2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

25. Jul 2012, 10:37

ir tie musu remontai is pagrindu ☹ reikia viska nugriauti ir isnaujo statyti ☹ kaip sakoma nuo pamatu vos ne nes puse namo tai senas tatinys o kur mes gyvenam ten jau naujas tad todel tie musu remontai labai ilgi ☹

24. Jul 2012, 18:32

mamukai tai kad mes tik juos planavom o tik dabar jie predeti jau is pagrindu vyras neina darban o imasi namo 😀 nes ir orai palankus nelyja o saulute kepina 😀dabarteks pas uosvius pagyventi kokia savaitele kol pasistatys naujai vonios su wc kambariu ir katiline kai jau pajungs kad galetume bent wcnueiti tada sugrysim i nama 😀 na tikiuosi uosviai isvyks i darba ir man neteks ju matyti 😃 o savaitgali kurnos vaziuosim tikrai su jais nesedesiu ☹ir jos viralu nevalgysiu

24. Jul 2012, 15:29

oi nu ir ilgi tie jusu remontai 😀bet smagu bus kai susiremontuosit ..Visada taip buna kai atsisviezinama 😃

24. Jul 2012, 14:05

as irgi nepirkciau cia kazkoks naujas biznis nevykes 😃 o as tokia laiminga mano vyras pagaliau uzsiima remontais namo 😀 viska kolkas griauna bet as laiminga net vyras sako tau ka negaila sakau ne nes isivaizduoju kaip atrodys kai viskas pasibaigs 😃

24. Jul 2012, 13:21

Nu as is kitu irgi nepirkciau zinok,mamos pienas yra mamos o jeigu neiseina jau jo duoti tai jau tada tik misinelis ,mano manymu

24. Jul 2012, 13:17

siandien ledu diena 😀 labai jau karsta 😀

24. Jul 2012, 11:46

Man pradzioj irgi norm gaminos, bet kai tas gimdos uzdegimas uzpuole tai lb apmazejo..uj.. Mama man sako ieskot kur nusipirkt zindyves pieniuko bent iki menesio..Bet vyras sako neaisku kuo tos bobos minta ir serga tai vat ir teks misiniuka duot..

24. Jul 2012, 11:41

Nors mums dar tik 3 diena bet jau ispapiuko bega geriau negu pirmom,trumpiau valgom,o kita syki kai uzryjam tai oi..siandien pirma kart atpyle tai mazoji tokia pasimetusi buvo 😀) Jau as vakar buvau irgi nevilty maniau duosiu misinuka ir rami galva .. nes papukai skaudus darosi t.t. bet vis nepasiduodu ,ir ziuriu jo daugeja pamazu ,snd pirksiu pientrauki tai manau nusitraukus bus dar geriau ..Maziau mazoji nervuosis.. nes mano speneliai mazajai sunkiai paimami tai tdl paisterikuojam per maitinimus😀

24. Jul 2012, 11:29

mamukas labai grazus vardas tavo dukrytes 😀

24. Jul 2012, 11:29

apara gerai darysi jei ir toliau duosi kad ir kiek to pienuko tavo papukuose bus vistiek jis vertingas o del primaitinimo misinuku jau nieko nepakeisi gerai bent kad jie yra kaip pakaitalas nors ir netokie kaip mamos pienas

24. Jul 2012, 11:24

Laba ryta mamytes, atejau pasiguosti.. Negamina mano papiukai pienuko..vienas dar vos vos, kita visaip bandau aktyvint nusitraukinet ir nieko.. Kai mazaja prie jo pridedu tik verkia ir jis visiskai tuscias.. Vyras bando palaikyt drasint bet taip skaudu, isvaziavo db nupirkt misinuko.. Dieve, mazajai tik 17dienu ☹ bandau save nuteikt kad to pienuko dar bus bet kai ji verkia is alkio nezmoniskai skauda sirdi..☹ kaip manot jei bandysiu duot papiuka ir tik po jo misinuka kaskart tai koks kiekis turi buti? Puse normos ar kaip?

