Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

03. Jun 2011, 17:38

😀 ziurint kas tas naturalu😀 kalbu apie koju plaukus ir pazastis...as pazystu tokiu zmoniu kurie uz naturaluma, ir neskuta kojiu, o atrodo tikrai kalikiai kai uzsideda pedkelnes😀 Siaip as nieko pries kai mergiates saikingai pasidazo, kaip jus sakote, tusas ar skaistaliuaki ri lupu blizgis, bet kiai prisidazo keturiais sluoksniais tai baisu...dabar tokie laikai,kad 14 metu paneliu nepastumsi....siaip tikrai baisu ziureti, ypac kai 14 - metes eina su raudonom lupom ir juodom akim arba soliariumo nudegintos...soliarumas nera blogai saikingai, ypac pries vasara pora kartu reikia nueiti...

03. Jun 2011, 16:19

as ir is kosmetikos kazin ko nenaudoju, i soliariumus nevaikstau, tai barbe ir nesijauciu😀 auskariukus kazkada pries daug metu turejau, bet buvau uzsigydzius, dabar protas biski kitas, tai ir priziureti kitaip😃 savo mazajai tai irgi bandysiu iskiepyt kad naturalus grozis yra graziausia, bet kokie laikai bus kai uzaugs - neaisku😀 gal vertybes issisaugos😀 as pvz ir savo mamai dekinga kad neleido plauku dazyti, bent nenusiuro, o ir dabar nematau reikalo ir dazyti😀 va tevas ir tas neleisdavo nagu lakuot, vaiksciot netvarkingai.. na gal tikrai nuo auklejimo priklauso, bet savo mazajai nedrausiu, tik patarsiu😀

03. Jun 2011, 13:07

Labutis.tai va su tom ausytem.kai man del akiu nebereikia,kazkaip apstojo bloget, tai vert auskaru nesiruosiu.nu nenoriu. vyras planuoja mazajai auskariukus, tad sakau, kai bus didesne. as isvis is tu, kur nemegsta "blizguciu", kiekv.diena "dabintis". ir kosmetikos turiu, kas man butina, o kiekv.diena blakstienu tuso, akiu piestuko ir lupdaziu pakanka. pas mano mama nebuvo deficitines kosmetikos, ir kazkaip man jos nereikia perdaug. buvo laikas,kai nuvaziavusi i sokius kaime, pasiskolindavau pusseseriu kosmetikos ir pasidazydavau, kaip man tada atrode grazu, bet ryskesni makijaza dabar tik baliams palieku. vyrui patinka, kad as ne "barbe", kad nereikia lupdaziu pastoviai valgyti 😃 dabar merginos kitokios, bet kai matau drauges mergina 17m., tai suprantu, kad mergaitei daug kas nuo mamos poziurio priklauso. ji taip pat turi "pirmo reikalingumo kosmetika", tad jos merginai tuso ir lupu blizgiklio uztenka. net plauku ne karto nera daziusi, tik drauge leido paskutinio skambucio proga sruogeles padazyti "dazu sampunu".

03. Jun 2011, 09:43

atigur ne pupai veriau, o sau😀 neturejo boba bedu isigijo😃 mum bus gerai ir nivea kremukas, nesiruosiam niekur vaziuoti tai uzteks tokio😀

02. Jun 2011, 21:38

Labutis.apejau kelias vaistines.vyksta akcijos nuo saules kremams visa birzelio men.!!! litfarmoje buvo tik kelios rusys,tai ziurejau kur 50,tai keli buvo po 65lt ir vienas apie 15lt.akcija 30proc.,tai paskaiciavo kazkur apie 46-47lt. euro vaistinej vienoj vietoj sukrauta ir radau su 50 nemazai,kaina akcijine nuo 27-45lt.ziurejau,skaitinejau kas geresni.tie kur pigesni kiekis apie 50ml,kur brangiau 150-200ml.siaip yra ir kur galioja 3m.,bet visi atidarius ir pradejus naudoti galioja metus.tad didesni kieki nusipirkus siule naudoti visai seimai,nes kitamet jau visa vasara nebeisgalios.gal dar vyksta akcija ir kt.vaistinese.kol kas kainos mazesnes euro vaistinej ir did.pasirinkimas.maximos xx pard. "ant smugio" nieko kol kas neradau,bet zadu pirkt is vaistines. nu tu "galvota" rozalinka.manau,kad sauni dovanele bus.gerai,kad did.mieste gyvenat,nera problemu toki siurpriza padaryt.pas mus nera tokios galimybes,tik Klaipedoj arciausiai. liudna tavo pupai su ausytem ugnesmama,as tai bent be 3m.nezadu vert auskariuku.brolis vere dukrytei 5m.gimtadienio proga,gerai pasiseke.as kai auskaru nenesioju ir ausu neturiu issidurus,tai kazkaip ir "nekaifuoju".

