..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)
mano dukra irgi mano pavarde...
resnichka, as nezinau ko is tavo exo galima tiketis, bet visu pirma, tai manau, kad del tu zinuciu yra kaltas ir jis. Man atrodo, kad jis dabartinei savo kazko prisnekejo apie tave ir todel ji rasineja, aisku mintyse yra dar baisesnis variantas pas mane, bet gal cia nerasysiu, kad nesusinervuotum. O del vaiko pavardes, tai noriu tau pasiulyti rasyti savo. Zinau, bus sunku atsispirti tokiai seimynelei bet pasiusk juos kuo toliau ir viskas. Nepamirsk, kad greitai turesi mazyli, todel tau jau teks kovoti ne tik uz save bet ir uz ji. Man ir teko to ismokti. Kadangi maniskis net nezada ripazinti savo vaiko tai as neturesiu tokiu problemu, man jo ir nereikia, bet tu pagalvok, jei yrasysi tevo pavarde kiek bus problemu. Negalesi taip laisvai mazylio pasiimti tarkim atostogom i uzsieni, tau reikes tecio sutikimo, tavo exas jei tik sumastys gali viena grazia diena sumastyti pats auginti vaikeli (aisku tai baisu, bet kiek aprasei ji tai manau, kad is jo visko galima tiketis).
del pavardes dar nezinau,dar svarstau kaip geriau paciam vaikui bus,kolkas ta pazima kur padariau galioja tik tam atvejui jeigu pagrindinis exo teismas iviks iki gimdimo. okai reikes i gimimo liudijima irasit,tai jau nezinau ka darisiu,tik zinau kad ir vel ten visa seiminele man nedos ramiai gyventi.jo man tai nesuvokiama labiausiai ne tai kad ji rasineja nesamones,bet tai jug ji yra vyresne ir uz mane ir uz exa ir turetu butu protingesne,jug ir pati vaika turi tai turetu suprast kad man negalima nervintis,suprasciau jei butu jaunuole visai.beto jug mato kad as nesikisau i ju santikus ir net neidomu man .na nezinau ka jie ten sau galvoja.bet tikiosi nuo manes atstos bent jau tam laikui kol exas kalejime,nes isivaizdoju kad ten nauja komedija prasides 😃
resnichka saunuole 👍 man tai apskritai nesuvokiama, kaip kita moteris kuri atsiranda vyro gyvenime lenda ir rasineja zinutes buvusiai, na siuo atveju tau. tai manau yra toks zemas lygis kad zemesniame lygyje yra tik pamazgu kibiras 😀 ar tu pati kada nors rasinetum vyro buvusiai? man tai nesuvokiama tai 😃
bet tu tik nesinervuok, viskas bus gerai 😉
tai dabar taip iseina, kad vaikelis jau tures pavarde savo tevo ar ne?
