2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

21. Jun 2012, 16:36

uzbegau pailseti vajezau kaip sunku jau dabar nei nugaros nei koju nejauciu o dar liko 6 papriku daigai ☹ kaip pervargau na bet imu fotika ir lekiu pasibaigti ..... 😀

21. Jun 2012, 14:11

oi mamytes ka tik ne fiziskai bet moraliskai issekau mazoji tiek sunervino tiek is kantrybes isvede kad nebezinojau kaip su jka sneketis ☹ jau mandrumas neispasakytas gauna viska ko sirdis jos uzsigeidzi ir taip elgiasi sakiau viskas nebelepinsiu nes jau perdaug perlepinta ir taip yra kazkokia tragedija net pavalgyti nebegali pati ... na einu pasikalbeti dar karta su ja ir reik eiti sodinti o tai ir diena pasibaigs o as nieko nepasidarysiu ☹

21. Jun 2012, 13:58

nu spem tu pavarai, nors ir rugpjuti terminas, su tokiom apsukom ziurek kad nepagimdytum anksciau musu😀lauksim foto😉
jeettees nera tai gal ji jau ir ligoninei o gal jau ir ne 2/1😀
mamukas-jo jau laikas po biskiuka ir mums visoms ruostis,jau pataliukus pasiruosei kaip zadejai?
man va parase fotografe kad jau issiunte foto tai lauksiu pastininko jau siom dienom, labai smalsu paciai.mano maziukui net nezinau atrodo geriua, bet nesu dar garantuota, snekejau ir vel su daktare tai matysiu jai dar krauja pamatysiu nieko nelaukusi vaziuosiu pas dakatrus arba i ligonine nes ci atikria ne dantukai.kaip gaila vaiko ir svarbaiusia kai nezinai kas yra tai ir jautiesi kaip kokia bejege, niekuom padeti negali☹

21. Jun 2012, 13:44

Fotkinkis kuo greiciau laukiam 😃

21. Jun 2012, 13:41

sveikutes , pgaliau turiu laiko prisesti bet ir vel leksiu laukan nes reik siltnami susisodinti susitvarkiau del darzelio visus popieriukus ir vyrui dar buhaltere spejau pabuti 😃 nu zodziu lakstau galva pametus o vakar nuo tu darbu vakare man sakes buvo 😃 uzmigau 21val atsikeliau 21,30val vos nepramiegojau talonelio kuri turejom 😃 pas gydytoja dukrytes kazkoks kosmaras vyras ir buvo issigandes galvojo kad miriau 😃 nes gryzo is treniruotes o rado viena vaika zaidzianty 😃 mama sakoguli be gyvybes zenklu 😃 neprizadino manes zodziu turbut isvargus tiek buvau kad net i wcnesikeliau sianakt 😃 na dabar maze pavalgys ir leksim i darza 😀 reiks dar po to nufotkinti 😀 pasirodysiu truputi

21. Jun 2012, 11:30

TAI va ,kad ramiai ejom cia del vaiksciojimo tai tkr ne ..matyt atejo laikas jau kaulams pasislankiot 😃😃 Nes vaiksciojus esu daug greiciau ir daug daugiau - nieko 😀 Ojej.. vargsiuke ir tu kad nepailsejus..man irgi naktim rugstys kyla..

21. Jun 2012, 11:28

sveikos, mes miegaliai, nesenai atsikelem verdames kiausiniu, senai jau valgem 😀 naktis buvo kaip ir visos, nemiga iki kokiu 3val, daug kelimosi i wc 😃 niu bet viliuosi, kad nebedaug liko.... as tai nakti prabudus pagalvodavau apie jeettee, sakau va jau gal supuoja mazyli 😀 nev< saunu kad be temperaturos jau tavo sunelis, tik va idomu del kokiu priezasciu tas kraujas pasirodydavo.... na svarbiausia, kad nieko rimto nebutu... mamukas< ruosiasi ir tavo kunas gimdymui, vis dazniau tokius maudimus ir skausmus jausi, man ir kaip uzeina tai indu stovedama prie kriaukles negaliu issiplaut, suka nugara atrodo i visas puses, ypac vakare... cia ir nuovargis daro savo, mes niescios juk greiciau dabar pavargstam.