02. Jun 2011, 17:12

pagalvojau, dukryte jam jau didele dovana, tai geriua lei dukryte vaiksto su uzraso ant maikes, o ne tetis..manau jam smagiau matyti dukryte vaiksciojancia su tokiu graziu urasu, nei paciai buti su tokia maike

02. Jun 2011, 17:11

Sveikutes. Maniskei turbut ne skersvejis o dantys, nes smegeneles apacioje tai ziauriia patinusios...dvi dieneles su temoeatura...bet siandien jau gerai, tokia apdujusi tik ji, pavargusi, pirstus griauzia, seiles bega, burbulus pucia is seiliu...Del kremuku nuo saules tai nepagailekite pinigu, pirkite is profesonalios kosmetikos, ne oriflane, avon ar margaritu ir nivea ...labai gerai skaitykite sudeti...Mes turime nusipirke Gernmaine de capuccini su spf 30...kai buvome tenerifeje labai mus gelbejo tas kremas...Tevelio dienai tai sugalvojau nupirkti maziukei maikute, ant kurios nunesiau ,kad uzrasytu MYLIU TAVE TEVELI, sekmadienio ryte dukryte aprengsiu ir iduosiu gelyte,kad nueitu pasveikinti, o as suruosiu pusrycius ir sakysiu vaziuojame i gamta pusryciauti😀

02. Jun 2011, 16:25

oi oi o man pradeda puliuot ausis☹ nuejau pas kosmetologe ta kur vere, israse purskalo, pasirodo receptinis, niekur nepardave.. prisipirkau antibakteriniu, plaunu dabar, nezinau teks vel gal atsisveikint su auskarais☹ siandien akcija iki parduotuvei nivea nuo saules kremukams, tai kazkaip pazejau ir nupirkau purskiama 50, tai sumokejau 24lt.. laukiu lietaus, nebeimanoma nei eit kur nei namie buti, mazoji liulioja nuogute😀

02. Jun 2011, 14:59

Tiesa,ar bepirkot koki krema nuo saules savo pupom? pakeliui pas mociute bus vaistiniu reiks paziuret,jei vel nepamirsiu.

02. Jun 2011, 14:57

Labutis.pas mus Plungej liutis praejo pro sali,girdejosi tik grumojimas, vejas buvo pakiles,bet nepasieke lietus musu. syryt ejom i miesta,tai toks saltesnis vejukas pute,bet kol gryzom apie 12val.isilo ir jau silta.mazoji gryztant nuluzo, isinesiau, nurengiau ne nejuto, beveik 3val. ismiegojo.tad sulaukiam brolio,visi pavalgom ir vel kas kur. mes pas mociute i svecius, sunus i treniruote.geros dieneles! 😃

01. Jun 2011, 12:17

rytoj pranese liuti, norisi kad nulytu, o po to vel karsta gali buti😀

01. Jun 2011, 12:17

sveikutes, matyt ir mano buvo gavus skersvejo nes praeita penktadieni turejo temperaturos 38.6 tai per kelias dieneles pasveikom. vakar buvom pas daktare atsakyma nunesem is kliniku pasvere tai nieko nepriaugo 8.6 kg. paaugo puse cm. tai dabar ugis 71cm.

01. Jun 2011, 12:02

Sveikutės 😀 su pirmąją vasaros diena mielosios!!! 🌷 ir su vaikučių dienele mūsų mažylius!!! 😘 kad jie būtų visad laimingi ir mylimi 😉 mes tai pas teveliu sestad. eisim saslyku kept,popiet,kai karsciai "nueis",nes teveliai sekmad.vaziuos tai i vienus kapus,tai i kitus-uzdegt zvakeliu.mes cia pat aplankysim uosvio kapa bei vyro seneliu.pritariu ugnes mama,kad rozalinka tavo pupa galejo skersvejo gauti.kaip tik kalbejo kazkokioj laidelej,kad mes to skersvejo nejauciam,o vaikams jis pavojingas.as stengiuosi langus atidaryti tik vienoj puse,o kai uzmiega, tai skersveji sudarau kituos kambariuos.dar savaitgali gal prisjungsim prie ingusetes,pabut vaiku sventej Klaipedoj,nes Plungej kol kas nieko neuzskaiciau.viskas priklausys nuo oro,nes jei taip karsta,tai tik vakarop gali kazkur eiti.

