2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

13. Apr 2012, 10:32

Labas rytas 😀 As dar lovoje ziuriu seriala viena akim o kita prie pc 😀 Kazkaip atsikeliau ..ir nesinori lipt is lovos tokia diena apsiniaukusi gal veikia mane..bet lauke tai siltaaa 😀 O va dienos planai tokie kad reike sugalvoti ka valgyti? Nes vakar pamirsau mesa issiimti mesa is saldiklio buciau dariusi kotletu blyn 😃..Toliau pasikvieciau po piet mociute i svecius ,remontus aprodyt nes nemate dar ,nors gyvena kitoj gatves puseje ...O vakarop vyra galvoju gal i kavine reike issitept 😀

13. Apr 2012, 10:01

labas rytas mergaites, kaip ismiegojot?kokie siandiena planai-penktadienis😀

12. Apr 2012, 22:01

sveika gintarytee21😀 oi sveika issijungus i mano buri...tiek su pirmu tiek su antru kankinuosi, bet su situo tai iki vemimo☹jau skausmas kosk tai siaubas☹as pastebejau nuo pienisku man labai kyla produktu rugstis, tava tipo tureciua nevalgyt😀renea berods vadinasi tabletes, jos kaip krieda tai galima ir nesciosiom naudoti, su pirmu valgiau kaip saldainisu nes fe koks nemalonus jausmas, ju berods 6-10gali per diena suvalgyt...sakaiu ir dabar teks nusipirkti nes jau nebepakenciama☹
na o nuo ko tai jai daktaru paklasuti sako skrandi spaudzi amaziukai, o jai mociuciu tai sako kad plaukuotas leliukas😀 na su pirmu atiotiko buvo su plaukais ir seip jau dabar 2su puse bet jo visas kunas plaukiuku pilnas😀 tai sakau gal ir antras ne plikas bus😀

12. Apr 2012, 21:44

laba vakara mamytes kaip jauciates ? mane kamuoja rugstis ka reik daryti? nemalonu burnoje .. o del ko taip yra gal kas zinote

12. Apr 2012, 21:05

Buna viena diena labiau kita diena maziau kruta 😀 jeettee o kiek tavo mergytei metu ? antra dbr turesi?jau as pamirsus .. 😀

12. Apr 2012, 19:16

daznai taip buna su vaikais😀na bet va truputeli prasiblaskei ir paciai smagiau😀
mano mazasis vaikinukas pilvelyje-siandiena duodasi labaiu nei bet kada😀

12. Apr 2012, 18:59

nu va as jau po gimtadienio viskas buvo gerai kol negryzo jubiljate is darzelia su savo oziai, tai nei manoji namo norejo nei jubiljate norejo isleisti tai teko per asaras vykti namo..

12. Apr 2012, 17:14

nu jo pasitikrinti visada geriau anksciau, nes atrodo kad viskas labai paprasat bet deja...nor sir pusmety nepastojau bet buvo labai skaudu ir nervu belekiek, atrodo kad amzinybe....
susideliojau jau rubelius pagal menesius, paskui rieks naujagimio visus perskalbti, islyginti ir i veitas😀 man vakar vyras pasuko sako zinai man kazkaip sove i galva mintis-o jai bus mergaite.....as net ora ikvepiau, sakau nezinau kaip as sureguociau. kadangi jau esu nusiteikusi dviem bernam kazkaip ir net nezinau kaip as jausciaus del mergaites, o be to mano visi rubai zydri-nu butu man panele visa su melsvais rubeliais....😀juokas juokais, bet kazkaip net sunerimau...nors as sirdi nuo pat pradziu jauciau kad berniukas, bet visko juk buan😀

12. Apr 2012, 16:42

Na taip nepaskubinsi .. taciau vat mano draugei bandyti jau reiketu pradeti ..nes ji problemu turi ilgai menesinem neserga kas 2-4 menesius suserga .. Ir kas svarbiausia atseit neturi laiko nueiti ir issitirti ..jau du metus as ja raginu eiti ziuretis o ji neturilaiko ..manau ji labiau bijo.
Smagios naujienos abiem buvo 😀

