2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

19. Jul 2012, 18:30

su baltu pavydu sedziu cia ir skaitau kad gal joms jau o man ne ☹ laukiu savo eiles labai labai leliukas jau toks sunkus kiekviena nakty prasibundu ir galvoju kodel dar ne kodel dar nenori lysti ☹ bet darpalyginti anksti tad bent jau kita savaite sulauksim 38sav ir tikiuosi maziukas ilgai nebeuzsisedes 😀

19. Jul 2012, 18:15

Aha as ir kazkaip susimasciau kad gal jau atejo Nev eile😀 laukiam...😀 o sianakt ir mamuka isleidziam 😃

19. Jul 2012, 17:23

apara nepavydziu tau isivaizduoju kaip norisi namo 😀 as irgi pamenu po gimdymo labai norejau gryzti namo 😀 bet gryzusi puoliau i panika 😃 ir tik forumai nuramindavo 😀 oi mamytes nev nebepasirodo gal jau supuoja savo angeliuka 😀 o va as is pietu miegelio mazylis pilvo gyventojas labai judrus nepasakytai spardosi skaudziai mazoji valgo eisim prie tv atsigulti 😀 pagulinesiu dar nes viska pasidariau 😀

19. Jul 2012, 15:58

Nu tai tikrai tada ta akusere gluse... Vargsiuke dabar turi gulet ligonineje ir kentet visokias nesamones..dar

19. Jul 2012, 15:01

Nedare, tik su pirstais apziurejo kazkokia boba i vsio..bet net ir 1dieni per echo atrode tik kresuliukai, o akusere patvirtino kad tikrai pilnai pasisalino placenta..:/ krc :/

19. Jul 2012, 13:57

apara o taves pries isleisdziant namo echo nedare man pamenu po dukriuko pries israsant echo padare paziurejo arvisa placenta isimta ir kaip gyja is vidaus.... na o as va po pietuku einu poguliuko nes turi zvyra atvesti tai nezinau ar pavyks pamiegoti dorai man ☹

19. Jul 2012, 13:32

Nu manau kad jau jau turiu vyret ..bet kada tiksliai :/
Nemanau kad gali buti cia kalta budinti daktare ,kurcia gimdei? laikykis 😀

19. Jul 2012, 13:18

Mamuk, man kamstis 3dienas irgi ejo ir tada kita ryta isvariau gimdyt😀 o as va toliau ligoninej..nesivale gimda tai sian dare atsiurbima su narkoze, galvojo isvalys kresulius bet deja rado ir placentos..:/ zodziu, minimum dar iki 6dienio ryto cia.. Ot ir gimdyk pas budincia daktare.. :/

19. Jul 2012, 13:13

Sveikinimai mamule su savaitele.o mes dar vis puksim .. tikrai gerai kad tokieprasti orai is tikruju tai nesunku nesiot 😀

19. Jul 2012, 13:02

sveikos mamytes, kaip matau dar su pilveliais, tikiuosi jau nebeilgai. va tik gerai, kad orai atvese tai ne taip sunku jums. na o mums siandien savaite suejo 😀

19. Jul 2012, 12:18

oi patikekit mamytes kaip sunku man judeti as net iki wc neturiu jegu siandien judu daug nes reikia bet ryt gulesiu o darbai nepasidarys vyro siandien pagailo nera ko valgyti tai jis tas sriubas is pakeliu valgo sakiau reikia palepinti tai normalios sriubytes isvirsiu ir kepu sparnelius su bulvem orkaitej visas jegas sutelkiau 😀 mazajai mieste batukus i darzeli nupirkau 😀 geltonus geltonus 😃 grazi spalva labai tai po truputi kraunu manta i darzeli 😀 dar pizama reiks nupirkti jai 😀 ir bus viskas 😀 bei reiktu susitvarkyti pinigelius uz dukriuka nes musu pajamos neisnesa 😀

19. Jul 2012, 10:56

Labas rytas man atrodo manoji tai laukia geresniu oru 😃😃 Snd ryte taip suskaudo pilva ,maniau sysiu labai noriu nuejau o nieko ... Tik vel kamstis ejo lauk..kiek man jis gali eit ..jau trecia diena. Spem oho atsargiai tu 😀

