Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

05. May 2011, 13:10

Labutis.dideja vaikai,dideja vargai 😀 manoji dar truputi sloguoja,bet jau taip nebebega.nosytes valyt neduoda,dantenu patept taip pat.nu,kai dantuku tiek neturim kaip ingusetes Alteja,tai man nors neikanda tepant.paskui dziaugiasi,kad nebeskauda.ryte nusisviete nebloga dienele,bet neseniai nulijo.dabar ir saulyte sviecia,ir lietutis nori lyt.bus matyt kaip po pietu,nes dabar nuejo miegelio.liepiau sunui ,vyrui pradet slept daiktus,ypac telefonus,mp3,plesteisenus.tik pamato ir ciumpa,o jei neduodi,isterija.bandau nukreipti demesi kuom kitu,arba vedu is to kambario,einam degu ziuret,per langa pauksciuku,tai pamirsta,o tuo tarpu liepiu vyrams pasislept.virsuj dantenos tokios smailios visu 4dantuku,bet niekaip neislenda.kazkaip sunaus net nepamenu tokiu sunkumu su dantukais.metuku jau turejom 8,paskui apie 3men.isvis nelindo,o kai paskui pradejo lyst,tai nebespejau skaiciuot,bet be jokiu slogu,kosuliu,temp.,viduriavimo.ingusete o kiek ml to kremo?didelio indelio nereikia,nes nuo saules kremai vieniems metams.nu kaina tai nebloga,kur ingusete tau vaistininke pasiule.kol daug dantuku neturim,tai manoji dar is lekstes manes maisto nepraso.ateina,paziuri,ka galiu duodu.tik pati valgydama jau ima nuo manes sauksteli,pati kisa i lekste ji ir sau i burnyte.paskui duoda man 😀

05. May 2011, 11:50

YRA KAMELIJOJ KREMAS SIULE VAISTININKE,SAKLE MAMYTES ISPERKA NESPEJA UZSAKINETI 43LITAI KAINUOJA,ANT ZEMES MANOJI NEKRENTA,MES IR NEKREIPIAM DEMESIO APSIRAMINA UZ KOKIA 10MIN,BET NEGALIMA VAIKUI DUOTI TIEK VERKTI NES GALI TRAUKULIAI PRASIDET,SKAICIAU KAD NET DUSTI PRADEDA,BET IS KITOS PUSE JEI VISADA VISKA LEISI TAI ISVIS ISMANDRES VISKO REIKALAUS,NA GAL KAIPNORS PRAEIS TAS TARPAS IR APSIRAMINS

05. May 2011, 11:20

uzjauciu ingusete, zinok as ir valgyt negaliu ramiai, siaip makaronu nemegsta, bet jei is mano lekstes tai viska suvalgytu😃 del tu isteriju tai nezinau ka daryti, krenta ant zemes ir viskas, kaip lapas.. mekreipiu demesio tai aprimsta, bet kazin kaip kovoti su tuo☹ del kremo tai kiek zinau turi buti kuo didesnis tas skaiciukas, bet eisim i vaistine ir klausim, nes saugotis butinai reikia😀

05. May 2011, 11:04

SESI DANTUKAI ISLINDO BE VARGO,NEI TEMP NEI VIDURIAVO,7KAI LINDO TAI PO GIMTADIENIO VEME,YRA LABAI PASIKEITUSI MERGINA,JEI NEDUODI KONORS TAI TUOJ PUOLA I ISTERIKA IR NUO MANES NESITRAUKIA,PAS TETI KARTAIS TIK EINA,TEPU SU TUO TEPALIUKU,BET NELABAI LEIDZIA KANDA MAN,AS IR DUODU DESRYTES,SURIO PAKRAMTYTI,JAU IR SRIUBYTES ISVERDU SU FRIKADELEM,LABAI JAI PATINKA,O SEIP NELEIDZIA MUM RAMIAI PAVALGYTI VIS KA NORS ISSIREIKALAUJA KAD DUOTUMEM PAKRAMTYTI,KOKI KREMA RUOSIATES PIRKTI NUO SAULES VAIKAM?GAL ZINOT KOKI GERA?

05. May 2011, 10:32

labas rytas, man rytoj egzaminas, jau siandien skrandis stoja ir bloga darosi vien pagalvojus.. mes tai puikiai miegam, mazoji miega su manom, tai jai labai tinka😀 nu mes dar dantu nesulaukiam, as jau nerimauju☹ del nauju valgiu, tai valgom desreles ir daktariska desra, Ugnei labai patinka, pusryciam papjaustau tokius kaip sumustinukus, tai ji po triupinuka viska suvalgo😃 ingusete patepkit tepaliuku dantenas, neilgam bet vis nors kiek apmalsins, jei taip sunkiai jum su tais dantukais... ziuriu saule sviecia, gal bus grazi diena, o man reikia prie kompo sedeti...

