..man kartais nesmagu,kai pabreziama kad as vienisa mama...nors nekompleksuoju....bet ir nera visiskai dzin :D kaip jus jauciates ir pan? :) idomu butu ta tema padiskutuot :) pagal statistika musu daugeja...kaip manot kas del to kaltas..ar kaltinat vaikuciu tevus,kad ne kartu augina lelius? :)
whitegirl seip mes esame is mazeikiu bet gyvename skotijoje 😀 mano mergytei yra 3 su puse menesiuko 😀 o is kur jus busit? 😀 kiek jums laiko? 😀 kaip sekasi auginti angeliuka ar angeliuke/ 😀
Na as auginu maza mergyte mums jau 3 su puse menesiuko 😀 gyvename mes skotijoje dviese daznai griztame i lietuva 😀 nezinau nei ir ka pasakoti va gyvename dvi mergytes tevelio neturime pabego nuo atsakomybes, musu jam nereikejo tai as ir sulaukiau savo mazyles viena ir auginu viena 😀 bet nesiskundziu esu labai laiminga augindama tokia grazia ir sveika mergyte 😀 nesakau nera lengva bet stengiuosi buti stipri ir negalvoti apie blogus dalykus 😀 kira o tiu pasidalink su mumis taip pat kazkuo apie save 😀
sveika prisijungus,agniukasmamukas😀papasakok apie save😀
labuka, kazkada buvau, bet apleidau sia temuke per laiko stygiu 😀 agniukasmamukas is kur busi? Kiek tavo panelei laiko? 😉
sveikos vienisos mamytes 😀 as taip pat auginu dukryte viena tad pamaniau kad butu visai linksma pabendrauti su panasiomis mamytemis kaip ir pati 😀
wateriuke na tik nesinervuok negalima tau 😉 jau tiek nedaug beliko laukti, o kiek daug jau islaukiai 😀
Dar iki pasimatymo su angeliuku liko 35dienelęs,net neysivaizduojat kaip laukiu 😍 iš kur mamytės gavote tiek daug stiprybės,nes aš kartais atrodo jau nebegaliu ištverti tų nervų...
Sweikos mamytes😀 senai jau cia buwau😀 kaip laikotes?o mes neropojam,bet uztat su waikstyne waikstom tik spek ziuret kur😀 sedames ant puoduko nors pasiprasyt nemoka,bet as wis kas kazkiek laiko pasodinu ir wa padaro😀 tai gal greit atsisakyt pawyks sauskelniu😀 wateriuke dziaugiuosi del jusu😀 tikiuosi mazylis ar mazyle greit jau nustebins mamyte😀 lauksim ziniu😀
wateriuke lauksim jau naujienu is tavo pilvuko gyventojo kada pasirodys 😉
Kira nu saunuole jau ji 👍 😀
Džiaugiuosi už jus ir jūsų angeliukus 😀
jo jau varo tik spek pagaut cia kambary cia jau ziurek virtuvej dirba😃
tai kad nesuprasi i ka cia ji 😃 i mociute tikriausiai 😃
bet tavoji mergina jau ropoja, o maniske tik bando dar 😃
oo tai tavo dicke,visai ne i mama😀
oi tai saunuole mergina tavo Kira 😀 mano Guste 6 kg svere 3 menesiu budama 😃
mum irgi neblogai tik va,kad mes pagal lentele permazai sverem,7men ir 12 dienu sverem 6.700,bet daktare sako uztat mokat visko ne pagal amziu😀jau ropojam greitai,atsistojam visur kur tik yra kur pasilaikyt,o dantuko dar nesulaukem nors ir pikta,ir pabale,istine smegeneles ir paviduriavo ir temp buvo
wateriuke o ka turesi ar nezinai? 😀
mum tai sekasi gerai, siandien mano merginai 9 menesiai jau 😀 kaip greit laikas bega 😀
Aš net naktimis sapnuoju,kad jau laikau savo vaikiuką ir atsikėlus ryte taip gera būna,kad kasdien artėja pasimatymo diena su vaikiuku 😀 o tėvas toks ir tėvas tada ,kad niekas nerūpi,bet juk aš ne pirma ir nepaskutinė užauginsiu tą leliuką ir būsiu laimingiause mama 😀 o kaip jums sekasi?
sveikos,oi kaip smagu, wateriuke, labai fainas jausmelis kai lelius pilveli juda😀o jau neuzilgo ir pasimatysit ir pajausi ta superini jausmeli kai gali ant ranku laikyt savo mazyti stebukleli😀ir nepergyvenk,kad tevui nerupi jis dar nezino kiek ir ka praranda,buk stipri
labas mamytės 😀 buvau truputuką apleidusi jus,bet va aš vėl čia 😀 Man jau 34 savaitės ir jaučiuosi tokia laiminga ,kad net žodžių nėra 😀 Pilvūzėlis didelis jau juda kruta tik 😀 bet kartais apima niūrios mintys,kad tik man ir mano šeimai terūpi tas vaikutis,bet aš didžiuojuosi savimi turėsiu leliuką,nors ir jauna esu,bet kaip sakant geriau dabar negu niekada 😀 Na o kaip jūs mamukai ir jūsų aukselei laikosi? 😀
oi net nezinau gal kada kai aplankys kokia muza😃
kira o gal pabandyk? 😀 bent koki viena straipsniuka parasyk 😀
apie gyvenima savo galeciau daug papasakot,bet nemoku rasyt straipsniu😃
labukas,tikrai,kad visos pradinge,tiksliau visur kitur yra tik ne sitam forume😀
labukas pradingeles 😀
as ir vel lysiu jums i akis 😃 gal kuri norite parasyti dienorasti i pagrindini puslapi? nes mano mintys jau issiseme atrodo kad nebeturiu jau ka rasyti 😉
sveikutes ,is manes toks komjuteristas 😃 as su tuo pastu nemoku elgtis maciau tel numeris yra as geriau pasuksiu ar zinute parasysiu,man visokius pastus dukra tvarko,aciu kad paraset Kira as susisieksiu 😉
labas,Zeinabas,manes mamyte naujoke paprase tau perduot,kad ji neturi skype ir interneta turi tik nuo 23val telefone.tai jei gali partasyk cia asmenine zinute arba i jos el.pasta sonaciukas.kan@gmail.com
sveikute,gerai gyvenam😀tai orai geri visos issilakste😀
sveikos kaip gyvenat? vis tuscia cia taip, man tai sesija bet vazineju kasdien is namu i kauna nesigavo kad likciau kaune 😀
sveikos merginos as galeciau Naujoke tau kazka pasiust ir rubeliu tau ir mergaitei bet as gyvenu UK tu kaip pribegsi prie interneto pasiprasyk pas mane i kontaktus skypei zeinabas4 susitarsim kur ir kada tau siuntinuka pasiust 😉
nu jo..