21. Jun 2012, 11:15

labas rytas-suraitytas.jeettee nuo ryto apie tave galvoju, kazi kaip tau ten sekasi, o gal jau po vikso?na dar nesveikinu nes nieko nezinua, bet va galvoju ir laukiam naujienu kaip tau sekasi😉
mamukas-nu va ir tau malonumai prasidejo,dabar turesi ir tu truputeli lengviau, matyt per aktyviai pasivaiksciojai ir mergaiciukei nepatiko😉nieko jau galas, teks derintis, sakau mums atrodo vienaip, kunui antraip, o v aleliukas dar ir savo saligas padiktuoja.
o as vakar tiek issigandus buvau ir draugei daktarei skambinau pasitarti ir asara nubraukiau(jautri labai pasidariau)mano berniukui is burnos kraujuoja bet nematau kad dantukas, tai visko prisigalvoti gali,vakare uzmigo ir vel atsibudo pilna burna kraujo, jau galvojau vesim i ligonine bet paklausi jo ar kur skauda sako ne, tai parsinesiau pas save, pasupavau ir uzmigo, nakti nei temperaturos nebeturejo nei kruajuko nebuvo, zodziu visa dar nezinomybei, bet tikiuosi nebepasikartyos, bo nejuokais baisu☹vargsiukas mano.vakar pasinervinau ir nakti blogai miegojau, labai rugstis kilo ir mazasis kazkaip isitaises taip kad kaip besigulciau vis nepatogu...dabar va uzkandom, tikimes diena bus geresne...na o kaip jus jauciates, kaip nuotaikos, kaip savijautos?

mergele35 mergele35 21. Jun 2012, 11:03

mergaites,dar po keleto metu ne per 40 min pas jus policija neatvaziuos,nes nebus kam,kaip ir nebeliks tokiu,kurie dar kazka nusimane tam darbe.

21. Jun 2012, 10:55

Labas rytas merginos ,Jeettee laukiam is taves ziniu,sekmes Tau 😀 😘 O mes merginos vakar isejom vakare i svente ir prasidejo mano bedos.. Pradejo skaudeti -traukyt ,kaip meslungis ar kaip su kokia adata badyt kirksni.Veliau pareinant pradejo skaudet nugara.. parejus namo viska pradejo skaudet ,kirksnis abi,nugara ,klubus,ir mazoji pilvelyje buvo tokia aktyvi ,kad vaje... maniau per oda islys. Jau buvau nemenkai sunerimus,vyras sako gal nori i priemamaji nuvaziuot pasiziuret ar viskas ok,bet pasakiau ,kad netrieskiotu,vandenys nenubego saremiu nera tik skauda labai kaulus... Tai poto pagalvojau gal mergyte i dubens kaulus jau galvyte state?? Nes tik ji pradeda maskatuotis tam pive ir man klubus tempt pradeda..

21. Jun 2012, 10:25

as taip pat prisidedu prie sveikinimu Jeettee, sekmes 😉

21. Jun 2012, 09:12

jeettee sveikinimai ir stiprybes 😀 lauksim ziniu 😀

21. Jun 2012, 00:20

oij sekmes dideliausios, laikom kumstukus uz tave... baigsis tavo kancios greit ir mazyli supuosi jau... lauksiu naujienu 😀

20. Jun 2012, 22:26

jette sekmes didelis didelis bučkis siunčiamas😀stiprybes😀

20. Jun 2012, 22:18

Jeettee, kuo didziausios sekmytes, stiprybes ir sveikateles 😀 uch..pradesim ir mes byret tuoj 😀

20. Jun 2012, 21:58

nu ka mamytes galim ryt ir nebesusistikti man saremiai kas 15-10 minuciu

20. Jun 2012, 19:52

mamuk tavo situacija tikrai nekokia as tai jau senai sakaukad ne policija lietuvoj o sunys tik loti moka 😃 o ka farai ten rodo man atrodo labiau vaidyba jie tokie tikrai nera mandagus 😃