as asmeniskai tai buciau tokios malones nesuteikusi, bet cia juk tavo apsisprendimas 😉
ten kur rasiau apie mama,tai cia apie jo mama
mano tai istorija gal nelabai idomi,bet buvo va taip.Draugavom 2 metus,gyvenom kartu ir taip toliau,tiesa sakant stebiosi ka tiek laiko dariau su zmogum kuris manes negerbe ir nevertino.bet cia turbut del to kad as nepripratus nuo vyro iki vyro begiot,tai ir geda buvo pripazint kad sie santikiai buvo nenormalus kaip akla buvau,vis pateisinau ji (nors nekada nekam neleidau save zemint,ocia nzn turbut meile ).Vaikinas tai uzgerdavo,tai dingdavo ir neistikimas buvo oas kentejau,atleizdavau.praejus 2iems metams neistveriau susitvardziau ir mes issiskirem.po 2 menesiu suzinojau kad laukios,jam pasakiau bet tik todel kad visvien suzinotu,nes bendri draugai ir seip seima mano pazista gerai jo seima tai bendrauja.ir tai pasakiau iskart kad is jo neko nereikalauju ,ir jo reikalas bendraut ar ne suvaiku.Nuo tevistes jis neatsisake,bet vis kankino mane,visiem sakidavo kad as specialiai pastojau kad ji sugrazinti,jo mama nuolat gadino man nuotaika,prie to pacio jis jau buvo susirades merga viresne uz ji 10 metu bei turincia dukra,ta irgi vis man rasinedavo.as stengiausi atsiriboti nuo bendravimo bet jie vis gadino man nuotaika .dbr man 32 savaite nestumo.taip atsitiko kad pries menesi mano exa pasodino.tai ir buvusi anyta ir visi tokie silkiniai pasidare kadangi prase manes pazimos kad laukios nuo jo.tai sumazina bausme kai mazas vaikas.as jiems ja padariau,na nes man nesunku.bet jie visvien nuo manes neatstoja vis rasineja ta merga nauja kad turbut as noriu grazint ji,nors visiskai cia netesa.nejaugi jie nesupranta kad laukios ir man negalima nervintis.as nekiek nesigailiu kad issiskirem,kad busiu vienisa,geriau jau vienai negu zeminamai,as nejauciu vaiko tevui nepikantos bet irnebemyliu kazkaip viskas praejo.jeigu devulis duos tai ir atsiras p[as mus tevelis kuris myles ir germs ir mane ir suneli.va kiek prirasiau.sorry kad su klaidom 😀
bobteiliukas, lenkiu galva pries tave zemai, kad taip puikiai surasei ir savo istorija ir tai ka sake tavo draugas. pritariu tau visom keturiom 👍 😀 saunuole tu, noreciau kad visos vienisos mamos galvotu butent taip!! 😀 padekokim tiem spermos donorams uz nuostabius vaikucius kuriuos turim ir spjaukim i veidus uz tai kad ne mes su vaikuciais juos praradom ,o jie mus 😀 viskas gyvenime atsisuka 😉 jie uz sitokius dalykus pabegima nuo atsakomybes, tikrai bus nubausti, bet ne del musu ranku kentes, nes tai butu per maza bausme, o kentes nuo to kuris aukstai aukstai 😉
Sveikutes, noreciau trumpai papasakoti savo istorija. Siuo metu esu vienisa mamyte turiu 2 savaiciu suneli. Su jo ''teciu'' buvo lyg ir viskas gerai (beje, jis ne lietuvis) pradzioje kaip ir turejom bendru planu, kad as vasara atvaziuosiu ir ziuresim ar jausmai nepasikeite, ar galim buti kartu. Atsitiko taip, kad po savaites gryzimo i Lietuva suzinojau jog esu 4 savaite nescia. Kaip ir pridera paskambinau jam, viska pasakiau ir sakau, ka db darom. Jo pasiulymas buvo darysi isvalyma. as atsisakiau, tada jis pasake, kad apie vaika nenori nieko zinoti, kad nesitikeciau jokios pagalbos ir t.t. Man nebuvo baisu vienai auginti mazyli, kadangi mano mama mus su broliu uzaugino viena. Bet kaip ir ausriniux galvojau, kad kam as busiu reikalinga su vaiku ant ranku. Todel rimtai pradejau galvoti apie exo pasiulyma. Taciau cia i pagalba atejo vienas geras draugas kuris pasake, kad kaip tik, bet koks taves neims, jei ims tai tikrai myles, nes zinos, kad prissima didziule atsakomybe uz svetima vaika. Kai gime mazylis as jam paskambinau ir padekojau, nes jei ne jis- siuo metu netureciau sovo mazo stebuklelio. O ''tetukui'' nusiunciau laiskeli ir padekojau uz pacia nuostabiausia dovana pasaulyje. Taigi, nenukabinkim nosies, praejo tie laikai kai moterys buvo silpnoji lytis. Mums nereikia vyru (jei jie to nenori) kad galetumem uzauginti savo mazus stebuklelius 😃
