2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

28. Jun 2012, 14:20

As anksciau sapnuodavau 😀

28. Jun 2012, 14:20

Nu nezinau as kiek esu kalbejusi su moterim kad niekas neduoda pries .Net retas kuri paiima pries..Nes jug o jeigu ne duok Dieve kas nutiktu .. tai kaip ,tai akusriai jaustis atgal pinigelius grazinti ?Nu nzn 😀 Mano vyras siaip irgi sako,kad reike duoti pries gimdyma ..nu bet jug gimdysiu as ..uz mane kad duosim LT nepagimdys akusere .Nu nzn as siuo klausimu 😀

28. Jun 2012, 14:18

O jus nesapnuojat savo kudikeliu? As sian sapnavau, tokia mielute buvo, labai nedrasi nes sypsojos tik man.. Tik turejau jai pampiu pakeist o tokia pasimetus buvau ir nezinojau nuo ko pradet... 😉 biski neramukad turbut pries gimdyma 😉

28. Jun 2012, 14:12

Mamuk lb dziugu del geru naujienu 😀 o siaip jo ziauriai faina kad tokie forumai taip suvienija mamytes ir visos taip dziaugiames viena uz kita 😀 mano mazoji gan aktyvi, na muistosi nuolat, sian net nakti lb judejo bet gal todel kad vakar midiju valgiau tai jos gal jai nelabai tiko 😀 o del atsidekojimu, mes su gydytoju taremes, vilniaus gimdymo namuose bet kainos nemazos... Aisku jis va per ilgaji savaitgali isvaro tai jei gimdysiu tuo metu itariu teks kazkaip is anksto duot kad paziuretu, o pats gydytojas nesitaria del pinigu pries, kas pas ji gimde sake duot tik poto.. Is anksto planuoju duot akuserei ir jei reiks anesteziologui.. Viso gaunasi visiem 1000lt plius jei seimos palata pavyks gaut...:/ brangoka bet tikiu kad taip bus geriau ir ramiau 😀

28. Jun 2012, 14:10

ooi manau blondynaka ir jeettee jau supuoja mazylius 😀)Bent jeettee tai tkr 😀

28. Jun 2012, 14:09

Astriai valgyt reike ?😀 Skatina? Nuo musu Raseiniai netoli,nors ir mazas miestelis bet kiek gimde draugiu ir pazistamu tiek visos tik gerai atsiliepe apie kolektyva dirbanti ir pns.. Tik daktaras sake karta uzsuka ir viskas ,bet is tikru jeigu viskas gerai tai ten tik akuserei darbas buna ,daktarui nelb 😀 Grazus menuo liepa.. is mano puses gimines netolimos tai vienintele va mazoji bus vasara gimus , tiek tetis ,mama,seneliai ... as pati ,gime rudeni-ziema na pavasari dar ,bet vasara niekas 😀

28. Jun 2012, 14:05

mamaukas sakai pagrietint reikai su vyru😀labai tikiuosi sulaukti sekmadineio, nes tada prasideda liepa-man grazus menuo, o paskui jau darysiu viska kad tik leliukas grieciau ateitu, arbateliu turiu ir vyra kankinsiu ir jai sveikata leis ir galimybes tai daug vaiksciosiu ir astriai valgysiu, zodziu pasiruosus ekstrymui😀

28. Jun 2012, 14:03

labai smalsu kaip jeetteei sekasi, jau manau tikria turi leliuka, kazi kaip jai sekesi?beja ir va blondynake dingo po vakar rytiniu pasissakymu kad jau pradejo mausti, turbut ir jau veiksme😀oi kaip smagu kazkaip dle visu😀

28. Jun 2012, 14:02

na as ci atai tikria nesitarsiu, bet jai buciau LT ir galimybes finansines leistu tai manau kad daryciau kaip ir su pirmu, man kazkaip ramiau. sakau tikria neteigiu kad geriau pagimdai, geriau priziuri ir panaisia kai susimoki tieisog kazkaip paciia turbut ramiau😀

28. Jun 2012, 14:00

na as apie save galiu pasakyti tik kad su pirmu tariausi is anksto su daktare ir gimdziau kaip sakoma privacei, esu labai patenkinta, bet negaliu teikti kad jai buciua nesitarus butu buve blogai. bet esu labai patenkinta musu apsisprendimu ir visu priziurejimu.mamukas-gimdysi mano vyro gimtinei😀

