2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

24. Jun 2012, 21:48

sveikut prieš gimima vaikučiai nejuda 😀

24. Jun 2012, 21:33

sveikos mamytes kaip gyvenate? : ) kaip jusu pilviuka gyvena augat ?. man jau kita men gimdyti tai sunku kasko darosi nepries gera cia jauciu reik iki liepos 26 istemti man . ar gali buti taip kad vaikiukas miegoti gali visada diena ir nejudeti ??? ar cia normalu yra ar blogai pasakykit man nuraminkit .

24. Jun 2012, 11:13

Labas rytas 😀 Nu kur jau maziukas pilvukas.. mergeles35..,blondynaka jeigu tavo pilvas milziniskais tai tau visa gyvenima,kitu pilvai atrodys kad mazi 😀) Rytas,kaip rytas .. skaudeti nieko lyg ir neskauda,vakar isvakarese pries einant miegoti pamaude klubus ir tiek😀

24. Jun 2012, 11:03

apara-smagu girdeti kad puikiai laika praleidot😉kazi ar kuri pasirinko ta joniniu nakti😀kaip nuotaikeles ir sveikateles visu?mes va jau po pusryciu, tetuka nuvezem iki stoties, siandien adirba tai mes ir vel dviese su suneliu....man siandiena desini sona taip skaudejo kad vos issimaudziau ir paeit negalejau, tai geria kad dar vyras buvo, tai padejo iki lovos nueiti, pagulejau tai praejo, matyt kazkur uzspaude ir viskas☹pradejau sauktis vyro vonioj tai atleke-sako jau saremiai😀o kai vaziavom iki stoties-atnese tel ir liepe be tel niekur, toks juokas paaeme😀pasmus lietus apsiniauke tai visai nesmagu☹

23. Jun 2012, 23:37

Na va kaip smagiai kad i zoo pavyko 😀 mes bariuke su chenra buvom, buvo busimas tetis jonas, jonukas drauges pilvelyje ir dar jonas vyresnysis.. Pas mus nelyja tai lauke sedejom..tikrai kad super naktis gimdymui, tik itariu kad geriausi daktarai iseigines pasieme.. As va pas pavaduotoja gindymo namu gimdysiu tai jis isvis tik ryt is uzsienio grizta 😀

23. Jun 2012, 23:10

Sveikutes mergaites,apara-dekui uz palinkejimus!Beja as dvinys😀spem-jau turbut sventi jonines,mano sunaus antras varies Jonas😀mes va ryte kaip ir zadejom buvom zoo,sunus pasimetes tiek visko,buvo labai smagu tik nusprendem kad I si zoo reikia vaziuoti daugiau zmoniu nes vaikams smagiai ir jai geras oars ten baseinas yra tai is vis super!na nieko man tokiom stadijoj ir tiek uzteko o kita karta jau zinosim kaip ten pasiruosti😉dr uzsukom pas vyro seseri,pasedejom paplepejom,vaikai pazaide ir va jau namie!visas su joninem,nors ir Lyna bet va kokia grazi naktis gimdymui😀

23. Jun 2012, 22:23

mažiukas dar😀

mergele35 mergele35 23. Jun 2012, 20:39

mano pilvuzas😀

23. Jun 2012, 13:28

nu cia pagal gimdykla nustato 😀)) žiuresim kaip bus 😀ale laukiam nesulaukiam

23. Jun 2012, 13:13

oho blondynka kiek ilgai leido pernesioti 😀 as va katik prikepiau skaniu uzkandiniu pietu seimynai 😀

23. Jun 2012, 13:01

musu mes dviese ...šiandien pirma dienele kai pernešioju ale daktaras leido iki liepos6 pernešiot sakau mamukui gimtadienio proga ateis mažiukas i pasauli 😀

23. Jun 2012, 12:21

as va ka tik issikuopiau namus suritinau pyrageli ir susiraisiojau pomidorus siltnamyje 😀 dabar einu kepti bandeles su desrele vieno kasnio uzkandele tokia bus pietums 😀 greita ir skanu

23. Jun 2012, 11:46

Labas rytas 😀 Miegojau gerai,oras baisus,ka veikti neisivaizduoju.Siemet Jonines musu miestely bus bare - tai nesamone kokia vaje vaje 😃 Nieko naujo pas mus .. jauciames gerai, eisiu skalbtis ,veiduka pasimaklevot ir lauksiu vyro gryztant 😀

