6 savaitės, nesimato nėštumo

30. Mar, 08:18

sveikos mamytes, vakar buvo pas daktarelius darytis ehoskopo.... ir ka jus manote ??? nieko nerado :( pasake gali buti ,kad nesilauki arba ne vietoje pastojai... ar jums 6 savaiciu jau mate kokia puslele ar embriona ? man nestumo testas 4 kartus parode teigiama, pas vienus daktarus buvau slapimo tyrimas parode kad laukiuos, o vakar nieko nemate, tai paeme kraujo tyrimam ir liepe sestadieni ateiti dar karta pasidaryti tyrimo ....

01. Apr 2012, 11:29

bet kai per daug echo ir negerai as kai pirmagimes laukiaus ta pusiau privacioj lankiasu tai 2kartus dare echo aisku jei kas blogai butu ir ziuretu siaip sake daktare bent iki 12 sav vengti lytiniu santykiu kam yra gresiantis. arba taip primazintisantykiu nes ir gali istumt

01. Apr 2012, 11:20

Parasiau apie ligonines valdiskas ,nes kiek supratau ir esu girdejusi is kitu mamu kad butent jose neleidze net darytis kiekviena menesi echo . O privaciai leidze ir net nekyla klausimu ginekologei ar mama nori ar ne ,visada pasziurim,kad viskas butu gerai ir jeigu kartais kas nieko nepramesti :-)

01. Apr 2012, 11:15

Giedre ,as nezinau kaip buna valdiskose ligoninese ,tiksliau zinau del to ir nesiziuriu savo nestumo,nes bent mano mieste del nestumu ziuretis eina jau retai kuri.. Bet tikiuosi ne visuose miesteliuose taip kaip pas mus . Stai atsiverciau savo nesciosios knygele ir tiksliai pasakysiu - man echo dare pirma 5 sav nieko nemate,veliau 8 - jau matesi nestumas ,ir toliau 13sav ,17sav,19sav(nes guliausi i ligonine) 23sav,ir dabar kai eisiu bus 27 sav ziures taipat. Taiva per savo nestuma turejau ,pirmo neskaitau ,5 ultrag. O del persileidimu ziurint koks jisai buna , mano vaisius buvo apie savaite laiko jau negyvas mano gimdoje ,ir man kaip veliau gine sake kodel prasidejo skausmai ,nes as patyriau netikrus saremius,pradejo atsidarineti gimda ir tai palygino su prasidedanciu gimdymu .Tokiu skausmu kokius as jauciau niekam nelinkeciau - net blogiausiui priesui .

01. Apr 2012, 11:07

astripaprika naujas istatyma priimtas pirmas skanas nuo 1🤓20sva ir jei viskas gerai daugiau nebedaro. o anksciau budavo nuo 1🤓20 ir paskui kazkur 7men.😉 kai man grese man ir nieko nedave tik vitaminu i liepe gulet daugiau lovoj ir net ligoninej gulejau

01. Apr 2012, 11:00

mano draugei vienai ir taip buvo kad testai rode nestuma o per echo nieka nerode tai buvo nevietoje pastojimas ir daktari per velai pamate ir gavosi pasekmes.... ir be to draugei neskaudejo, kaip jus cia sakot turi skaudet. kai pirmagimes laukiaus del gresiamo ziurejo eho tai ir buvo 5sav tai mate

01. Apr 2012, 10:55

man pirma dare 18sav. ir viskas

01. Apr 2012, 10:41

Rubi2ir sekmes jeigu daktarai ispradziu sake neigiamus rezultatus tau ,o dabar pasake kad kazko nesitikejo,vadinasi manau viskas bus gerai ipac kad pakviete echo dar darytis .Gal tikrai per daug pastresavai ,pasinervinai ir pradejai kraujuoti ,stebek kraujavimas/tepliojimas dideja - mazeja.Ar atsiranda skausmas ar ne .Man kai buvo pirmas nestumas -persileidimas labai kraujavau ir labai skaudejo .Bet va mano pazitama visus 7 menesius prasitepliojo ir 7 menesi pagimde ,sveika grazia mergyte :-) Tad visokiu atveju yra buve ir buna ,svarbiausia maziau nervuokis .

