Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

29. Jun 2011, 20:57

sveiki,pas mus irgi neimanoma namuose 27laipsniai,nezinau kaip mazoji uzmigs,sendien nuo 11ryto iki2val ismiegojo,tai visa mum diena susimaise,pietai gavosi vos ne puse3,tai kose 7vakare pavalge dabar pieno isgere gal jau uzmigs,o as laukiu vyrelio turi gryzt,starki troskinu grietineles padaze orkaitei,tai vakariene bus kaip reikalas,dantukus irgi su merliuku valau,bet dabar net prie lupu neprisileidzia paziureti,su autobusu mums ir reiks pasivazineti,manau kad patiks,nes su masinelem suptis patiko

29. Jun 2011, 18:45

sveikos, kaip dienele prabego? pas mus namie karsta siandien.. rytoj isbandysim "atrakcija" pavazineti autobusu, kazin kaip seksis😀 beje rozalinka ar jau diplomas rankose?😀 del dantu valymo tai as vis dar merliuku valau, tada leidziasi ir paciupinet😀

28. Jun 2011, 18:59

na nevenodai auga dantukai, mums iltinukunesimato, kai islys pagaliau tie kruminukai tik tada iltinukai tubut dyks. kaip isvalote savo maziukam dantukus, nes maniske tai nesileidzia...tai nevisada pasvyksta normaliai isvalyti😀

28. Jun 2011, 12:49

Labutis mielosios. smagu jus matyti nematomas 😀 mazoji miegojo sianakt gerai, vakar 11val. uzmigo, puse 6 atsigere misinuko ir dejo i aki iki 10val. vakar valant dantukus siaip ne taip praziodinau daugiau,tad pamaciau virsuje iltini dantuka. dabar turim 10 dantuku: 8 paprasti, vienas apacioje kruminis ir dabar virsuje iltinis. abu "didieji" dantukai vienoje puseje. vakar vakarojo lauke su teciu. du vakarus yra labai zyzli, turbut del dantuku. gerai, kad nakti miega gerai ir del dantuku sykart nera temp., kosulio, slogos. tfu, tfu,tfu. mes siandien valgysim menke su darzovem, pusryciams valge kiausiniene. kai buna piktesne, nenori ir manoji valgyti, tik misinio atsigeria ir viskas. siandien jau veliau eis pokaituko, vakar 3val. ir 15min.ismiegojo, tad lauke buvo aktyvi. ejo pas brolio i treniruote, ten daug vaiku dviraciais atvaziuoja, nu ji juos remontuoja 😀

28. Jun 2011, 12:48

Labutis mielosios. smagu jus matyti nematomas 😀 mazoji miegojo sianakt gerai, vakar 11val. uzmigo, puse 6 atsigere misinuko ir dejo i aki iki 10val. vakar valant dantukus siaip ne taip praziodinau daugiau,tad pamaciau virsuje iltini dantuka. dabar turim 10 dantuku: 8 paprasti, vienas apacioje kruminis ir dabar virsuje iltinis. abu "didieji" dantukai vienoje puseje. vakar vakarojo lauke su teciu. du vakarus yra labai zyzli, turbut del dantuku. gerai, kad nakti miega gerai ir del dantuku sykart nera temp., kosulio, slogos. tfu, tfu,tfu. mes siandien valgysim menke su darzovem, pusryciams valge kiausiniene. kai buna piktesne, nenori ir manoji valgyti, tik misinio atsigeria ir viskas. siandien jau veliau eis pokaituko, vakar 3val. ir 15min.ismiegojo, tad lauke buvo aktyvi. ejo pas brolio i treniruote, ten daug vaiku dviraciais atvaziuoja, nu ji juos remontuoja 😀

28. Jun 2011, 11:22

na kiekvienam vaikui individualiai dyksta dantukai, tai turesite pirma jus iltinukus tada😀 na tikiuosi, kad tas mieguistumas mano mazytei laikinas. einame dabar i lauka. pietum net nezinau ka gaminsiu, nevalgi ji, man, visas koses pati turiu valgyti...dziaugiuosi, kad bent geria skysciu...skauda jai kramtyti, nes kramto su priekiniais dantukais atstaciusi lupytes.

28. Jun 2011, 10:32

na man gerai,nereikia nieko gaminti nei vaikui nei vyrui. 😀

28. Jun 2011, 10:23

o del miego, tai manoji aktyviste, dazniausiai jau miega viena karta per diena, dar kartais pries pat nakti pasnaudzia pusvalandi, o taip tai tik zaisk su ja..

