..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)
Sonata tas mama tai tikriausiai mieliausias garsas sirdziai 😀
o tas atsirado paklaust kaip sekasi bet as tik rasiau gerai tai jis sako nenori kad rasyciau parasiau aha ir viskas 😃 baigesi meile 😃
o ko giedra stuobriui prireike?net susinervinau as😀
oi kaip smagu naujoke
Na mes jau nemazos😀 ir jau mokam sakyt mama😀
na vienisom ir kai tevas irasytas i gimimo liudijima yra lengvatos ir puse kainos lyg tai darzely, o va kai tevo ner tai vis problemu sugalvoja 😃
vakar mano struobrys atsirades buvo.
nu jo mano sunui 13metu galetu kaip ir uzsiaugint😀
jo dirbau ir kai sukaks Emilytei 2 metukai turesiu gryzt.siaip vienisom yra lengvatos i darzeli,bet nelabai pasmus kas ziuri
o Kira tu pries dekreta dirbai arne? ir po 2 metu turesi grizt i darba?
na negausim vietos tik tuo atveju jei direktore netycia pasikeistu..
tai va kaip tycia 😃 dar tavo sunu galetume uzsirezervuot kaip zenta 😃
pas mus 2 darzeliaoi,bet vienas tik nuo 3metu
o tai tau smagu,kad tikrai gausi darzeli,man tai nepazadejo,kad tikrai gausiu
zentu ner😃
aha panasu kad pas visas mus vien merginos 😃 ir dar visos iki metu 😃
nu nors kuom😀uzaugs ir pas jusu mazyles kasos.ale cia mes visos auginam mergaites ane?
mano numeris 860561342 😃
oi tai jus Kira tik kasom ilgom mus lenkiat uz tat 😃
aisku,Naujoke,kad galima susikeist mano nr.860449463
fainuolyte panelyte😀 nu tikrai jusu drutuoles,nu kazi kiek mes sversim si men,praeita tai sverem 6450 tai mum jusui ne nepavyt ir ugis 62cm buvo
Naujoke kokia grazuole tavo mergina 🌷 Jus 9 men sveriat 10 kg, o mano Guste 7 menesiu ir sveria 9,5 😃 irgi meskute gera 😃
😀
Cia mes wakar pirma kart stowim ant zolytes,bet labai issigandom😀
Kira mum sekasi normaliai,tik wa mergike kelios dienos nerami,nes dyksta iltinei dantukai keturi😀jau biski matosi😀 greit mum 9 menesiukai sukaks,esam 75cm ugio ir sweriam 10kg biski sworiukas nukrito,nes daugiau judam,o taip swerem daugokai,kaip jus laikotes😀
Giedra labuka,newisada turiu interneta,todel ne wisad bunu cia gaila,o taip noris pabendraut su mamytem☹ gal nr galima susikeist butu?
mes tai papulsim bet kokiu atveju 😀 tik formalumui reikia kad butu sarase 😀 pas mus taip pat reikia rasytis nuo gimimo nes tik vienas darzelis nedidelis tos yra..
mes jau uzsirasem kaip buvo 3men.,nes pas mus gime ir reik rasytis,nes veliau tikrai nepapulsi
pas mus lyg ir lyja bet keliausim i lauka nes i darzeli norim uzsirasyt ir apsipirkt reikia dar 😀
oras atveso,apniuke pas mus
aha galim jau😀kai naujoke jum sekasi?
Kira net kasyte jau galit susirist!!!! 😃 kaip grazu 😍
labas rytas 😀 jungiuosi su kava 😃
Naujoke kur buvai dingusi? 😀 pasigedau jau taves 😀
Labas rytas😀 kira kokia mergyte tawo grazute😀 kaip laikotes?