nu mano tai nevala kazkoks!!! nesakau, nesimeto jo kojnes ''stovincios'' kampuose :D ar triusikai bet kur... nu bet jei ka paims, tai ir numes bet kur, kaip sakoma ''kur s.., ten paliko'' O mane kaip nerwina, tai net sprogt is pykscio galiu.As toks zmogutis, ne pedante, bet viskas turi savo vietas ir ten turi buti... Jei iseidama is namu paprasau vyro susitwarkyti namus, tai jis sako: ''o ka cia twarkyti?ir taip tvarkinga'' :D nu bl.... jam twarkymasis, tai TIK dulkiu nuwalymas :D kol nebuwo waikucio, ir as dirbau, tai dar ir issiurbliuodawo ir indus isplaudawo, o db net tingi juos i indaplowe sudeti.. jei koks kavos puodelis stovi, paprasau issiplauti, o jis ''gi indaplove yra'' :D bandau ir juokais i viska ziureti, ne bet kai reikia man vienai twarkytis, tai siuntu iki nuprotejimo :S dekavoju, kad ne name gyvenam, butu jam ojjj kiek vietos visur siukslint, o man ojjj kokie plotai twarkytis :D
jo cia ir uz vandeni ir siluma nereikia moketi.tik alektra.o mes ir i pajuri ruogpjucio men.busim kokia savaicike
tai jau tikrai mano vyras mokynasi LT vis nori pabaigti beje mokynasi Siauliuose 😃 tai vat busim rugpjuti tenais. Tai sumeles susidaro geros geros...
Šventojoj rugpjūčio 6 - 8, oficialiai 7 dieną, tik valandos nepamenu. Yra pagrindiniam puslapį kažkur parašyta 😀
išvykti būtų sunku ir dėl mokslų, dar tik pirmą kursą baigiau ir dar trys metai mokytis. . . o dar norėčiau ir išlyginamasias studijas baigt, vėliau, kad tikrą bakalaurą gaut ../. bet vėl galvoju univere jau ne kolegijoj kainos. . .
O kada jis bus???? 😀 jai tik busiu LT tikrai ateisiu....
Linciuke na uz patalpas daug reikejo moketi na bet kaip buvo pajamos tai ir islaidos sumuojasi tolygiai. Ooooooo pati graziausia svente kuria galima organizuoti...sveikinu...kada krykstinos?
Aš tai nežinau kaip galėčiau išvykti, labai sunku būtų . . . bet jei privers aplinkybės, išvyksim, vien tam, kad vaikas turėtų viską, o nereiktų sakyti - nepirksiu šito ar ano, nes nėra pinigėlių . . .
Vikuliukas super tavo versliukas 👍 o gryšį ggal ir į MK susitikimą ?
vien jauciu kiek uz patalpas reikejo moketi tau.Db krikstynas maziukes organizuoju😀
roke o tu irgi mastai isvaziuoti is LT?
mes uz vieno kamb buta siauliuose sumokame 230 uz gyvatuka, sildyma.Dar plius vanduo karstas, saltas, dujos, elektra, kazkokia paskirtis.O ir nuoma 200lt.Sakiau reiks prasyti,kad nuleistu😀
as ir daug masciau bet kaip prasideda mokejimai vien uz studijas, ju islaikymas, o pajamos mazeja, pelnas mazeja, uzsakymai mazeja tai ir stogas vaziuoja.... ☹ bet as svedijoje ta pati pradejau daryti tai kazkaip nebera tokios grauzaties... linciuke tai organizuokim kartu!!!!!
linciuke oi palyginus kaip LT skaiciuoja zmones tai tikrai baisu pasidaro vien uz buta kiek sumoketi reikia, O mes svedijoje uz vandeni ir siluma nemokam nes cia valstybe apmoka, mergyte6 pas jus taipat???
as irgi noreciau renginiusorganizuoti, sena svajone😀zinau ta parduotuve.Irgi nelengvas darbas, o alga maza
hmmm aisku dabar jau po laiko gailetis.bet tai tikrai smagus uzsiemimas...nebuciau metusi.o gal...
mergaite6 as taipat i LT visada vaziuoju atostogu...dabar pirma karta vaziuosiu kaip esu nestuke. Rugpjucio men taip noriu i pajuri!!! 😃
man tai saku ziauru, kai pradedi skaiciuoti pinigus ir galvoti ar uzteks.Cia nedejuoju(paskui piktos tetos sakys kam vaika gimdei)😀
as turejau 5 sokiu mokyklas skirtinguose miestose ir organizuodavau renginius visoje LT buvo sunku atsisakyti nes tai gyvenimo budas ir viska pradejau nuo 0 ☹ ir vat sia kad tau....
linciuke o zinai kur as dirbau,kai buvau grizusi laikinai lietuvoje.AG batu parduotuveje😀 turetum zinoti priesais brodveju...todel ir klausiau kokioje picerijoje
as taipat masciau robke ..bet greitai mastimas pasikeicia, o dar kaip yra galimybe isvaziuoti ir zinoti kur pas ka kokios galimybes tai tada visai mintys apsivercia...
linciuke BUTENT VISADA TAIP BUNA!!!!!!!! 😃
as ta pati norejau klasuti linciuke
koks versliukas jei ne paslaptis?
gristi visam i lietuva ne.nedabar.bandziau kazkada dirbti.ojetaus.su tokia alga.as nebemokejau isgyventi.tad vel susikroviau smutkes ir isvykau...gal kada ir grisime.laikas parodys.bet atostogauti tai visad lekiam namo
jau geriau kitoje salyje gyventi, nei kasdiena skaiciuoti pinigus maistui, galvoti kaip mokescius sumoketi ir jaudintis del nuomos
Man buvo sunku isvaziuoti bet ne del artimuju ar draugu nes maniskiai irgi po pasauli isiblaske, Londonas,Skotija ir .t.t. man gaila buvo palikti savo versliuka, na jis jau kaip ejo i pabaiga nes tokia kryze uzejo kad vaje vaje...visur kainos uzsakymu krito ir teko skubiai apsispresti ar dirbti is idejos ar vaziuoti cia....
Daug išvyksta iš LT . . . įdomu kokia mūsų ateitis bus . . . anksčiau net minties nenorėjau girdėti apie išvykimus, o dabar visa kitaip atrodo.
kaip visada pasikeicia tema😃
jo daug kas dirba ir svedijoje.gal ir uzdirbama maziau,bet ten pragyvenimas pigesnis.na zinai,kai pripranti,tai atrodo kitur ir nesinoretu.mes osle tiesiog jau prilipom.kitur negaleciau
mergyte6 ooo tai pats smagumas jums ten,as ir vasario menesi gyvenau centre fainas buvo...na norvegija man labai patiko, nepriestarauciau persikelti ten taciau, svedija kazkaip irgi labai prilipo, gyvenam goteborg mieste tai cia tai gera... !!!!!! na o su pinigeliais cia uzdirbti irgi imanoma taciau norvegijoje geresni atlyginimai....
O kaip jums ar nebuvo sunku iš LT išvykti ? NA artimieji visgi . . .Ar nesinori grįžti ?
jo tas tiesa robke...
ok linciuke