01. Apr 2012, 08:39

Rubi2ir persileidimas buna tamsus kraujavimas,atrodo kaip krisuliai,bet priklauso nuo nestumo laiko.Man persileidimas buvo 7savaiciu,tai buvo jau tokie kaip kraujosruvos susidare,o jei mazesnis buna tai gali paporastai kraujuoti,bet turi buti tamsus kraujavimas.Bet tikekimes tau tu neziniu neprireiks 😀Pacios didziausios sekmes sulaukti geru ziniu 😀

31. Mar 2012, 22:33

Kai laukiesi, išangėje turi būti ne mažesnė temperatūra nei 37 laipsniai. Geriausia matuoti ryte, vos prabudus, tačiau tikrai nesvarbu kuri val. ir ne mažiau 5 min. laukyti termometrą. Neišsigask, aišku, jei bus bent kartą kokie 36.8, nes man taip buvo net du kartus, tačiau turi būti ne iš eilės dienos dvi, kai temperatūra mažesnė.

31. Mar 2012, 22:08

man ir nematavo, cia anglijoje kazkodel temperatura matuoje ausyje... viena mamyte rase, kad reikia temperatura sekti isangeja, bet nezinau kokia ji turetu buti...

31. Mar 2012, 22:07

o as to tikrai nezinau niekas man nematavo

31. Mar 2012, 21:59

dar pamirsau paklausti, jei temperatura matuojosi isangeja kokia turi buti bazine temperatura ?

31. Mar 2012, 21:41

kai as pradejau kraujuoti man sake jei paprastas kraujavimas nieko tokio,sake jei kris su tokiais kresuliais tada persileidimas yra,sekmes tau

31. Mar 2012, 21:39

sekmes tau 😉 tikesimes geriausio, o kaip atrodo persileidimas nezinau, kraujavau kai buvo 11 sav, bet nieko lelytei nenutiko 😀

31. Mar 2012, 21:36

aciu uz atsakymus merginos... sendiena buvau kraujo priduoti, tai vakare pasiskambinau paklausti rezultatu, taip ir nepasake ar teigiamas kraujo rezultatas ar neigiamas, bet pasake tiek ,kad mes nesitikejome tokio kraujo tyrimo, o kokio tai neaisku... tai rytoj iskviete ehoskopa vel darytis, tai manau teigiamas... leksiu is ryto anksciau i ligonine, po to grysiu ,daiktus susideti nes vakare isvaziuojame, skristi kiek zinau tikrai negalima, tai su masina leksim, ilga kelione bet ka padarysi... rytoj kaip suzinosiu daugiau ka po skano sakys butinai pranesiu naujienas... beje vakar vakare truputeli kraujavau, ir sendiena ryte bet labai nedaaug... kazkaip keista nes toks palengvejimas viduja,kad nemoku pasakyti ...gal nebusiu persileidus ????? kaip turi atrodyti tas persileidimas ??? ar turi kazkokie kraujo kresuliai kristi ar tik kraujuoti ?

31. Mar 2012, 21:32

o jeau, dar negirdejau kad tiek leistu pernesioti...tikekimes sugalvos artimiausiom dienom tavo lelius krapstytis lauk 😉

31. Mar 2012, 21:16

sake mano gp ji lietuve,kad jos viena mergina pernesiojo airijoj 3 sav,reiskia jie tiek leidzia

31. Mar 2012, 21:13

o kiek leidzia pernesioti?

