nu mano tai nevala kazkoks!!! nesakau, nesimeto jo kojnes ''stovincios'' kampuose :D ar triusikai bet kur... nu bet jei ka paims, tai ir numes bet kur, kaip sakoma ''kur s.., ten paliko'' O mane kaip nerwina, tai net sprogt is pykscio galiu.As toks zmogutis, ne pedante, bet viskas turi savo vietas ir ten turi buti... Jei iseidama is namu paprasau vyro susitwarkyti namus, tai jis sako: ''o ka cia twarkyti?ir taip tvarkinga'' :D nu bl.... jam twarkymasis, tai TIK dulkiu nuwalymas :D kol nebuwo waikucio, ir as dirbau, tai dar ir issiurbliuodawo ir indus isplaudawo, o db net tingi juos i indaplowe sudeti.. jei koks kavos puodelis stovi, paprasau issiplauti, o jis ''gi indaplove yra'' :D bandau ir juokais i viska ziureti, ne bet kai reikia man vienai twarkytis, tai siuntu iki nuprotejimo :S dekavoju, kad ne name gyvenam, butu jam ojjj kiek vietos visur siukslint, o man ojjj kokie plotai twarkytis :D
matai tau negailla, o kiti ziuri kaip apgauti ta vargsa zmogeli😃
Visur apgavikų yra. Grupiokės draugas norveguos dirba prie statybų tai uždirba per savaitę tiek, kiek jos mama per mėnesį būdama mokytoja . . . sakė brangu ten, bet ir atlyginimas kitoks.
robke jei susigaudo statybose,tai sansu yra isidarbinti.cia tai l populiaru
linciuke as pilnai suprantu bet vat man jai is mamyciu klubo kas paraso kaip svedijoje del darbu arba nuo ko pradeti nes katik atsikele tai as visada pasakau kur eiti, kur kreiptis, nusiunciu nuorodas patikimu firmu kur iesko darbuotoju, jai galiu padeti padedu...
jei galvosiu kada vaziuoti su jumis konsultuosiuosi😀
mes netoli centro isikure😀 jo brangu cia,bet duoda uzdirbti.o svedijoje daug pigiau..tas tai pliusas
jo jo yra tokiu.ir moka tik 50kr per valanda.o patys gauna 200kr.ar galit patiket kokia apgavyste.kisasi pinigus sau i kisene
mergyte6 tai jau taip Norvegijoje visai kita ekonomika, nors svedija netoli cia nuo jos taciau skirtumas yra gal nedidelis bet yra. Tik kad Norvegijoje man viskas labai brangiai atrodo... As tai norvegijoje turiu keleta pazistamu...OOOOO tai Oslas man uz 300km.
Aš ir galvoju geriausia per pažįstamus vykti, ne sį nežinią tai nekas . . . Maniškis galvoja padirbėti, nes sasusį grįš į darbą, statyboje, o darbo nėr . . . neišsiversim, nes aš tegaunu tėčio alimentus 300, kurie vien ant kelio į studijas išeina . . . nebus turbųžūt kitos išeities.
bet daug ir apgaviku, nesenai rode, kad neva padaugejo tokiu kurie neva padeda idarbinti😀
roble na as atvykau cia pas savo danartini vyra, jis LT pilietis taciau cia jau seniai gyvena ir dirba. Tad man nebuvo sunk atvykti. O jis pradejo nuo skelbimo darbo kiek zinau, paskui susirado firma kurioje dirbti ir taip pobiskiuka isivaziavo, taciau tuo metu mazai LT buvo kurie padetu ar papasakotu kazka, o daar padeda daug kas ir be pazistamu !!!
norgeje geriausia ekonomika...
tai osle turit draugu?
i ispanija arba norvegija😀 drauges sese buvo pernai norvegijoje, tai kiek pripasakojo graziu dalyku😀
osle mes
mano sesuo gyveno norgeje.ji surado man seima.pradzioje dirbau seimoje.po to ismokusi kalba isidarbinau kitur.dabar esame nebepriklausomi.na pasakius jau isitvirtine...kai gavau darba is po seimos.tuomet pati susiradau issinuomoti buta pagal skelbima😀
mergyte6 buvom Osle, per Kaledas, o paskui as dirbau ten viena menesi Vasari visa praleidau .... O kur jus apsistoja?
linciuke, teisybe pasake mergyte6, o seip i kokia sali noretum vaziuoti? 😀
jei viskas gerai po atostogu reiktu i ta pati darba gryzti, bet va grafikas nuo 11 iki 24 val dirbti.Viena savaite 2, kita 5 dienos.Sunku bus su maziuke.O draugas prie baldu dirba, bet buna ir tik 200 tegauna per men, sunku zinok cia
Klausimas toms, kurios išvykusios - vykot per pažįstamus ar patys susižiūrėjot, susikambinot, kambario ieškojot ? Labai įdomu.
o jus nebuvot norgeje?
oj vikuliukai as nepasakysiu koks ten pav.netoli norveg sienos.toks didelis prekybos centras...
mergaite6 tikrai????????????? kaip fainai..i koki miesta atvaziuojate apsipirkti?
linciuke,bet jei darbus turit abu,tai zinai lekti vien del to,kad uzdirbti daugiau...nes nera taip lengva,kaip atrodo
nAUDOKIS TUO, AS IRGI VISKA SUMESDAVAU NESTUMUI: IR NERVUS, IR NUOVARGI😀
as ir noreciau isvaziuoti, bet va manasi pries.Reiks su maziuke pabegti😃
linciuke 16 savaiteliu... dar ilgai teks mane lepinti.... 😃
ooo vikuliukas.jo norgeje mes.o i svedija lekiam apsipirkti😉
jo isvykus jau hmmm net skaiciu pameciau,gal kokius 5-6 metus.jo gristame 2-3 kart i metus.dabar vel vaziuosime liepos gale😀
Turi dabar tave palepinti.Kiek laiko busimam gyventojui?😀