2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

23. Apr 2012, 16:56

sveika mamukas-oi nu ir mociute turi....tikiu kad nervina tokie klausimai😀bet va gerai kad nors savijauta gera...
mamukas -dar biskiuka per anksti gimdyt taip kad turi pakenteti😀

23. Apr 2012, 16:50

Sveikuteles mamytukes 😀
Man snd jau gerai , vakar sonus visus maude ,jau maniau kad gimdyti pradesiu 😃 O snd kojos tik pilvo virsui makaluojas 😃 .. snd nuotaikos nelb yra ,nervina visi mane aplinkui ☹ Susitikau su mociute priemano namo atnese sakoti vyrui ,nu irprasidejo ..'' ar nesalta taip issiplikinus?o kas cia per spuogas?is kur ..'' vjz.. susprogti galima ..pasiemiau sakoti ir nupedinau i namus 😃

23. Apr 2012, 16:22

oi mamaule13 kaip smagu del drauges ir tau kompanija ir seip superine naujiena😀tikrai kad labai smagu😀
jo jo keliones vargina ir dar kaip...as va siandiena ryte kai grizinejau tai sokau i trafikus tai visa kelione truko mazdaug 2su biskiu valandos tai jau ir taip ir anaip kraipiausi bet kai vairuoji nelabai gali pakeisti pozos😀 tai grizau atrodo kad buciau maratone begus😀
va ka tik grizom is parduotuves, mazasis uzmigo tai as atsisedau, siaubas kazkoks kaip nugara lauzo ir labai nekaip jauciuosi, kaip tik vyras paskambino sako tai vaziuok namo, vakare kartu nuvaziuosim, bet kai jis taip velai grista o musu berniukas 7eina gultis tai nelabi to vakaro lieka, be to as jau buvau puse pardes praejus galvoju ai kaip nors...bet kazko jau treci antra diena labai skauda, gal biskiuka per duag veiksmo manau☹
atrodo ir nepalepus esu ir aplinkybes neleidzi aislepti bet pastebejau kad vis skaudet pradeda tai tas tai anas tokai kaip kokia popa jauciuosi ir pacia labaiusiai tai nervina☹
pas mus oras ir berysio, lietus ir pranesa vel visa tokia savaite☹ jau puse 3 tai leisiu mazajam dar pusvalandziuka numigti, pati pailsesiu o paskui kazka vakarienes eisiu mastyt...

23. Apr 2012, 16:09

labutis 😀 sveikinimai dukrytei mergele35!!! 😀 aciu nev, mano savijauta siandien tikrai geresne, po savaitgalio jauciausi pavargus, bet nakti gerai miegojau, tai jauciuos pailsejus. sestadieni gamtoj buvom su draugais, saslykus kepem, taip smagu, oras tiesiog pasaka buvo.. ir dar drauge dziugia naujiena pasake, ji taip pat laukiasi leliuko... pusantro men skirtumas bus tarp musu mazyliu. taip apsidziaugiau, neisivaizduojat, pagaliau ors viena drauge, kuri bus mama kaip ir as 😃 na o vakar pas gimines buvom, aplankyt mano pusbrolio vaikucio, tai va kelione ir isvargino.... nev zinok puse dienos oras buvo visai nieko apie
+14 silumos, bet dabar galima sakyt zeme su dangum maisos, lija belekaip, zaibuoja net, griaudeja, krusa buvo uzejus, nu zodziu baisus oras.... tai va kaip ir planu toliau jokiu, namuose sedesim, galvojau gryzus vyrui is darbo eisim pasivaiksciot, niu bet matau, kad bus vakaras prie TV.

23. Apr 2012, 11:29

sveikos mergaites....na kaip jus laikotes, tikiuosi mamule13 ir mamukas geriua jau siandiena jauciates?
mergele35 sveikinimai tavo mergaitei😀
mes va ir ka tik tik pro duris, turejom gristi vakar bet va pasikeite ir nuvezem tetuka ir ka tik grizom😀
oi savaidgalis labai busy bet smagus😀
penktadieni susitikom su drauge, papliurpem taip smagu😀gaila kad vyrui teko dirbti visa savaidgali tai vaziavau viena i susitikima sestadinei bet oras buvo geras tai smagiai pasivaiksciojau, jau pasiilgau londono surmulio😀papietavom, pabendravom, kazkaip palikau verkianti savo sunu, tai susiskambinom su vyru ir pasirodo normaliu laiku is darbo gris tai va visi apsirengem, pasiemem sunu ir su traukinukais i miesto centra, pasivaiksciojom, vaikui dziaugsmo kiek buvo😀 labai salta ir vejuota vakare tai pasivaiksciojom pora valandeliu, pavakarieniavom ir namucio, tai matyt tike isvargo kad tik grizom tiek sunus tiek mes tiesiai i lova😀
o vakar va vaziavom su mergaitem susitikti irgi puikai pabuvom, teik as tiek mano vaikinukas, pasidavem pazaidem, bet jau vakare vel nuovargis....atrodo jautiesi kaip ir geria bet va biskiuka pajudi pasidarbuoji ir vsikas....as issipuciau per tas kelias dienas siaubingai, kazkaip labai augti pradejo pilvas.....
kaip orai LT kokie planai siandienai?kaip jusu pilveliai laikosi?gal jau po biskiuka ruosiates leliukams?

