nu mano tai nevala kazkoks!!! nesakau, nesimeto jo kojnes ''stovincios'' kampuose :D ar triusikai bet kur... nu bet jei ka paims, tai ir numes bet kur, kaip sakoma ''kur s.., ten paliko'' O mane kaip nerwina, tai net sprogt is pykscio galiu.As toks zmogutis, ne pedante, bet viskas turi savo vietas ir ten turi buti... Jei iseidama is namu paprasau vyro susitwarkyti namus, tai jis sako: ''o ka cia twarkyti?ir taip tvarkinga'' :D nu bl.... jam twarkymasis, tai TIK dulkiu nuwalymas :D kol nebuwo waikucio, ir as dirbau, tai dar ir issiurbliuodawo ir indus isplaudawo, o db net tingi juos i indaplowe sudeti.. jei koks kavos puodelis stovi, paprasau issiplauti, o jis ''gi indaplove yra'' :D bandau ir juokais i viska ziureti, ne bet kai reikia man vienai twarkytis, tai siuntu iki nuprotejimo :S dekavoju, kad ne name gyvenam, butu jam ojjj kiek vietos visur siukslint, o man ojjj kokie plotai twarkytis :D
oj kaip tau gerai linciuke.maniskis irgi bando buti tvarkingas.bet is to bandymo,gaunasi,kad turiu eiti is paskos ir viska tvarkyti...jau irgi pavargau nuo to.esu begalo tvarkingas zmogus,seniau tai buvau gal ir pedante,bet va ta kasdienine netvarka,mane vercia ir nebetvarkyti.tiesiog pavargstu nuo to...kartais norisi isvis nieko nebedaryti,nes kita diena vel tas pats.tvarkau nes yra vaikas...
linciuke tai gerai tau maziau tvarkytis reik😀
manasis tikras pedantas, net nervina.Jei randa kokias mano kojines ne vietoje, tai ismeta😀
nu tiesiog nereikalauk is jo idealios tvarkos😀 taigi koks skirtumas kad valanda ilgiau tas puodelis neplautas pabus😃 ir panasiai😀 mes su viru tai pasiskirste esame kas ka tvarkys ir mum tai gerai iseina ir namai neapversti ir abu susitvarkom del ko esame atsakingi 😀 o jei to neatliekame kas mum priklauso tai gaunam bausme kazkuris😀 nu mes tai paverteme zaidimu ir tiek😀 tai pameginkite ir jus taip😀
nu mano tai nevala kazkoks!!! nesakau, nesimeto jo kojnes ''stovincios'' kampuose 😃 ar triusikai bet kur... nu bet jei ka paims, tai ir numes bet kur, kaip sakoma ''kur s.., ten paliko'' O mane kaip nerwina, tai net sprogt is pykscio galiu.As toks zmogutis, ne pedante, bet viskas turi savo vietas ir ten turi buti... Jei iseidama is namu paprasau vyro susitwarkyti namus, tai jis sako: ''o ka cia twarkyti?ir taip tvarkinga'' 😃 nu bl.... jam twarkymasis, tai TIK dulkiu nuwalymas 😃
kol nebuwo waikucio, ir as dirbau, tai dar ir issiurbliuodawo ir indus isplaudawo, o db net tingi juos i indaplowe sudeti.. jei koks kavos puodelis stovi, paprasau issiplauti, o jis ''gi indaplove yra'' 😃 bandau ir juokais i viska ziureti, ne bet kai reikia man vienai twarkytis, tai siuntu iki nuprotejimo 😕
dekavoju, kad ne name gyvenam, butu jam ojjj kiek vietos visur siukslint, o man ojjj kokie plotai twarkytis 😃