2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

19. Jan 2012, 20:04

va pazirze mazoji uzkando ir vel snaudzia. kaip reikalas spiria. niu kur tas tetukas taip uztruko ☹

19. Jan 2012, 20:03

na jei man nebutu reikeja pagalbos ir buciau gimdziu tik su 1 akusere, na ir su tetuku, bet kad tavo akusere buvo nekokia ☹ bet tu saunuole ir be jos sugebejai 😀

19. Jan 2012, 20:01

aa, galvoja ievut, kad lovytei 😀 na tada pirk vaikjuoste ir neskis i toleta 😀

19. Jan 2012, 20:00

ne man vienai, visoj anglijoj tokia tvarka, jei gimdymas be komplikaciju tai dalyvauja viena akusere ir viskas..as per visa nestuma ziuredavau tokia laida per tv, one born every minute (vienas gimimas kiekviena minute) tai ten rodydavo kaip moterys gimdo, kaip atvaziuoja su skausmais i gimdymo namus, saremius, pati gimdyma..tai po tos laidos buvau apsipratus su tvarka anglijoje , todel labai demesio nekreipiau per savo gimdyma, stengiausi viska padaryti pati

19. Jan 2012, 19:57

kad rutele man ant ranku miega. tik pasilenkiu guldyt tai zirzimas prasideda. labai budriai ji man siandien miega.

19. Jan 2012, 19:56

niu vilete nenusiseke tau su gydytojais per gimdyma. ☹

19. Jan 2012, 19:55

ievute, tai kol rutele miega, sedek tolete 😃 😃

toks jau gyvenimas pilnas išbandymų,svarbiausia,kad tik baigtųsi viskas gerai

ten tutejo but taip ☹

19. Jan 2012, 19:54

na tfu tfu, bet mums nieko nebuvo, arba paprasciausiai netikrino, tik mazyte pirmom dienom labai springo, nes niekas jokiu vandenuku jai is kvepavimo taku neissiurbe, tai tiek strioko buvo, uzspringsta ir vos ne pamelynuoja, atrodo net nebekvepuoja, tai mane toks drebulys apimdavo, iskarto visa saltu prakaitu paskesdavau ir ziurek vel per miegus nusisypso, lyg niekur nieko, bet aciu dievuj issivale viskas ☹ gerai dar kada mama buvo atvaziavus pirma menesiuka pabut, tai vis drasiau buvo

19. Jan 2012, 19:54

tik ka norejau parasyt kad jau 20 min mazoji miega be verksmu bet va nubudo vel verkdama. 😀 siandien tulike buvau tik 1 karta . reik pampersu mano dydzio isigyt 😃

19. Jan 2012, 19:50

sunku ka ir patarti is tiesu ☹ as vis galvoju, kodel negaletu visiems visada buti tik gerai!!!! vis kazkokios bedos puola, ir dar per skaudziausia vieta, leliukus !!!

19. Jan 2012, 19:48

o mano mazutis kai gime tai visa savaite buvom ligoninej nes buvo gliukozes mazai tai i diena krauja eme jam 2-3 kartus,tai as kiekviena diena verkiau,bet aciu Dievui viskas gerai 😀

19. Jan 2012, 19:48

mum gelta ir buvo, bet neteko po lempa gulet. man ja visas 4 dienas po 2 kartus vezdavo kraujuka tikrinti tai kai isvezdavo taip ir pakabindavau akis i duris ir taip visas 15-20 min. tik parvezdavo as iskart i asaras. kaip jos pasiilkdavau.

19. Jan 2012, 19:42

eik tu as ta pati daryciau😀 atsimenu po gimimo po keliu dienu ligoninej isveze mano mazyte dle geltos i toki kaip soliariuma, na ji padidejus buvo, vis eidavau ziureti kaip ji laikosi 😀 o ji guli miega patenkinta panele koja ant kojos uzsimetus o as stoviu asaros byra 😀 palaike ten ja 6 val ir viskas baigesi gerai ir jums to linkiu 😀 aisku geriau ryt gydytojui pasirodykit bus paciai ramiau

19. Jan 2012, 19:42

na taip, atrodo sirdele plysta kai mazoji verkia ☹

19. Jan 2012, 19:37

ievute neskysta,manau ne tu viena verki kai maziukui kas.tokios jau mes mamytes jei kas vaikeliui tai ir mum sirdele skauda

19. Jan 2012, 19:14

aciu, gintare. aciu mergaites uz palaikyma. skysta mamyte esu. bandau neverkt bet kai mano vaikui negerai skauda ir man

