2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

23. Jul 2012, 09:53

teisingai spem-ilsekis kuo daugiau ir keik imanoma...smagu girdeti kad puikus savaidgalis buvo, truputeli prasiblaskei ir laikas greiciua praejo, bo tos paskutines dienos labai ilgos atrodo☹

23. Jul 2012, 09:52

labas rytas mergaites...apara laikykis...taip spem-manau kad ci aviskas po gimdymo ir organizmas nusilpe stai uztai viskas taip.man ir su pirmu tas pats buvo ir dabar.vakar vaikas verkia ir as kartu☹as ne tiek stresuoju bet matyt nuovargis ir skausmas ima virsu....siandiena mazytis mano visai neblogai miegojo kaip priklauso kelesi tai biskiuka leido pailseti.va viena namie su berniukais, bandysiu imtsi veiksmo, namus apsimetyti pati apsitvarkyti, silta pas mus tai viresniam prileisiu baseiniuka kad pabutu lauke.riekia ir del svorio susiimti pasidaryti kazkokai programa ar ka...tik va man krutine uzsidege, tai va sedziu su kopustu lapais dabar nors truputeli kad padetu. ryt ateis sesutes i namus, prasysiu kad paziuretu, gal kokiu antibijotiku israsytu kad lengviau viskas butu, bo va jau nuo ryto isgeriua diklako kad pajudet galeciau nors truputeli-paciso savijauta tikria baisi☹na o kaip jus mamyte slaikotes?kaip leliukai?kaip tu spem-nebedaug tau ir liko.kaip seip savijauta?beja mergiates norejau paklasuti gal kas zino kas nuo tinimo padeda?

23. Jul 2012, 09:50

o as jauciuosi sunkiai jau vaikstau kaip pingvinas vyras juokiasi sako tikrai paskutinioji jau man 😃 klynas susuktas vis dazniau skauda vaikas vakar taip skaudziai spardesi kadgalvojau suplesys mano pilva tikrai ☹ jauciuosi isvargusi po savaitgalio bet smagiai praleidau ir labai greitai sis savaitgalis prabego 😀 vakar brolis su sese mano buvo atvaziave tai prisijuokem ir i kubila su mano vyru brolis ejo iskurenom pasisedejom oloj musu issikepem desreliu pavakarojom labai smagiai 😀 bet sedeti jau man sunku norisi tik guleti tai siandien nusprendziau apsimetyti daigtus ir guleti guleti guleti 😀 einu apsitvarkysiu ir prigulsiu nes dar pietus darysiu nusipirkau vovierusku(grybu) reiks gal koki padaziuka padaryti su jom prie bulviu koses 😀

23. Jul 2012, 09:45

po gimdyvine depresija jums mamytes 😀 esu ta patyrusi zinau kaip sunku bijau ir po sio gimdymo ja patirti ☹ tikiuosi neteks ... Laikykites jus stiprios zinau kad man lengva sneketi kol pati to nejauciu bet issipasakokite vyrui man jis tikrai labai padejo nors nuo pirmu dienu as su savaja buvau viena galejau tik paskambinti mamai arba vyrui man ramiau budavo kai vyras namie bet jei nera tai su mama ilgai snekedavau kad nusiraminciau 😀 stiprybes jums

23. Jul 2012, 06:48

Nev as ir zinok emociskai paluzusi..nuolat panikuoju, kai vaikas verkia pasimetu, lb padeda vyras, iskart paima ramina.. Net bijau pagalvot kad jau 16 dienu ir tuoj baigsis menesiukas o tada vyrui reikes i darba ir liksiu viena ir viena turesiu priimt visus sprendimus ar mazyte tikrai soti, ar duot vaistuku nuo diegliuku ir pan..o jei dar dazniau valgyt papraso ir matau kad pienukas neatsigamino tai kaskart iki asaru sustresuoju.. Zinau negerai bet kitaip neiseina..