19. Jul 2012, 08:01

labas rytukas mamytes zinau kad reikia iki galo nesioti bet kad sunku skauskai jau kankina o ir jegu nebeturiu nesioti toki kamuoli visur kliunu vakar blynus kepiau ir kai pasisukau su pilvu uzkliuvau uz keptuves baisu jei butu kritus nes dukriukas salia buvo tai kaip issigandau ☹

18. Jul 2012, 22:48

as va arbateles pasidariau su sokoladuku😀pusnaktipieciai😀

18. Jul 2012, 22:48

vakarelis😉spem-gailetis nera ko cia manes😀man viskas gerai tik va moraliskas tas jausmas ne koks....teisingai mamukas sake-kur skubat mergiates,nesioti leliuka 40savaiciu neberiekalo duota😀smagu iki termono pasigimdyti nes nera tokio streso bet seip visada geriua isnesiotas leliukas nei anksciau.reikia dekoti dievui kad va visas nestumas mums visoms gerai praejo....aisku sunku ir panaisia bet va svarbaiusia kad nei ligoninese nerekejo ilgai buti nei seip labai kankintis.riekai dabar tiektis kad mes us mamuku isvaziuosim kuo greiciau susitikti su leliukais o paskui jau jus mergaites😉dabar megaukites paskutinem dienom ramybes😀

18. Jul 2012, 21:34

Nesuprantu busimamama kur tu skubi 😃 Tiek isnesiojai jau leliuka tai cia savaite gera dar isnesiot nera kas .Spem o tu aplamai apsiramink,ji jau gimdyt nori,skatinasi mat 😃 Mums su Nev skatintis jau visais imanomais budais reike o ne tau .Tik nesiokit merginos dar be streso iki termino..as irgi laukiau laukiau tiek galvojau kad anksciau bus o va dabar jau dvi dienos kaip pernesioju 😀)

18. Jul 2012, 19:48

nev man taves labai gaila tu labai kankiniesi visa be nuotaikos liudna tau net patarimu neturiu jau leliukas tikrai uzsisedejo pas tave kiek begalima tau taip tikiuosi sis masaziukas tau bus lemtingas o va mane ir kankina tie skausmai sakiau siandien gal su vyru samper atsigersim bet labiau alucio noreciau 😃 o pas drauge tai papirkau mazei i darzeli kojekialniu tympkiu jau reik ruostis rudeniuj darzeliuj nes su mazu vaiku kazi ar turesiu laiko ruostis na nebent vyras labai pades 😀 tikiuosi to 😀 tai ryt vaziuosiu i darzeli nupirksiu batukus vaikscioti tikiuosi rasiu nes noriu ir sau pizamos pasiieskoti 😀

18. Jul 2012, 18:52

tai kada mamytes jum terminas yra ?😀 niekas nenori pas mus lys man jau 39 savaites irgi nelenda pas mane bernas yra tai iki pat galo bus jis . va sesuo sapnavo mane , kad ja gimdau nu geras tai gal gimdysiu greit noreciau jau atsiboda vaiskcioti su tokiu pilvu nieka negaliu pasidaryt ar pasilenkti o apie batu uzsidejima tyliuu man irgi remuo spaudzia bet nevisada kaip uzeina matyt neliec skarandzio.man irgi uzeina skausmeliai bet praina .

18. Jul 2012, 18:36

Sveikutes dar kartėli😀nu kaip spem-apsipirkai?mamukas kaip tu jautiesi?aš taip PAT,užeina maži skausmeliai bet nieko rimto,praita karta po to masažo tas pats buvo,si karta net išskyru nėra☹pas mus lietus lija ,tai net nuotaikos tokios berysio☹as pietuku miegojau,mama po virtuve duodasi,žodžiu eina liūdnai dienos ir tiek☹

