2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

26. Jun 2012, 14:42

apara-sakai knyga nusipirkai😀 na gal ten paveiksliuku yra jai nespesi paskaityt tai nors i juos paziurek😀diev rimtai kokie maziukai jusu leliukai-mano tokio svorio as sakau turbut kai 6menesi nescia buvau buvo😀

26. Jun 2012, 14:41

sveikutes dar karteli😀blondynake-vis dar su leliuku pilelyje?mamukas-o mes jau galvojom kad tu isvaziavai gimdyt😀na svarbiausia kad viskas geria, kas cia zino gal visai greitai jau tikrai lelyte laikysi ant ranku😀va kaip smagu tau, tavo maziuke bus, kazi kaip ci apas amen su tuo leliuku, ziurint i pilva ir zinant genus, mazas tikrai nebus.mano vyras didelis 5kg gime ir pirmas sunus virsk 4 tai sitas ir pranasauja dideli tai man net plaukai pagaugais nueina😀zodziu pas mane vaikai jau paauginti gimsta😀mes is miesto grizom, dieve jau kaip sunku vaiksciot, dar labai dusna laukia tai isvis prie zemes traukia toks duslus oras....nupirkau viresneliui pizamas, nunesiua foto padaryti, atsigeriau kavuke sir namo, nebera sveikatos net po pardes vaiksciot☹dar reikejo ir to ir ano, ale greit i masina😀

26. Jun 2012, 14:37

Nu va, dziugu kad viskas gerai baiges o ir atsarga gedos nedaro 😀 mums praeita sav irgi sake kad mergyte apie 2,7kg.. Ziuresiu ka ryt pasakys 😀 saunu kad jauciates gerai, laukiam toliau kol pradesim byret 😀)

26. Jun 2012, 14:20

Sveikos 😀 As tik ka gryzau namo is kliniku 😀 Sekmadieni vakare prasidejo skausmeliai kas puse valandos nemenki o ir itariau ,kad gali vandenys soniniai kokie begti ..nes kelnaites nespejau keist slapios ir slapios.Nuvaziavus i priemamaji issiunte iskarto i Kauna del viso ko ..Nuvaziavus nakti atliko visus tyrimus,dar pasake kad tkr mergyte puikiai matesi lytines lupos,sveriam apie 2.700kg ,tad mergyte pranasaujama ne diduke apie 3 -3.200kg 😀 Sveikute ,sirdele plaka puikiai..Kaune uzfiksavo vel saremiuka lengva ,kamstis neisejas bet sake gali greit iseiti nes labai daug jau isskyru priekyje .. o ir pasirodo ne vandenys nutekejo ,matyt isskyru daugiau ir taip atrode .Padare slapimo kraujo BGS tyrimus niekur nieko nerado visi geri ,zodziu sveikute ir mazoji ir as 😀 Snd prasidejo mums 38 savaite nestumo ...

26. Jun 2012, 14:18

sveikos o mano vyra namie dirba 😀tai dab jau saugo mane 😀

26. Jun 2012, 13:24

Mano vyras irgi 1,5h nuo namu dirba tai tikiuos spes grizt kai jau man viskas prasides 😀 as va sian nuvariau iki technikines bet tokia eile kad butu teke 2h laukt tai apsisukau, vaziuosiu poryt 😃 uztat ta proga nuvariau i knygyna pasizvalgyt ir nusprendziau kad man reik Semetos knygos Gimdymas su sypsena 😀 vyras sako kam cia pirkt kai jau nespesi perskaityt, 340psl, sakau nu jei nespesiu tai vadinas pirkdama gimdyma prisisauksiu 😃 einu db skaityt 😀

26. Jun 2012, 10:26

tai man tas palaikymas ir reikalingas butent, juk kartu tuos gandrus pasikvietem, tai kartu ir reikia sutikt.. 😀))

26. Jun 2012, 10:25

taip toli, galima sakyt nestumo metu viena ir prabuvau, gerai, kad pati dirbau, nes tada tai jau sunkiau butu taip vienai ir be veiklos 😀 nieko nepadarysim turi kazkas seima rupintis, jos islaikymu

