2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

18. Apr 2012, 11:23

Mergele dailus vezimelis 😀

18. Apr 2012, 11:22

Nev sunku sunku kuo toliau tuo labiau 😉 As koju nagus visad lakuodavau ryskiai raudonaibet dbr nusivalius- atsiaugineju ..nes pagalvojau kai reikes vaziuot i ligonine gult jau gimdyt o jeigu nebusiu susitvarkius ,vienas bus nuauges kitas dar koks 😃 geda... tai nesitvarkau siuo metu 😀

18. Apr 2012, 11:20

Nev yra net faktai apie foline rugsti kad po 12 sav ji net gali sukelti pilvo apsitraukinejimus ir taip sukelti persileidima.. as esu labai nusistaciusi pries ja .Ja rekomenduoja vadiskai ..pamenu kai pirma karta pasitikrint ar nescia esu nuejau valdiskai pas ginekologe ,pasake gert folio rugsty pasakiau kad negersiu .Tai pradejo reikt ant manes ,o kai paklausiau kokia nauda man is jos ?? Neturejo ka atsakyti tai pasake''Mes neisigalvojam apie vitaminus skiriam ka skiriam visoms,ir taip visam pasauly pripazinta folio rugstis''Bet ka ji daro taip ir nepasake 😃.. O kai apsilankiau pas privaciai esancia ginekologe ir paklausiau ar man gerti folio rugsti ?Ji tiesiai sviesiai pasake kad buvo 2011 metu seminare ir kalbejo apie tuos vitaminus.. ir buvo toks mediku burelis ji,is kauno ir marijampoles vln,ir kazkokio dar mazo miestelio ginekoogai kurie nusistate taipat pries folio rugsty .Pasake kad ji per daug visur kisama.. Anksciau nebuvo nei folio nei dar ko .. ir jokiu nei apsigimimu nei alergiju ..tik prasidejo visokie papildai vitaminai..ir prasidejo viskas😀 As iki3 menesiu geriau E vitamina naturalu - vietoj folio rugsties.E vitaminas yra pagrindine maisto medziaga atsakanti uz vaikelioplauciu vystymasi,apsaugonuo asmu dar kazkas .t.t. 😀
As ne medike tkr nepasakysiu kam ko gert ..ir kas kanori tas ta tegul gere taciau va as negeriau ir lb laiminga del to esu o kitu irginegeriu vitaminu nes beveik nuo visu prasideda pykinimai 😀

mergele35 mergele35 18. Apr 2012, 10:59

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodame-vezimeli-bebe-confort-13168821.html as va koki vezimuka deveta nusipirkau tik jis alyvines spalvos😀

18. Apr 2012, 10:32

mamaukas-folio rugstis yra reikalinga ji lemia vaiko vystimosi kazkoki etapa, taip ji geriuasia gerti pries nestuma, jis net skatina pastojima, bet po nestumo irgi riekia tam tikra laika gerti berods iki 12savaites, po to jis nebeturi veiksmingumo nes butent iki 12savaiciu, nes paskui jau jis neveiksmingas...nezinau kaip tiksliai ten vadinasi ka jis daro(labai tyngiu dabar ziureti i knygas) bet tikria esu apie tai skaiciusi.
na gal ne tai kad suku galva ka vilktis bet va man riekia vaika i darziuak nuvesti tai priklauso nuo oro, jau virsutiniai rubai nevisi tinka, o pirkti neapsimoka, tai va kol issirenku😀 o po namus ir turi buti patogus man paciai, nes net nuotaika man itakoja jai patogiai apsirengus...as turiu rubu is pirmo nestumo, per si nestuma nusipirkau dvejus dzinsus, bet va maikuciu rieketu nes sezonas keiciasi....bet va man jau sunku darosi susilenkti, pasikreipti kazkaip, sakau koju nagu jau sunku susitvarkyti-mane tai veikia nes kazkaip zmogus atrodo pats nebegali tai ci amanau psihologija veikia...
fe na ir orelis pas msu, pranesa iki pat savaites galo lietu, apsiniauke, lietus purskia, nesmagu isvis☹
nikeo planu stipriai neturim,vaiaks i darzeli keliom valandom tai as patinginaiusiu, o paskui jau vakarinee gaminti ir namuose duotis, zodziu eiline diena pas mus😀

