6 savaitės, nesimato nėštumo

30. Mar, 08:18

sveikos mamytes, vakar buvo pas daktarelius darytis ehoskopo.... ir ka jus manote ??? nieko nerado :( pasake gali buti ,kad nesilauki arba ne vietoje pastojai... ar jums 6 savaiciu jau mate kokia puslele ar embriona ? man nestumo testas 4 kartus parode teigiama, pas vienus daktarus buvau slapimo tyrimas parode kad laukiuos, o vakar nieko nemate, tai paeme kraujo tyrimam ir liepe sestadieni ateiti dar karta pasidaryti tyrimo ....

03. Apr 2012, 13:06

rtp, manau, kai pilvą liečia savas žmogus, linkintis tik gero, tai visai kas kita, nei norintis pačiupti nepažįstamas žmogus.

03. Apr 2012, 12:48

Na vienos teorijos nepritaikysim visoms moterims 😀 Man irgi ir tie plaukai ir tie nagai auga iki debesu ,taciau va veidas vienu kitu spuogeliu isimeta ir paakiai pajuoduoja kaip kada 😀 O va mano mama kai laukesi manes jai sake visi kad bus berniukas ,nes irgi kaip tu sakai spindejo tiesiog visa😀

03. Apr 2012, 12:29

O as jau matau visa vaikeli 😃 Ir nosyte ir ausytes ir rankytes ir t.t.
lialia88 svarbiausia nesinervuoti ir patikek viskas bus gerai nes nervai labai labai labai daug ka daro ,ir cia tikrai neismislas.Praeis rizikingiausios 12 savaiteliu ir ramiau galesi atsipusti,taciau beabejo reike neapleisti nestumo,tuolab kad tavo nestumas visviena sunkesnis negu normalios nesciosios ,labiau pasisaugoti nepersalti stengtis,nekilnoti sunkaus nieko kad pilvukas neapsitraukinetu, nepervargt bet tuo paciu ne guleti vien kojas istiesus 😀

03. Apr 2012, 12:21

lialia smagu kai matai plakancia sirdele as tai maciau tik kiausinuka 😀 sako padejot ant velyku tai dabar auginkit 😃

03. Apr 2012, 12:19

na taip istikruju sunku, kol praeina ta rizika... as tikiuosi ,kad viskas tau bus gerai lialia88 😀

03. Apr 2012, 12:14

priziuri nevaisingumo spec. bet kai zinai kad nestumas ant plauko,kas savaite vaikstau apziurai,tai tik po apziuros isvidus sirdele plakancia ramiau pasidaro

03. Apr 2012, 12:13

saunu mamytes,dziaugiuosi,kad jums viskas gerai 😀 as tikriuosi ir man bus kitas nestumas viskas ok 😀 laukiu nesulaukiu kol leksim visa seima i lietuvele ten nuodugniai viska isitikrsiu ir vel bandysiu pastoti... norisi tikrai 😀 ir dar priedo ne jaunyn einu o senyn,tai laikas taip pat spaudzia 😀

03. Apr 2012, 12:09

mes su vyru bandem antra ilgiau negu metus ir tik cia anglijoje vel pastojau... lietuvoje ne kiek nekibo...
manau viskas bus gerai lialia88, svarbiausia kad daktarai priziuri...

03. Apr 2012, 12:09

Saunu man si nestuma kai pastojau irgi netepliojo nei pradzioje ,nei dabar :-) Ir tuo labai patenkinta esu .

03. Apr 2012, 12:05

o mano sake gimdoje kiausinelis viskas gerai 😀 nei man teplioje nei ka tai tuom labai dziaugiuosi ir tikiuosi viskas bus gerai visa nestuma 😀

03. Apr 2012, 12:04

Manau visos patirties sios turim,vienu skausmingesne - kitu lengvesne.
Rtp ,na kai sekanti karta eisi jau bus pilnos apie 12 savaiciu , tada uzves nesciosios knygele bei i iskaita itrauks 😀

03. Apr 2012, 12:01

po metu as pastojau bet prasidejo normalios mmm tai buvo 4 sav man. o dabar esu pastojusi 3 karta, siuo metu man 8 sav. geriu vaistukus,nes kaip ginius sake mano nestumas ant onutes plauko laikosi. Tepia rudom isskyrom. Todel nenoriu kad kas nors zinotu, nes neduok dieve kokia nelaime.Man labai baisu,bet aisku buna momentai kai norisi pasidziaugti savo laime su visais,bet reikia susilaikyti.

03. Apr 2012, 12:01

Kiekvienai moteriai sunku prarasti uzsimezgusia gyvybe. As sios patirties taip pat turiu ☹

03. Apr 2012, 12:00

mamukas: aciu uz isamu paaiskinima... as pati maciau per ehoskopa sekmadieni kada dare, kad mano vaikelis buvo net negimdoje o salia jos ir visas kraujais apsuptas, tai as buvau pastojus net negimdoje kaip turejo buti, o pilve.. ir issaugoti vaikelio nebuvo jokiu sansu tik operacija... as pati dziaugiuosi kad viskas laiku, nes daktarai sake jei buciau laukusi dar tai buciau pati nukraujavusi ir gal kapuose buciau... sunku truputeli , bet tik geraiu kad taip anksti viskas susitvarke, as ir vyra raminau , kad taip turejo buti, nes jei butu koks su negalia gimes... manau viskas bus ok,del kito nestumo,vistiek gryzusi i lietuva reikes darytis visus tyrimus is naujo ...

