2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

26. Apr 2012, 21:35

mamuk grazus pilviukas tikrai 😀 panasus ir gal toks kaip manao , db jau didei apetitas geras jau valgau kaip niekada to nedariau 😃 tai draugas sako nu geras kiek tu valgai susproksi be valgydama kokia diena 😃 pavalgau atroda dar suvalgysi kanors apetita jau gera turiu .. db jau mazylis spurd jau gerai 😀 kita pirmadieni jau 6 men jau bus lygiai.labai gretai laikas eina

26. Apr 2012, 21:31

apara < mana mazioji sver 1.700 g pasake kaip buvau 😀

26. Apr 2012, 20:32

Dziugu ,kad viskas gerai .. 😀 O stai as pries puse h issiverciau i namus,buvau ir mokslus atsiskaityt ir mieste reikaliuku susitvarkyt ir nagus priaugint.. nu zodziu nusikaliau ☹ tai vyras tik valgyt daro man..dar geliu gavau nuo brangiausiojo tai vakaras prasviesejo 😃😃

26. Apr 2012, 19:44

Nev, as is vilniaus 😀 katik grizom is daktarytes! Viskas kuo puikiausiai 😀 mazoji galvike i apacia pasirodo ir pagrinde man vis issoka tas sonas kur jos stuburiukas, o sveria net 1420g jau 😀 negalvojau kad tiek jau priaugus 😀 tai sian as visa laiminga 😀 o i wc einu nakti 2-3 kartus, o diena vyras sake man irengs telika tulike kad ten ir sedeciau 😃

26. Apr 2012, 16:07

mamaukas-svarbaiusia kad skanu😀
na va mes is po basienu,visai smagiai pabuvom, kol maudemes mazylis ramus buvo o va grizom ir duodasi non stop😀
dabar sedim su arbatele, vaiaks vaikuciam ziuri, taip kazkiap ramu😀

26. Apr 2012, 11:06

As snd iri virtuveje nesiduosiu nes nera tam laiko snd daug veiklos yra .. tai saldytas darzoves apkepinsiu su desrelem vyrui ,keciupo idedu ir jam lb skanu 😃

26. Apr 2012, 11:01

tai taip ateis kada nores, tiesiog terminas-sau pasiplanuoti😀
na nusimato tau visai smagi dienele😉as ir dazniausia viena karta keliuosi, bet zinai kaip kartais buna ir tas vienas sumaiso visa nakti😀
mes va su suneliu vaziuosim i baseina, ziuresim kaip mums ci aseksis😀vakarienei makaronu su lasisa apkepas tai labai duag neteks virtuvei siandiena duotis😀 kazko galva skaudi, matyt spaudimas nukrites, na tikekimes kavuke pades😀

26. Apr 2012, 10:49

Sveikos merginos - na bamba neisokusi bet ,desiniam sone pasoke idomiai..ji anksciau gili budavo o dbr tokia labiau plokscia 😀 As tai neziuriu i ta termina .. kada nores tada ateis i si pasauli ,kaip sakau 😀 O snd dabr guliu lovoj su kava .. eisiu maudytis dar eisiu truputy pasimokint,pietu padaryt o i pavakare nagucius tvarkyti eisiu merginai 😀 Nev o zinokis man buna kad tik viena kart keliu i wc uzpraita nakty 5 kart keliausi ..visaip buna 😀

26. Apr 2012, 10:43

sveikos mergaites....
mamukas-labai grazus pilvelis tikrai, ir nedidukas dar visai...gerai bus lengva nesioti😉tai sakai smagiai praleidai dienele, saunuole😉
aha tikria keisktai kukis, nes tau daugiau nei man o gimdymo data veliau, uztai ir klausiau nes galvojau kad tu pirma ci atarp musu😀
apara o tu is kur, nes pas mus taip pat kaip ir pas tave skaiciuoja😀 tik man antradieniais savaite verciasi, va antradieni bus 30savaiciu ir man gimdyti liepos 10😀 abi viena diena leksim😀)))
kaip jauciates mergaites?as nakti labai blogai miegojau, prabudau po 3 i wc ir paskui iki 5niekaip neisejo uzmogti☹neberandu vietos, plvas dideliausias, mane jau pradeda viskas gazdinti...

26. Apr 2012, 07:49

Kukis, kaip keistai.. Cia tie daktarai visi kitaip skaiciuoja man rodos 😉 nes man 30sav tik pirmadieni, o terminas liepos 10 😉

26. Apr 2012, 07:47

Mamuk, lb grazus pilviukas! 😉 ir kaip fainai kai bambyte grazi, manoji islindus tai nekazkaip atrodo ☹

25. Apr 2012, 23:36

nev ,man terminas liepos 12 😀

25. Apr 2012, 22:41

Na stai prasymu gintarytes ikeliu foto ,cia snd fotografavau,mums 28sav ir 3 dienos 😀
Na Nev as pas uosviene buvau ,blynus kepiau ,su vyru plepejom tai nebuvo kada cia uzsukt 😀

25. Apr 2012, 19:41

na va ir vel visos mamos dingo☹
kaip jusus dienele praejo, kaip jauciates, ka gero nuveiket?

25. Apr 2012, 15:43

na va smagu😀o man siandien alabai pilva tempia, ryte vaiksciojau susiemusi po miesta kaip krepsiuka😀
parsinesiua is drauges vardyna bet deja nieko neradau kas striktu☹
eisiu balta misraine siandien agaminti, senai jau valgem...

