2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

20. Jun 2012, 13:51

Taivat butent ..Net lango nebus imanoma atsidaryti nes pilnas kambarys smarves bus tada .Jau man smirdi kur as rukydavau pries nestuma.. ir jeigu dabar uzuodziu rukanti nesmirdi ..tai ka ji ten ruko kad dvokas eina neisivaizduoju 😃

20. Jun 2012, 13:46

Sveikos, niu mamukai karingai ir reikia buti, nes tokie kaimynai kaip tarakonai... 😃 tai isivaizduok kas bus kai pagimdysi, o is apacios koncertus jos girdesi,,,

20. Jun 2012, 13:42

Nezinau ,kai man truks kantrybe tai nueisiu i savivaldybe pasiimsiu lapa surinksiu parasus nes ja visi nepatenkinta.. ,parasysiu dar pareisikima ant jos del ramybes trugdymo ,taip sudirbsiu as ja blemba.. o dar kad ruko namuose galimybe jog padengt mus gali ,dar bauds jai uzdes,o jeigu nesimokes ,i anstolius perkels augs augs skolairgales eit i gatve gyvent uz skolas buta atims 😃😃😃😃 Koke as ziauri ...su manim jau geriau nekariaut ,kad dar cia butu vienetinis atvejis nu savaitgaliais pagertu pasukautu o cia patoviai ir is ryto

20. Jun 2012, 13:35

na va kaip negerai ☹ na kai tik turesit patariu ismeginti 😀

20. Jun 2012, 13:32

i dusa nejau,,, nes visam mieste nera karsto vandens

20. Jun 2012, 13:24

mamukai uzjauciu tave del to ir nenoriu gyventi mieste daugiabuciuose nors visada svajojau bet dabar ramybe vertinu savas kiemas kaimynu turim tik 2 ir vieni is ju uosviai 😃 kaime musu namas vienas is paskutiniuju 😃

20. Jun 2012, 13:17

jeettee bandei dusa masazini 😀? beja labutias visom o as vis nerandu laiko prisesti lakstau darbuojuosi ir mazai laiko belieka netuj 😀

20. Jun 2012, 13:05

Jau pzvydziu kad tau pabaiga ranka pasiekiama 😀) bet kuria minute gali pradet gimdyt .. 😀.. Nu zinokit merginos isprotesiu nebezinau ka daryti.. Turiu po apacia gyvenancia kaimyne boba tokia sena,jos vyras,kai pasimire pradejo pas ja lankytis visokie alkoholikai ir gerti.. lango neimanoma atsidaryti ,nes ruko viduj ir visa ta smarve eina pas mus i virsu ..Reke,sukauja.. dabar su koja patrypiau kelis kart 😃 tai lyg apsiramino..bet nujauciu neilgam.Naktim duris tranko ,rekauja per ta langa nu baisu ..ir policija jau buvom kviete ,ir vyras buvo pas ja nuejas.. siaubas siaubas .. ji tik atsove '' o man p* ant jusu as cis 33 metus gyvenu ir darau ka noriu ''

20. Jun 2012, 12:14

visko gali buti, ir toks nepatogumas kirksniuose

20. Jun 2012, 12:09

Sveika patoginasi gal jau isejimo link 😀)

20. Jun 2012, 11:59

labas rytas mamytes, skausmai metasi po truputi i nigara, lelis siandien kaip neiprasta labai aktyvus pilvas banguoja kaip juroje

20. Jun 2012, 11:46

Ačiū,Nev. Nu ziurekis tu su tuo savo vaikinu ..gal taip koks virusiukas lengvas uzplauke.. uzteks gal tik arbatos su medum ir citrina 😀Bet mazi vaikai nemegsta arbatu ..jiems geriau tablete 😀 Eisiu siandien as pasikloti pilnai mazyles lovyte suvilkt pataliukus visus ,nes taip ir kiurkso nesuvilkta ,spinta zadu patvarkineti .. tik reike nepersidirbt o tai vakare ne i svente galesiu eit o i ligonine 😃😃