20. Jun 2012, 19:51

sveikutes na va stogas jau uzdetas is mamos parsiveziau mesliuko truputuka ir ryt kibsiu i pomidoru sodinima siltnamyje 😃 o dar 10,30val vesiu dukryte komisijos praeiti i darzeli reikia susitvarkyti kol dar judu popietiukus visus 😀 ir as ramia sazine galiu laukti leliuko 😃 siandien vakarienei nusipirkom kaimiskos desros rukytos ir vyras lasiniu su daugiau liesumo pasieme tai prie svieziai raugtu agurku kurie man si karta pavyko 😃 kaip nekeista tai prisijijom tiek o darbraskiu ant virsaus ir va rugstis sukilo jauciu nuo braskiu ☹ nes rugstokos buvo ...

20. Jun 2012, 19:24

sveikutes, na maumukas ir situacija☹siaubas☹mamule13-oi kaip smagu -kokia faina dovana vaikiukui, as isivaizduoju kaip vaikas apsidziauge😀kokia smagi svente jusu laukia savaidgali😀
o mes pamiegojom, pasirodo mano vaikui-dantukui gale dygsta, atsikele su visa kruvina burna, as net issigandau bet paskui supratau kas ir kaip....vargsiukas tures praeiti visa tai, cia as bejege jam padeti.as atsikeliau, biskiuka jau geriau jauciuosi bet vistiek kazko rankos labai tirpsta nuo peciu?darau beatos padaziuak su baklazanais ir paskui su bulka valgyti, kazi kaip man ci agausis, bet bus tokai uzkandele vakarienei visiems, vaikas nelabai valgo as ir kazko nelabai valgi tai va uzkasim ir gana...mamukas-tu i svente siandiena, papasakosi ka gero nuveikei😉

20. Jun 2012, 17:40

2 metukai sestadieni bus 😀

20. Jun 2012, 17:36

mamule 13 baisi istorija tavo .. mes jau kazkada kvietem tai bobulkai 11 vakaro ..ir tai neatvaziavo.. vyras ejo i lauka specialiai ruke 20 minuciu ,sake niekas neatvazevo .mamule 13 o kiek tavajam metuku ?

20. Jun 2012, 17:33

na o mes su vyru sukom galvas ka sunui gimtadienio proga padovanot... as pasiuliau gal gyvuneli koki, bet suns ar kates nenoriu del leliuko vistiek sersis ir i kiema vedziot, sunus dar per mazas vienas neisvestu. tai pagalvojau apie juru kiaulyte, o vyras siandien paeme ir nupirko... ziuriu gryzta pietu su deze ir maistu juru kiaulytems... neisivaizduojat koks mazasis buvo patenkintas net drebejo visas dziaugsmo. tai va dar vaziavom po to namelio, gertuveles pirkt, o vakare kai vyras grys narva vaziuosim pasiimt. gimtadieniui jau popieriukus atsispausdinau, ir etiketes sampei, teliko nusimirkt saldainiu ir ivyniot...

20. Jun 2012, 17:24

sveikos, nu su ta policija tai ziauru, jei ka pjauna ar pridauzo, tik tada biski paskuba, o taip tai jiem vienodai rodo i tokius iskvietimus. man buvo karta tokia situacija: kaimynas girtas kai tapke, vos pastovejo ant koju, tai sumaise duris ir pas mus bande ieit, vos ne duris lauze, o kai pasakiau kad eitu nuo duru visokiais zodziais pradejo koliot, spardyt duris... tai iskvieciau policija, atvaziavo po kokiu 40min, tai tuo metu kaimynas spejo issirenkt iki triusiku, man ramybes nedave rekavo, sudauze fliaskute ir abi kojas susipjauste... tai va kokios pasekmes po to dar ir greitaja pati policija jam kviete... baisu, o to galejo ir nebuti, jei staigiai butu sureagave i iskvietima