18. Apr 2012, 10:20

Sveikos visos 😉 Gintare jeigu tavo kraujo tyrimai geri tai kam ryti vitaminus ?Tuolabiau savo nuoziura jeigu tu cia klausi kitu dar ar gert ar ne.. Ginekologe turi nustatyti reike ar ne tavo organizmui,kiekvieni vitaminai kaip ir kokie vaistai turi pliusu bet turi ir minusu 😀 Mano kraujo tyrimai yra geri,tad as jokiu negeriu ,tik magni ,kaulams mazylio patvirtinti ,iki 3 menesiu geriau E vitamina ir viskas,net folio rugsties negeriau kaip kas antra geria ..Nes ja skiria pastebejau kas valdiskai eina ,privatininkai purtosi jau nuo jos..Folio rugsti reike gerti pries nestuma 3 menesius jau geriant po pastojimo ji niekuo nepadeda ,aisku gal ir nekenkia to as nezn.
Nev sveikutele 😉 Oi as tai del rubu nesuku galvos turiu kelias bliuskytes sukneles specialiai nesciosioms is airijos parsiunte ....o ir siaip mano rubai nors nebuvau pries nestuva stambi ,bet pastebejau kad turiu platesniu sukneliu kur nuo krutines plateja ,bliuskyciu laisvesniu 😀 Tik visur pas mane iskirptes 😃

18. Apr 2012, 10:03

labas rytas mergaites, kaip laikotes?
su pirmu nestumu pamenu du kursus isgeriau vitaminu, su siuo tai pacioj pradzioj viena kursa(menesi) isgeriua ir kazkaip daugaiu negeriau. va mama sake parveze magnio is LT tai pagersiu...nelabai ka galiu patarti gintare apie vitaminus😉
kaip laikotes mergaites, kaip pilveliai, kaip sveikateles?
mes normaliai tik va ryte sugalvojau apsivilkti suknele,tai kazkaip net susinervinau kaip sunku apsimauti giedras, isvis dabar labai sunku su rubais, atrodo apsivelki viskas geria, bet tai nepatogu, tai grando tai verzia tai laisva, na zodziu..........

18. Apr 2012, 08:44

mamuk kodel sakai negerti ?

17. Apr 2012, 22:37

gintarytee21 taip geriau,neseniai baigiau,su omega 3😀

17. Apr 2012, 20:28

Jokiu vitaminu nekemsu i save 😀 Ir tau nepatarciau gerti tuolab jeigu kraujo tyrimai geri.

17. Apr 2012, 19:26

laba diena noreciau paklausti ar jus geriate pregna vitaminu ir mineralu kompleksa 😀

17. Apr 2012, 19:24

Liuks 😉 as dbr kepu pica hawai .. senai valgiau pica tai vyro paprasiau kad saldyta parnestu is maximos 😀

17. Apr 2012, 18:44

nu patikesiu😀skamba labai skaniai, as isvis miltine tai manau man bet kas tinka😀as va ka tik ir padariua burokeliu misraine, idejau i orkaite bulves ir lasisa mirkyta linu selenose😀siandiena selenu diena, sausainai su selenom, dabar zuvis😀 beja sausainai gavosi tikria labai gerai, nepersaldus tokei su arbatelevadinasi sveikucia😀

17. Apr 2012, 18:32

Nev kepiau blynus katik,nepatikesi .. pirma kartakepiau miltinius su varske ir gavosi skaniai 😃 Vyras net norejo dar ..bet jau teslos nebuvo 😃
sudejau pekeli varskes,kiausini viena,cukraus ,cinamono siek tiek,kefyro puse stiklines,miltu ,gavosi gan tirsta tesla .. niam niam 😀)

17. Apr 2012, 18:09

Mielos Būsimos Mamytės! Siūlau užsukti į naujai susikūrusį Facebook puslapį SIŪLAU TAU, adresu http://www.facebook.com/pages/Si%C5%ABlau-Tau/404029796287462 , kuriame mamytės dalinsis savo mažylių išaugtais rūbeliais ir puikiais žailsiukais. Gal rasit kokį grožį ir savo netrukus atkeliausiančiam mažyliui? 😉

17. Apr 2012, 16:45

Teks tada pafantazuoti truputy ,kad nieko nepatarsi 😀

17. Apr 2012, 16:43

oi mamaukas, labai tu ci askanaii, as megeja miltiniu, varskiniu, gali buti bet kasL😀
bet va ka patarti negaliu, nes pati nelabai gaminu, nes ci avarskes tik is lt parduotuves o mes ten reti sveciia tai nieko ir negaminu is varskytes....bet va kaip noreciua. savaidgali pas mama vaziusoim ten salai parduotuve yra, riekes nusipirkti ir as tada kita savaite kokiu lietiniu issikepciau😀

17. Apr 2012, 16:25

as eisiu blynus miltinius su varske kept..nes uzsimaniau,tik va ju nekepus esu ,tai eksperimentuosiu ... nes anksciau varskes nemegau ..kol pastojau dbr uzsimaniau 😀)
Gal tu blynus su varske kepi ?Zinai kaip skaniai issikept?