28. Jun 2011, 10:21

labas rytelis, o manoji siandien labai blogai miegojo, pradejo ryte verkti tai turejau pas save i lova pasiimti, tada tik nurimo, isgerem pieniuka, suvalgysim varskyte ir eisim i laukuti, saule sviecia, turetu buti smagi dienele😀 pietum tai dar nesugalvojau, vakar kopustienes nevalge, sunku jau sugalvoti ka gaminti😀 o vardukai tai tikrai labai grazus😀

28. Jun 2011, 09:24

laba ryteli mamytes,mes ir miegojom labai gerai,nuo 9 iki puse 9,kazkaip irgi ilgiau pradejo miegoti,anksciau pries 8 jau gyva,na su dantukais rozalinka jau issiaiskinau,man kruminuku nesimato,iltinukai turbut pirmiau isdygs nes jau ziauriai istine,del vardu tai as ir pirma kart isgirdau ALTEJA irgi,na visu grazus vardukai yra,teisingai reikia ,kad tiktu ir prie pavardes,drauge viena turi AUGUSTE,kita AUGUSTINA,isgere atsibudusi pienuku eisim dabar valgyt sausu pusryciu,lauke bus gera diena ,nes jau dabar 19 rodo ir saule sviecia,ka ruosiates pietum vaikuciam daryti?

28. Jun 2011, 09:11

dekui 😀 mano tai miegojo gan gerai, o siaip jis ryte pazeidzia kelias valandas ir miega,po to vel pavalgo ir vel miega, toks mieguistas yra iki pat pietu.manau del to mieguistumo nieko tokio,nebent jau nei trumpam nebuna aktyvus

28. Jun 2011, 09:03

😀 labas rytas. grazus vardas Samuelis, is serijalu 😀 kaip miegojote? manoji miegojo gerai, tik 7h pabudo kniaukenti, mane ir dukryte tie kruminukai dantukai ppribaiks...koses nevalge , isgere misinuka ir vel miega...tas miegojimas mane gazdina...

28. Jun 2011, 06:02

mes varda davem senelio garbei, taip dar kai tik planavom,nusprendem,kad jei bus berniukas pavadinsim Samueliu, cia senelio is tecio puses,o jei mergaite,pavadinsim proseneles garbei is mano puses,jos vardas buvo Kristina

27. Jun 2011, 22:50

Alteja vardas man ir pirma karta girdimas 😀

27. Jun 2011, 22:48

smagu matyti nauju musu rate, sveikinu prisijungus vaidaayenakin! esame is Siauliu, dukryte vardu Auguste, mums liepos 13 diena bus 1, 3m. Ingusete dabar po 8 dantuku turi dygti kruminukai, sale esamu isdykusiu dygsta ne greta, o praleidus viena tarpa...o paskiau dyks tuose tarpuose iltinukai. tai va... Varda isrinkau as, o tevelis pritare ir jam patiko...Auguste zinomas ir populiarus vardas. man jis patinka, nes skamba graziai ir tinka prie pavardes...gimus dukrytei jis jai tiko. Sako reikia varda derinti prie pavardes, o mums labai tinka😀 mes dar nezijome,kad turesime mergaite, bet varda jau buvome nusprende uzdeti Auguste, nors dar net nesilaukiau, o berniukui varda taip ir nesugalvojome, bet ir gime mergaite...neveltui dar nepastojus kalbejome tik apie mergaites varda...sakeme jei gims berniukas tada bus Augustas😀

27. Jun 2011, 22:36

o vestuves, na as ir labai noriu😃 bet kad aplink jau visi susituoke.. as tai kai laukiausi turejau isrinkus berniukam daug vardu, o mergaitei tik Ugne buvau uzsirasius, kai gime tiko jai labai, visiems patiko, prie pavardes svarbiausia tiko tai taip ir pavadinom😀 o as Aine pirma karta tik cia isgirdau, o Alteja tai taip istriges dabar vardukas, kad tureciau kita dukra jauciu ir pavadinciau😃

27. Jun 2011, 22:16

mes ir likom vienos ir teveli islydejom,bet netoli i liepoja,tai savaitgali parvaziuos,nes i vestuves eisim,varda isrinkom atsitiktinai,kiek man patiko surasiau is eiles diktavau vyrui tai atsakinejo i visus ne,o ant ALTEJOS sustojo ir nutilo,na taip ir nusprendem pavadinti,nes ir man patiko ir dabar jai tikrai tinka tas vardas,kito neisivaizduoju koks galetu buti

27. Jun 2011, 21:27

Del metu skirtumo, tai taip gavosi. aisku, vienoj smelio dezej nezais, bet dabar sunus daug padeda. vezima isnesa, pirkinius parnesa, kai nera tecio, o ir apie ji sokinet nebereikia, tik pakontroliuot ir pasikalbet, kaip su suaugusiu. donatui varda isrinko mano drauge, ji susapnavo, kad as pagimdziau mergyte ir daviau donata varda. man per abu ehoskopus buvo pasake, kad bus mergyte, o pagimdziau sunu. Ainei varda isrinko vyras, senoviska, paprasta.