01. Jun 2011, 10:59

del dovaneliu.. tai as siaip mastau gal kazka is smile.lt uzsakyti, man prijuostes labai patinka, ar dideli puodeli su Ugnes foto😀 o siaip tai jauciu vaziuosim i druskininkus, o ten jau sugalvoti lengva😀

01. Jun 2011, 10:57

sveikos mamytes, vakar rasiau, o ziuriu kompas uzstriges buvo ir neikele... mes vakar tetuka islydejom, tai dovaneles bus tik kita menesi.. as sau dovanele pasidariau, isiveriau auskariukus😀 skaudejo😃 kaip ten mazuliam kai veria neskauda.. del plaukuciu galvoju jau reiktu pakirpti kirpciukus, nes neiseina jau nei supint, visur pilna plauku, tai segu.. rozalinka, gal skersvejuko kur gavo mazoji? ar nuo saules? ei tai mus ir galit aplankyt jei Vilniui busit😉 mes ir tik i vakara eisim i lauka.. ingusete suerzinai mano skrandi😃

01. Jun 2011, 10:31

sveikos,per tevu diena pasveiokinsim teveli su ALTEJA vaziuosim i svente ir mieste skaniai kurnors papietausim,klaipedoj daug svenciu bus su vaiku ir tuio paciu tevu diena,ir akropoli ir bige ir prie kruizo terminalo,yra pas mus jau ir supynes vaikam atvaziavusios visas parkas,bet per maza dar mazoji,palauksim kitu meteliu,nakti miegojo gerai,vakar buvom ventes rage pasivaikscioti,labai daug uodu parsivezem rukyta karsi tiesiai nuo zveju,tai vakare apsivalgem,o mazoji po keliones nuluzo greit,tik sendien kazkokia eina zyzdama,karstis veikia plika vaikstineja namuose 26laipsniai,lauke pavesi 30,i lauka tik vakare teisim

31. May 2011, 22:02

Sveikutes. Maniskei siandien temepratura buvo sukilusi iki 38.5, bet idejau zvakute ir nukrito...galvojau,kad jau man vakarienes nebevalgys, bet nieko, valge ir dabar miega...me splaukuciu ir nekirpome, ilgi pas mus, net eglutes supinu ir palpmes risu ir kasytes...ilgaplauke pas mus ir...Musu tevelis jau nebevaziuos i Londona, lieka lietuvoje, bet susimatysime tik savaitgali, o vasara pacios pas teti vaziuosime i Vilniu...Ka galvojate tevu dienai su savo mazaisiais?😀

31. May 2011, 12:15

Labutis.valio,balanduku mamytes pasirode! dziugu! mes su dantukais turbut apsistojome trumpam, uztenka per menesi 7issiperejom (turim 8paprastus ir 1krumini), tad tegu paauga. ir taip vaikas dar nezino ko priviso toj burnytej, bandom mokintis kramsnoti, tad namini suri padziovinta, kukuruzus, dziuveselius grauziam. plaukuciai pas mus ilgi,tad dar nekirpau,bet risu.tai viena "palme",tai dvi.orai taip greit pasikeite, kad net nesitiki, bet labai norisi but lauke. ir mazoji labiau nusikala, nakti geriau miega. kadangi pokaituka eina apie 12val.tai po jo pavalgius, apie 4val. kaip tik i laukeli, po didziuju karsciu.pas mama savaitgali kepem pyraga su rabarbarais,tai siandien zadu spurgas virti.norisi kazko skanaus,jug kelios dienos jau praejo po smalyziavimo 😀

31. May 2011, 10:00

norejau dar paklausti ar kirpote plaukucius,as grifka apkirpau nes jau i akytes lindo,o suristi dar niekaip neina

31. May 2011, 09:59

sveikos mamytes,nera laiko kada beparasyti,geri orai tai lauke bunam visa laika,vakar buvom muilo burbulu sventej,tai mergina tiek nusikale su vaikais,tiek prisiziurtejo ivairiausiu burbulu,kad uzmigo 8val vakaro,miegam nelabai gerai,laukiam irgi 9,10dantuko,jau istinusios dantenos,valgom viska po truputi,misinuko nebeduodu geriam dvaro piena,sestadieni vel keliausim i svente vaikuKARKADIENIS kad tik geras oras butu,dabar klaipedoj pavesyje rodo 27.....,na eisim tik po pietu i lauka,nes daba neimanoma,mes ir liksim vienos,nes tetukas jau paskutines dieneles namuose vel i jura iseis

30. May 2011, 22:56

nu jau jo, taio buna, tuscia tai ir rasyti paciai nesinoriu.maniskei merginai zaiurei didelis guzas apacioje, toks bumbulas, ruosiasi dygti 11 dantukas...9-10 dar pilnai neislinde, bet jau musasi, o 11 tai ohoho, guzas toks galingas, kniaukianti siandien ir buvo, bet dar gera, ir miega gerai...