18. Jul 2012, 18:36

o as vakar buvau vakare duse karstam bet kaip siandien visa diena skausmai kankina nepanasu i saremius bet labai nemalonu nes tarpviete labai skauda ☹ na tikiuosi iki kitos savaites istempsiu dar pagulineti noriu o jau nuo kitos savaites pradesiu ir as skatintis 😀 reikia varyti laukan bus jau virs 37sav jau skaitosi pilnai isnesiotas tad nelauksiu termino 😀 o remuo mane zudo is niekur ir bet kada o rene man nepadeda tik padvigubina remeny tad turiu kenteti be vaistu istverti ☹

18. Jul 2012, 16:08

As siandien irgi nieko mandraus nedariau valgyti , bulviu pakepiau ir vsio 😀 Tinginiauju 😀 Eisiu i dusa pasiskatint 😃

18. Jul 2012, 15:46

o as va ka tik is pietu miegelio 😀 verdu koldunus nes nieko nesugebejau pagaminti valgyti tinginiauju kaip reikalas 😃 net paciai keista siandien buvau pas sese tai priverciau man vafliniu blynu kepti 😃 sedejau ir valgiau pasigardziuodama 😛 iki siol seile tysta 😃 o dabar reiks vaziuoti mazei tympkiu ziureti ir kojnyciu drauge prisigabeno is lenkijos perparduoda 😀 ziuresiu kokia kaina ir kokia kokybe gal ka ir isigysim

18. Jul 2012, 15:43

man irgi nepasitvirtino kad mergyte anksciau 😀 pagimdziau 41sav 😀... mamukas labai graziai pasipuoset 😀 as kai pasibaigsim remontus ikelsiu foto nes dabar tai tragedija ten ☹

18. Jul 2012, 15:19

Manoji tai ne tuscia va meskina idejau jau 😃 tik kad tie zaislai renka labai dulkes.. tai vis purtom ir purtom juos lauke 😀 Nu va katik paskambino vyras pasake kad jo pazystamo zmona pasigimde 4600g 53cm mergyte-nemaziuke ,39 savaiteje.. Ir pasake kadmergytes anksciau gimsta 😃 tai jo sakau as irgi taip sakydavau ir girdejusi esu ... kad mergytes anksciau o cia man sitas nepasitvirtino ..

18. Jul 2012, 14:51

tai va mamukas mums ir buna tu tokiu kaip tu sakai skausmeliu bet nereguliarus☹kaip grazu mamukas, mergyte bus kaip princese tokiam kambary😀mano ir senai viskas paruosta tik vis tuscia ir tuscia lovyte☹

18. Jul 2012, 14:43

Nu antra diena su 2 cm vaikstau gal jau ir daugiau atsidare nes skausmeliu visokiu buvo (O ir tikiuos kad jau daugiau atsidare) .. Tik vat tu rimtu nieko nera .. O gal man jie atrodo nerimti 😃 Bet ne ..butu bent reguliarus o cia reguliarumo jokio 😀 Mazoji tik skaudziai duodasi atrodo pati tuoj islys be jokiu saremiu be nieko 😃 Stai snd pasipuosem kambari.. pingvinukais 😀

18. Jul 2012, 14:37

na spem-kad galeciua tai paklausciau ko nelenda o dabar negaliu😀mamukas-tai kad ir butu paziureje kas is to, va ziurek tu su 2cm jau kiek laiko vaikstai, o as su saremiaais kas 3minutes kai su pirmu nuvaziavau buvo tik 3atsidare, man labai sunkiai gimda atsidarineja tai as kazkaip i tuos cm net nekreipiu demesio, laukiu kol va tikrieji saremiai prasides arba bet koks veiksmas, tada galesiu ir dziaugtis....

18. Jul 2012, 13:24

sveikutes , o mane labai siandien kazkokie pilvo spazmai kamuoja ☹ labaio daznai suduria apacia itartina man jau bet kol pacio veiksmo nera tol tyliu 😀 nev o tu tikrai jau pernesiojai ,idomu kodel tavo leliukas nenori islysti ?

18. Jul 2012, 13:20

Nu tikiuos ir as kad tau tas masazas padejas bus.o tai ta sesele negalejo apziuret tavo kaklelio bukles?jug su pirstai matuoja cm

18. Jul 2012, 13:11

18val turejau parasyti...

1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 154