2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

27. Jun 2012, 22:03

sveikos, spem na tu ir duodi, nenusedi vietoj vis kazkuo uzsiimt turi, saunuole tik nepervark. mamukas saunu, kad jau gerai jauties, apara vaje 10 dienu, tiek nedaug. blondynaka, na tau jau laikas laikas, gal tie maudimai skausmeliai jau zenklas, kad ant dienu ir supuosi savo kleckiuka... nev gal ir liudnoka, kad neapziuri taves taip kaip noretum, bet ka padarysi matyt jau tokia sistema ten pas juos... teisingai sakai kunas ir pats mazylis ju prades rodyt zenklus, kada jau ta diena... na o as siandien kaimukyje buvau su uosviene, oras nekoks, tik atvaziavom ir lyt pradejo, Gustukas mano tik balom pasidziauge ir pietu gerai uzmigo issilakstes. as ir pati prigauliau, ir net keista uzmigau porai valandu, neatsimenu kada taip skaniai ir gerai miegojus buciau 😀 vat ka reiskia grynas kaimo oras... atsiveziau braskiu, tai prisitryniau su cukrum ir imeciau i kamera uzsaldyt ziemai vaikams. dar krapus liko susitvarkyt, bet va pastovejau virtuvej ir strenas maust taip nemaloniai pradejo, tai rytojuj turbut atidesiu....

27. Jun 2012, 19:02

na as dabar apsimiegojusi vyra i parduotuve issiunciau 😃 vargsas skambineja ir vis klausia ka sakei nupirkti 😃 o siaip su dukriuku ka tik atsikelem tai paipaliojames stengiames issibudinti maze pavalge sriubytes o as kazkaip nieko nenoriu vistiek zinau kad vyras visko prives tai bus apsirijimas nors stengsiuosi nieko nevalgyti pastebejau kad vakare kai valgau svoris dideja ☹ o man to tikrai nereikia 😃

27. Jun 2012, 18:57

na va saunuole spem-kaip sakia nors pailsejai kaip priklauso.as pastebejau ir kad paskutiniu laiku miego vis daugiau norsi, matyt organizams riekalauja poilsio😀me sva ka tik is parko su sunum, taip smagiai pasibuvom. kadangi toks oras tai pas mus parke yra vandens atrakcijomai, tai su vaikinuku ten ejom, lauke vanduo, kas gali butu geriau vaikasm, issidave, kol neprisikvieciua su melynom lupom-tol negrizo😀suvalge ledu, ir va jau namie darau vakariene.pas msu ir lietaus turbut bus nes kaipsakai spem-prie zemes traukia, visos mamos parke kai isvirusios matpsi sedi😀kaip seip jauciates, kaip nuotaikeles?

27. Jun 2012, 18:53

tikrai kad greitai spirituke, man nuo pradziu iki galo 14valandu, kazi kaip si karta bus?na bet va jau tau praeity ir svarbaiusia kad viskas gerai😀

27. Jun 2012, 18:53

sveikutes , nepatikesit nors ir as pati negaliu patiketi 😃 su dukriuku pietus uzmigau ismiegojom 3val 30min 😃 vyras sako kad mes jo dvi karalienes miego😃 nezinau kaip reiks nakty miegoti 😃 na bet bent jau skaniai issimiegojau 😃 lauke taip apsiniauke atrodo tuoj lis gal del to as tokia ir mieguista gerai kad bent jau darbus atsilikau visus tai nera daugiau darbu poilsis kuruo naudojuosi 😃

27. Jun 2012, 17:45

4 ryto vandenys nubėgo, 4:20 pirmi sarėmiai, o 7 jau lelytė gimė 😀 tai 3 valandos 😀 greitai iš tikro 😀

27. Jun 2012, 17:42

Svarbiausia viskas gerai 😀 Labai dziugu 😀 O kiek truko tavo gimdymas?Kaikp supratai kad jau laikas?Saremiu skausmas??Vandenys nubego?😀

27. Jun 2012, 16:29

o prieš gimdymą ir jo metu man taip pat baisiausia buvo, kad tik viskas būtų gerai 😀 dar mano mažiukė kai buvo galvytę persukus ir niekas to nematė iš daktarų, tai labai sunkiai ėjo ji, kiek iškankino tai labai bijojau, kad tik viskas jai gerai... o kitą dieną tik man pasakė , kad reikėjo mano angeliuką šiek tiek gaivinti... dabar kai pagalvoju...net šiurpai nueina... na bet džiaugiuosi viskas gerai 😀

