veikia vaikus karstis, nes ne vakar vakare,ne syryt koses nenorejo, vos puse suvalge, tik misinuko noriai gere daugiau nei kaip visada. pas mus dujas atjungs nuo 13-16val.tai gerai, kad el.virduli turiu, bus kur darzovine sildyt. dabar pokaituka miega, gal ilgiau nusnaus ,nes 1.5val. jau jai mazai. kai apie 3val.ismiega ir tai buna,kad vakare dar pusvalandi nusnaudzia,jug visa diena tiek darbuojasi musu mazosios bitutes. i laukeli vel eisim apie 5val.,vaziuosim i biblioteka knygeles pasikeist, jau sias "ismoko". tiek Klp,tiek Plungej prognozuoja lietus trumpalaikius su perkunija, tad jei ka issiausim abi su mazaja basom ir grysim per silta lietu 😃

06. Jun 2011, 21:56

kaip tik zejau zinias, nu ne kas blemba su tais gaisrais, o dar toks oras☹ as jau labai laukiu lietaus, mes tai 20val buvom kieme, ir tai karsta buvo..

06. Jun 2011, 21:42

sveikutes,ar dar gyvos?neiskepet?mes nuo 5 iki 8 prabuvom lauke,parejusios vandeni sildem atsiprausti nes visa savaite karsto vandens nebus profilaktika daro,pavalge makaronu su padaziuku ir katik uzmigo,tai galima dabar ir man atsipusti,jo ugnes mama as ir kai pasakau ,kad negalima imti ar listi kur tai baisiausiai isizeidzia ir supyksta pradeda verkti,nors esu apsaugas uzklijavusi moka jas atplesti kai reikia panagrineti spinteles,klp uzterstas oras kintuose durpynas dege,tai visi dumai ant musu eina,per radija tipo su vaikais i lauka isvis neiti,na tai visai nublusim nei namie nei lauke begalim buti,na ryt ziuriu jau lietu rodo,tai gal nulis atgaivins mus biski,na labos nakties visiem vaiuciam ir mamytem

06. Jun 2011, 17:46

sveikos sveikos😀 kaip smagu, forumas atsigaves😀 as su savo ozkute nebezinau jau kaip elgtis, uzsilipa jau ir ant taburetes aukstos, ir ant stalo, ant spinteliu bando lipt.. na pabari, pasakai kad nelipk, tai oi kokios isterijos prasideda, bliauna ir tu mama pati blogiausia☹ ir taip su viskuo.. taip tai labai gerute ir ateina mulu mylu padaro, ir buty duoda, na bet tas pasakymas neimk ar negalima tai katastrofa☹ mes siandien valgysim triusi troskinta su bulvytem ir cukinija, grietineles padaze😀 siaip pusryciam valgo pieno produktus (varskyte, jogurtas, kartais desryte) o vakarienei dazniausiai kruopas valgom..

06. Jun 2011, 13:25

Labuciukas avinuku ir jautuku mamytes.mano sunus avinukas,dukryte-jautukas,tad oi kaip linksma.abu su charakteriu! 😀 mazoji tik kartais pasioziuoja,ypac kai tetis nori atimt tel.savo,jo toks didelis,raudonas( senovinis),jai labai jis patinka. mazoji valgys grikiu,mesytes ir darzoviu, as sau salotu agurku-ridikeliu su namine grietine pasidarysiu bei bulviu,o sunui -pupeliu sriubos,nes salotu jis nevalgo.tad tenka galvot ka duoti jam.viskas patinka ka brolis valgo,tad jis megsta,kaip ingusetes Alteja, tuos karstus sumustinius,tai ir mazoji tuoj ima.nu kadangi musu dantukai labai greit per menesi sudygo,tad dar mokinames valgyti, betrinu su sakute,kad butu jau mazu gumuleliu ir kramtytu. vakar jau ne taip rijo,kramte,tad neveme.nu ismoksim panaudot dantukus ! 😃 rytais varskyte, dribsnius, kose ir misinuko.pavakariais-kose,o vakare-misinuko.dar nakti kaip laikrodukas 5val.uzsimano misinuko,gal reiks pabandyti duoti tik vandenuka ir atpras valgyti naktimis? o manoji rozalinka lengviau sako mama,nei tete (sunus irgi sauke mama). mano puske kur turi 10vaiku yra sakiusi,jog jei vaikutis pirmiausia ir labiau saukia mama,tai kitas vaikas dukryte, o jei tete-tai berniukas.gal juokinga,bet jei atitiko "bandymas" ant 10vaiku ( yra 2berniukai ir 8merginos!, labai sauni seimynele), o man su dviem 😀