24. Jul 2012, 11:08

Tai ,gal ir bus berniukas 😉 Musiskes vardas -Goda

24. Jul 2012, 10:12

nors sirdis labai linksta prie berniuko nezinau kodel 😀 aisku nenusiminsiu jei mergyte bet sirdute jaucia kad turesiu bernuzeli 😃 beja jau esancios mamytes kokie jusu vaikuciu vardai prasom supazindinti 😀

24. Jul 2012, 10:11

mamukai ,teisingai kalbi as kad ir 11val kankinausi bet pamenu ta palaima kai pagimdziau 😃 relaxas buvo pirmas prisilietimas prie dukrytes asaru pakalnes netikejau kad ji islindo ir manes pamenu ligoninej tik guledavau ir ziuredavau i ja 😀 ji buvo mano gelyte kaip laukiu vel tu sumaistingu jausmu 😀 jus juos jau jauciat o as laukiu savuju ypac dar kad nezinau kas gims 😃

24. Jul 2012, 09:52

Aha as irgi galvoju kad su vienu neapseisim visa gyvenima..po kokiu 3-4 metu antro noresim tai tikrai ,bet prisiminus gimdyma.. aisku kas tos kelios valandos velgi kai pagalvoji -skausmo,kai paskui visa gyvenima toki grozi turi 😀

24. Jul 2012, 09:35

😃 as pamenu irgi vyrui panasiai sakiau o po metu pradejau svarstyti jau ir apie antra 😃

24. Jul 2012, 09:22

As vyrui sakiau ,kad greit nenoresiu pastot 😃 O jeigu pastosiu bijosiu 9 menesio,kaip velnes kryziaus 😃

23. Jul 2012, 21:50

jis niekada ir nepasimirs 😀 bent jau man taip yra dabar laukiu sio gimdymo kad galeciau sulyginti 😀

23. Jul 2012, 21:09

Nu taip akusere irgi sake kad viskas cia taip greit palyginus ..ir dar kad pirmas gimdymas ,nes siaip visoms visada pranasaujama 10 valandu tai plius minus .. 😀 Bet dar neuzmirsau gimdymo ir nenoriu prisiminti buvo tikrai auc 😀 .. Beabejo viska atperka mazyle ,bet kad pasimrstu viskas per kelias valandas tai dar ne 😀)

23. Jul 2012, 20:48

mamukai tavo gimdymas tai lengvas palyginus kokiu buna gal tik tau paciai atrodo kad sunkus as va savaja gimdziau 11val man per 8val tik 3cm atsivere kur i 1val 1cm turi atsiverti pagal normatyvus 😀 tai tau labai greitai tik tie saremiai vargina ir atrodo kad trunka visa amzinybe 😃 dziugu uz jus kad jau supuojat o as vis dar puskuoju ir kuo toliau tuo man ziuriu prasciau laukiu penktadienio ka gine pasakys tikiuosi geru naujienu suzinoti 😀

23. Jul 2012, 19:01

Spem taivat kad labai prisiziuriu ka valgau ,ka vakar suvalgiau tai kopustu ligonineje dar tai nuo ju manau vakar buvo laaaabai nerami..O as espumizano lasiuku turiu ju galvoju suduosiu tada 😀 Nev oho tikrai ilgai tu gimdei o ir stumiai ilgai.. Svarbu viskas baigesi ..nezn mano pirmas gimdymas viskas buvo super greit is tikruju per 5 h bet viskas buvo nerealiai skausminga ,nes vandenys nubego kai atsidarymas buvo tik 1,5 cm ir negana to ilgai toliau neatsidarinejo.. tai visi 10 atsidare per 3 h ..stumimas buvo palaima man ,siuvimas (kirpo truputy ) irgi jau niekis nors apsalde bet jutau nemenkai .. Dabar ka klibu dar sunkiai 😀Bet viskasjau praity ..

23. Jul 2012, 18:55

na va spem kaip smagu vyras viska nupirks ir bus ramu...beliks tik leliuko laukti😀
mamukas-mano gimdymas-niekam nelinkeciau...labai sunkus☹daktaro pagalbos prireike ir seip viskas labai ilgai nuo pradziu iki galo tai visos 20val, vien stumimo daugaiu nei 2su puse valandos☹zodziu-gerai kad gerai viskas baigesi.....dabar kuo greiciau sugyti ir megautis kiekviena minute su mano berniukais😀kazkokia nuostalgija man siandiena, siltas oras, sedejom su vyresneliu kieme ir kazkaip Lt pasiilgau, nezinau turbut man cia po gimdymo visokiu minciu tiesiog galvoj pilna😀