22. Jul 2012, 22:01

sveikos mergaites, kaip jus?kaip tu spem-nebedaug ir tau beliko....kaip savijauta?kaip mamytes su leliukasi?mums siandiena trecia diena, gaila bet va turejom islydeti mama, nes jau jai ryt i darba☹labai nelaiku nes man prasidejo visos bedos☹siandiena nei paeiti negaliu normliai, ana gala kur susiuta labai skauda, matyt nustojo veikti visi vaistai tai siandiena iki asaru☹taip pat kuriasi krutines tai vaikstau visa subandazuota,pradejau tinti, zodziu viskas kas imanoma tai dabar patiriu.mazylis seip atrodo ramus tik va kazkodel nemiega iki vidurio nakties tik pries ryta, nelabai suprantu priezasties.bandau maziau leisti miegoti diena bet deja kai riekia prizadinti-nu niekaip neiseina☹zodziu ziurint i mazyli susilydo sirdis bet visa kita kolkas nekaip pas mus☹nuo rytojaus jau busiu viena su suneliais,jai atvirai net labai bijau jai savijauta tokai kaip siandiena.na bet tikiuosi iskaskur gauti sveikatos ir istvermes ir buti gera mama abiems berniukams...beja norejau paklausti kaip jus emociskai laikotes-nes as visiskai jauciu kaip nervai patrike, ne ta prasme kad isterikuoju, bet esu labia jautri....

22. Jul 2012, 19:50

sveikinimai mamukas, aukit stiprios, sveikos ir grazios... 😀

22. Jul 2012, 15:49

sveikinimai mamukai dideliausi sveikinimai 😀 o mane kamuoja labai dideli skausmai ☹ apacia atrodo drasko lyg plestusi gimda tai vaikstau kaip i klyna gavus ☹

mergele35 mergele35 22. Jul 2012, 12:39

blondynaka mano mergina nesikele 2 savaites isvsi nei diena nei nakti as pati keliau ja kas 3-4 val ir maitinau turbut jei ne prasideje pilvelio diegliai taip butu iki dabar😀

22. Jul 2012, 09:45

LABA ryta mamukes kaip pilviukai?kaip vaikučiai?maniškis kelias karta per nakti 😀

21. Jul 2012, 21:42

beja apara-labai smagu ir del jusu kad pagaliau isleidzi anamo, namie ri sienos kaip sakoma gydo😀butent to ir linkiu jums kad kuo greiciau viskas praeitu ir daugaiu niekada nerieketu gristi i ligonine....sekmes jums mergaites😀

21. Jul 2012, 21:40

mamukas-didziausi sveikinimai, kaip smagu skaityti kaip viskas jau praeityje ir atrodo kad viskas pas jus praejo puikiai...linkiu kuo greiciau gristi namo, ramiu nakteliu ir pienelio daug.megaukites kiekviena minute😀as vis dar su siaubu prisimenu savaja istorija, todel visoms likusioms su pilveliais noriu palinketi daug stiprybes ri lengvu jums gimdymu....

21. Jul 2012, 20:37

sveikinimai mamuk!!! linkiu daug daug pienelio!

21. Jul 2012, 19:30

Mamuk, didelis dziaugsmas uz jus abi! Sveikinimai! Sekmytes pirmosiomis dienomis ypac 😀 beje, mano Atenyte irgi 52cm 3340g 😀 koks mielas sutapimas😉