12. Apr 2012, 15:04

jo smagu😀
na zinai su tokiu dalyku ci alabai nepatravinsi😀 gyvenimas pats ci apasisako sitam riekale😀
musu abu leliukai planuoti bet va su pirmu pusmeti niekaip, o antra planavom kai pirmam metukai bus, se vsikas pasisuko savaip ir va neisejo kada norejom, paskui teko prarasti leliuka☹ tai va atejo kad ir plannuotai bet abu kada jiems riekejo...be to va mes su vyru kad ir kaip noretumem tryju ar keturiu, bet teks apsistoti tik su dviem, toks jau tas gyvenimas😀vaikui labai riekia pasiruosti man asmeniskai todel nei kam pasakyti nei kam patarti cia negalim.
pamatysi mamukas- kai bus leliukas ir atsiras tu draugiu su tokaiai spat interesais😀as va pirma lt gimdziau nebuvo druagiu, bet MK pagalba susiradau tam paciam miestelyje ir labai susibendravom, su kitom ir dabar dar susirasom, susiskambinam, labai buvo smagu ir viskas savaime😉ir dabar su drauge nesitarem😀 ji turi dvinukes, joms 4 bande jau 2metus ir nieko... o va susitikom kavos, sako noriu tau pasisakyt kad laukiuosi, sakau as ir va su tokai naujiena atejau susitikti:0 tai abi ir juokiames dabar😀

12. Apr 2012, 14:25

Nev kaip smagu kai turi drauge kuri taipat laukiasi ,beveik vienodi nestumai,as irgi norejau norejau .travinau savo drauge viena pastoti sakau jau ilgai buna su draugu oir draugas nori,taiji stabdis ..noriu bet ai.. dar gal ne ,dar gal ta pasimokint reik gal i uzsieni isvaziuot 😃Taip ir liksi sakau senmerge 😃

12. Apr 2012, 14:19

na jo sako zmones bet kiekvienai individualiai. mano pirmas 14su pus etruko, neaisku kiek sitas. o va drauge pirma per 4valandas pasigimde o antra per 2😀
va grizau is daruges atsigerem arbateles, papliurpem😀 ji ir laukaisi menesiu maziua nei as, jai rugpjuti gimdyti😀 tai siandien ai rsnekam, sakom kazi ar laiku atkeliaus😀 juokiames sakem nuo 38savaiciu pradesim astriai valgyti, daug vaikscioti, myletsoi ir beleka daryti kad tik neuzsibutu pas msu tie leliukai😀

12. Apr 2012, 12:12

mamule 13 - geras bet galejo maiseliu uzdengti ant stalo arba i saldytuva ideti sumustinius nes sukietejo batonas 😃 Bet jau nieko nesakysiu blogo ..stengesi 😀)) mamule13 aha as ir girdejus kad lengviau gimdyt antra ..trecia ir t.t. kartus nes kaklelis tada jau greiciau atsidarineja,ir viskas trunka maziau 😀
Siaip sake 1 cm atsidaro per 1 valanda :o Aisku kiekviena inviduali ,bet ginekologe taip apie 10 valandu tai nuteike tikrai pakenteti 😀

12. Apr 2012, 12:11

oi mamaule13-as ir tikiuosi kad viskas ramaiu bus. kazkaip LT as privazciai gimdziau ir man daktare labai padejo nezinau kaip as be jos buciau...o dabar cia tai kazkaip man truputeli baisu...as ir labai tikiuosi kad viskas gerai, labai bijau jai atvirai, dar sunsu namie tai atrodo taip noretusi pasigimdyti ri namo iskart....mano pirmam berniukui buvo labai baisi gelta ir ten visokiu komplikaciju tai mes tik 9paroj isejom namo☹ o nervu o asaru kiek buvo, net baisu prisiminti....pirmi du menesiai baisus buvo emociskai siaubingai☹ tikiuosi dabar jau antras gimdyma sir vsiaks daug lengvaiu bus ir be jokiu komplikaciju...

12. Apr 2012, 12:01

mamukas< koks mielas tavo vyras, saunuolis.... jeettee< tikrai tik nepervark nuo svenciu, mane tai vargina, ilgai prie stalo nebegaliu issedet... nev< maniskis gime 4.426kg ir 55cm, vaje,jei rimtai bus didesnis antras vaikas.........niu bus matyt, svarbu sveikas, kaip nors pagimdysim. su pirmu gimdymu sukau galva kaip cia gimdyt reikes toki drambliuka, man gydytoja is anksto pasake, kad vaisius didelis bus, virs 4kg.... man uosviene gyresi, kad mano vyra pagimde dideli, bet pasirodo as ja aplenkiau 😃 tik va tikiuosi, kad gimdymas trumpesnis bus, sako su antru lengviau ir greiciau viskas vyksta...