26. Jun 2012, 10:19

jau tikria kad gerai voveryte kad grista, bo nezinai kada😀 ir paciai smagiau. kaip suprantu toli buvo.mano 2valandos nuo namu dirba ir tai vis pergyvenu nes zinai jai diena koks trafikas ir viskas ne nuo jo priklauso, bet as optimistiskai nusiteikusi kad bus salia, net kitokios minties nera.buvo per pirma gimdyma, tai net neisivaizduoju dabar gimdymo be jo😀skausmu dej ajie nepasiema, bet moralinis palaikymas labai svarbu😀

26. Jun 2012, 10:09

as irgi noreciau kur i miesta, bet orelis.. purskia lietus, fe :/ reiks namus apsitvarkyt, laukiu vyro gryztancio, siandiena arba ryt jau bus salia, kaip pasiilgau, sakau gerai, kad spes gristi kol dar nepagimdziau 😃 o tai viena jau tikrai nenoriu gimdyt ;/

26. Jun 2012, 10:01

na o kaip siandiena nuotaikeles, kaip sveikateles, mes visai gerai ismiegojom, va pasicekavinu internete ir leksiu sunu iki darzelio nuvesiu tada i miesteli, susitinkam su drauge kavikes kaip visada karta per savaite(tikiuosi jau si savaite pasktine)dar turiu darbu miestelyje tai rytas greit prabegs😀

26. Jun 2012, 09:59

sveikutes mergaites😀apara-tai va geri akai vyras gali padeti, o as visai valios neturiu kas liecia svori ir vyrui mano del svorio nervuotis neriekai tai viena tam keli, uztai ir sudetingai labai man iseina☹na bet kaip sakoma-parodys laikas kas ir kaip😀apara-nespesi pasigimdyti ir va jau i baliuka-labai smagu, nes prasiblaskymas labai gerai,labai saunu, tik zinau ka turi omeny kas lieci aapsirengima, nes vistiek dar visa tokai kaip gumine ir krutine didesne tai labai sunku ka ir nuspresti ka vilksies is anksto, bet net neabejoju kad atrodysi gerai, svarbiausi akad sveikata butu gera😉voveryte-saunuole, zinau ka turi omeny , kai sakai kad nerangi, na as gal nebuvau jau tokai vikrti ar kokia bet va kaipd dabar nei batu uzsiristi neina tai tokai kaip bobut ejauciuosi, is masinos lipu kaip kokia invalide buciau😀atrodo tiek nedauk praejo nuo sunaus pirmo gimimo bet nepamenu kaip jauciausi ar lengva ar kokia😀

26. Jun 2012, 09:09

dar drauge pasakojo vakar, kad kai pagimdai tooookia lengva pasijunti, pilvo nera, susilenkt ir vel gali, lengva judet, aisku jei kazka sius ar plys, tai skaudes poto, bet.. 😀kaip as to laukiu, nes dbr tokia nerangi atrodo palikus, o anksciau tokia lanksti ir vikri buvau, 😃

26. Jun 2012, 09:05

o vakar taip keistai kojas ties kirksnim trauke , toks keistas jausmas

26. Jun 2012, 08:59

labas rytas 😉, as vakar pasigrazinau kirpykloje, iskarto nuotaika pagerejo, ir nusipirkau elastine lemenele, laaabai patogi 😀. Na man tai kojas ir klubus vakar maude tai baisei, o apie klecko gulejima ir judejima nepatogu net nekalbu, jau, kad ruosiasi kunas, tai labai jauciasi 😀. Del kg priaugtu, tai bus matyt kiek po gimdymo sumazes, o poto vistiek gyvenimo ritmas pagreites, tai dar sumazes, reiks pradet mankstintis 😀.O jum priespienis pasirodo ? man tai jau kuris laikas vis pasirodo 😀

26. Jun 2012, 06:41

Numesim numesim 😀 as irgi pamastau kartais bet kadangi mano vyras prisiziurintis maista per 2metus numete 20kg, tai sake jei tik as noresiu, privers ir mane sugrizt i buvusi svori 😉 bet pradzioj kad pienuko butu vistiek teks su antsvoriu pabut ☹ as va rugpjucio 4 i vestuves varau tai jau dabar mastau ka cia reiks rengtis 😃 o tave jei kuno pasiruosimai kankina tai ziurek gal sekanti busi jei mamukas dar nepagimde 😉, as sianakt susimacisu kad gal man aktyviau gyvent reik stengtis o tai per ta poilsi ir ramybe gimdyma nutolinsiu dar..:/

