2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

17. Apr 2012, 11:33

Tai tuo skiriasi kad nereike visa diena sedeti ir trinti suolu .. o nueini vienos pamokos buna konsultacijos - kitos atsiskaitymai,i savaite buna 2 pam vieno dalyko ,bet ne i visas einu nes ne i visas reike eiti .. Turim visi uzduotis tvarkarascius ,matom ka atsiskaityti apie ka mokintis reike tai namuose ir plusam.. O jeigu ko nesuprantam einam i konsultacijas aiskinames .. Cia kaip neakivaizdziai mokintis 😀

17. Apr 2012, 11:32

Nev as suaugusiuju mokinuosi mokykloje - vakarineje . Nes 12 klases dar nepabaigiau ,nenorejau nestumo metu eiti i dieninia tuolab kad tas mano nestumas toks kad buciau praleidus daug pamoku .. 😀

17. Apr 2012, 11:22

mamukas-o ka mokiniesi?
mamule13-mano mazasis eina tik 2dienas ir tik nuo 9iki 12 tai nelabai man cia to laiko yra sau😀 nespeji nuvesti o jau ziuri kad riekia pasiimti😀muzikalus tavo berniuakas😀
o pas mus oras tai siubas, lietus, bejas fe...va grizau namo, suluma pajungiau taip gera😀kaip uzsimanaiu cepelinu, nors dar tik 9,20pas mus😀

17. Apr 2012, 11:11

sveikos, saunu nev, kad didieji tavo vargai pasibaige, dar vaikas i darzeli pradejo eiti tai isvis fainai, sau laiko daugiau skirsi.... mamukai, nepatinka ir man visokie popieriu tvarkymai, ypac jei su nesklandumais visokiais vyksta.... va katik pasiskambinau i savo darba, pranesiau, kad laukiuos antro leliuko, tai reiks ir man kazkokius popieriukus eit tvarkyt... smagus oras snd, saulute sviecia, tai planuoju i baze lekt, sunui gitara prizadejau nupirkt, nes jau pamato kad kas groja ir jis bando ta pati belekoki daikta pasiemes 😃 o po to dar i centra, nuotraukytes atsiimt ir gal per laisve pereisiu... aisku pietus, koki troskini noriu pasidaryt, akcija buvo baklazanu prisipirkau, tai dabar pagamint kazka is ju reik....

17. Apr 2012, 10:31

Aha nervina ..
Mano snd planai tokie padaryt pietukus varyti iki seniunijos ir poto manau kibsiu truputy i mokslus 😀

17. Apr 2012, 10:21

labas rytas...
nu mamukas tikrai kad nemaloni situacija, as isvis nemegstu tu poperizmu ir panaisia...pas msu as tvarkau visus popoerius namie tai kai kur pasuksi tai ant tel kabai puse dienos ir nieko nepesi, na zodizu zinot ka turiu omeny.............
kaip jusu nuotaikeels, kokie planai siandienai?
mes va jau atsikele, pavalge, vaikas dar ziuri vaikam, tuoj rengsis ir i darzeli😀 as siandien akaip karaliene -galiu nieko nedaryti😀na aisku tik vakariene😀 kazkaip net keista, bet kaip gera kad vakar viska pasibaigiau😀
pas msu oras blogas, lietus ir saltoka, tai nieko ir nesinori net.

17. Apr 2012, 10:12

labas rytas 😀 Siandien negana to prikele pastininke mane .. tai dar ir popietu reikes varyt i miesta i seniunija aiskintis kodel pinigeliu nepraveda ..ten jaunos naujokes dirba nieko neismano ,net pikta .Tai sakiau lauksiu kol vyras gryz pietu su juo teks snd eit nes ten vienai man jau atsibodo nervus savo gadinti