23. Jun 2012, 11:07

sveikutes , na va vel niuri diena jokios saulutes vejas prie juros baisulinis ☹ miegojom normaliai kaip sakiau nelaukti sveciai ir vakar buvo nors zadejo tik siandien bet kiek supratau ir siandien atvaziuos sakiau vyrui nenoriu ne matyti ☹ mes susiplanavom 19val vaziuoti i miestelio svente JONINES pasizmonesim pora val ir grysim 😀 jau kokius 5metus nebuvusi tokioj sventej labai laukiu bent jau paziuresiu ka prekiauja atsigersiu sidro is backos 😛 laukiu nesulaukiu

23. Jun 2012, 11:05

Nev, dziugu del sunaus 😀 ir sekmes jei leksit i zoologijos soda, jie juk ten daug grazesni nei Lt.. Mes kai su vyru keliaujam tai jam kiekvienoj saly svarbiausia pamatyt zoologijos sodus ir akvariumus...😃 o miegojau sian pakankamai gerai, na klubus skaudejo ir mazoji kokia valanda makalavos pilvely, bet isgyvenamai 😀 blondynaka, o kiek jsu laiko virs termino? Gal dar pas liepos vaikucius ateisit? 😀 as va vakar kai zodiakas perejo i veziuka pasakiau kad jau gali ji rodytis, kazkaip dvyniai man sunkiai suprantami 😃

23. Jun 2012, 10:12

labas rytas mes birželinukese pasilikom tik dviese ,kurios neciuciuoja vaikiukiu☹

23. Jun 2012, 09:59

kaip jus jauciates, kaip nuotaikeles, kaip naktele?mes visia gerai ir miegojom puikiai, net i wc nebuvau atsikelusi😀

23. Jun 2012, 09:58

sveikutes mergiates😀Apara-kai laikysi leliuka ant ranku-viskas savaime ateis ir viska savaime ismoksi, tokiam dalykui pasirenkti sunku😀pamenu kai laukiausi pirmo, belekiek knygu perskaiciua, belekike patarimu ir praktikos turejau daug metu, bet kai va toks trapus dalykas ant tavo ranku, viskas kitaip ir viskas naturaliai, kartais net pati nesupranti is kur kazka zinai ar moki😀taip kad pamatysi kaip tai smagu ir kaip miela, megausiesi kiekviena minute😀aciu uz linkejimus, tikrai mano berniukui rodos geriau, kraujuko nematyti daugaiu ir jis pats toks lyg gyvas kaip anksciau😀ismiegojom visi savo lovose ir visa nakti😀va su maziuku jau papusryciavom, o tetukas dar miega...oras atrodo visai nieko jai nesusigadins, nuotaikos irgi neblogas, tai va ruosimes vaziuoti i zologijos soda, pramoga didziausia bus mano vaikinukui😀

22. Jun 2012, 23:51

Nev, na bet tu jau bent galesi ramiai maudyt ar perrengt.. As net su tuo nzn kaip susidorosiu, o jei temp pakils isvis nezinosiu ko griebtis 😀 ech..Bet tikiu kad kiekvienas vaikas kazkas visiskai naujo 😀 ramios nakteles tau ir tavo berniukui..kad pasveiktu greiciau!

22. Jun 2012, 20:05

apara-tai kad ir ne pirmas man bet zinok vistiek viskas kaip nauja ir kaip sakai visas gyvenimas verciasi.namai pagal vaika, rutina pagal vaika, visos aplinkybes pagal vaikus, taip kad visos mes cia nauja gyvenimo puslapi verciam😀mes sulaukem tetuko bet vel isleke su riekalais, tai kai gris sakiau noreciau kinieciu, matyt reikai astrumo😀tikiuosi siandiena mano sunus jau normlaiia miegos ir as galesiu normlaii pailseti...