06. Jun 2011, 13:14

as tai iskepiau kotleciuku ir bulves dar verda. labai jau skaniai valgo juos.

06. Jun 2011, 13:01

pietum tuoj eisim valgyt vistienos troskintu kepeneliu su darzovem ir ryziais

06. Jun 2011, 13:00

as tai duodu sumustinukus keptus keptoj toj sumustiniu keptuvei,labai neapkepinu bet jai patinka traskus gaunasi ir idomu nagrinet kai viduj desryte su suriu yra,rytais kosiu neduodu,duodu varsketuku ar blynu irgi iskepu,varskyte ,desrytes papjaustai su batonu kvadrateliais ir agurko,patinka jai idedu i lekstute ir valgo,batona pakepu,ar lietini blyna,manoji ir laipioja senai nuo lovos,jau ir ant pufiku lipa bet neleidziu

06. Jun 2011, 12:54

😀 berzdzioniukai😀 ryte as ir buna kai speju iskepu blyneliu, bet varskiniu, kad butu vertingesni...varske, kaiusianiai ir truputis miltu, druskyte, cukriukas ir kepu...

06. Jun 2011, 12:17

ji jau pas mane senokai jau uzlipa ant lovos ir ne per seniausiai ismoko nulipt. as jai kartais iskepu mazu miltiniu blyneliu ir skaniai juos valgo.

06. Jun 2011, 12:08

na gero pasivaiksciojimo jums ruciuke😀 mes tai jau begame, laipioja ant lovos ir nuo jos, nuo kedes ant lovos...gazdina jau ji mane. Maniskei atsibosta koses kiekviena ryta...tai buna, iskepu bulka apvoliota kiausinyje, bet retai..

06. Jun 2011, 11:54

sveikos mamytes, mano mazoji jau nori vaiksciot. i pirstus man isikabina ir eina. musu pusryciai buna kokia nors kose.

06. Jun 2011, 11:35

Ka gaminsite siandien pietum?😀

06. Jun 2011, 11:32

Sveikutes.Turbut visu maziukai moka tiek jau daug. na liudna jums kai tevelis isvyksta, man tai net linksmiau kai zinau,kad musu tevelis bent lietuvoje liko, o ne londone. vakar vakare isvaziavo i Vilniu gris penkadieni savaitgaliui, po darbo ginimo vaziuosime mes su dukryte pas teveli pabuti Vilniuje, pas ji vesiau bute nei cia Siauliuose...mes tai kepame, i lauka iseiname ir ryte, kai pavesis buna, pavaikstome keliukais.Dabar migdosi lovyteje. Gerai,kad bent rytineje puseje dukrytes kambaryje saules nera. O ingusete karstus sumustinius valgo ir mazoji? ka rytais duodate pusryciu mamytes? Norisi paivairinti, bet jau sunku ismastyti. Siandien tai dribsnius valge su pienu ir arbatos isgere puse puodelio, nes gerklytei mums reikia, nuo kosulio. pries miegeli agurkiuka puse supjausciau ir su grudetos varskytes pora sauksteliu sumaisiau, pries miegeli pakapste truputeli, bet galima sakyti nevalge, nors agurka labai megsta. Pas seneli sode jau agurkiuku siektiek yra, tai jau galesime valgyti...pirktiniu bijodavau duoti...