22. Apr 2012, 21:35

Sveikos musu tikrai gan mazai pasilike forumiuky kiek as pastebejau 😀
Kaip savaitgalis praejo??Mano gan gerai..vakar saslykai gamtoje ,siandien cepelinai pas mociute ,vaziavom kapus tvarkyt ,sodyt .. tai taip nesmagiai pilva tempia ☹ Kad sakes.. buvau gryzusi diena ir pamiegojau ..praejo ,bet judesiukus jauciu tai manau tai tik nuovargis 😀

22. Apr 2012, 11:56

Sveikinimai mazajai 😀

mergele35 mergele35 22. Apr 2012, 11:48

labas o mano maziausei sendien 1 metukai

20. Apr 2012, 14:22

na orus pranesa gerus +19 be lietaus vakaru pusei ,o kitur kiek zinau irgi 😀
Kad ir apsiniauke va is maxes gryzau atsisegusi kozyte ,bet su ilgu dideliu saliku buvau vien nuo jo karsta ,pasmus dbr rodo 15silumos nors saules nera -silta 😀mamule 13 aktyvus snd mazasis 😃

20. Apr 2012, 13:50

na idomu kokie cia tie orai pas mus bus savaitgali, sianakt lijo, diena ir tokia apsiniaukus, rytoj iki 18 silumos, bet sekmadieni vel lietus, zodziu.... siandien labai blogai jauciaus, aciu dievui dabar jau geriau. ryte persodinau savo kaktusiukus, tai taip aptemo akyse, silpna pasidare, net prisest reikejo, galvojau jau nukrisiu.... tai ilindau i lova, pagulejau ramiai pora valandeliu. tik apetito visai kazko nera, suvalgiau pora sumustiniu ir 3in1 kavytes. ir mazylis kaip stipriai duodasi, net keista, visus sonus skauda nuo jo judesiuku...

20. Apr 2012, 12:49

Taip snd diena kaip svente kokia 😀
Nev aciu ,tau gero savaitgalio 😉

20. Apr 2012, 12:33

noriu palinketi visoms garzus ir smagaisu savaidgalio😀 mes ir jau kruanames daiktus i masina ir vaziuosim su mazuoju....
laikykite sir megaukites graziais orais😀

20. Apr 2012, 12:31

na va kaip smagu girdeti kad viskas geria, oi kaip fiana ir pamatet😀na saunuole kad vsikas geria ir lelyte bei tu pati augi geria ir sveikos😀turbut visa diena dabar bus sypsena iki ausu, visada geras jausmas buna po sceno😀

20. Apr 2012, 12:18

Na va gryzom is ginekologes . Viskas puiku😀 Mums 27 savaiteles ir mazoji jas atitinka pilnai,per echkoskopa pamojavo teveliams tai prisijuokem,galvyte zemai kojytes aukstai pas mus ,labai jau pirstai ilgi..pianiste bus turbut Placenta pakilusi graziai ,pimpaliukas neisaugo 😃 ,tarpkojy nieko nematem ,tad jau tkr mergyte turesim. O daugiau ..ai priaugau per menesi +2kg ,tai isvis 8 kg apimtys padidejo 6 cm nuo paskutiniu matavimu,sekantis susitikimas geguzes 18 tyrimukus darysim kraujo ir slapimo.
Dbr nuotraukytes kelsiuos is flesiuko i pc,fotosesija pilvuko gyventojos padarem 😀

20. Apr 2012, 11:51

na lauksim naujienu is daktaru😀
oi skamba irgi labai smagus savaidgalis pas jus😀 saunu kad ne nemai liudesi😀
na tikiuosi visos mamytes jauciasi geria ir suplanave ka nors smagaus savaidgaliui😀

20. Apr 2012, 10:29

Labas rytas na linkiu kad tavo planai pasisektu visi 😉 As katik atsikeliau issiploviau galva ,pasidariau arbatos valgau pusrycius ,ir narsau dar truputely prie pc. uz valandos pas gine leksim pas mazyle i svecius 😀 Gryzusi papasakosiu ,kaip sekesi . O snd tvarkytis noriu ..susitvarkyt ,patalyne issiskalbt ,grindis pervaskuot nes jau nebeblizga 😃 ir pns.. vakare vyrui vista kepsiu ,nes sake nori kazkoo skanaus 😀 O ryt pranesa +19 -+20 jeigu taip ir bus zadam saslyku keliauti kept , o sekmadienivaziuosim pas mano senelius cepelinu valgyt,mano vyrui lb patinka cepelinai mociutes daryti 😃