16. Apr 2012, 19:33

na sveikos mergaites dar karteli, tais akot tinginaiujat😀 saunuoles...
as kaip niekat darbinagi nusiteikusi buvau, nuo pat ryto kaip puoliau, tai visa virsu susitvarkiau, atsisedau arbateles atsigerti, nu galvoju jau sutingsiu ir eisiu tik dulkes apsivalyti apacioj, bet kaip pradejau dirbti tai be sustojimo iki dabar. susitvarkaiu visa apacia, visas spinteles virtuves issisveiciua, zodziu vsio-viska pasidariau....visi kiti daiktai uzims laiko, nes riekia dar nupirkti lekis baldus ir dezes, ir aiksu viska leliuku ko dar truksta....
jauciuosi kaip devimntam danguj kad pagaliau kas nuo manes priklause-jau pabaigta.
va padairiau vakariene sriubytes, lauksim tetuko.
nugaros nejauciu, vakare dusas ir anksti lova, kad tyik neuzmigciau kai vaika guldysiu😀
na o ka jus gero nuveiket?kaip jauciates?

16. Apr 2012, 18:18

Prduodu rankini pientrauki Tommee Tippee. Jei domina rasyti az.

16. Apr 2012, 17:36

as tai net be nuotaikos, apsnudus tokia jauciuosi, veikia turbut toks oras..... ☹

16. Apr 2012, 15:44

oooi issiploviau galva ,pavalgiau dar karta ..teks eit i miesta truputy reikalu yra o oras koks feee ☹

16. Apr 2012, 13:03

na mamukas-tokiu draugu ir nereikia kurie tiesiog linciuoja jus ar zmones kurie i seimas taip ziuri😉
mamule13-nu jo atrodo neskubam, palengva ir panaisai, bet paskui vistiek prabyla kunai...as ir atrodo stengiuosi nepervargt ale vakare jau ruros nepakeliu☹ isvis sitas sunkesnis man nestumas teik fiziskai tiek moraliskai...
bet va smagu biskiuka gamtoj pabuvot, vis prasiblaskei ir aplinka pakeitet😀

16. Apr 2012, 11:44

sveikos, na kaip arbuziukai jusu? mano savaitgalis tai liux 😃 grynam ore, i kaimuka vaziavom. tai gelyna sutvarkiau neskubedama, po mazu, kad nepersitemt. vistuku ant lauzo pasikepem, kita diena desreliu. dabar tikiuos, kad kiekvienas savaitgalis vis siltesnis bus. tik va siandien vistiek nugaryte truputi skauda, kad ir kaip saugojaus.... darbas yra darbas.... 😀 gryzus ismaudziau vaika ir tada jau pati i vonia pagulet, atsipalaiduot.... miegojau kaip kudikis 😃

16. Apr 2012, 11:29

Dovanoju maišą rūbelių mergytei, maždaug nuo gimimo iki 1metukų yra, Kaune pasiimti galima, siuntimą į kitą miestą apmokate patys 😀 galite rašyti el.paštu jussstyteee@gmail.com

16. Apr 2012, 10:57

Aha teisingi zodziai , mes kai seimoje gyvenam niekur nelakstom vieni,esam taip susitare paprasciausiai ,galima aisku va vyras krepsini iseina zaist su draugais as tuo tarpu arba namie arba irgi iki drg kavos, nera taip kad vienas su kitu lyg grandinemis susirise butumem..taciau seima yra seima ,pirma vyrui moteris o moteriai vyras ir ju nuomones o ne draugu ,tik sakau gaila ne visi tai supranta 😀 Mes kaip radejom buti su vyru daug draugu dingo ir is jo puases ir is mano.. o ir dabar pats jo geriausias draugas su manojo ex buna.O geriausias draugas ! Tai jau santykiai ne be tie ,. tiksliau isviso nebendrauja.

16. Apr 2012, 10:46

na tada nenuostabu-kad gyvena su tevais😀
dieve kaip sunku su zmonem kartais buna kai visi sprendzi apagal save...mano nuomone jokio pazeminimo nera jai zmona valgyt daro, vyras kilima issiurbai ar panasiai, ci atik seimos riekalas, o kas lieci ata kaltinima kad vyras neisleidzia, tai manau cia visa gyvenima taip bus su kai kuriais zmonemis, visiems visada lengviau kaltint kitus.manau kai nori gyventi seimoj, daug visko buna ir paciso turim nusileisti ri vyrai, kitiems lai atrodo kaip jiems geriua, o svarbaiusia kad butu tarpusavio sutarimas...
taip kad nekreipk demesio, nori pasveikink, o jai manau kad susitikus dar morala sakys-tai tu jai uzbeg uz akiu, sakyk kam ausini burna ir taip zinau ka papasakosi😀