25. Jun 2012, 23:55

Smagu girdeti apara kad viskas gerai ir kad ilsiesi vis daugiau😉jo jo as ir nenoriu sulaukti termino,butų geriua anksciau😀aš visai laukiu kol to pilvo nebebus bet va dabar rūpestis kaip tuos kg numesti☹oi vargelis☹(((gerai kad va neskauda niekur tau pačiai lengviau,o man jau prasidėjo po biskiuka visi tie malonumai kūno tai visai nelabai smagu☹

25. Jun 2012, 23:39

Laba vakara 😀 as visdar su pilvu nors visai tos liepos 10 sulaukt nenoriu 😀 abu su vyru pradejom biski bijoti, kas jau cia beliko 😀 ryt ryte varau masinai technikine pravaryt, tikiuos vyrai bus gailestingi 😃 dienom daug ilsiuos daba o nakti mazike pakankina bet istveriamai, nei sikniuko skauda nei nugaros, tik kartais dubens kkaulus arba klyna..ir kazkaip keista pagalvojus kad to pilvuko judancio nebeliks, sian net pamasciau kad gal reiktu pafilmuot kaip jus banguoja vakarais 😃 pasiilgsiu turbut 😉

25. Jun 2012, 23:31

Na o kur visos mergaites dingusios?likau viena visai is liepinukiu😀pas mus labai gražus vakaras buvo,tai tetukas grįžo ir issitempe į parka mus,na pasivaiksciojom smagiai tik va jau kaulai lauzosi ir labai jau tas vaikiukas mano nepatogiai guli tai nerandu vietos apačią skauda☹o kaip jus begyvenat?gal tikrai kuri jau nebesulauket liepos apart jeettees?

25. Jun 2012, 23:28

Zinau ka turi omeny,bet visos mes laukime jau gyvenam,taip kad nenusimink-ne viena!o paguodai-tau leliukas leidžia pamiegoti dar ir paskui jau ateis😀pasilepink kaip nors ir pamatysi nei nepajusi kaip ateis jis😀

25. Jun 2012, 17:56

tas laukimas mane pribaigs

25. Jun 2012, 17:22

nenusimink-dar vis juk birzelis😀

25. Jun 2012, 16:56

va aš likau viena birželinuke hmm...o maniškis išdykes nenori pasirodyt ☹

25. Jun 2012, 14:44

teisingai spem, reikai ir tau polisio.as ir nepersidirbu siandiena tokisu kvailus darbus darau kur nelabai megstu bet riekia.ir sakau labai jau nugara skauda tai kaip slapiu maisu trenkta.

25. Jun 2012, 14:40

as va maze uzsimigdziau eisiu iskepsiu kepta duonyte ir reiks kambarius prasisluoti 😀 gerai kad vakar issikuopiau 😀 siandien maziau darbu lauke darbuotis negaliu tai ir ilsesiuosi kiek galesiu 😀

25. Jun 2012, 14:12

jo jo spem-mamuko nematyt, arba uzsiemusi, o gal kas ci azino ir jau leliuka krapsto lauk😀man siandiena labai strenas skauda☹va uzkandom, dabar atsisesiu darbelius prie kompo pasidaryti...

25. Jun 2012, 12:56

mamukas kazkaip prapuolus 😀 gal jau irgi kaip jeettee jau ligoninej

25. Jun 2012, 12:05

mano vyras vezys superinis seimos zmogus turi minusu bet kas ju neturi 😀 bet va kas liecia seima tai ziauriai atsidaves del musu kalnus nuvercia 😀 mazajai daug visko priperka dabar ieskom dzipo dviviecio su akumu kad po kiema galetu raizyti musu panele 😀 cia gimtadieniuj norim nupirkti bet nenorim labai brangaus visdelto jau ir maziukas ar maze bus 😀

25. Jun 2012, 11:57

tai sakai blondynake-nenori veziuko😀 na jau ka padarysi, kai bus tavo vaiaks sutarsi😀kiek pazystu mergaiciu tai visos labai savo vietoj kaip as sakau, bet va vyru nelabai zinau, o pas mane sunus bus😀manau kiekviena szodiako zenklas turi savo nesamoniu,bet ir labai geru savybiu, taip kad nenusiteik taip ir viska sbus gerai😀

25. Jun 2012, 11:40

svarbu ,kad vežiukas bus ....o aš su jais nesutariu man geriausi yra raguočiai 😃

1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 154