25. Apr 2012, 14:40

Katik pietus avalgem,jo jauciuosi geriau 😉

25. Apr 2012, 14:30

na mamukas kaip jautiesi, jau zvalesne?
kukis-tikria kad labai smagu kad jau vsikas turi...mes kaip tik va su druage kalbejom ko truksta😀
tai tu kukis pirma is musu gimdysi turbut😀kada tau terminas?
na ir orelis pas mus, lietus non stop varo☹va grizom nesinori nei ka daryti kai taip apsiniauke☹

25. Apr 2012, 11:14

Kukis91 na va kaip smagu 😀

25. Apr 2012, 11:13

Neturiu su kuo dabar nusifotografuoti tel pas vyra ,abu fotikai issikrove 😃

25. Apr 2012, 11:05

Sveikutes merginos 😀 kaip jauciates ,kaip begyvate?😀 Mamukas,koks grazutis tavo pirkinys 😀 pasiskaitynejau tai apie knygas diskutuojat,as taip pat ju prisipirkau , biblioteka jau vos ne vos 😃 bet geriau daugiau negu nieko...😛 o is daigtu savajam leliukui ,tai jau viska turiu ,tik vezimeli vaziuosiu kokia gal kita savaite parsivesti is tokios pazystamos,nutarem ,kad palaikysiu pas ja ,nes pas manes vietos mazoka 😀 tai vat...labai laukiu as liepos menesiuko...man kaip ir jau 29 savaites,5dieni bus 30😀 tai ir nebeilgai belaukt jau liko 😛

25. Apr 2012, 10:44

labas rytas mamukai< nu parodyk kaip tavasis pilviukas atrodo 😀)

25. Apr 2012, 10:33

Sveikutele as snd dar kazkokia apsimiegojusi esu .. valgau tingini su arbata .. ir guliu dar lovoje ,kazkokiu pievu prisapnavau .Pas mus snd irgiapsiniauke.. bet laukiu sestadienio kada pranesa +24 .. 😀

25. Apr 2012, 10:05

pas msu vel lietus kaip is kibiro-nu ir orelis☹
nuvesiu berniuak ir vaziuosiu su drauge susitikti kavos tai nors truputeli gal nuotaika prasiblaskys😀

25. Apr 2012, 10:04

labas rytas mergaites, na va kaip smagu kad daugiau musu😀
gimtaryte tai mes ir snekam apie nestuma tiesiog tas nestumas susiduria su kasdienybe....
mamukas-nu labai fianas riekalas, mums butent i rtruksta tos kedutes ir moses basketo namams, daugiau is dideliu daiktu viska turim kaip ir, o ko ne turim tai viskas laikui begant, nes paskui vienas daiktas keicia kita😀
apara, manau suprantama del knygu:0 as su pirmu kai laukiausi ir buvau i knygas ilindusi, as isvis nemegstu kompe ieskoti info☹ tik pastebejau kad knuyga knygai nelygi, kitoj labai daug info, kitoj daugaiu pavaieksliukai ir panaisia, zinau kad kitas knygas pasiskirsciau ir puse info visia neriekejo o kita panaudojau.asnestumo viena turiu, ten kartais paskaitineju bet daugaiu visos jau vaikui gimus kaip vaika priziureti ir kas laukia...
mamule13-saunuole, net neabejojau kad gausis skaniai😀oi kaip gerai kad va gali nuejus pasitarti pas daktare...as vakar kazkaip net susinervinau cia ta prieziura, ir vyrui sakau vakare kraujui priduoti turiu valandu valandas laukti, paziurii kas du menesius, atsitikus kazkam net nezinociua kur krieptis, toks nesaugumo jausmas apeme☹

24. Apr 2012, 22:38

amerikieciu BRIGHT STARTS,nu va o mes turim jau viska galima sakyti ,tik dbr truks lovytes bei vezimelio

24. Apr 2012, 22:34

Mamuk, wow koks mielas!!! Kokios cia firmos? Mes jau didiji pirkima padarem, turim viska apart prekiu is vaistines ir bodziuku.. Drabuzelius palikau desertui 😉 nupirkom tik kaip is ligonines grisim 😀

24. Apr 2012, 22:04

Gintarytee21 nusifotografuosiu parodysiu ryt koksai tas mano pilvukas ,nera didelis ,aslabiau i sonus pasipletus negu i pilvo smailuma.Apara - nepergyvenk tkr..esu macius gimdyma per interneta kada jau laikas gimdyt buvo o nebuvo apsiverte,tai ant kamuolio sokinejo,visokius pratimus dare irper kelias h ..parode kad gimde pati nes apsiverte 😀 Man zinokis irgi labiau knygos patinka 😉 O mes stai koki snd pirkini uzsisakem pirmas toks rimtesnis..o kita penktadieni jau lauksiu siuntus is uzsienio pampersu ,rubeliu , buteliuku ..visko ko reike ..kai gausiu ziuresiu ko truks dasipirkt gal ka reiks,o gal ne .😀

24. Apr 2012, 21:54

jei manes klausei gintarytee21 tai liepos 19-21d. terminas

24. Apr 2012, 21:27

Tai kad joa, tas laikas taip bega tad nepajusi ir 38 savaite bus 😉 todel ir pergyvenu kad apsiverstu..db kaltinu darba, nes nuolat sedet reik prie kompo.. Bet jei yra tarp jusu dar irgi nezinanciu kaip isitaise tai biski ramiau😉 sian nusipirkau dar viena vaikucio auginimo knyga, vyras is namu tuoj ismes ;D greitu metu biblioteka atsidaryt galesiu 😉 kazkaip man daug fainiau nei intike skaitaliotis.. Uch..😉 o remuo ir man grauzia gintaryt, as ksip ir nrv naudoju renea.. Padeda 😉

24. Apr 2012, 21:06

as geguzes men iseinu y dekretinesa atostogas jau . man idomu kaip manojo guli dar keicia padeti ar vienoj padety guli 😀 o kada gimdyti turi ?