27. Jun 2011, 20:12

sveikutes, o mes vel teveli islydejom.. damos karaliaus vel😀 smagu matyti nauju mamyciu prisijungus😀 del akyciu tai lasinam lasiukus, ir vaziuosim pas gydytoja po poros dienu, tuo paciu ir senelius aplankysim😀 Aine tikra grazuole😀 o ir su broliu pasiseke😀 as tai noreciau gal kad butu ne maziau 5metai skirtumas tarp vaiku😀 beje man atrodo mes nekalbejom sita tema, kaip isrinkot savo maziesiems vardukus? kas sugalvojo?

27. Jun 2011, 13:46

na smagu,kad tik vaikai sutaria. o mes su vyru galvojam koks amziaus skirtumas tarp vaiku geriausias 😀

27. Jun 2011, 13:24

Taip, cia mano mazoji. tuoj idesiu nuotr.kur abu vaikuciai zaidzia plesteisen. broli labai myli,o ir sis ja lepina ir leidzia viska.

27. Jun 2011, 13:16

malonu susipazint, atigruj. grazi tavo dukryte, cia tikriausiai Aine? 😀

27. Jun 2011, 12:40

Labuciukas. kaip matau atsigavusios po savaitgalio, nors trumpam pribegote pasilabinti. malonu susipazinti vaidaayenakin! ilagaplaukis grazuolis, nuotraukoj jau visas vyras! 😀 saunu,kad i merginu bury isijunge grazuolis vaikinukas, galesime ir patarimu duoti,kiek beprisiminsime. Mes is Plunges, mano mazoji AINE, jai siandien, balandzio 27d., sueina 1m.2men., o sunui Donatui jau 12m.ir 25dienos 😃 ( abu balandukai ). ugnesmama kaip jusu akytes, ka pasake gydytoja? mano balandeliai "kitaip" gavosi sykart "dar kitaip",nes vyras sutarkavo nemaza morka, tai kopustu nebedejau. gavosi farsas-morka-ryziai, pakepiau,sudejau i garpuodi, tada mazosios kukulius tokius pat nekeptus ant virsaus ir viska patroskinau. mazoji valge labai skaniai, tryniau tik sakute, tad daug reikejo kramsnoti. sianakt mazoji irgi miegojo gerai, penkta val. isgere misinuko ir miegojo iki 9val. dabar nuo 12,15val. miega pokaituka.

27. Jun 2011, 12:05

dekui,visi ta sako, net kai pas akiu gydytoja buvom sako pagal reagavima ir matytma kokiu 3-4 mev vaikas, tada jam tebuvo 6 savaites

27. Jun 2011, 11:52

grazus jusu sunelis,tik daug vyresnis atrodo

27. Jun 2011, 11:51

na malonu susipazinti,mes esam is klaipedos ,mum 1,2men varduALTEJA,gimem balandzio 23d,kaip fainiai gyvenate vokietijoj,drauge irgi gyvena bremene

27. Jun 2011, 11:28

Turiu sunu, jam dabar 2 su trupuciu men. (gime balandzio 17). jo vardas yra Samuel, as pati augau Taurageje, po to gyvenau Vilniuje, o dabar jau daugiau kaip metai gyvenam Berlyne. Tetis yra is Nigerijos.

27. Jun 2011, 11:19

sveika prisijungus,ka auginate,kokio amziaus esate,miesto,kaip mazylio vardas,parasykite apie save

27. Jun 2011, 10:56

Sveikos mamytes 😀 jungiuosi prie jusu.kaip gyvenate?

27. Jun 2011, 10:20

sveiki,miegojom gerai iki puse 9 kaipniekad,tetis gryzo tai vakar 11tik uzmigo,nes nuo 6 iki8 vakaro nuluzo nusilaksciusi,,bet va eina ir zyzdama dabar teletabiu net neziuri,man tai ji vistiek miega 2kartus dienoj,nuo puse11iki puse1,ir kazkur apie 4uzmiega vel valandai pusantros,ir vakare 9 jau eina miegot,tai as nebesuprantu kaip ir kokie tie dantukai turi dygti,mes virsui ir apacioj turim po 4 is eiles,dabar mum jau istine labai virsui sekantis is sonu is eiles 2,tai juk sitie ir skaitosi iltiniai,o kokie jum 9 ir 10 rozalinka isdygo?
mes jau valgem mel;yniu ,labai aplamai uogos merginai patinka,ir aciu dievui neberia musu

1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 137