nu mano tai nevala kazkoks!!! nesakau, nesimeto jo kojnes ''stovincios'' kampuose :D ar triusikai bet kur... nu bet jei ka paims, tai ir numes bet kur, kaip sakoma ''kur s.., ten paliko'' O mane kaip nerwina, tai net sprogt is pykscio galiu.As toks zmogutis, ne pedante, bet viskas turi savo vietas ir ten turi buti... Jei iseidama is namu paprasau vyro susitwarkyti namus, tai jis sako: ''o ka cia twarkyti?ir taip tvarkinga'' :D nu bl.... jam twarkymasis, tai TIK dulkiu nuwalymas :D kol nebuwo waikucio, ir as dirbau, tai dar ir issiurbliuodawo ir indus isplaudawo, o db net tingi juos i indaplowe sudeti.. jei koks kavos puodelis stovi, paprasau issiplauti, o jis ''gi indaplove yra'' :D bandau ir juokais i viska ziureti, ne bet kai reikia man vienai twarkytis, tai siuntu iki nuprotejimo :S dekavoju, kad ne name gyvenam, butu jam ojjj kiek vietos visur siukslint, o man ojjj kokie plotai twarkytis :D
o as db dar daugiau kreipiu demesy, nes ne tik vaikas wercia, bet ir wyras 😃
nu linciuke stebuklinga vyra turi...na maniskis pusiau toks,bet kitose srityse tiesiog auksinis
jo, mano ir kaip mergaites wyras, sako ka man rengtis???sakau as turiu vaika aprengti, pati pasirengti ir dar tawe aprengti 😕
o jei jau kur keliaujam, wisus daigtus dedu as, nes jei patikeciau wyrui, tai manau, jis ne tik mane pamirstu pasiimt, bet ir vaika 😃
suprantu tave natiuska.man tas pats.tik kaip sakiau,bandau nebekreipti tiek demesio kiek seniau
visus savo rubus pats tvarkosi, tik is skalbiankes isimu, o jei reikia tai ir rankomis plaunasi
jau ko mes tik neisbandem, jam nusispjauti, twarkinga ir wsio... o as apsiwertus negaliu but...einu ir twarkausi, renku jo daigtus...pati nuo draugystes pradzios taip issimokiau, kalta, zinau...nu bet kartais jau nebegaliu..
bet siaip pats apsirengia..
hmmm buna ziuri i spinta ir nemato.klausia kur yra.ateinu sakau va pries akis😃
nu tai dar to betruko kad ir aprengt vyra reiketu 😃 pasiema pats 😃 ir purvinu i skalbiniu deze pasideda 😀
O tarkim kaip jūsų vyrai ar patys rūbus pasiima ? Ar reikia paduoti ? Nes maniškis retai pasiima . . .
mes visos dirbam.jie tuom ir naudojasi.musu namu tvarkymas irgi darbas.ir vaika uzauginti darbas...
Geras su tuo dresiravimu😀
tai va.nervai tai tikrai gadinasi...bet kaip ir sakiau,jau bandau nebekreipti labai demesio.gerai kad nors indus isplauna
mano vyras nera netvarkingas, toks per viduriuka 😀 bet namie labai nemegstu jei buna be slepeciu, tai 2metus "dresiravau" kol iprato 😃
Na maniškis save apsižiūri, bet tenka kartais pabumbėti, kad eitų kažką padaryti, teisinas, kad pavargo, puikiai suprantu, bet save prižiūrėti reikia. O va kai jam tenka tai pasakyti, tai nervina, kad savęs kartais neapžiūri, o man užmeta rodo pirštu į voratinklį tėvvuko kambarį, kur jie kone kas dien ten karaliauja, tik nuvalai ir jau yra 😃 Tai va tai nervina . . . nesitvarko jis nieko, aš viską tvarkau. Pavalgo lėkštę ant stalo palieka, į kriauklę nededa, bet dzin, dirba vargsta tad nieko nesakau . . .
gerai ir darai, nes jau sunku pakeisti suaugusio zmogaus iprocius.Tik sau nervus gadiniesi
mergaite6 tai tu jam tai irodyk nesitvarkyk 2 dienas nu ten indus isplauk issiurbliuok ir tada jem parodyk kaip yra kaip tu neprilieti nei pirstelio ka jis sujaukia man rodos tai padetu😀
seniau jam daznai tai sakydavau,kodel tas,kodel anas.dabar atpratau,pradejau atsipalaiduoti.nes galvoju,kiek as cia lakstysiu aplinkui...
Mano vyras tvarkingas, nesimeto triusikais ar kojinemis 😃
sandryte as jam aiskinu,jis bando padeti-isplauna indus,issiurbliuoja.bet du darbeliai padaryti,o 10 darbeliu,kur jis sujaukia.tai ne ten kas padeta ir tt.padaro valgyt,tai virtuve aukstyn kojom apversta...ir tt.
gal pats supras, kad tau reikia padeti.Namu ruosa labiau vargina nei darbas.O jei vis begti is paskos, tai tas pats kaip 2 vaikus ziureti
manasis irgi nedaznai tvarko kambarius, nes kai as sedziu namie pati susitvarkau.Man irgi netvarka akis bado.eniau tokia nebuvau, bet va db buna, kad isgeriu kava, neisplaunu puoduko, bet uz min jau einu plauti, nes sukasi mintys kodel jo neisploviau😀
as tokia seniau budavau linciuke kaip tavo vyras...dabar jau nebekreipiu demesio..
mergaite6 tai tu jam tai ir isaiskink kad pats truputi pasistengtu😀 linciuke taip ir padaryk😃
triusikus reiks ismesti, ir taip tik dvejus teturi😀 pasiustu😃
na maniskis dziaugiasi,sako jei tu butum kaip as tai butu negerai.tai aisku.juk valgyti padaryta,namai iskuopti.bet nesupranta jok gali moteris nuo to pavargti
nu cia tai jooo😃 tai tu kada jo visas kojnes ismesk tada paziuresim ar listu prie tavo😃
linciuke prajuokinai
su tuo gerumu tai ne taip yra.Matai buna taip, kad gryztu tarkim is parduotuves, nusimaunu kokias kojinikes, pasidedu ant batu(nes zinau, kad tuoj eisiu isnesti siuksliu).Kol pamaitinu mazyle ziurek kojiniu ir nebeliko😃
mergaite6 juk kaip sakoma vyras yra mazas vaikas tai pikti ant jo negalima😃