12. Apr 2012, 10:52

mamukas-manau dar kokai s3savaites taip kad vsika pasiruosciua kaip man reikai😀na vis dadirbineji tai ta tai ana vis agyvenima bet kad va jau jaustusi kad svaru ir esam pasiruose manau kokai 3savaiteles, na ziureesiu kaip eisis, nes zinai kaip dabar tai ten pasakuda tai ten tai negali pulti ir veinu upu viska susitvarkyti😀
o kaip smagu jeetee-sventes gerai😀svarbaiusia kad linksma ir nepervargtum😉

12. Apr 2012, 10:49

Nev tai dar zadat ilgai tvarkytis?
Jette kiek svenciu pas jus 😀

12. Apr 2012, 10:42

labas rytas, pilvelis duodas kaip futbolistas, po truputi tvarkomes ir ruosames vaziuoti pas dukterecia pasveikinti su 5 gimtadieniu,, savaitgali neimanoma bus nuvaziuoti,nes vaziuosim sveikinti anytos..

12. Apr 2012, 10:35

jo esu girdejusi apie ta seriala ir pati jai kada pas mama nuvaziuoju ir rodo tai paziuriu nes man labai patinka viena aktore, super(norkute)😀ale ir palepino tave vyras-super😉 mes nieko ir atsikelem su vaikinuku, kazko prie zemes traukia, matyt oras nes apsiniauke ir pranesa lietu, ziuresim kaip ci abus...
ziurim vaikam, va sedziu prie interneto ir tiek, kaip ir kiekveinas rytas😀 vaziusoim pa sdrauge kavos, mazasis su mergaitem jos pazias ir pietum namo grisim.vel teks eiti i virsu tvarkytis☹fe, bet ka padarysi....

12. Apr 2012, 10:09

Labas,katik atsikeliau ziuriu moterys meluoja geriau nepakartojama seriala 😀 Tikiuosi bus dar vienas sezonas sito serialo.. Radau ryte sumustiniu padarytu man su vistiena vyro ,uzsikaiciau arbatos,pasiemiau pc i lova ,guliu valgau-narsau 😀) O jauciames gerai ,pilvuke veiksmas verda 😀 Kaip tu?Kaip rytas ?😀

12. Apr 2012, 09:59

labas rytas mamytes😉kaip jauciates?

11. Apr 2012, 21:53

va av mamule13-man ir tas pats su pirmu nestumu buvo, o va su situo atvirksciai☹
kas lieci aplaukus-tai irgi prikaluso nuo nestumo, man su pirmu labai daug iskrito plauku, labai jau slinko, bet paskui tokei atuginejo tai taip juokingai kaip maza grifkute buvo😀
beja mamale13-kokio svorio tavo pirma sbuvo?
mano tai dickis 4.260kg ir ilgas 56cm, tai sako antras vaiaks visada didesnis buna...tai as jau apie leliuka maziuka net svajoti negaliu☹ as gimiau normalaus dydzio api e3su biskiu bet va mano vyras dickis 5kg gime...
o kaip man rugstis kyla mergaites-nebezinau nei kur lysti,teks vaistu jau pirktis nes iki pykinimo☹

11. Apr 2012, 21:44

ne mamukai ta foto su pilvuku , tu is taureges ,ir tu sutoke foto kaip bernukas arba mergaite

11. Apr 2012, 21:31

mamule 13 ,na as nors ir labai jau ipratusi su nagais taciau zadu nusitrumpinti juos pries gimdyma 😀 o as va pasikirpau galiukus gerokai nesenai priessavaite , tai jau drauge sake pamatysi dbar kaip augs,jeigu per nestuma nukerpi plauku ,atsigauna jielengvesni tampa tad ir auga greiciau 😃 Tai dakau nu paziuresiu kiek cia paaugs 😃

11. Apr 2012, 21:29

Juste as ten ne su tokia nuotrauka 😀 tad reiskia ne su manimi 😀

11. Apr 2012, 21:02

su pirmu niestumu mano naguciai irgi labai gerai augo, stiprus buvo, o dabar tokie siaip sau.... paauga ir skilinet is krasciuku pradeda ☹ man tai drasiau prie kudikio liestis kai nagai trumpi, juk jis toks gleznutis pirmom gyvenimo savaitem, va kai paaugo tai ir as nagucius pasiauginau... buvau kelis kartus prisiauginus 😀 is pradziu tai nelb patogu, bet kai pripranti tai liux

11. Apr 2012, 20:45

ne supratau del to kad pamaciau toki pacia foto😀

11. Apr 2012, 20:40

gali buti ,jeigu su manim ,ne su kuo kitu 😀 Nes tam slapyvardziu mamukas pilna pastebejau 😀

11. Apr 2012, 19:27

mes twn rasynejomes siandien

11. Apr 2012, 19:26

Nev man neaugdavo jie visiskai iki kol pastojau 😀 O kai pastojau tai iskarto augti pradejo 😀 tiek plaukai tiek nagai.. Juste ,esu vakar prisiregistravau 😀