2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

17. Jul 2012, 15:07

labas mergaites-deja as vis dar ci air be jokiu veiksmu☹siandiena mano berniukui buvo paskutine diena darzelyje tai va kol jis linksminosi mes su mama dveise pabegom i miesteli pasivaikscioti😀as jau visai nebetikiu kad man savaime prasides, ryt ateina sesute padaryti masaziuko, bet privalomas gulimasis sekamdieni, tai as jau nebetikiu kad anksciau ir pagimdysiu.jauciuosi kaip visada.

17. Jul 2012, 14:44

O jeigu jau veiksmas vyksta tik letai ,kaip man 2 cm atsidare tai ta sampano taure irgi padetu kaizn ar jau nebe ? 😃😃

17. Jul 2012, 13:47

nev dingusi turbut jau ir jai prasidejo gimdymas 😀 na lauksim ziniu 😀

17. Jul 2012, 13:47

mamytes skaitinejau internete kaip pasiskatinti gimdyma naturaliais metodais tai nepatikesit visur aplamai (daugumai) mamyciu padejo sampano taure ir myliukas sake kita diena iskart ar vandenys ar saremiukai uzeina kita savaite reiks man ismeginti 😀 tikiuosi pades o sia savaite ilsesiuosi dar 😀

17. Jul 2012, 11:49

uzuojauta sergancioms ir mamukui tikrai nepavydetina situacija pas tave o as va ka tik apturejau tarpvietes toki skausmeli vos isstovejau ant koju ☹ nu zodziu ziauri situacija iki siol dvilgcioja tarpviete reik gal eiti pasitikrinti gal kamstis saus laukan 😃 oi kaip gerai butu 😀

17. Jul 2012, 11:30

Dabar isgeriau viena tablete nuo skausmo ,nors kaip sakoma danties ir ausu skausmai patys baisiausi ir ju jokie vaistai negydo is tikruju ,ta tablete isimetus tik psichologiskai pasiveiki kad ''pades''ir kartais padeda.. Tai as irgi tikiuos kad pades ta tablete ,nes net kasti neina su kairia puse kaip skauda...Nesuprantu kaip man cia uzejo skaudet sutaisyta danti !

17. Jul 2012, 10:57

apara, kaip gaila, kad apsirgai... linkiu kuo greiciau pasveikt. mamukas nekokia situacija pas tave, gimdymas ant nosies, o cia dantukas neduoda ramybes, ka zadi daryt? vaistais nuo skausmo gydytis tai turbut negerai?

17. Jul 2012, 10:53

Labas rytas na ir nakti apturejau,nuo 4 ryto skauda danti baigiu isprotet ☹ O kas svarbiausia taisytas dantis nesuprantu ,turbut taip ir te sutaise..

17. Jul 2012, 08:38

labas rytukas, na va as ir issimiegojau jegu turiu bet nieko nedarau drypsau lovoje veliau kelsiuosi ir apsimetysiu daigtus ir leksiu pas sese i svecius pasiplepetti 😀 iki kol pietu eis maze miegoti 😀

17. Jul 2012, 08:03

prisidedu ir aš prie sveikinimu😀 apara aš gimdykloj ir pasalau biški ir igyjau kosuli...
Vakar mano snargliukui nukrito bamba tai labai neramus buvo...išemem gimimo liudijima tai jau esam su vyru laimingi

17. Jul 2012, 04:42

Kukis, sveikinimai!! Dar neissilukstenusiom, linkejimai greiciau isvyst savo mazylius!! 😀 o as va ligoninej vel... Pasalau turbut kojas ir gavos gimdos uzdegimas, saugokites kol neissivale gimda nuo bet kokio saltuko! Temp iki 39.5 kyla, mazylei duodu lb neskanu pieniuka nes leidzia man net dvejus antibiotikus, vargsiuke miegodama nuolat dejuoja, lb skaudu ant sirdutes ☹ bet tikiuos greit pasveiksiu😀

16. Jul 2012, 23:16

sveikinimai kukis 😀

16. Jul 2012, 21:48

nesuku galvos mamytes dabarsiandien skalbimas vienas tik padarytas ryt gal kambarius prasisluosiu tad tikrai nesiardau kaip anksciau o ir sesuo gryzusi tai va vaziuosim pas ja dazniau maze gales zaisti su ja man as pailsesiu 😀

16. Jul 2012, 21:37

sveikinimai kuki....o as pazadus tesiu visiskai nieko siandien nepasidariau....tinginiauju tik dukriukas labai didelis oziukas, kazko labai nervina pastaruoju metu ☹ bet seip viskas gerai tik jauciuosi labai pavargus...

16. Jul 2012, 21:34

Kukis-nėra nei abejonių kad verta!be to cia pirmas skausmas,oi mes mamos visa gyvenimą Del savo vaikų kaip sakoma dziaugsimes ir kentesim😀cia mūsų visas gyvenimas,būtent Del to mes jų taip ir laukiam😀

16. Jul 2012, 21:25

Aciu mamytes,,linkiu ir jum greiciau subliuksti😀 zinokit nors ir nemazi skausmai,bet kentet verta😀

16. Jul 2012, 20:19

Kukis sveikinimai Jums 😀 !

mergele35 mergele35 16. Jul 2012, 20:12

kukis91 didziausi sveikinimai sulaukus mazylio🌷🌷🌷

16. Jul 2012, 20:11

Kukis-didziausiu jums sveikinimai,kokie šaunuoliai!!!!stiprybes tau ir leliukui!tikiuosi viskas praėjo puikiai ir dabar esat kaip sakoma 9dangui!labai daug jums gražiu akimirkų!!!!!!