21. Jul 2012, 18:56

svarbu kad viskas gerai mamukai buvo db turi sawa dziaugsma . sunku stumti sakai buvo as to stumimo ir bijau kad nemokesiu stumti ir man neislys mazylis ;//

mergele35 mergele35 21. Jul 2012, 18:50

sveikinimai mamukai

21. Jul 2012, 18:34

Gimdymas praejo greit ,vandenys nubego 20:20,prasidejo kas 2min pakenciami saremiai iki kol nuveze i gimdykla,apie 22:00 uzeidavo nereguliarus bet stiprus saremiai,suleido nuo skausmo paprastu vaistuku,nuo ju prasidejo dar didesni saremiai bet retesni tad eidavo pailset iki sekancio... nelb mokejau stumt,tai kelis kart pasimokinom ir per 2stumimus isstummiau ar 3 jau nelb pamenu....vyras buvo salia lb padejo savo palaikymu.Tikrai skaudejo velniskai bet po visko buvau lyg 9 dangum viska atperka kudikelis😀

21. Jul 2012, 18:26

sweikinu mamukai tawe su sawaja mergyte 😀) na kad niekas mana as ir dar viena panike yra kurios nepasigimde , niu va db turi dziaugsma 😀) kaip gimdymas praejo?

21. Jul 2012, 18:20

sveikos taip taip as jau supuoju savo mazyle 52cm 3340g 😀 sianakt pagimdziau 1:23,gimdymas trko 5h viskas greitai ejosi dlt buvo tkr skausminga, ...rasau is tel tad nepatogu skaityt,ar dar kas pasigimde?

21. Jul 2012, 18:20

sveikos taip taip as jau supuoju savo mazyle 52cm 3340g 😀 sianakt pagimdziau 1:23,gimdymas trko 5h viskas greitai ejosi dlt buvo tkr skausminga, ...rasau is tel tad nepatogu skaityt,ar dar kas pasigimde?

21. Jul 2012, 15:29

as siandien irgi sapnavau kad gimdziau 😀 gal kita sawaite bus jau 😀)

21. Jul 2012, 13:58

tai kad likom tik mudvi 😃 ir tavo terminas anksciau 😀 na bet ziuresim sianakt sapnavau kad pagimdziau kita sav 😀 tai laukiu nesulaukiu kitos sav 😃 ziuresiu as issipildys

21. Jul 2012, 13:31

spem jauciu as cia paskutine busiu tikrai visos tures sawa dziaugsmus as dar ne ;//

21. Jul 2012, 13:18

man atrodo kad mamukas tikrai jau supuoja 😀 likom mudvi dvi su busima mama 😃 manau as paskutine busiu 😃 o siandien daug baliuku turesiu aplankyti ☹ nenoriu bet nera kur dingti 😀 siandien issivirem su dukriuku avieciu uogienes ziemai vaistukams 😀 jas dar ryte nusirinkom kartu mano pupa labai padejo 😀 ir svogunlaiskiu su krapais prisisaldem 😀 issiprausem issigrazinom mazoji pietus miega pasipuosim kai atsikels ir leksim i baliu 😀

21. Jul 2012, 13:14

o mamukas gal irgi linguoja ???

21. Jul 2012, 13:12

sveikinimai !😘 nu kuri dabar sprogsi :p

21. Jul 2012, 12:24

spem ne tu viena likusi esi as dar 😃 sende jauciuos kaskoke keista gal del to kad dienos suskaiciuotos jau ,nezinau del ko gal prie gala cia viskas . remuo ziauriai mane kankin degin visa burna ...noriu as jau pati gimdyti tureti .

21. Jul 2012, 12:11

New sveikinu,,,, as duodu savo ir misinuka,,,, nuo pilvo putimo duodu sab simplex ir espumizana... tai matau,kad dar yra tokiu kurios nesubirejo dar,,, kiek kam liko laiko dar?

21. Jul 2012, 09:00

Nev, lb lb sveikinu!!! 😀 mus sian jau isleidzia is ligonines, nerealiai dziugu 😀 mazoji kankinas biski su diegliukais per mano vaistus bet viskas istveriama😀 namuose bus taaaaip gera😀

21. Jul 2012, 08:25

man irgi atrodo kad mamukas jau supuoja savo mergyte 😀 manau likau pas jus cia ik as 😃

1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 154