20. Apr 2012, 09:35

kaip nuotaikos siandiena?
mums vakar viskas visia kitaip pasisuko kaip tikejomes, tetuko nesulaukem, nes baisiai lijo, zaibavo iir panasiai tai traukiniai labai blogai vazinejo, tai nusprende vaziuoti pas mano mama ten pernakvoti, tai va labai stengiausi padaryti vakariene, bet valgem tik dviese su sunum....
mums nusimato busy savaidgalis, va siandiena pries pietus vaziuosim i londona su sunum, ten susitinkam su drauge is austrijos ji turi suneli puse metuku bet as dar taip ir nemaciau☹papietausim, paskui pas mama, jos ir senokai nematem nes buvo LT atostogu grizusi...o va ryt yra atskrides buves bendradarbis is australijos su zmona tai leksim kazkur ryte kavos gerti ir susimatyti, mama paziures sunu tai mums kaip kokia svente su vyru dviese😀o sekmadieni vaziuojam visi aplankyti mano mergaiciu kur priziurejau, pasiilgusios tiek manes tiek mano mazojo😀zodziu visas dienas susitikimai, taip fiana, nerelaii megstu kai viskas suplanuota😀tikiuosi viskas pavyks ir puikai praleisim laika😀
va dabar sedziu su kava, vel narsau po interneta ir leksiu tuoj praustis ir kelis daiktus susimesti(oi su vaiku keliauti tai visada pilna daiktu)ir vaziuosim, dar riekai sustoti ir nupirkti dovana drauges maziukui😀
na o ka jus suplanavusiso savaidgaliui, kaip nuotaikos, kaip jauciates?

20. Apr 2012, 09:29

labas rytas😀
tai sakai mes jau nuobodzios mamukas, kad cia kiuksom😀 na as taip negalvoju, man pamenu su pirmu labai padejo net MK ir draugiu susiradau, tiesiog ci agali bendrauti apie tai kas tau aktualu, o aplink juk ne visos drauges laukaisi ir nevisom idomu kai kalbi api etai kas tau aktualu, o cia visos su vienodom 'bedom'😀

19. Apr 2012, 20:11

aha..dingusios visai mamules.. apleido foruma..na gal turi ka veikti idomiau ,ne taip kaip mes cia ''kiurksom'' 😃

19. Apr 2012, 19:26

ziuriu mes dvi ir teeesam😀 dar mamukas13prisijungia ir viskas☹

19. Apr 2012, 19:26

dekui mamukas😀

19. Apr 2012, 19:02

Nu tai as vistiena galeciau valgyt kiekviena diena po keliskartus bet skirtingai padaryta 😃😃 Skanios vakarienes 😉

19. Apr 2012, 18:58

oi kaip skanu😀 man galetu buti makaronai 3kartus per diena ir taip 7dienas per savaite😀 labai megstu makaronus, vyras net saiposi is manes😀as va idariau paprikas, dar isvirsiu ryziu ri salotas is kietos salotos, panasu i kopusta😀cia bus musu vakarien😀pas mus dar tik 5 tai va mes dar tik apie 7valgysim nes tokiu laiku vyras grista, tada mazasis i lova, tikiuosi griet uzmigs nes vakar per piet nusnaude tai sedejau salai apie 2valandas, kai paguldziua 7 tai tik 9 uzmigo. tik tiek kad laikas neveltui, skaitineju tai kazkaip neabydna😀

19. Apr 2012, 18:40

O asmakaronu apkepa dariausi su grietineles padazu jazau taip privalgiau kad sproooogsiu 😀)

19. Apr 2012, 18:19

daug daug mamukas, bet nieko ci anepadarysi, riekia po gimdymo kazka daryti, matysim kaip cia bus...
as va vakariene pasidariua, tik i orkaite beliko ikisti, bet nusprendziua pries vyrui gristant kad visi draugiskai pavakarieniautumem😀

19. Apr 2012, 17:34

uz mane dar aukstesne esi tie 13 kg jau tikrai ne taip ir jaucias manau 😀 jei butum stambi priaugus butum daugiau daug tad nereike to melo kad daug sveri tau tik gal taip atrodo😀

19. Apr 2012, 17:28

178, tik neklasuk kiek sveriu, nes labai daug ir niekam nesakau😀

19. Apr 2012, 16:49

O koksai tavo ugis yra ?

19. Apr 2012, 16:37

na as isvis noreciau nepriaugti, bet deja☹ su pirmu +13 buvo, ziuresim kaip dabar eisis...man su svoriu isvis baisu tai man kekvienas kg baisus, bet svarbaiusia kad as pati blogai jauciuosi ir sau nepatinku☹

19. Apr 2012, 16:31

Na as 22 sav buvau priaugusi 6 kilogramus ,tai dbr kai nueisiu manau dar +2-3 busiu priaugusi Gal maziau ..ryt paaiskes 😉 9 kg nera daug nepergyvenk,as noriu priaugt iki 12-15kg ne daugiau .Nes poto sunku bus ju atsikratyti 😀