Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
zaliaake,manayu,kad jus linksmai atsvesite,juk tu tokia organizuota😀o dovanomis keiciaties?
zaliaake,manayu,kad jus linksmai atsvesite,juk tu tokia organizuota😀o dovanomis keiciaties?
na, pas mane tai bent jau kaip ir taisykle, mazylis kai sminga vakare, tai paskiau maziausiai uz 4val atsibus, pas mus veikiau galetu dukryte atsibust, nes ji kartais atsibunda ir rekia😛
beje, mergaites, o ka ir kiek jus suvalgot per diena? as kazkaip pastebejau, kad ir kiek bevalgyciau, vis tiek atsibundu nakti ir noriu valgyt man realiai kaukia pilvas😛 ryte vos prabudus skubu prie saldytuvo ko uzkast, kad tik bloga nepasidarytu, jau net buvau sugalvojus, kad neduok Dieve nestuke, bet nea, viskas tvarkoj, cia tiesiog sunelis tiek is manes valgo, zodziu as maziausiai 3k per diena mesa turiu valgyt, kitaip man buna bloga😛
beje kalbejot apie Kucias ir Kaledas😀as tai nerealiai laukiu, nes vyras visuomet gauna atostogas, o siemet jos jau bus nuosavam name ir su nauju seimos nariu, taigi sventes nusimato lb lb smagios😀 jau po truputi pradejau ir apie dovanas mastyt, gera ideja MK pamete del dekupazo, siaip bandzius jau pora kartu, bet nieko rimto, tai reiktu ir vel pabandyt😀
pasaulyte klausei ka padovanot vyrui 5metu proga, as tai siaip uz dovanas savo rankomis, o geriausia, man rodos, uzmigdyt mazyle ir surengt vakariene dviems su zavkemis, aroma aliejukais, masazais ir visais kt maloniais dalykais😀
pasaulyte va tas ir gerai, kad kai susipazinau su savo vyru, jis jau buvo nupirkes zemes sklypa ir pasistates namuka, o viduj jau viska patys daremes, megstu jam primint, kaip budama 9men nestuke dariau ten tokius tarpus tarp plyteliu virtuveje😀
Dar viena nusiunciau 😀
rasyk ten kur adresiuka pasto nurodziau 😀
tik neiseina atrasyt
VALIOOOO 😀
daiva,radau
daiva,radau
virsuje kaireje parasyta Mano mamyciu klubas paspausk ji ir tada Asmeniniai pokalbiai 😀
geda,bet nezianau kur ciampaziuret privata☹
siandien manoji po 10-15 min pamiega ir stacios akys.rrr
Parasiau i privata 😀
daiva,kada gimdymas?ka turesi?pirmo leliuko?
😀 ner uz ka tik per skubejima klaidu priveliau 😀, as dar laukiuosi 😀
daiva,aciukas😀
Saunuole pasaulyte😀. Is kur tiek enetgijoa 😀. Su artejancia Sukaktimi tave 😀
inetaa,atsiprasau uz toki kl☹ bet vyras dirba ir tu mini,kad nematot jo lt?tai jis sau juos leidzia ir jums neatsincia ar kaip?minejai,kad vyras nori ir 4 vaiku,o manasis 2-3,bet gera noreti kaip jis pirsto beveik neprikysa ir nepaklausia,o gal tu pabrgai,duok,pabusiu ir pan
va issiplove rubai tai vyras sudziauste,as valgyt padariau,jis komoda krauna,reiks leliuko ruba sudeti,nes netelpa..visur uzversta...uosviene pirpirkusi rubu,gal 6 maisus..ar tiek reik?aisku,kad ne..butu keletas ir pakaktu,o cia be saiko..tai kur tu islaikysi tvarka
gruodzio30d bus 5 m kaip vede..reik kazka sugalvoti vyrui,ta prasme abiems..gal turite ideju is savo patirties😀
inetaa,tai tu su dviem neturi kada nusiprausti,o as su vienu,nes vyras kaip minejau,,iseina i darba 3h40mon,grizta apie18h,pavalgo ir vel anksti miegoti
zaliaake,nuomojamies kamb..kad,saulyt,kolkas nera ka rodyti,,nera cia to grozio,dar patys kuriamies,tada parodysiu...jums labai faina savo namas,mmm..noreciau savo namuko,bet didelras gauna e paskola reikt etato,sumazino,tai tik gausiu dirbsiu tik630
as ir galvoju 😀 tik dar nieko rimto 😀
saunuoles mamytes,kad susibursite😀as kazkaip pagalvoju apie Kucias,Kaledas
giedre75 kad jis ten komandiruojasi dirbti o ne pastoviai ten gyvena ir dirba 😀
tu pati deimantei parasyk,savatgaliais ji dirba berods,iki pietu,sunku bus susitarti su ja ☹ o mano adresa ir telefono nr ji zino 😀 daznai atvaziuodavo ji pas mus i svecius 😉 ok tuoj aparasysiu tau savo adresa 😉
o tai liux, galim ir pas tave, tik brukstelk savo adresa, gal ir deimantei bruksteltum?as neturiu jos num
ineta,o jus negalvojate visa seima i Norvegija?labai sunku taip atskirai.as pirmaja dukryte pati uzauginau,nes jis cia atvyko kai jai buvo 10men.parvykdavo i metus 2 kartus.mes cia pasiryzome atskristi kai dukrai buvo 5 metukai,nes pamaciau,kad tas atstumas nieko gero neduoda.per tas dvi savaites kai jis atvykdavo,mes sugebedavome susipykt,o ir dukra isvaziavus teciui verkdavo.noreciau aisku savo salyje gyvent,bet noriu kad visa seima butume kartu,kad tetis matytu kaip auga dukrytes 😀