23. Jul 2012, 17:25

mamukai jeigu mergyte tavo klykia ir riecia labai kojytes prie pilvuko tada taip tai pilvo diegliukai gal nelabai prisiziuri ka pati valgai zinok nuo to maisto kuri pati valgai gali ir vaikuj persiduoti stenkis kosyciu daugiau valgyti vaisiu maziau nebent banana meliona svogunu negalima valgyti nuo ju ir pilva pucia vaikams na zodziu reikia maista jau prisiziureti kai maitini krutim 😀 o lasiuku gali colinox pabandyti arba kitokiu cia jau kaip nori as tai jau turiu nusipirkus colinox nes mano dukriukuj tik jie padejo 😀 oi kaip laukiu kada man gims 😀 beja mano vyras si treciadieni leks i lenkija 😀 tai susakysiu ka maziukuj parvestu ir dukriukuj 😀 varys y baze kazkokia su draugu 😀 tikiuosi nepagimdysiu kai jo nebus 😀

23. Jul 2012, 15:29

Kur dave daktare dovanu ten visokiu kici mici ..buvo milteliai specialiai maitinanciai kad pienuko gamyba pagerintu reiks isgerti. Dabar tik ka pavalgem pradzioj labai verke neeme kruties maniau jau kas ir as tuoj apsiverksiu ..bet staiga uzgriebe gera taska 15min ir vel miega issiurbe gerai .. Oh kad taip visada butu .. Beje del putimo pilvelio klausiau GN tai sake dar jai tkr nieko nepucia ir t.t.bet is kur zino ..tuolab kad ji taip uzsicype kartais kad oi ..jeigu lasiuku duot profilaktiskai i burnyte ar bene nutiks kas?? Nev ,kaip tavo gimdymas praejo ?? Gal rasei bet as neskaitineju jau seniau rasytu .. nes nespeciau nieko atsilikt 😀) beje truputy kirpo mane tai oi sunkiai vaikstau dar .. zvakutes naudoju nuo skausmo tai su ju pagalba geriau daug jauciuos

23. Jul 2012, 14:43

nev tavo situacija man gerai pazystama tikiuosi nebus taip sunku man ☹ po augustes gimimo sedeti negalejau 2sav tai labai sunikiai jauciausi ☹ tikekimeskadlaikas greit prabegs ir nereiks ilgai taip mums kankintis 😀 nev stiprybes tau 😀

23. Jul 2012, 14:42

na va pietukai-vakariene pagaminti einu pokaituko 😀 vakare siltnamuka pasilaistysiu ir kambarius prasisluosiu arba patinginiausiu 😀 ziuresiu kaip po siltnamio jausiuosi 😀

23. Jul 2012, 13:58

sveikinimai mamukas grizus namo...beja spem teisi-jai tikrai nori pati maitinti tai va po biskiuka po biskiu ir atsiras tas pienukas tik reikai kantrybes, pamatysi viskas bus gerai.svarbu kad sveikos abidvi.as va ir apsimeciau namucius, vel skauda paeit negaliu tai dar viena tablete isgeriau, kitaip nepajudeciau visai☹visa susibandazavau, ryte dejau kopustus, vakare vel kartosiu.maziukui siandien adiegliukai uzejo tai dabar sudavaiu vaistuku, pamaitinau ir miegucio paguldziua-vargsiukas.mes su didziuoju papietavom eisim i kiemuka.taip grazu lauke, jai geriau jausciausi i parka iseitumem bet kur dabar as tokia☹

23. Jul 2012, 13:51

mamukai kad ir kaip sunku duog trukti jai pienuka prisigamins vis daugiau ir daugiau su laiku bei nusipirk maitinanciai arbateliu ir pagerk pamatysi kaip padeda 😀 bent jau man labai padedavo 😀

23. Jul 2012, 13:49

Sveikos aciu uz sveikinius ir sveikinu as naujas mamytes .Siandien gryzom is ligonines,numetem 300g,gavom velniu nes ilgai miega o as jai leidziu miegot po 4-6 h ir mazai valgo..tai dbr kelsim kas 3 valandas kol svoriukas susireguliuos,krutine mano nedekinga ,sunku ja paimti mazyliai anspeniai nepadejo..galvoju apieprimaitinima,bet dar sia savaitele stengsiuos tkr maitint krutim matysiu kaip krutys ir kaip mazoji bus ..

23. Jul 2012, 10:14

tikiuosi nev man nereiks islaukti iki termino 😀 o dabar einu prigulsiu ir pasisiuvinesiu merliuku nes vis neprisedu prie ju o reiketu jau po to neturesiu 😀

1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 154