28. Jun 2012, 13:57

Kad pries gimdyma niekas neduoda 😀 Ir niekas neima 😀

28. Jun 2012, 13:48

as ir duosiu, bet pries gimdyma... nzn man taip ramiau, daug kas sako, kad kai duodi biskuti kitaip priziuri tada. pirma vaika kai gimdziau, tai akusere neeme is anksto, sake po visko galesim atsidekot jei noresim... aisku visokiu gydytoju yra, kitos labai patenkintos lieka gydytoju darbu nors neduoda ne cento

28. Jun 2012, 13:34

Nev tai jau greit tau..gali skatintis su vyro pagalba 😃 Snd ginekologe patare sake kai atsibos laukt galit pasimyleti i pabaiga gerai ,ta pati nakti nepagimdysi bet tikimybe kad anksciau -nemenka 😃 Aisku ne visoms ir tas veikia 😀 Mamule 13 tartis nesitarem,bet po visko ,duosim 😀 As gimdysiu Raseiniuose ten sake net nelb nori imti tokiu ''atsidekojimu'' bet duoda 200-300 lt po visko .. tai mes sakem irgi tiek duosim 😀

28. Jun 2012, 13:24

sakykyt, o kaip del gimdymo, neatsimenu ar jau kalbejom sita tema... duosit pinigeliu gydytojai, akuserei?

28. Jun 2012, 13:22

na mano diena gal kiek apsiramino, bet vakarais tai daug duodasi

28. Jun 2012, 13:22

jo as irgi jau tikiuosi to😀 man liepos 10, bet tikiuosi neislaukti😀

28. Jun 2012, 12:26

Nev manoji irgi ramesne negu kad anksciau 😀 Manau kaupia jegas i pabaiga 😀Kada tau terminas uzmirsus as jau ??

28. Jun 2012, 12:15

na va kaip gerai mamaukas, kai naujienos geros. gali buti visiskai rami....dabar tieisog megaukis ramybe ir palepink save😉

28. Jun 2012, 12:15

na va kaip gerai mamaukas, kai naujienos geros. gali buti visiskai rami....dabar tieisog megaukis ramybe ir palepink save😉

28. Jun 2012, 12:14

mergaites norejau jusu paklausti, kaip jums. mano mazylis jau po biskiuka raminasi, aisku jis juda ir duoda apie save zinot, bet jau nebetaip kaip anksciau kad net sokinet riekedavo😀kazkiap dabar va pagalvojau apie leliuko-toks geras jausmas apeme😀mes va su sunum cup cake issikepem su karamele, nuo ryto pasilepinsim saldumynais😀

28. Jun 2012, 12:13

dar karta sveikos 😀 nedavem mes tu velniu beabejo 😃 cia tik juoko forma parasiau .. bet pasisnekejom kodel BGS tyrimo neatliko man ,tai sake butu dabar atlikus jau atseit 😃 poto kodel klinikose ismatavo mergyte o ji ne .. kad ultragarso tyrimu neidejusi i nesciosios kortele..nu vat tokiu dalykiuku nepadarius 😀Viskas pas mus gerai tik spaudimas mano zemas kazko .. o taip viskas po senovei jau pilnai isnesiotos esam ,tad galim pradeti birti bet kada 😀

28. Jun 2012, 12:12

oi sorry mamule13-tikrai ne taip supratau....oi zinai su tais zodiakais, ci atik seip prietarai ri pasakymai, manau visi mes turim geru ir blogu savybiu, nesvarbu po kokiu zenklu😀o as issirinkau netycia vyra po tuo paciu zenklu kaip mano tetis ir mama😀o vaikai nors ir planuoti, bet as kazkaip net nezinau kokio as labiau noreciua zodiako zenklo, as tik sakau kad va neturiu aplink vyru nei svarstyklio zenklo nei vezio tai sunku palyginti ko tiketis😀vienos moterys-o mergaiciu man nelemta kaip as sakau turet😀jo jo kas lieci agimdyma tai gal, bet kai as buvau ligonine apziureti tai ten labai ir taip silta del leliuku, tai manau jokio skirtumo koks oras uz lango bus, vistiek kaip sakai slapios busim😀