19. Jan 2012, 19:13

na vilete pazaisti su mazaja neiseina. nieko nenori. visus zaisliukus istraukiau, karusele i saliona atitempiau, nekas netinka nei gulet nei sedet nei stovet. verkia, zyzia. tik pas mamyte ant ranku nusiramina. ir tai neviskas tinka. zyzia vis. is miego nubunda verkdama. vis supuoju, glostau, snekinu. paciai asarytes byra ☹ taip gaila mazytes. tokia ji dar man nebuvo. net kai po skiepo turejom vos ne 38 temperaturos ji tokia nebuvo. temperatura vel nukrito iki 36,8 jei dar pakils ryt keliausim pas gyd butinai. jau kazkaip pradedu abejot kad cia dantukai. pussesere liepe apziuret gerai burnyte kad stomatitas nebutu nes su dantuku dygimu imunitetas sumazeje ir ta zarasa uzpuola. tai kai visai nubus tada apziuresiu. nes dabar tai nubunda verkdama pazyzia ir vel uzsnusta. nenoriu budinti, tegul miega kiek jai reikia. kad tik nieko neskaudetu

19. Jan 2012, 18:51

ievute laikykis!!!!!!!!

19. Jan 2012, 18:51

mum dantukai dygsta ne pagal knyga , is pradziu apatiniai centriniai du. dabar vaikui desimt menesiuku , prasikale virsutinis soninis , ir dar matosi virsutiniai soniniai is abieju pusiu kad toi dygs , o centriniu dar nesimato . sloga , snargliukai bega labai , irzlus, tai geriam nervu lasiukus, temperatura beveik 40.. zodziu kiek vaiku tiek skirtingu dantu gydymo momentu

19. Jan 2012, 18:46

Vien dėl dantų dygimo aukšta temperatūra neturėtų pakilti. Jei termometras rodo daugiau nei 38 laipsnius, greičiausiai dantų dygimas sutapo su kita liga, tada vaiką būtinai reikia parodyti gydytojui.

19. Jan 2012, 18:42

vilete, o temp ne 37.5... man atrodo kad sis rodiklis yra kada dar nevertetu nerimauti, o didesne jau nera gerai.. na nzn , nesigincysiu 😀.. o kokias ten paracetamolio zvakutes , ievute turite ? nes kai kurios buna veiksmingos kudikiams iki 7 kg...

19. Jan 2012, 18:41

ievute, pirmas dantukas ir per tokias kancias :/, vaje vaje.. Laikykites grazuolytes ;*

19. Jan 2012, 18:23

ievute laikykis mamyt ☹ galvok, kad viskas praeis, pasveiks mazyte, reikia tik laiko, o dabar bandyk sukaupti visas jegas ir laikytis, gi musu angeliukai jaucia mus labiau nei bet kas kitas,jei tu verksi jinai irgi verks, del to kad mamyte liudna 😀 pazaiskit su mazyte, nukreipk jos demesiuka graziais dalykeliais, taip ir pratempsit ta laika nenaudeli ☹

19. Jan 2012, 18:20

iewute suprantu kaip gaila mažutes ☹ neverk,viskas bus gerai

19. Jan 2012, 18:14

nezinau. mastau kur galejo persalt bet tokiem leliukam nedaug reikia. bet nemanau kad gerklyte skaudetu, nes valgo normaliai. ausyciu ir netrina. na nezinau. ryt eisim pas gyd. nesvarbu nukris ar nenukri temperatura. vis nubunda mano lelyte verkdama. taip ir supuojames visa diena pas mamyte ant rankyciu. sirdele skauda ☹ verkiu kartu su savo vaiku ☹

19. Jan 2012, 18:06

gal persalo

19. Jan 2012, 18:04

Jatau jatau kaip sunku su tais leliais tai uh,o del iskritimo tai siaubas tikras mana pupulis ismoko vartytis tai fsio negaliu palikti is sirideno karteli ir tik issigando bet neramus buvo nes susitrenke petuka

19. Jan 2012, 18:01

na nelaukiau as kol pakils daugiau temperatura, ikisau puse zvakutes. labai jau gaila vaiko. uzmigo isitverus mano nyksti, tai bandziau istraukt, pradejo verkt. na su dantukais kaip ir su visa raida irgi visko buna. man pirmas dantukas isdygo ne kaip visiem - iltinukas. tai gali but kad ir mazoji pirma tures iltinuka. na as dantuku labai nelaukiu. kada bus tada, ir kuris nesvarbu. kad tik mazutei nebutu taip blogai. su pussesere kalbejau, sake nuo dantuku tokia auksta temperatura nebuna. tai dabar suku galva kas galetu mano mazutei but. ☹ taip sirdele skauda