16. Jul 2012, 20:06

Labukas mamyte😀 siandien pasigimdziau savo angeliuka,sveriam 3954,ugis 57cm😀 nu linkiu toms mamytes kurios dar 2 in 1 greiciau isvysti savo angeliukus😀 greit ir jus sulauksit😀

16. Jul 2012, 17:52

mamukas kaip smagu kad jus jau kaip ir veiksme.tas vadinamas masaziukas dazniausiai visada suveikia(na man ne deja)bet tikiuosi tu is tu laiminguju.beja kaip ir minejai man ir buvo isskiru, taip kad tikria neissigask...lauksim naujienu is taves mamukas😀sveika spem-na ka dabar ziuresim kaip tu pazadus vygdai😀gausi dabar daug daugiau ilsetis ir megautis paskutinem dienom😀jo spem as dar deja su pilvu☹beja smagu girdeti kad viskas praejo puikiai😀

16. Jul 2012, 13:23

sveikutes ,as gryzau 😃 mamule sveikinimai dziugu kad jau supuoji savo suneli 😀 as vis dar judu bet jau sunkiai nebepastoviu ilgai ant koju ☹ mamukai lauksim ir is taves greitu ziniu 😀 finiso tiesioji tau jau ranka pasiekiama 😀 nev tu dar 2in1 :? idomu tavo leliukas tikrai nesiskubina 😃 gerai isitaises 😀 as jau laukiu kada sprogsiu jau pasiruosus nebesvarbu niekas tik sprogimas 😀 baliu atlaikiau sunkiai bet atlaikiau 😀 dabar poilsis kaip ir turetu buti po truputi kuopsiu namus ir nebesistengsiu skubeti ,,,,ramybe mano fronte 😀

16. Jul 2012, 12:38

As va po ginekologes ,apimtys jau musu 101 /33.
Mazoji jau super zemai ciut nelenda lauk,kaip pasake Vietos jai ten nera ,kojytes suspaustos labai .Sveriam apie 3300-3400g .Kaklelis minkstas ,atsidares apie 2 cm,padare nemalonuji ''masaziuka''tai sake jeigu isskyru pasirodys nesvariu neissigast Tai tiek pas mane 😉

16. Jul 2012, 10:21

sveikos mergaites, kaip begyvenat??kaip sveikateles, kaip nuotaikos?mamule13-dekui, o kad tavo zodziia kuo greiciau issipildytu😀mamukas-ka isauso tavo diena,lauksim ziniu is taves ka papasakojo daktarai...jo jo draugai pasistenge ir namie jau visi graziai praso ir piktai ale jam visai neidomu☹pas mus niekas nesidaro☹jauciuosi taip pat, jokiu sinmptomu...kukis nebepasirodo, turbut jau leliuku ir dziaugiasi.spem ir visai dingo, bijojo kad si savaidgali atlaikytu.tikekimes tiesiog puikiai leidzia laika...na tikiuosi visos puikai laikotes😀

16. Jul 2012, 07:55

Labas rytas ,siandien puse 12 pas ginekologe keliausim matysim ka papasakos vyksta veiksmas ten ar ne vyksta 😀Nev va ,kaip faina draugai kaip stengiasi kad greiciau maziukas ateitu i si pasauli o uzsispyres nelenda lauk nors tu ka 😃

15. Jul 2012, 23:29

aciu mamytes uz sveikinimus 😀 linkiu ir jums kuo greiciau isvysti savo leliukus

15. Jul 2012, 22:54

Na va mamukas jau su saremiais tu!!!!aš vis taip PAT,teisingiau niekaip☹grizom is bbq,draugai net cipsu astresniu nupirko,ananasa atnešė,puse suvalgiau😀namie brendZiuko šaukštai ėmiau,žodžiu viskas kaip priklauso....va sėdžiu pilvą išvertus ir žiūriu tv,kaip sakoma vis laukiu laukiu....
Na o kaip jus mamytes su leliukais ir dar kelios su pilvukais?kaip sveikateles visu,kaip nuotaikos,kaip jūsų mazyliai?

15. Jul 2012, 16:30

Tai jau tikrai mudvi viska bandom.. o bbq gali suvalgyt kanors su kokiu astriu padazu ,astrumas irgi sako padeda..bet bendrai as vakar valgiau astria pica ir nieko 😃 Dbr va vel rasau cia ir saremiukas uzejo ..reike eit pavalgyt ananasu 😀))))))

15. Jul 2012, 16:18

Mamukas-mes jau viska bandom abi😀jo labai skaniai,va ką tik uzkandau balandeliu o 5pas draugus!na tas bbq labaiu man kad išeit nei pavalgyt😀dar saulutė sviecia tai visai neblogai!mama paziures sūnų tai dviese su vyru eisim kaip senais laikais😀

15. Jul 2012, 15:54

galit pakartot,tikrai nieko blogo ,sekmes jums merginos,pasiskaitysiu kada jau jum viska prasides

1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 154