27. Jun 2012, 16:26

man kai lelytė buvo pirmoji tai gan sunkiai, bet svarbiausia sveika mergytė gimė 😀 truputi plyšau, truputi kirpo, bet kai jau baigiu sugyti tai pasimiršo ir visi tie skausmai 😀 mes turėjome gimti gegužės 31 dieną , bet nusprendė mažiukė kad jai pats tas gegužės 20 dieną tai buvo kiek netikėtai, nes nespėjau pasiruošti morališkai, kad JAU 😃 dabar kažkaip keista, kai nebeturiu krovinuko po krūtine , kartais trūksta to pilvelio 😀

27. Jun 2012, 16:25

Spirituke sveikute 😀 O cia jau baisu ar ne baisu .. vistiek ateis tas laikas ,kada prasides viskas ..manau tada toms kas bijo dings baime.. arba nebus laiko bijot jau 😀 As nebijau ,tik nerimauju ,ne del skausmu ar dar ko ..o kad viskas skalndziai praeitu man svarbiausia,kaip tau ??😉

27. Jun 2012, 16:24

Nev pas mus jau visokiu oru buvo 😀 o namuose pas mus aplamai pirtis buna kada saule sviecia 😀 bet ka dabar .. dejuoju ir as visada 😃Mane kas nervina kad oda limpanti tada buna tokia riebi per karscius .. feee

27. Jun 2012, 16:18

Sveika spirituke,ką tik mačiau tavo angeliu-tikra lelyte😀didžiausi sveikinimai😀jo labai laukiam ir mes jau savo mažylių😀sveikatos ir nuotaikos visai nieko sakyciau,manau dabar prasidėjo laukimo zaidimas tai tas jausmas idomus savaip😀kaip nekeista apie pati gimdyma net negalvoju,tiesiog tikiuosi kad viskas gerai praeis😀o kaip jums po visko?!

27. Jun 2012, 16:13

Sveikutės mamytės 😀 užsukau į jūsų temelę 😀 kaip laikosi pilvukai? 😀 kaip sveikatėlės 😀 po truputuką ir jūsų mėnesiukas artėja ,kaip nuotaikos? 😀 kurių pirmi leliukai - ar nebaisu? 😀

27. Jun 2012, 16:12

Nu mamukas tavo žodžiai tokie astrus!!!kad as nedejuoju-tiesiog sakau koks oras!matai kai šviečia saule ir gaivu tai jo sutinku,bet va dabar juk ne žinai koks pas mus oras!va žmones su širdies problemom turbut isvis neranda vietos dabar,o ir nesciai paskutinėmis savaitėmis irgi ne rojus kai pradedi tinti!manau nei vienam nepatinka oras kada dusna!čia tas pats kai sedetum masino,langai visi uždaryti lauke koks 38!paziureciau ką tada sakytum😀pas mus visi čia šiandiena dejuoja ne tik moterys!

27. Jun 2012, 15:59

Nev nedejuok 😃 Dejuodavai kad prastas oras lyja dabar vel blogai kad silta 😃 Nu sakau toms moterims niekada neitiks niekas 😃

27. Jun 2012, 15:33

pas mus toks kvailas oras, atrodo nerandu vietos, visas kunas nutirpes, be jegu.....dusna, apsinaiuke, bet silta jokios gaivos☹

27. Jun 2012, 15:07

apara, matai jai butu pirmas man gal ri as labai sunkiai ci ataip iskenteciua, bet va su pirmu LT privaciai vaiksciojau ir gimdziua tai tos info kazkiek ira, be to jai kas neaisku randu atsakymus, bet svarbaiusia kad jauciuosi gerai va jai ne tokai savijauta tada butu tikria neramu. o dabar kol viskas gerai tai bunu ramir laukiu vaikiuko😀

27. Jun 2012, 14:47

As turiu israsa,kuriam parasyta ''Gimdos kaklelis apie 3cm ilgio-uzdaras''

27. Jun 2012, 14:28

na visu pirma turi gimda nusileisti visiskai o kaklelis tai atsiveria i sonus kad vaiko galvyte tilptu veriasi iki 10cm tau mamukai gal tiesiog pasake kad iki pilno gimdos nusileidimo liko 3cm nes butu papreze gimdos kaklelis 😀 kaip aparai 😀

27. Jun 2012, 14:26

oi kaip smagu skaitineti kad jus jau laukiat savu vaikuciu as irgi laukiu ir noriu jau supti ant rankyciu bet deja turiu mintis vyti salin nes reikia pirma remontus daryti o tik po to apie leliuka nes viskas daroma del mazylio gyventojo ir aisku del dukrytes nes ir jai kambari norim atskira padaryti juk nebus visa gyvenima su tevais vienam kambary kad ir skirtingose lovose 😀 noriu kad butu mano issvajotasis miegamasis ir vaiku kambarys 😀