05. May 2011, 09:42

laba ryta 😀

05. May 2011, 09:09

laba ryta,kaip miegojot?mes tai blogai lenda 8dantukas tai kas puse val atsibudineja,diena isvis nebemiega,jei nusnaudzia 40min ir viska,uztat vakare 8jau nuluzta ,ka naujo darote vaikuciams is valgiu?

05. May 2011, 00:02

na taip gal si men daugiau priaugs...

04. May 2011, 13:09

Labutis.tai ruciuk cia tavo mergyte metuku tokia?manoji tiek svere 11men.,tik ugis buvo 75cm.siandien vel mazoji miegelio nuejo pries 1val.kaip vakar po poliklinikos,tai sakau gal prades viena pokaituka miegoti,nes iki siol visaip miegojo.kelias dienas vienas pokaitukas,kelias dienas du.as dar dantuku neuzgriebiu,nors siandien jau nebegirdejau,kad kosetu,tik sloga ir seiles upeliais bega.gal baigsis tos ligeles ir pasirodys dantukai.popiet i laukeli zadam eiti,nors kol kas kompe terodo 3silumos,bet jau grazesne lauke atrodo.

03. May 2011, 22:09

laba mamytes mano panele tai tikra manikene bus kudute sveria 8.600 ir 70.5 ugio siandien prasikale 5dantukas labai ramiai.

03. May 2011, 19:35

sveikos,mes ir sendien is daktaru,sveriam 9,700kg ,ugis 77cm,negalvojau kad tiek irgi svers ,nes po to vemimo man ji sukudusi atrodo,pas mus nesalta,namuose 22laipsniai mazoji plika rura vaikstineja

03. May 2011, 18:52

Labutis,susalot,kur pradingot? mano mazoji Ainute 1m.ir 6d.sveria 9kg ir yra 76.5cm ugio.siuo metu sloguoja,koseja.tiek gydytoja,tiek as nusprendem,kad del dantuku,nes temp.nera.gydytoja apziurejo burnyte,tai dantuku sako si men.sulauksit visu 4 virsut.is karto.kodel taip vaika kankina tie dantukai,galetu dygt po du be jokiu temp.,slogu,kosuliu.gerai,kad naktimis normaliai miega,tik atsibunda pavalgyti.dar aplostineju kai prasibundu,nes kambariuos nebera taip silta,o siluma isjungta.gerai,kad saulyte pasviecia per diena,mums i 5a.prisildo.

01. May 2011, 18:14

Maniske siandien 8h atsikele, 11.30h vel miegojo ir dabar nuo 17h valandu lovikeje gulineja tik, bet nemiega, neinu pa sja i kambari, bet girdziu pasneka, nutyla, pro duru kampuka paziuriu,tai guli ir ziuri i viena taska ar ciupina kazka...😀

01. May 2011, 18:08

mielosiso mamytes us musu svente!!! 😀
o dantukia tai isdyks, bukit kantrios, o gal jusu maziukai neramus buna del kitu priezasciu, jei buna,kad viskas gerai ir dantuku vistiek nesimato, tai gal vaikui nakti koki pilvuka skaudejo, nes manskei kartais buna,kad pilvuka suskausta ir nakti verkti pradeda...
Sianden namie ant svarstykliu uzlipo mergina tai sveriame 8.800

01. May 2011, 12:46

Vakar buvom Klp,vienoj vietoj apziurejom automobilines kedutes,ten jie prekiauja naujomis,padevetomis angliskomis,vokiskomis,bet kaina kaip parduotuveje lenkisku,tik kokybe zymiai geresne.dar buvom trijose vietose apziuret vezimuku,tai kosmaras kaip nera ko pirkti.vienas per mazas jau dabar musu mergytei,antras-apluzes,nors skelbime to neparase,trecias normaliausias,bet visi trys skirtingi tekiniai.nesuprantu,jei prakiuro,jug sliaupa uztenka pakeist,bet kaip sulauzyt du tekinius ar ka jiems padaryt,tai nesuprantu.vyras sianakt naktinejo prie kompo,ieskojo vezimo.radom Kaune toki,kokiame uzugo musu sunus,tik ruzava.gal nesuperines isvaizdos,bet be dirzu,nes gilesnis isedimas i vezima,vaikas neislips,kojytes pasikelia,tai vezimas dar pailgeja vaikui miegant,4padetys miegot,normalus tekinukai.vienu zodziu senas paprastas ,su reikalingais dalykais,vezimas,kokio mums reikejo.dabar prasysiu,kad drauge nupirktu,ir idetu i autobusa.o kaina juokinga,vyras nusiderejo,tad atkaisus nebus gaila ismest,jei labai nudrosim.

01. May 2011, 10:48

Tu moteris, tik moteris silpna..,
Gyvenimą po lygiai padalinus
Tik meilei, darbui, pareigai, vaikams…
Kas žino, kas gi matė -
Gal viena verkei
Berželį baltą apkabinus?
Tai paslaptis žvaigždžių
Visiems laikams… Su mamyciu svente!