28. Jun 2012, 11:29

nev ne taip supratai... mano tecio gimtadienis, o ne vyro... eina sau isproteciau tokioj padeti vos ne kiekviena savaitgali ruostis. mano pirmas sunus veziukas (birzelio 23d gimes) antras ir turetu buti veziukas, jei nepernesiosiu... tai va... su teciu paauglysteje daug nesutarimu turedavau, tai sakydavau niekada neziuresiu i vyra po vezio zenklu, vyras oziaragis, bet va du sunus veziukus turesiu... toks jau tas likimas 😃 bet manau santykiai su tevu ir su savo vaikais visai kas kita... na o del oro gimdymui, tai manau vesesnis oras vistiek geriau, ir taip visa slapia buni, o jei dar tvanku ir saule kepina uz lango, na man tai nekaip buvo, pastoviai troskino, net dusino vietomis...

28. Jun 2012, 11:09

na tikria tau mamule13-linkiu grazaus oro savaidgali nes tau paciai bus lengviau, jau praita savaidgali ruosiaisi prie puodu stovejai ir nuvargai, o va jai iseitu i gamta vis lengviau paciai...

28. Jun 2012, 11:08

sveika mamule13-ale ziuriu tavo vaikinuku gimtadieniai vienas po kito, praita savaidgali sunelio, dabar vyro ir kiek minejai sitas bus berniuaks irgi va jau tuo pasauli isvys😀vienas po kito😀beja kaip suprantu tavo vyras vezys tai gali jau mazdaug isivaizduoti koks sunus bus antras😀mano abu vaikai pagal tokisu zodiako zenklus gime kuriu aplink neturiu tai man kaip nauja knyga sakau, bandau pazinti😀beja matai mano pirmo berniuko gimtadineis spalio4 tai jau ruduo todel nelabai ir keista kad toks oras pasitaike, o dabar vasara.jokio skirtumo kai gimdai koks uz lango oras, bet va kai reikai svesti gimtadienisu va tada norisi kad tik silta ir nelytu😀

28. Jun 2012, 11:00

labas, na orai ir pas mus nekokie, apsiniauke, bus lietaus ir siandien... idomu koks savaitgalis, tecio gimtadienis, tai gal i gamta iseitu kokiu saslu pasikept.... na va nev gal ir antras tokiu paciu oru ateis 😀 maniskis tai gime per pacius karscius, tvanku buvo as visai nieko pries jei sitas mazylis tokiu oru kaip dabar gimtu 😀 mamukas na ir karingai tu cia siandien nusiteikus... ko jau cia taip nepadare gydytoja... idomu...

28. Jun 2012, 10:35

oho kaip griestai nuo ryto nusiteikusi mamukas😀labas rytas ir sekmes tau, lauksim naujienu is taves😉

28. Jun 2012, 10:33

Labas rytas ,vaziuojam vizitui pas ginekologe 😀 Duosim velniu truputi kodel nebuvo vienas ir kitas dalykas padarytas 😀

28. Jun 2012, 10:22

labas rytas mergaites😉kaip nuotaikeles, kaip sveikateles?mes jauciames gerai...mamule13 ir spem-abi vakar pietukais megavotes-saunuoles😀mamule minejai kad sunku virtuvei, man ir jai ilgiau pasisukineju tai ziuriu kaip kokia kirvarpa, rura i viena puse suki i kita, kaip vietos nerasciau😀kaip orai pas jus, pas mus lietutis kaupiasi☹vakar vakare su drauge susitikom nuvaziavom i kavinuke limonado vakare atsigerti, bet taip gera, grazus labai vakaras buvo, kazkaip prisiminiau lietuva kai kavinukese pasededavom, taip gera😀o grizusi dar futbopla paziurejau😀vyras sake vienos varzybos siandien air sekmadieni, sakaiu negaliu praleisti😀siandiena pas sesute, tikiuosi jau paskutini karta😀beja pastebejau kad kai einu pasitikrinti-visada uz lango apsinaiuke, lyja o kelis kartus net audra buvo, toks juokas sueme, nes mano pirmas sunus per audra gimes😀

27. Jun 2012, 23:35

Cia del tu svoriu spem tai galiu pasakyt nevalgiau ziurejaus jau i pabaiga nestumo .. dabar vel pradejau valgyt beleka belekaip 😃😃 ir belekiek 😃.. nes pagalvojau kad dar tas dvi geras savaites atsidziaugt reike o tai paskui nieko negausiu nei saldainiu nei cepelinu 😃

1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 154