27. Jun 2012, 13:56

Nev, nu as turbut isproteciau jei tik suzinociau kad tyrimai geri ir ismatavimai 😀 tokia smalsi esu kad daktare man rodos nelaukia kai as ateinu 😃

27. Jun 2012, 13:53

Aha sake kad trumpeja bet galvojau kad tiek jau yra trunpas o kai pasake kad dar 10dienu, tai pagalvojau kad gal nelabai 😃 bandau ir as internete ieskotis kiek cia tas trumpas 😀

27. Jun 2012, 13:51

na as ir nikeo tuo klausimu nezinau😀apara, cia ne pas ginekologe eini o pas sesute, dakatarai taves ci aneapziurineja, buvau du kartus eko per visa nestuma ir viskas, daugaiu ci aniekas nedaro jai gerai autiesi, o ten ranku isvis niekas nekiso, nezinau nei kokia ten gimda nei kaip ji ten atsidarius ar ne😀 tokia jau ci apolitika😀ateini pas sesute va kaip as ryt, pradzioj kas du meneisus paskui kas menesi o dabar va likus galui kas 2savaites😀jos pasiziuri slapima, pamatuoja spaudima, su aparateleiu pasiklauso vaiko sirdute ar gerai plaka, paciupineja pilva ir paklausia ar turi nusiskundimu-visa apziura cia zinok, todel sakau iseini kaip ir nieko nepeses😀na bet ju cia tokai apziura, todle ir sakua niekas man nepasakys nei kiek man cia lliko laukti nei koks to kaklelio ilgis, taip kad as neturiu nei su kuo palyginti😀

27. Jun 2012, 13:46

Mano kaklelis apie 3 cm .. nesuprantu cia ilgas ,ne ?Parasyta kad nesutrumpejas .Tai jeigu pas apara 1,5 tai nesuprantu ,pas tave tada jau jis trumpeja?? Nesusigaudau siuoklausimu nieko 😃

27. Jun 2012, 13:42

Tu teisi 😀 dar 200psl liko, tikrai spesiu o ir naudingos info radau 😀 o tai negali paprasyt kad be echoskopo tiesiog siaip per vidu paziuretu ar nesiveria? Man sian irgi nenorejo echo daryt, bet kadangi tai buvo paskutinis apsilankymas pas daktare nes ji 6dieni isskrenda tai prisiprasiau 😃

27. Jun 2012, 13:39

sveika apara...as ryt eisiu pas sesute bet ji ten nieko neziuri, slapima, spaudima, sirtute su aparatu paklauso ir vsikas, ziniu kiek kas ir kaip negausiu☹ka darysiu, kalusysiu leliuko ir savo kuno, kada jau bus laikas tada, bet kaip sakai, jau noreciua kad vsikas grieciua, tieisog tas laukimas labai prailgsta paskutinem dienom☹bet apara-tu ziurek is kitos puses-spesi knyga perskaityti kuria nusipirkai😉

27. Jun 2012, 13:34

Sveikutes, su tuo tvarkymusi ir as jau vel pradejau tvarkytis kad viska paskubint 😀 sian buvau pas daktare, mazoji pilnai isitaisius zemai, kaklelis minkstas ir 1,5cm bet nesiveria dar... Sake apie 10 dienu dar tiketina laukt.. Ech atrodo viskas bus tik ant termino, o taip noris greiciau 😉

27. Jun 2012, 13:25

nu va smagui gidreti kad mamaukas jau geriua jautiesi-kaip pati sakai, niekur nera geriua kaip namie😉na spem-tu kaip visad akaip bite sukiesi😉blondynake-na gal jau ir ismuse ta minute kai viskas prasideda😀dabar turi stebeti ir laukti rezultatu😉

27. Jun 2012, 12:38

Maniškis neleidžia ...šiaip maniškis namie yra pastoviai...o mes esam tik dviese ir aš rupinuos tik kaktusais ir akvariumu 😀 dar pietus darau aš dažniausiai,o šiaip del tos kojos jis nenori ,kad daug vaikščiociau sako ,o ka´m aš reikalingas ir t...t..pradeda savo ,o maan mažiausiai reikia su juo ginčytis 😀

27. Jun 2012, 12:30

blondynka tikra tiesa sako mamukas tvarkymasis gerai 😀 paskatina ir palengvina 😀 o as neleidziu vyrui tvakytis nes jis kai tvarkosi tai po to as nieko nerandu 😃 man ramiau kai as susitvarkau pati ir bent jau zinau kad visur tvarkoj 😀

1 ... 48 49 50 51 52 53 54 ... 154