30. May 2011, 11:53

labas labas, mes ir neblogai gyvenam, tetis musu grizes, tai prie pc visai sedet nesinori😀 vis uzsuku, paziuriu kad nerasot, tai ir pati patingiu😀

30. May 2011, 00:49

Sveikutes. daug prirasete, o as seniai be buvau cia pas jus...man mokslai trupouti nervus pagadino, bet pagaliau, aju baigsiu greitau visksa...darbas parasytas, suristas ir lauskiu tik ginimo😀 dziugu girdeti is vusu puikiu naujienu, pas mus ir viska sgerai, nesergame, naglejame, oziukus or rodome...visad apadarys taip,kad atkreiptumei demesi, man geriausiai kai as ziuriu tv , ji mane saukia, as nekreipiu demesio tai ji prieina pasilenkia ir ziuri i mane ir sako eina, arba su ranka kelia galva..tipo ziureki i mane...😀 sysiuka darome ant puoduka, kelione jei vaziuojame kur tia puoduka ir vezames, nes i pampersa nebe visada darome...😀

28. May 2011, 12:48

Labas rytelis.kur pradingusios? oras pas mus Plungej nesuperinis,tad net keista,kad taip tylu.tai sulauket metuku,ir baigesi pasnekesiai?

26. May 2011, 17:57

Labutis,labutis.stai gryzau as.buvo isveztas valyti kompas,bet kompe problemu nebuvo,gali but,kad kaimynai prisijungineja interneta,todel mums jis strigineja.ar jums taip nebuna,kad paleidus daineles strigineja? siandien oras jau normalesnis,tad dziaugiuosi,kad vyras isejo su mazaja i lauka.graziai nerengiau,nes su teciu "turi reikalu".iki irklavimo bazes isejo,tad grys murzina ir pavargusi.turime dar nauju dantuku,tad per geguzes men.mazosios burnytej padaugejo net 7dantukais! dabar turime 8paprastus ir viena krumini dantuka! net baisu darosi.vaikas niekaip neapsipranta,kad kazko "priviso"toj burnytej ir ka su jais reikia daryti 😃 dabar turbut aprims dantuku dygimas,nes ir slogyte,ir kosuliukas baigesi,ramiai vaikas naktimis gali miegoti. jau rytoj mano mazajai sukanka 1m.1men.! tiesa,sveikinam Alteja izengusia i 1m.antra menesiuka 🌷 🌷 😃 mes irgi buvom pas neurologa,viskas gerai,vystomes normaliai.pas akiu vaziuosime rudeni,nes mums nuo gimimo buvo problemu su akiu asaru kanaleliais,tad 6men.buvom Kauno klinikose.tada viskas gerai buvo,bet po metu liepe atvaziuot konsultacijai.

19. May 2011, 09:20

ai tai musu gydytoja pati visa tai patikrina😀 du gydytojai viename😀 nuraminot😀

19. May 2011, 08:19

labas rytas,mes buvom profilaktiskai pas neurologe,liepe ateit kai bus metukai,pries tai buvom kai pradejo stovet lovytej,ziurejo kaip vaiksto ,reaguoja i svetima aplinka,viskas mum gerai,dar galvyte pamatavo ir memoneli paziurejo,dar 1,5metuku akytes eisim pasitikrint irgi liepe tada pasirodyt,cia ne semos daktaras mus siuncia,bet nuo gimimo kai buvom pas tuos gyd tai ir pasako po kiek laiko vel ateit

19. May 2011, 07:39

mus tai siunte pasitikrint profilaktiskai del klausos kai gime su nuspausta kaire puse veiduko. kai tikrino pries isleidziant namo buvo neigiama o po triju men. buvo jau atsistacius ausyte. ir daugiau jau nereikes vaziuot tikrintis.

18. May 2011, 23:09

sakykit mamos jus cia savo iniciatyva vaikus pas daktarus visokius vedziojat, ar jus siuncia? musu niekur nesiuncia, mes niekuo nesiskundziam tai ir neinam pas jokius, o kai paskaitau.. (musu gydytoja pati neurologe, tai atkrenta) bet siaip..

18. May 2011, 22:52

sveikos mamytes mes vakar buvom ausu daktare sake kad klausa puiki ir viskas mums gerai.

1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 137