06. Jun 2011, 09:14

labas rytas mamytes,nu saunuole tavo dukryte rozalinka,mes jautukai esame tad ir mokam issireikalauti ka norime tiok mamyte nevisada duoda,maniske ir nagrineja savo kuna,parodo ant manes kur dantukai ir t.t,patinka ir kate puka,tai gainioja visur dabar arba kartu su kamuoliu zaidzia,patinka ir viska padet daryt,buciuka man duoda ryte kai ateina i lova prisiglaudzia ir iskart duoda buciuka,mes jau likom vienos tevelis isejo i jura,i lauka iseinam tik vakare nes neimanoma diena,dabar pavalgem karstu sumustiniu ir eisim darytis saltibarsciu.

05. Jun 2011, 23:41

moka pasakyti : tete, mama, tik tete lengviau kazkakip jai gaunasi, mama, kartais saukia baba 😀 suniuka vardu Sarma, saukia ''ama" kai nori,kad pakelciau, sako apapa, kai dainuoja kokia daina per telika ji ir niuniuoja...viska labai megdzioja, zaislai ja mazai domina, jai svarbiau su manim bendrauti ir knygutes vartyti...arba begioti isikibusi man i ranka, arba ja truiu gaudyti..pasireiskia avinelio charakteris, jei as i ja nereguoju tai ji prieina, pasilenkia ir ziuri tiesiai man i akis ir sako ''ei..arba aaaa" jei ko neduodi tai balseli parodo, bet pastebejau priklauso nuo nuotaikos, nes buna,labai paklusni, pasakai negali tai negalima, neima, o kartais specialiai daro...😀 paprasau as jos bucio neduoda, bet kai pasakau nu ir neduoki, ji kai sugalvos pati ateis ir pabuciuos, bet ko papasai nedaro, tik darp kai pati to nori...dar pasako kaip gyvunai sako: anciukas, karvyte, kalakutas, kaciukas, suniukas, pauksciukas...😀 visas savo kuno dalis parodo, labai graziai bamba sako😀

05. Jun 2011, 23:33

Sveikutes. Man sunku ka patarti, bet man gydytoja ir buvo sakiusi, kad maitinki iki 2 metu, bet as maitinau iki 2 menesiu😀 mano mergina tai galima skayti viska supranta, bent jau man taip atrodo😀 ji pasisiojusi ant grindu ir puola valyti, butinai a sjai turiu paduoti skudureli dulkem valyti, jei mato,kad as valau, geria is puodelio ir gerai, tik aisku mamyte palaiko,nes kai uzsivercia tai visas vandenukas buna ant jos, bet vakare pienuka dar atsigeriame is buteliuko su soskyte. Mes dabar truputeli vargstame, dantukai atkeliau ko gero visi trys iskart, turejo temperaturos, nukrito, dabar jau tris dienas su kosulu, uzkimusi yra, bet be temperaturos...

04. Jun 2011, 13:10

ne is buteliuko, o is puodelio 😀, sorry

04. Jun 2011, 13:10

is buteliuko jis irgi moka gerti,labai megsta kefyra,tik del maitinimo viena problema-kai jis uzsimano, pradeda "plesti" nuo manes rubus,siekia kruties bet kokia kaina (avinukas) 😀 ir nesvarbu ar mes namie ar lauke 😀

04. Jun 2011, 13:04

Labutis.suprantu tave eimantukas.as kai auginau sunu,pradejusi dirbti,kai jam buvo pusantru metuku irgi norejau nutraukti,bet gydytoja siule kaip iseina maitinti bent iki 2m.tad as ji maitindavau ryte,pries iseinant i darba, ir gryzusi po darbo,vakare.taip maitinimu skaicius sumazejo.mano irgi uzaugo be ciulptuko,tad ciulpimo refleksa keisdavau duodama ko pagrauzti-dziuveseliu,morka.ismaitinau iki 2m.2men.o tada visi trys susedome pasikalbeti.tetis aiskino,kad tu jau didelis ir gali gerti pienuka is puodelio,nes labai gerai moki gert is jo.kelis vakarus dar puole prie manes,stengiausi issivesti i laukeli, pazaisti ar pard., kad pamirstu.taip ir atprato.deja,iki siol negeria jokio pieno,kefyro, nevalgo greitines. dukryte maitinti turejau malonuma apie menesi ir tai su pertraukom,tad augam su ciulptukais,buteliukais ir misinuku.