16. Apr 2012, 10:31

Oi ne .. pyksta ..per daug gerai zmogu pazystu . O kas keisciausia pati leliuka turi tik va gyvena su tevais ne su savo seima ne su vyru,del to nesupranta daug dalyku 😀 Jai kiekviena diena pietu ruosimas atrodo nusizeminimas o jau jei kur neiseinu nes netr laiko ar tiesiog nenoriu tai vyra kaltinakad jis mane laiko,ko nera

16. Apr 2012, 10:03

labas mamukas, na gal nepyksta.be to juk jai nori gali ir taip bet kada pasveikinti, nebutina gimtadienio diena😉

16. Apr 2012, 10:02

labas rytas😀 kaip jusu savaidgalis prabego?kaip pilveliai?
ka jau nauja savaite, sunus grista i darzeli jau nuo rytojaus, o as vis dar namuose knisinesiuos😀siandiena saulute pas mus bet va nakti buvo saltukas...greiciau tas pavasaris tikrasis ateitu😀

16. Apr 2012, 10:00

Labas rytas !
Nev nu va matai pamazu jau viskas deliojasi i savas vezes,smagyn eina tvarkymasis 😉 As katik atsikeliau , guliu dar vis nes niekur nereike eiti ,vakar buvo drauges gimtadienis ,taciau nenuejom su vyru tai dbr turbut pykty laiko ..ech.. kazkada kai tures seima suoras kad ne visada viskas turi buti pagal draugu dudele..

15. Apr 2012, 21:42

mamukai yra kam juokinga .

15. Apr 2012, 19:12

sveikos mergaites😀 kaip laikotes?mamukas-sakai putiesi, nu saunuole😀smagus pas jus savaidgalis😉
mes tai va kaip ir planavom-namie...tetis vargsas dirbo vakar visa diena nuo ryto iki vakaro, nusikales☹ siandiena va jau pabaige grindis tai jau ryt i darbus, o as galesiu jau dulkes valinetis ir viska i vietas deliotis...tikiuosi per kita savaite jau viska susitvarkyti😀fe jau tos dulkes...
vakar jau lekiau pirkti renea nes nebegalejau koks skausmas buvo☹pastebejau akd labai nugara skauda, o jai ilgiau pavaikstau ar padirbu tai pilvas sukieteja...paziuriu i save ir baisu darosi, dar 3menesiai tai i ka as panasi busiu nes jau dabar pilvas ant nosies lipa.......
jau sekmadienis, nei nepajutau sio savaidgalio, eisiu i vonia paguleti, filma paziureism ir i lovas visi....

15. Apr 2012, 17:17

Gintare rasei kad tau paramos reike va astripaprika atiduoda rubeliu ,pasirasyk jai

15. Apr 2012, 17:16

Ne nera,tau priespienis isbego -daug kam buna taip

15. Apr 2012, 16:00

kas cia taip juokingo

15. Apr 2012, 15:05

priespienis 😃

15. Apr 2012, 14:54

laba diena mamytesar katrai mamytei yra taip kad is speniuka beg skystis speniukas lasiukas tik toks yra ? gal kas zinot kas cia yr

15. Apr 2012, 10:34

O man vakar taip pradejo tempti pilva ir nugara skaudeti net gulint , tai nesupratau ar cia saremiai paruosiamieji 😃😃😃 ar jau maza vietos mazajai tai didinas erdves..Ot vyruisakau busiu prisijuokus ''nedidelis mano pilvukas,kaip faina'' dbr kai pradejo tempt pagalvojau nu kaip prades augt tai bus man girtis koks maziukas koks maziukas..kai pasidarys kai arbuzas 😃😃

15. Apr 2012, 10:32

Sveikute nu va .. tai gimtadienis tikrai nevykes tuomet ☹

15. Apr 2012, 08:19

labas rytas mamytes, vakar gimtadienis praejo siaubingai, labai susiriejau su uosviu tai gryzau namo verkdama,