01. May 2011, 10:04

MAMYTES,SU MUSU DIENELE

01. May 2011, 09:19

SU MAMYTES DIENA MIELOSIOS 🌷 🌷 🌷

29. Apr 2011, 21:21

del tu vestuviu,tai trumpai maciau,bet kad ipatingai atrodytu nepasakyciau,lietuvaiciai geriau atrodo lietuviskose vestuvese...

29. Apr 2011, 21:20

lkaba vakareli,pas mus lauke dusna,gal;etu ir palyti,rytoj visur pranese,o klaipedoje ne,aciu uz sveikinimus,na sendien mano panele super issilaike,atsikele 8val,po pietu 2tik uzmigo,valanda lauke pamiegojo ir iki dabar datempe,pilna ispudziu,susipazinom su dvejom mamytem labai fainos,poto drauge buvo su vaikais,tai mdavesi dar su zaislais,daba pagaliau nuluzo,sulauksit AINUTE tu dantuku,kuo veliau tuo grazesni perliukai bus

29. Apr 2011, 18:13

Neseniai mazoji gryzo is laukelio.buvo su tetuku pora val.oras pas mus neblogas,bet vejas saltokas.nu tau pussesere ingusete sekasi su dantukais,jums nors po sirgimo rezultatas,o mes lauksim kito pablogejimo,gal tada ko sulausim.gerai,kad palijo ugnesmama,po lietaus toks geras gaivus oras.karaliskos vestuves buvo grazios.suknele tokia savotiskai karaliskai kukli,ne taip kaip Dianos 8m nuometas.mes irgi 3d eisim Plungej pas gydytoja svertis ir ugi matuotis,bus matyt kokia 1 metuku dama.

29. Apr 2011, 15:46

pas mus ka tik taip smagiai nulijo, einam dabar pasidziaugti gaiviu oru, o griaudejo kaip... ar zejot karaliskas vestuves? as visa diena zejau, taip romantiska😀

29. Apr 2011, 15:45

a, tai gerai, nes mes dabar kas menesi nesilankom, tai ir galvojau kada cia tas skiepas😀 na ingusete gal atsigausit greit, sveikinam su dantukais😀 atigruj, jauciu pavargot..

29. Apr 2011, 11:25

sveikos mamytes,mes vakar sulaukem 7dantuko,pakeliui 8jau bus,del to mano panelyte ir buvo tokia nerami,del skiepu nezinau,mes geguzes 3d eisim svertis suzinoti kiek paaugom,bet man atrodo kad busim netgi numetusios svorio,nes vaikas tiek nusiveme,eisim po pietu i laukeli susipazinti su mamytemis is mk forumo

29. Apr 2011, 11:15

Labutis.taip,ruciukas teisi,kitas skiepas 1m.3men.vakar vakare jau buvo geriau,nakti apsiejom be zvakutes.syryt ismiegojo iki puse 10,o vakar jau puse 9 nuejo miegelio.siandien visai kitas vaikas.deja,dantuku neuzgriebiu.vel pakankino vaika ir nieko.

29. Apr 2011, 10:56

kiek zinau tai sekantis skiepukas bus 1.3menesiu

29. Apr 2011, 10:05

psichologijos egzamina😀 na mes niekaip ir nesulaukiam dantu, seiletekis baisus, temperaturos jokios nera, mes tik 4 turim, du virsui, du apacioj.. tai nezinau ko cia taip suletejo tie dantukai.. man kazkaip toks itarimas, kad jai daug kas suleteje buvo po sirgimo ziema, kol vaikas atsigavo.. bet gal tik man taip atrodo... sakykit, o kada dabar skiepas priklauso? 1,2men? nepamenu..

28. Apr 2011, 22:21

sveikutes. Su gimtadieniais pirmaisiais sveikinu labai labai! 😀
orai dabar pavojingi, kad ir karsta, bet zeme dar salta ir vejas dar pavasario, greitai galima sloga ir tepmperatura pasigauti. Na mes dar kazkaip laikomes, nesergame...laikykites ir sveikite! mes auginame 9-10 dantukus, nes virsuje guzai yra, tik idomu kada jie pratruks, bet siaip nesikankiname del ju.nakti miega, diena du kart miega...

28. Apr 2011, 21:09

Koki egzamina? ugnesmama jus gal ir sunerimtumete,kai burna pilna dantuku,o kad mes vis 3 ir 4 nesulaukiam,o jau kelis kartus buvo temp.virs 39,kosulys,sloga.ir dabar antra diena su temperatura,nepamiega,blaskosi,o dantuku neuzgriebiu.kamuoja ta mano saulyte tie dantukai ☹

28. Apr 2011, 19:15

sveikos, ei kas cia vyksta su tom temperaturom? ar tikrai tik nuo dantuku, as kazkaip sunerimciau.. o mes siandien su dukriuku laikem egzamina, visai smagu buvo😃

1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 137