31. Mar 2012, 21:08

daug kas eina privaciai,bet as neejau nes man dare jos kokis 6 ,nes del to kraujavimo pradzioje buvo itare dvynukus,poto jau vienas bebuvo,gali buti kad viena organizmas atmete del to kraujavau,tai man dare scanu daugiau ir nebejau privaciai,tik db pergyvenu ryt jau terminas,o jie sake airijoj neskuba skatinti,kazkodel nenoreciau lb pernesioti☹nes pernesiojimas irgi nera gera,o jie jokiu tyrimu nedaro sako jei nepagimdysi ateik vel kita sav,paziuri tik slapima spaudima ir tiek

31. Mar 2012, 21:05

24sav ir iki 30 sav paskutini ir viskas

31. Mar 2012, 20:57

Man per pirma nestuma iki 3 men. dare kokius 4 echoskopus, nes vaikutis atsilikinejo pagal savaites. O paskui, kai jau viskas atitiko pagal savaites iki nestumo pabaigos gal kokius 3 kartus su echoskopu ziurejo.

31. Mar 2012, 20:44

rimante o kada kiti scanai tada jei pirmas 18 sav? siaip idomu 😀 nes uk, jei viskas gerai priklauso tik du, 12 ir 20 sav ... reta kuri ussisuka su tiek 😃

31. Mar 2012, 20:40

man buvo paskirtas pirmas scanas iki 20 sav,airijoj taip yra,bet kadangi sukraujavau 8 sav tai tada padare,bet seip tai tik 18 kazkur savaiciu tik padaro,vo tokia sistema,ir jei viskas gerai 3 skanai per visa nestuma tik

31. Mar 2012, 20:35

na as tai tikrai nepazystu nei vienos nestukes, kuriai pirmas scanas 18 sav...

31. Mar 2012, 20:24

Manau paprasciausiai nuo ginekologu poziuriu priklauso vieni rimciau i tai ziuri kiti atlaidziau , nes jug kaip ir tu astripaprika sakai turi paziureti kakliuka,stuburiuka,veliau jug bent man 17 savaiteje matavo galunes,kojytes rankytes, galvytes apimtis,stuburiuka ziurejo ar atitinka savaites vaikelis-svori ,sikart kai buvau pries pora sav ziurejo tik vandenu kieki ar pakankamas , gimdos bukle ,sekanti karta vel ziures vaikeli ..

31. Mar 2012, 17:55

Mes tai kiekviena menesi kaip lankomes pas gine tai ir paziuri ultragarsu . keista kad kitos ziuri tik karta per nestuma ar du kartus ,bet tikriausiai ,kiek ginekologu tiek poziuriu ,vieni ziuri kas menesi kiti reciau .man paciai asmeniskai ramiau kai kiekviena menesi pasiziurim 😀

31. Mar 2012, 17:04

Rubi2ir,nepergyvenk labai,manau netikes gydytojas papuole,as kai pastojau nuejau pas gydytoja ji pasake,kad man 4sav nestumo ir ,kad nera vaisiaus gimdoje,pasake,jog man negimdybinis nestumas ir reikes operuoti,gali isivaizduoti ka man teko patirti,ta pati vakar ji man paskambino ir dave siuntima i ligonine,nuvaziavus i ligonine man pasake,kad vaisius gimdoje,tik pasislepes paciame kamputyje,ji paaiskino,kad gydytoja galejo jo tiesiog nepastebeti arba jos echoskopas nera toks stiprus kaip ligonineje

31. Mar 2012, 15:54

Pagal reikalavimus pirmasis ultragarsas turi buti atliktas apie 18 sav., kitu tiksliai nepamenu, bet kokie ne daugiau 3-4 kartai pagal privalomuma. O siaip tirtis anksciau juk niekas nedraudzia, jei tik yra galimybe. Mane jau daug kartu tyre, kartais net kas savaite. Juk tai nekenkia.

31. Mar 2012, 15:16

jo UK pirmasis echoskopas 12 savaiciu,ir paskui 20 ir 23😀as su pirmagymiu turejau 3ar4scanus.

31. Mar 2012, 15:05

tikrai tiriama anksciau nei 18 savaite... kur cia taip netiria???

1 2 3 4