20. Jun 2012, 11:22

mano berniukui spalio bus 3metukai.va ci air reikalas, jis pas men per visus metus turbut nera ir sirges taip, viena karta temperaturos yra turejes na ir jai kas uzpuola tai kosulys o seip drutas😀ir dabar nei matau kad butu persales ir temperatura sokineja tai yra tai nera-uztai ir net nesuvokiu nei kaip gydit nei kas jam, tai va nieko ir nedarau, matysiu kaip toliau.vaziuosim i miesta, nupirksiu vaistuku dle viso pikto, kazkaip visada turiu o vakar ir pasigedau-begede mama.na ir gerai kad miegi, lepinkis. as va jau tris metus ilgiau 7nebepamiegu, bet jau ipratau tik kaip sakai paskutiniu laiku vis norisi pasilepinti mieguciu, gal del to kad nakti 100procentu nebeismiegam, tai i wc tai kol apsiverti ir panasiai😀oi kaip smagu, nerealiai megstu tokias sventes kaip meisto, kaziuko muge ir pan, smagiai praleiskit laika😉

20. Jun 2012, 11:11

labas rytas oi as tai tikrai,kad miegaliuke ,esu ,o dabar pastebejau miegu pusvalandziu daugiau negu anksciau,gal jau organizmas nori kuo daugiau poilsio ,ruosiasi artejanciam gimdymui,arba siaip prisigalvoju ,nezinau 😃 as pasidariau arbatos ir valgysiu vakaryksti tortuka.. Mamule13 buvau smulki ,nors ir dabar labai neisplatejau ,bet slaunys ir uzpakalis padidejo pastebimai ne tik man 😃 Nev o kiek tavo sunui metu ?Vargselis o jauciasi prastai ar lyg niekur nieko tiek kad temp yra ? Pas mus vakare svente tikiuosi neatides jos nes oras neprastas,tai vakarop pasivaiksciot eisim su vyru 😀)

20. Jun 2012, 10:55

na labas miegaliukes, tai kur dingusios, pas mane tai 2valandom anksciau ir as pirma siandiena cia😀kaip laikotes, kaip sveikateles?mano sunui vakar sukilo temperatura, likom nesuprate nei koseja nei nieko tik va 38su puse, tai davaiu vaistuku ir jau po 5minuciu lakste vel.tai dar paziurejom futbola-beja vyrui sakau jai per saremius man uzdetu kokias svarbias varzybas nesvarbu krepsinis, futbolas ar dar kas tai gal man lengviau butu.man patinka komandinis zaidimas(kazkada paciai teko sportuoti) tai as labai isijauciu, vakar rekiu uz pilvo laikausi😀zodziu nakti ir vel temperatura sunui sokinejo tai pakyla tai nukrenta, nezinau nei kas cia gali buti, bet va neleidau i darzeli siandiena ir naktis tokai na kaip ci apasakius buvo.beja pastebejau kad jai ilgiau pasedziu susilenkus tai labai duria pilvo apacia, matyt mazajam vietos mazoka jau.na o kaip jus mergaites, kaip sveikateles, kaip nuotaikeles, kaip pilveliai?

19. Jun 2012, 22:13

nev prisidedu prie kitu mamyciu, labi grazi nestuke esi... va mano pilvelis panasaus dydzio kaip pas tave... mamukas smulki esi, pagal tavo sudejima tai normalus skaitau pilvas. ir torciukas tavo niam niam skaniai atrodo 😀 mes su sunum ka tik nuo kauno mariu gryzom, jau galvojau siandien niekur neiseis islyst i lauka, nes oras tai tikrai bjaurus buvo, bet ant vakaro pasitaise... maniskis jau pietu miegelio pradejo nemiegot, tai nuluzo masinoj 😀 va eisiu susiplaut indus ir gal reiktu jau buteliukus issikaitint, soskiukus. pasiruost kad butu ramu

19. Jun 2012, 20:50

Zinok ir gamyba ir skoniu lengva 😀 Ir va kiekvienai dienai gerai,ir galimalabiau papuosus i svecius nestis koki baliuka..tik jau reike moketi puosti 😀 As tai bet kaip ..
As visada perku arba smulkiavaisius pomidoriukus tuos mini .. arba slyvinius.Man paprasti lenkiski jie ar lietuviski is parduotuviu pavandenije neskanus,nebent is mociutes darzo tada jau kita sneka 😉 Ooooi.. man irgi buna tokiu noru .. Mes su vyru gryzom nesenai pasivaikscioje tai sakiau kad kalijano parukyt noreciau 😃😃😃