17. Apr 2012, 16:18

oi man isvis visi kepiniai sudetinga situacija😀 as megstu geriua maista gaminti, ten tai va megstu paeksperimentuoti ir fantazoijos uztenka😀o kepinai, kaip jau parasyta taip ir turi daryti😀
na va issikepaiu sausainisu, visia nieko, tokei tikria sveikuoliia😀

17. Apr 2012, 16:11

As paeksperimentuoti megstu bet ten visokiu sufle ar tortu nekepu ..per mandrai man jau cia 😀)

17. Apr 2012, 15:54

dekui mamukas, man jau dabar skanu skaitant😀 dabar situ nepadarysiu nes neturiu kondencuoto lentynoj ir jau idejua kitus kepti, vadinasi sveikuciai, kazi kaip ci abus, radau internete, pabandysiu, matysiu😀 bet va sekanti karta tavuosios isbandysiu, tikrai skamba paprasta ir skanu...as nemoku tu sudetingu receptu tai visada renkuosi paprastesnisu😀

17. Apr 2012, 15:42

Galiu pasakyti super recepta mociutes drauge atsinesa vis pasmociute mano savo gamybes sausainiu ,kadangi ji kulinare ir tortus viska kepa tai man tokie sausiniukai super ipac nestukei 😀
Porciju kiek ko deti nezinau bet dedant visko turi buti vienodai: Dripsniai sausu pusryciu paprasti ,saulegrazos,grudai kokios nori rusies arba galima deti smulkiaipjaustytu dziovintu vaisiu jei nori ,viska uzpilti kondensuotu pienu ismaisyt ir kept 15 minuciu orkaiteje suformavus,paprasta bet patikek kaip skanu 😀

17. Apr 2012, 14:36

kazkaip sugalvojau su mazuoju issikepti aviziniu dribsniu sausainuku tai va susiradau receptuka, bandysim😉ziuresim kaip seksis😀paskui atsisesim su arbatele.....

17. Apr 2012, 14:35

jo su sushi gali daryti kaip nori ir ka nori😀 as kartais nusiperku bet pas mus labai jau brangu☹ karta buvom pas draugus tai jie dare, nu super paskanavom. jau senai zadu bet taip niekad ir nepadarau. sakem riekes nuvaizuoti i bazes nsuipirkti visko ko reikai ir kada abu kibsim i darbus😀 vajei kaip ussinorejau negaliu😀

17. Apr 2012, 14:10

mes kazkada kalbejom apie sushi kad butu idomu pasidaryti nes sushi galima daryt nebutinai su zuvim ar juros gerybem 😀

17. Apr 2012, 13:46

na mano tiek vyras tiek vaikas alpsta del juros gerybiu ir zuvies. as nelabai megeja, bet va padarau kartais😀kazkada vyras buvo veziuati, tai su vaiku abudu apsilaizydami vare😀 o as delfi vakar uzmaciau sushi ir sugalvojau kad labai noreciua pasidaryti kada, nesu bandizus, tai sakem abu su vyru koki savaidgali😀

17. Apr 2012, 13:36

As taip noreciau lasisos..tik va manasis visiskai nevalgo zuvies produktu ,tai ir as nedarau nieko 😀

17. Apr 2012, 12:43

na ir saunu mamukas😀
as va megaujausi vienatve, susitvarkiau nagus, net nsuilakavau😀 eisiu pasidaryti salotu su arbata, net negaliu atsidziaugti kad taip ramu😀 rami diena siandiena, vakarienei kepsiu lasisa po orkaite tai prie puodu ir nelabai riekes stoveti, salotas tik va padarysiu ir ryzius isvirsiu....

17. Apr 2012, 12:00

Tik kad as nestuke dar plius lengvatu gavau siokiu tokiu 😃 Tai i nauda man ,kai as tokia patinginiaut megstanti

17. Apr 2012, 11:36

viskas aiksu-mamukas😉