Ar kompleksuojate dėl "vienišos mamos statuso"?

29. Jan, 12:38

..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)

30. Sep 2011, 14:57

bet kokiu atveju viskas bus tik gerai ir ne kitaip 😉

30. Sep 2011, 14:52

gaila labai,bet neaisku kas dar bus ir kaip,bet bet kokiu atveju dziaugiuosi,kad turesiu savo maza stebuklely 😀

30. Sep 2011, 14:52

na taip trumpokas laiko tarpas. gaila tik kad tokiomis aplinkybemis ir skaudziomis pamatei kad netinkat vienas kitam.

30. Sep 2011, 14:38

mudu kartu tik nuo birzelio,bet viskas taip klostesi,iki kol pastojom,o kampus apsislifuot tikrai dar reikejo trumpas laiko tarpas nors ir susiejom nuo pirmos dienos is kart

30. Sep 2011, 14:34

principai didesni uz pati zmogu. negerai. na zinai, tas apsislifavimas.. kiek laiko judu kartu jau buvot? jei vaikelis planuotas kaip ir atrodo turejo buti apslifuoti kampai, bet va buna kiti issiskiria ir po 20 ar dar daugiau metu..

30. Sep 2011, 14:22

tai vat del nestumo labiausiai ir pergyvenu,nes siemet liepa jau turejau persileidima,tai sita jau saugau kaip savo aky. bet zinai,kad ir tie charakteriai nesutinka,juk reikia kaip sakoma apsitrinti normaliai vienas su kitu,apsislifuoti kampus,o kad vienas pasake ir taip bus ar kazkas panasau. ir vakar jau kai isejau,pravaziavo pro sona,tai juk mate,galejo sustot,pasiaiskint kas kodel ir kaip,ka geriau daryti,bet nieko visiskai,net nesustojo ir nelaike

30. Sep 2011, 14:15

man nesuprantama kaip visgi vyrai taip lengvai gali paleist savo vaika. suprantu kad skiriasi su moterimi tai cia kaip ir nieko keisto, na nesutapo charakteriai ar dar kazkas bet savo vaika palikt tai baisu...
na dar mazas nestumas, buk atsargi 😉

30. Sep 2011, 13:49

nu taip ziuriu kad jau 8 savaiciukes bus,nes kai buvau pas ginekologe 09-22,echoskopas parode 5savaites ir 5dienas,o siandien jau paskutine rugsejo diena. o issiskyrem,nes labai susipykom,jis pasake viena,as tai priemiau,paskui pradejo isvartinet viska y kita puse,o kai suprato,kad jau iseinu,tai nei laikyt bande,nei kalbetis ir ant galo pasake,mano vaikas,mano reikalas

30. Sep 2011, 13:41

sveika Sigeisa prisijungusi prie musu burelio. stenkis kuo maziau nervuotis nes zinai kad kenkia. bet sunkiausia ir buna pirmosiomis dienomis po to apsiranti, o dar veliau dziaugsies kad taip ir nutiko. o kas nutik kad judu issiskyret? gal dar susitaikysit? kiek laiko jau esi nescia? ir gal jau zinai kas slepiasi pilvukyje?
mano dukrytes tevas mane paliko kai buvau 2 men nescia. o ryt jau jai bus metukai! nereikia mums jo visiskai, pamazgu kibirai turi savo vietoj but, o ne salia princesiu 😀

30. Sep 2011, 13:21

tai jis nemates savo vaikiuko? tai ir tada kiaule jei jam nerupi. nors manajam ir viskas dabar dzin,tai ir as pasistengsiu padaryt,kad man butu ant jo dzin ir netikiu,kad kada kas pasikeis

30. Sep 2011, 13:13

suprantu,as buvau 7nestumo men kai likau viena☹bet uztat esu laiminga,kad turiu mazaja,o jis ka turi?ogi nieko supuvusia sirdi😀pabuk kelias dieneles pati su savim ir poto pamirsk isvis,kad toks buvo as net pamirstu,kad jis buvo mano gyvenime,nes jis jos net nemates jam ji nerupi isvis ji yra tik mano

30. Sep 2011, 13:04

galbut,bet dabar labiausiai tai norisi ylyst y koky kamputy ir pasislept,kad niekas nerastu