sveikos kaip gyvuojat?😀 jau visai apleidom savo temeles 😀
oas net laiminga kad su vaiko tevu issiskiriau,nes vaikas nebutu laimingas seimoi kur tevai nuolat pikstasi,odbr kai gims gales augti seimoi be pikciu,osu teveliu jei tas nores vis delto bendraut tai gales
siektiek laiko ir vel gyvenimas bus graziu spalvu mamytes😀
nera to blogo kas neiseitu y gera 😀
Atrodo istikruju,kad pasaulis griuna is po koju.😀
Atrodo istikruju,kad pasaulis griuna is po koju.😀
taip reik nusiteikti i teigiama puse tada taip ir bus😀gi mes greit uzsigrudinam ikr mum niekas nebaisu😀
kazkaip reikia nuteikti save i gera puse..😀
bet vistiek smagiau,kai ji yra,bet cia ne pasaulio pabaiga 😀
Bus viskas gerai... ziuriu i teigiama puse..😀 Kad galesi sau laiko skirti, kai vaikas miegos😀)o negalvoti apie antra puse😉
ne mes pirmos ir ne mes paskutines,kurios papuolem y tokia situacija,as del visko labiausiai dziaugiuosi,kad turesiu savo maza stebuklely del kurio ir gyvensiu,tad stengiuosi kelti nosy auksciau,nors ir labai sunku. tad laikykimes ir palaikykim viena kita
visi isgyvena, isgyvensime ir mes, nes turesim (turit) del ko gyventi, bet yra toks dalykas as galvoju reikia kazka salia tureti kur padetu. Bet jei likimas nori, kad taip butu taip ir bus ir tikrai ateis laikas ir galesim sakyti aciu dievui kad buvom vienisos mamytes, nes turbut geriau gyventi vienai, nei yra tokiu variantu, kad kazka turi salia vaiko teva, bet neturi nes arba smurtauja ar geria, ir da blogiau buna.
Sveikos, esu vienisa mamyte ir auginu nuostabia mergyte kuriai jau 6,5 menesio. Su draugu isiskyreme kai buvau 3 menesius nescia taigi viska isgyvenau ir noriu paguosti tas merginas, moteris kurios pakliuna i tokias situacijas. Zinoma yra sunku (na bent jau man) matyti tas laimingas seimas kuriose abu teveliai laukia mazylio, kartu eina pas daktarus, perka kraiteli, o veliau kartu supuoja mazyli... Yra sunku, taciau kiekviena vakara kai uzmiega mano mazyle ziuriu i ja ir niekaip negaliu suprasti ka as tokio gero padariau kad man taip pasiseke ir turiu si maza, nuostabu stebukleli del kurio galetum viska padaryti... Taigi laikykites mielosios ir vertinkit vien galimybe kad galit turet siuos stebuklelius 😀
nu dabar atrodo, kad pades, visi sake ir jo mama musu nepaliks, as galvoju kartais yra geriau taip negu, buti seimoje kur vyras taves nevertina ir jusu interesai nesutampa, yra daug vienisu mamu ir isgyvena, susiranda sirdziai miela vyriski.. bet yra galimybe kad niekas nenores moters su vaiku,
tai nors abu taip nusprendet,gal tavo vaiko tetis rupinsis vaiku ir kiek galima pades jei jau taip😀
Zino, ir nusprendem, kam kankintis, kai vaikas gims,kam jam matyti, kad pykstas tewai.
Sveika,ausriniuks,nenusimink viskas bus gerai😀o tai vaiko tetis zino,kad tu laukies?
sveikos, esu jau 4 savaite nescia, ir busiu vienisa mama, nes issikyrus su draugu pajutau kad kazkas yra.. istikruju keista kad turetum dziaugtis, kad ateis nauja gyvybe gyveni db ant adatu, kad po sesiu metu draugyse pasukome skirtingais keliais.
nu laikas parodys,o gal suprasi,kad ir jum jo nelabai reik,jei jau jis toks mazgote
kazkaip zinok kira labai tuo abejoju,ten principai auksciau visko
o gal praeis vyrui principai ir jis jus susigrazins😀
labai to tikiuosi 😀