19. Jun 2012, 18:51

ir atrodo labai toks lengvas torciukas(skoniu ne gamyba)jo visgi nusivaliau ir jau pasikabinau uzuolaidas, bet jauciuosi gerai😉va uzkaiciau bulves, vakarienei bulviu kose su desrelem ir pomidoryne, mazasis zinau megsta tai va gal pavalgys bo paskutiniu liaku kazko dinges apetitas, o ir pati kazkaip visai susigundziau😀kaip nekeista labai skanius pomidorus nusipirkua, ne plastmasinius tokie kaip lietuviski tai ir pomidoriene labai skani gavosi😀kaip noreciau dabar kur i kokia kavinuke nulekti su draugem ir lauke pavakaroti kokio sampano taure isgerti-nezinau kas ci aper norai pas amen uzejo😀

19. Jun 2012, 17:54

Ak tai vis delto valiaisi langus 😀) As savajam irgi uzkraunu darbu va siandien vakare patalyne pervilkt reiks 😀 gaivus..galima deti vaisius/uogas ka tik nori 😀 O pertepimas lengvas is grietineles ir varskes ,zelatinos ,cukraus 😀

19. Jun 2012, 17:44

dekui mamukas😉tai uzsikabliavai ant tortuka, antra diena is eiles😀 bet atrodo labai gaivus-niam niam😀 as tai va turiu banhuhino is lt ir vis palauziu gabaliuka pasmaliziaut😀nusivalaiu langa, laukiu kol uzuolaida issikalb, pasikabinsiu bus va jau darbas didelis atliktas😀vakare vyras plaus kilimine danga,po darbo dienos as dar uzkraunu jam darbu, bet jau nebeilgai😀

19. Jun 2012, 16:59

Pilvukas matos, matos 😉 Esi grazi moteris nev ,lauksim daugiau nuotraukyciu smalsu paziuret 😀 O cia va katikpadariau tortuka vel... vyras saldapickis manasis,tai tik spek daryt 😃 Siunciu visoms,po gabaliuka 😀

19. Jun 2012, 16:38

dekui apara.spem-na pilvas nemazas bet palyginus normalus, o kas liecia lyti pagal pilva, nelabai as tikiu, manau viskas priklauso nuo zmogaus sudejimo vienai vienaip kitai kitaip.sake berniukas, o kai pagimdysiu tad atikslaii pasakysiu kad su pelyte😀

19. Jun 2012, 16:34

Nev, esi labai grazi nestuke! 😀

19. Jun 2012, 16:20

nev oho koks arbuzas bet is veido visiskai nepapilnejus atrodai tik labai pilvas didelis kaip ir pas mane jei tau nustate kad berniukas gal ir pas mane na bet suzinosiu kai pasigimdysiu 😃

19. Jun 2012, 16:09

va ci aviena foto is musu fotosesijos, nelabai matosi ten tas pilvas koks, bet kai turesiu daugiau foto-imesiu😉

19. Jun 2012, 16:09

Tai taip 😀

19. Jun 2012, 16:07

mamaukas-labai smulkute esi ri labai grazus pilvukas,nezinau kodel sureiksmini taip kas ka sako.visos mes skirtingu sudejimu, manes isvis nejaudina kaip atorodo ir kaip kas vertina, esu kokia esu ir man giliai dzin😀

19. Jun 2012, 15:55

O mano dabar apimtys pasimatavus 99 😛 As labiau i sonus pasiputus negu i prieki ..nors kaip ,kam ,kas turi dideelius arbuziukus atrodo mazas ,o kas turejo ar turi tokius nedidukus ar dar mazesnius tai atrodo didelis 😀

19. Jun 2012, 15:50

Mamuk, as sakyciau kad tsvo pilvukas net lb maziukas 😀 man db pradejo ziauriai didet, per savaite 4cm, tai db 102cm..

19. Jun 2012, 15:37

Tai ,kad ta kirpeja nemenka turejo turet pilva... nes pati is stambesniuju yra 😀

1 ... 55 56 57 58 59 60 61 ... 154