30. Sep 2011, 12:57

PASIKALBEK SU MAMA JI PADES TAU

30. Sep 2011, 12:52

tos stiprybes turbut dabar labiausiai ir truksta

30. Sep 2011, 12:50

tiesiog reik laiko,buk stipri viskas bus gerai😀gyvenime lazda turi du galus dar ji skaudziai suduos tokiem vyram jei aisku juos galima taip pavadint man tai jie mazgotes😃

30. Sep 2011, 11:42

taip,kad laukiuosi labai dziaugiuosi ir vienintelis tiklas dabar bus mano mazylis,tik kad vat psichologiskai tai velniskai sunku

30. Sep 2011, 11:28

labukas,sigeisa,patarciau kuo maziau imti i galva ir buti stipriai,tu dabar turi galvoti apie savo kudikeli,viskas bus gerai ir jei jau taip nutiko,kad tave paliko tai zinok,kad jis ir nebuvo vertas buti su jumis,jis dar nesupranta ka praranda,o tu esi laimynga,nes turi po sirdele maza stebukleli,stiprybes tau😀

30. Sep 2011, 11:04

sveikos mamytes,pasakokit,kaip istveret issiskyrimus su vaiko teciu,nes as laukiuosi,o su juo issiskyrem tik vakar ir atrodo tuoj issikraustysiu is proto ☹

29. Sep 2011, 23:08

ads tai tokiai mazai juros druskos vandenuka tik naudojau nuo slogos😀

25. Sep 2011, 22:21

na o kaip kitaip ar ne taip? 😀 mano mergyte sloguoja labai bijau skristi lektuvu ... gal ka patartumet nuo slogytes> jai kaip sakiau 3 menesiukai...

24. Sep 2011, 19:35

saunuole,agniukasmamukas😀

23. Sep 2011, 21:44

oi kas cia gali buti blogo 😀 esam labai laimingos kad galim tureti angeliukus savo 😀 skaiciau cia nuo pradziu viska ka rase visos moterys. na ka galiu pasakyti aisku mes vienisos mamytes pasizymim ypac savo stiprybe kantrybe. 😀 juk negali parejus vyrui paduoti vaiko jam i rankas ir pasakyti dinkstu valandai paguleti vonioje 😀 bet zinot as krikstinau savo mergyte pries savaitele ir man labai patiko kunigo zodziai o jie buvo tokie: tu turi didziuotis padariusi ir daranti toki darba kaip dabar augini maza angeliuka ir jei kada nors kas nors tau ims priekaistauti gali drasiai spjauti tam zmogui i akis 😀 ismaokau gyventi taip kaip dabar gyvenu...kai buna sunku pasiziuriu i savo mazaja mergyte i jos sypsenele i jos spindincias akis ir pasidaro lengviau is ten pasisemiu stiprybes ir toliau gyvenu 😀

23. Sep 2011, 20:40

as auginu viena ,du is pirmos santuokos,o dabar turiu ir trecia,esu labai laiminga ir nematau nieko sunkaus😀

23. Sep 2011, 14:23

aisku aisku...na ir kaip merginos susitvarkote su vienisos mamyte pareigomis? ar vienos gyvenate ar teveliai apdeda? 😀 as auginu visai viena...mano mamayte mire kai as buvau dar labai maza augau su teciu bet jis dabar turi kita seima o joje as jau nelabai kaip ir reikalinga tai pagalbos kaip ir nera...😀

23. Sep 2011, 00:04

manau reik vienoj rasyt ir as

22. Sep 2011, 22:35

tai kad ziuriu dabar per dvi temas issibastem 😀 gal geriau i viena persimest? 😉

22. Sep 2011, 22:21

kur yra vaikuciai auga be tevelio,lyg ten mes visos pradzioj bendravom😀

22. Sep 2011, 22:20

agniukasmamukas mano maziausiai 10men,vardu Emilija,o visa istorija yra forume auginu vaika viena,pasiskaitinek kai turesi laiko😀

22. Sep 2011, 17:47

agniukasmamukas sveika prisijungus 😀

22. Sep 2011, 16:51

mes is Pasvalio. Auginu dukryte Vilte, mums tuoj 8menesiai 😀 taip pat kaip ir tu savo mazes sulaukiau viena 😀

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 23