22. Jun 2012, 17:10

Nev, as is vilniaus 😀 kas vaikus priziuri, kas ju neturi tai tik vyram vakarienes daro 😀 as sian visai gerai jauciuos, pasimakaluoja pilvuke mazike bet sian mielai, be skausmu 😀 as va vistik sutikau i miesta lyst, bet itariu sian bus labai daug zmoniu..o del jeettees jau turbut kad 😀 ech... As ir taip nerimstu, mums kai pirmagime tai laukiu kol tas visas pasaulis apsivers aukstyn kojom 😉

22. Jun 2012, 17:00

apara is kur tu?musu jeettee turbut jau su leliuku, nesimato kelinta diena, lauksim is jos naujienu kaip jai sekesi...visos mamytes dingusios☹tikiuosi visos laimingos ir jauciates gerai😉

22. Jun 2012, 16:59

spem-na toks tas gyvenimas, tenka ir savaitem vyro nematyti😀mamule13-tau laukia labai busy savaidgalis, tai geriau pailsek ri va tada ryt turesi daugaiu jegu. man praitas toks buvo, bet pasakysiu-svarbaisuia susiplanuoti gerai, as susitvarkaiu namus penktadieni ir valgyt nsuipirkau, o sestadieni nuo ryto kibau i darbus virtuvei prie puodu tai kai vsikas vietoj ir pasaliniu darbu nera tai vsika labai greitai pasibaigaiu ri dar valandziuke turejua iki sveciams ateinant, bet aisku nuovargsi jis yra ir taip greit nebepajudam kaip noretusi, bet nieko mes palaikysim uz tave kunscius ir pamatysi kaip vsikas gerai ir smagiai praeis😀o vakare kai visi iseis, usisdek koja ant kojos isipilk sampano taure i ratsipalaiduok😉

22. Jun 2012, 15:53

sveikos, darbstuolytes, na sukates... man tai jegu visai nera siandien is vis kazkokia irzli esu, viskas nervuoja... vaikas siunta, duodasi nzn is kur pas ji tiek energijos, paguldziau i lovyte uzmigo, tai ramybe dabar man pora valandu... siaip biskuti apsikuiciau namuose, valgyt pasidariau, vyrui sakiau koldunu isvirsiu kai grys is darbo... nera jegu daugiau kazka gamint, gal oras kaltas, niuru taip uz lango... prekiu sarasa susidariau, ko sunaus gimtadieniui reik nusipirkt... neisivaizduoju kaip viska pasidarysiu, kazka siandien jau pasiruost reikes.eisiu dabar prigult, nekaip jauciuos... ☹

22. Jun 2012, 15:17

oho kiek ilgai as kelias val vyro nematau man kosmaras 😃 na o as ka tik buvau prisnudus 😀 limpa akys einu vel prisnusiu vyras prizadino bet jauciu kad uzmigsiu greit vel 😃

22. Jun 2012, 14:25

spem-vis sukiesi matau😀as ir va virsu susitvarkiau, rura padejau, bet eisiu pabaigti visus namus ir sakiau i dusa pasigrazinti lysiu😀paskui sakiau eisiu su vaiku pazaisti, visai jis pas mene veinisiukas pasidare☹lauksim tetuko vakare gristant nuo treciadienio nematem tai labai pasiilgom😀

22. Jun 2012, 14:13

pagaliau visus darbus atsilikau galiu pailseti pasilepinti save 😀 valgyti padaryta vakare gal tik pieniskos sriubytes beisvirsiu 😀 agurkai jau susodinti valio einu prigulti pailsinti pilvuka tik kazin ar ilgai isgulesiu 😃

22. Jun 2012, 14:08

na as vyrui retai kada leidziu i virtuve 😃 nes po jo toks bardakas palieka kad verkti kartaios norisi 😃 vakar paprasciausias braskes trynesi ir visos mano virtuvines plyteles raudonais taskais nusietos 😃 siandien kol nugrandziau o tas tipo vakar pamirso nuvalyti nors pradzioj neige kad cia jis 😃 mazas vaikas

22. Jun 2012, 13:44

Spem, jo sunkoka nestukem su tais sveciais kurie nezino kada jiems laikas namo 😀 bet tai jei su vaikuciais tai lb ilgai gal neuzsibuna? 😀 as ir va vyrui pasakiau kad jei nori su draugais tai tegu kviecias i svecius bet pats stala paruost tures, tai sutiko 😃

22. Jun 2012, 12:15

apara na jauciu al ir tavo tiesa 😀 butu tikrai smagu 😀 na as ryt gal su vyru i miestelio jonines eisim pasizmonesim ,pavakrosim jei aisku kokiu nelauktu sveciu neapturesim nes prasosi vieni kuriu mes nenorim o jie turi tokia mada atvaziuoti ir sedeti kad ir nekviesti ☹ na bet neisvarysi juk ju antra dukryte busima musu krikstadukra 😀 ji tokia meilute myliu ja jau kaip savo dukryte 😀

1 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 154