20. Jun 2012, 16:12

As pasibaisejusi Lietuvos Policija .. 😃😃 Atsikele damute ir prasidejo duru trankymai ,ir po laiptine net jau sukavimai .. neiskentusi paskambinau sujunge su Klaipeda .. ir net nesiruosia jungti su mano miesto policija klause ,kas nutiko ? Pasakiau kad neina buti namuose ne kas dien bet kas antra diena nesamones vyksta tiek apacioje tiek laiptineje,aisku pridejau dar kad tipo pas mane menesio laiko kudikis,neina net uzmigdyti per trenksmus 😃😃 .. o ji atsake ''nuo 6 valandu vakaro tik policija vaziuoja'' kreipkites i kazkoki tai centra pasake.sakau gerai tada duokit man numeri .. sako '' o tai kam jum jo reike'' nu zinokit nesusivaldziau ,sakau uz ka tau kazin moka pinigus kad kvailus klausimus uzdavinetum,jai pasakyta situacija o ji negana tokai aska pasakau patyli puse minutes ,bet ir neatsakineja nieko 😃 nu ziauru ... Kai pagalvoji ,butu beda kokia rimta , tai dar kol isklausinetu visko ..kol atvaziuotu .... i koki iskvietima tai ir zmogus gali numirt per ta laika 😃😃

20. Jun 2012, 14:36

O as eisiu i dusa palysti ir i miesta pasivaiksciot..saskaita pasipildyt nes jau tuscia ,kavos aparata reik isrinkti,nes po ryt vyro mamos gimtadienis ,tai ji nori paprasciausios kavos aparato ..nu tai pirksim..kur jau dingsim 😃

20. Jun 2012, 14:35

oi mamukai sunku tau tik kovok ir nenuleisk ranku nes uzlips ant galvos tau ☹ valio vyras gryzo su stogu lekiu padesiu ant siltnamio ji uzdeti 😃 galesiu siandienpomidorus susodinti valio

20. Jun 2012, 14:33

Gryzo vyras pietu pasakiau ,kad jau uzkniso mane ji .. Bet dabar nurimo turbut prisigere ir nuejo miegot.. Sake jei kas skambint policijai ir iskviesti del ramybes trugdymo ,rukymo ir t.t. 😃 As ,kai neturinti ka veikti tai pakovosiu 😃 O virs musu seima gyvena , tai mergyte vaiksciot nelabai moka,varo kulnimis vien 😃 bet del tokio garso man nieko.. Galeciau klausyt ir klausyt geriau begiojima istisa negu kr*,n* trankymus stalu ir duru .. atrodo kai nezinau virs ko gyvenciau ...

20. Jun 2012, 14:32

nev laikykis , o man kaip nekeista si diena labai judri tik va dabar mazoji miega pokaituka tai ir as prisedau pailseti bet eisiu ir prigulti vakare darbu nusimato 😀

20. Jun 2012, 14:27

sveikutes, na mamukas tikria nepavidetina tavo situacija, jai tik turi variantu kaip ja patvarkyti tai ir daryk😉
jeettee na va gal jau ir ateina ta diena, nugara jai maudzia tai jau panasu ir i saremius, laikom kumscius tik pranesk kaip tu.o mes is miesto, ziedelis jau ant rankos(vyro dovana)darbai atlikti, zodziu viska pasidariau bet grizau vos gyva, matyt spaudimas nukrito dar silta pa smus kaip nekeista siandiena tai vos gyva, grizua uzkandau, bet negaliu rankos net tirpsta, nesuprantu kas uzejo.sunui mano ir negeriau, dar viduriukai pasileido, temperatura tai sukyla tai nukrenta, pats organizmas jo kovoja jokiu vaistu neduodu as jam, manau kad dantukai gali buti, zodziu tikiuosi nieko rimto ir greit viska pernes, seip jis pas mane labai akntrus ir nezyzia tai nors del to gerai.turbut bandysiu su sunum nusnausti, jam miegas nepatrugdys o man gal ir pades bo sveikatos tikria nulis☹va tau, atsikeli sveikas o kita minutele jau kaip guma😀

20. Jun 2012, 13:59

oho mamukai tada skelbk kara ir kuo greiciau as neapsikesciau irgi 😀

1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 154