04. Jun 2011, 12:16

labas visoms mamytems
mums siandien jau 1metukas ir 2 men.labai seniai nebuvau cia.visi uzaugom jau dideli,taip greitai prejo tas laikas.
turiu klausima,gal kas is mamyciu galetu man patarti.savo mazyli dar maitinu savo pienu.po truputi galvoju apie nutraukima,bet turiu beda,mano mazylis nuo gimimo neima ciulptuko,o is buteliuko geria tik su kietu antgaliu.pas ji dar yra ciulpimo refleksas,ir as atstoju ta ciulptuka,kaip neskausmingai nutraukti maitinima,nes tada mazylis lieka be nieko.
is anksto dekoju uz patarimus.

04. Jun 2011, 09:54

labas rytas😀 ingusete prajuokinai😃 dabar tai su sautuvu paukst ir viskas😀 ziurim dabar mamyciu kluba, Ugnei lialias rodo tai baisiai patenkinta😀 vaziuosim siandien gal i panorama pazeti, kiek girdejau programa bus kazkokia ir ropliuku lenktynes😀

03. Jun 2011, 20:51

Nu saunios merginos,visos saikingos kosmetikos vartotojos.kai ingusete skaiciau tavo ausu durimo istorija,prisimiau tavo bajeri,bet tada jug dureisi su papr.adata,o dabar svelniau viskas gaunasi.gal,kad nebuvo perdaug sovietiniais laikais tu grozybiu ir nereikejo.jug mokykloj dazytis nesvarbu ka neleido isvis,auskaru taip pat.atsimenu kai mokykloj del akiu pasirode viena mergaite su auskarais,ziurejom kaip i koki stebukla 😃 labutis kromine,pristatyk savo stebukleli 😀 kiek suprantu jus siu metu balandukai,tai galesime patarti jei reikes 😀 , nes musu jau metinukes. mazoji mano daug ka ciauskia, ypac kartoja ka pasako brolis. broli saukia "ava",o jei saukia broli donatai,tai "avada" arba "dada" 😀 jo laukia labai gryztant,o kai pasirodo,tai net soka arba bega man pasakyt.

03. Jun 2011, 19:46

sveikos,o kiek priraset,mes katik gryzom isPALANGOS buvom pasivaikscioti,bare pavalgem skaniai,mazoji tiek prisilakste kad jau uzmigo net nevalgiusi,nezinau ka nakti veiksim,ryt islydim ir mes savo teveli,tai nebenueisim i miesta net i svente,del auskariuku tai mes gavom gimtadienio proga dovanu tai vasaros pabaigoje dursim turbut kai teis grys,o as tai 14metu viena ausi buvau issidurus ttai antros nebeleidau durt ir pasakiau ,kad gyvenime nebesidursiu,taip ir esu be auskaru...manoji daug ka ciauska,daug ka supranta,plika lakstydama jei pasisioja bega iskart paimt skudura ir eina valyt pati,daba su lele turi ka veikt girdo jai vandeni,poto sluosto asaras ir pampersa deda kai pradeda sisioti,l;abai patinka piesti ant magnetines lentos,groti su pianinu,sokti ir zygiuoti kaip kareivis,nesuprantu iskur ji ismoko,bet kad pradeda zygiuoti tai gali juokais numirt

03. Jun 2011, 19:31

tiesa, ka jau kalba jusu mazieji? ar daug ka parodo kai ivardinat?

03. Jun 2011, 19:30

rozalinka jau man cia ne naturalu o nehigieniska😃 sveika kromine, kada gimete, ka turite, koks vardukas?

03. Jun 2011, 18:10

Mes taip pat gimeme balandyio pradzioje.

03. Jun 2011, 17:41

auskariuku mazjai tevelis nenori verti, sake kol 4 metu nebus neversime, ir as sutinku...streso gal ir maziau kol mazesnei praveri, bet kitos problemos, o 4 metuku sunkiau rikalbinti, bet sveikiau ir geriau ausytem....mes butinai prasidursime , bet veliau...pati nuo 14 metu issidurusi, bet auskaru mazai nesioju, nesiojau iki kokiu 20 metu, paskiau tik per sventes verdavausi, o dabar net per sventes ne visada isiveriu...

1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 137