03. Apr 2012, 11:59

man taip pat labai grazu nescia moteris 😀 ir as neslepsiu nestumo kai jau matysis 😀 o as kai buvau pas gine sako yra 5-6 sav tai ateik po 5sav, israse vitaminu dave nuotraukyte ir viskas 😀 sake sekanti kart kai ateisiu tada ir snekesimes del viso kito 😀 o ar cia gerai tai as nzn 😀

03. Apr 2012, 11:58

As 9sav patiriau persileidyma, iki siol net neatsigavus, bet ne del to kad kaltinciau save,o del to kad labai mylejau,laukiau to stebuklo.

03. Apr 2012, 11:54

lialia 88 nereike perdetai pasakotis visiems bet nereike taipat ir perdetai slepti pilvuko😀 Jug kas yra graziau uz nescia moteri su apvalainu pilvuku,as jau dabar deduosi kuo aptempesne bliuske kad tik matytusi 😀 Man nescia moteris pati graziausia nestumo viduri ,i ipac jeigu laukiasi berniuko .Jeigu mergaites tai buna tokios pablyskusios ,paspuogijusios ,kaip as 😃 Bet ir tai - grazu ,nestumas 😀

03. Apr 2012, 11:51

Rubi2ir beje vakar buvau nestukiu paskaiteleje ,ir ginekologe papasakojo del ko buna persileidimai.Nei vienas persileidimas nebuna be priezasties.Vienos nepastebedamos ant uzdegimo pastoja ir sunku buna islaikyti nestuma - kitos pastoja tvarkingai bet kodel atrodo kai viskas gerai buna persileidimai.Dazna persileidimu priezastis buna ta ,kad vaikelis galejo buti apsigimes,ir gamta apsaugoja motery nuo dar didesniu vargu,nes neigalu vaika priziureti yra kelis kart sunkiau negu sveika.Todel mano ginekologe sake kad is tiesu moterys per daug sureguoja smarkiai praradusios vos keliu savaiteliu vaisius-uzuomazgas- gyvybe,ir nereike niekada kaltinti saves .Cia moteris siuo atveju nekalta ,butu kalta jeigu gertu rukytu .. tada galima kaltinti save ,kad gal del tu priezasciu ,bet irgi .. pasakojo kad pergyvena mamos tos ,kurios suzino apie savo nestuma kokiu 6 savaiciu daleiskim ,kaip pavyzdi ..o pries savaite gere daug alkoholio arba vaistu,tai vaikelis yra labai stiprus ir turi etnoc....kazkoki tai sluoksni kuris atstato lasteles vaikelio is naujo iki 12 sav. tad jei pries nestuma moteris ruke ar gere ar vaistus vartojo nereike pergyvent kad kazkas bus ne taip 😀 Pvz as pries nestuma rukiau ,ir suzinojus apie 5 savaiciu nestuma , reiskia kad as apie 5savaites rukiau kartu su vaisium jau .Bet beabejo suzinojusi meciau ta pacia diena net labai lengvai ir nepergyvenau kad gali kas nors buti ,pasisnekejus su ginekologe 😀

03. Apr 2012, 11:51

As iki 3 men. pas gydytoja kas dvi savaites vaiksciojau

03. Apr 2012, 11:50

buvau as pas gine praita sav tai dabar yra 7sav man 😀 ir sake ateiti geguzes pradzioje 😀

03. Apr 2012, 11:48

lialia88, pastebes tikrai, nes pilvukas auga 😀

03. Apr 2012, 11:47

man atrodo as net niekam nesakysiu kai ir pilvas islis,su kokia palaida palaidine vaiksciosiu

03. Apr 2012, 11:43

rtp : o tau kiek laiko ?? tai aisku,kad bus gerai jei jau pradzioje jokiu komplikaciju nebuvo,tai ir dabar nemanau,kad kas nutiks... dziaugiuosi 😀

03. Apr 2012, 11:43

Rtp o jau buvai tu pas ginekologe kodel tik po menesio eisi ?😀

03. Apr 2012, 11:36

o apie mano nestuma tai irgi zinau tik as ir vyras 😀 ir niekam cia daugiau kol kas nereikia 😀 siaip labai tikiuosi kad leliukui viskas gerai ir labai laukiu geguzes 😀

03. Apr 2012, 11:35

mamytes as visai nepykstu... vienas dalykas kalbetis cia forume su visai nepazystamais zmonemis ir gali pasipasakoti, o kitas dalykas su artimaisiais.. kaip tik ta ir dariau is artimuju niekas ir nezino, tik cia jus forume...

03. Apr 2012, 11:30

o as jauciu kad mano pilvuka lies tik as ir vyras 😃

03. Apr 2012, 11:29

Kazkaip joks svetimas zmogus, kai laukiausi dukrytes, nenorejo paliesti mano pilvuko 😀 O jei dabar koks nepazistamas noretu paliesti, tai pagalvociau, kad jam kazkas negerai ir begciau kuo toliau nuo jo.

03. Apr 2012, 11:19

o man labai patinka nestukiu pilvukai 😀 va dabar puskes pilvukas jau neblogai matosi nes 5menuo tai jetau kaip as ji ciupinejau,glosciau ir dziaugiausi nes pati toki turesiu 😀 labai dziaugiuosi uz puske nes ji labai ilgai lauke leliuko 😀 tai tas paglostymas mano tikrai nuosirdus 😀 o kad mano pilvuka kazka galetu paliesti kai matysis tai nezinau kaip reaguociau 😃

03. Apr 2012, 11:15

Aš tai nežinau kaip reaguočiau, jei norėtų kas mano pilvą paliesti, įtariu, kad būtų nereali agresija iš mano pusės, nes pilvą leidžiu liesti tik vyrui. Aš tai net vengiu bendrauti su draugėmis, kurios man gali pavydėti nėštumo, tik nežinau kaip ilgai pavyks nesirodyti, nes pilvukas jau matosi, o kai jau nereiks šiltos striukės tai neliks kur slėptis ...

← 1 2 3 4