2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

20. Jan 2012, 19:15

aha Linute,as atsimenu jusu nuotraukyte su kuoduku,nepergyvenk,nesi tu bloga,nei as bloga,nei bet kuri kita mama,sunku juos sugaudyt,o tai tik pirmieji bum,ju lauke dar be galo daug,svarbu kad viskas gerai baigiasi...as draugei skambinau kuri turi 10men dukryte,pasakojau,kad maze nukrito,tai ji sako,as tai nesiparinu,mano vaikas 10kartu per diena krenta,tai normalu 😀

20. Jan 2012, 19:10

mes berots savo pirmaji kuodeli 2 men susirisom nuotraukytei 😀... nieko Adriana irgi tures plaukucius, grazius, veslius 😉, tik truputuka veliau 😉

20. Jan 2012, 19:08

turim ir mes pirmaji bum... jauciuosi pati blogiausia mama :/... sedejom prie stalo, tetukas valge, plepejom, dalinomes kaip diena praleidom, ir mazaja ant keliu pusiau gulum laikiau, o ji vis seda, na siek tiek leidziu pasedeti puse min su rnakytemis isikabinus uz pirstuku.. vel seda.. vel puse min... vel seda ir galvyte kaip ji ten i prieki palenke staigiau, ar suni pamate as nzn, na ir palenke galvyte, tik bum i stalo krasta ;/, bet nesuprato kas ivyko, bande verkti, bet greitai nukreipem demesi.. o dar ir sakau nu kaip tycia ant tu zodziu, sakau reikia jau kedute auksta pirkti, bus linksmiau mazytei, sedes, vienam lygyje i mus ziures... buoza buoza, sian visa vakare save grauziu.. db ir radaus vos kaktyte, pridejau salta sauksteli, o ji tik lupa patempe ;/ siaubas, netikus motka ;/

20. Jan 2012, 19:03

vai vai kokia grazuole Elija 😀, a kokios kasytes 😀, niu grazu , atrodo ir pora menesiu vyresne 😉

20. Jan 2012, 18:58

aciu spanguolyte 😀 ryt pas gyd tai zinosim kas mum yra.

20. Jan 2012, 18:54

Elija tikra grazuole!o plaukuciu koks grazumas,ir mes tokiu norim 😃 o ir kedute Elijos man labai patiko,super!sveika Pukeliuk!grazuolis leliukas!Ievute as manau,kad Rutelei neduoda ramybes dantukai...stiprybes tau!

20. Jan 2012, 18:53

vilete grazios kasytes 😀

20. Jan 2012, 18:53

tikras pukeliukas,o jau kiek daug plaukuciu 😀

20. Jan 2012, 18:41

daviau mazajai arbatytes. tai aisku ji neima buteliuko. bet soska pakandzioja. istraukia isikisa vel istraukia buteliuka. tai nors uzsiemimas yra mazytei nors nerekia 😀

20. Jan 2012, 18:34

vilete, super grozis mergytes. o jau kasos kokios. grazu 😀

20. Jan 2012, 18:34

sveika. tikras pukeliukas 😀 o plaukuciai kokie 😀

20. Jan 2012, 18:33

na linute tiesiog speju. kazkaip netikiu kad dal dantuku nes tikrai kazkaip maziau i burnyte lenda. o kad skauda vaikui kazkas tai tikrai nes iki klylimu net daeinam. paspaudinejau apie ausytes, tai atrodo kad neskauda, jokios reakcijos. susiskambinau su liet pediatru ryt leksim pas ji. jei jau reik moket uz apziura tai geriau lietuviui o ne airiam kurie man nieko nepasakys tik israsys paracitamoli, nes jis pas juos nuo visu lygu vaistas. o paracitamolio zvakutes mes ir taip naudojam. numusa temp ir vel po kurio laiko uzkyla. kaip gaila mazytes. ☹

20. Jan 2012, 18:29

sveiki cia mano aukselis jam jau 4 menesiukai

20. Jan 2012, 18:13

o cia mano madam 😃 surisau kasytes siandien 😀 bet po fotosesijos isrisau 😃

20. Jan 2012, 17:58

ievute, pas mus sestadieniais irgi dirba..gal ir pas jus? na as katik tik prisedau, 2 valandas tvarkiausi, nesiojau daigtus i savo vietas 😃 merliuku ant kiekvieno kampo namie, dekeliai, zaisliukai, jetiau jetiau, kada mes tiek spejam prisiverst 😃 o tas buteliuku plovimas 😃 visada plaudama pagalvoju, kaip pavydziu tom kurios maitina MP 😃 beje, mano toj naujoj knygoj raso, kad buteliuku galima nebesterilizuoti jau nuo 6 men? ka jums sako?

20. Jan 2012, 17:26

ievute, is ko sprendi , kad gerklyte skauda ? ar pakliusite siandiena pas gydytoja?

20. Jan 2012, 17:25

taip, indrute, buna, normalu 😀

20. Jan 2012, 16:32

buna, indrute.

20. Jan 2012, 16:21

patiko maziukui 😀 mamytes paskui kaip jum tustinasi maziukai?buna priedu kokiu ar ne?

20. Jan 2012, 16:06

smagu linute 😀 mes 2 saukstukus suvalgem, mazajai labai patiko. vakar norejau pamalonint mazyte, maniau zyzaliuka nuraminsiu bet nenorejo mazoji. niekas jau netinka, man atrodi jai gerklyte skauda bet niekaip negaliu paziuret, nesileidzia

20. Jan 2012, 16:00

mes jau antra diena po sauksteli ragaujam obuoliuko 😀 tai paskiau dienos metu bezdaliojasi ir daug pakakina 😃... bet obuoliukas patinka, pas mus saldus tai niam 😀.. o vakar ateme is manes sauksteli, issiziojo ir sauksteli priglaude prie akytes, tai sakau dukryte reikia i burnyte, burnyte niam nori, o ne akyte 😃 tai tiek man juokas vakar eme 😀 .. tel nufotkinau tai ikelsiu foto veliau 😀

20. Jan 2012, 15:58

nu jo, ievute.. kokia nesamone... ;/ tikiuosi, mergaites nieko blogo, o temp del dantuku

20. Jan 2012, 15:57

ar pariko indrute maziukui obuoliukas? mes ir ragavom. tai mazajai patiko.

20. Jan 2012, 15:57

na ziuresim gal pavyks tetukui anksciau apsidirbt tai leksim pas gtd. jei ne ☹ jei vel sukils tokia temp nieko nebus kviesiuos i namus arba leksim i ligonine. nesvarbu kiek kainuos

20. Jan 2012, 15:52

as mazuliukui daviau truputeli paragauti tarkuoto obuoliuko 😀

20. Jan 2012, 15:51

nesamone kokia,tai ka dabar maziukes nieks neapziures ir nepasakys kas jai,ner tvarkos

20. Jan 2012, 15:50

tai va vilete. turbut vienintele priezastis del ko neparinka airija (neskaitant oro salygu), medicina cia durniska sistema ☹ nekenciu

20. Jan 2012, 15:48

as turiu medicinine kortele man gydnemokamas ir vaistai kainuoja tik 50 centu. bet tik man, ne mano vaikui ☹

20. Jan 2012, 15:48

cia, uzsieni, tiek anglijoje, tiek airijoje, mes turim buti begalo stiprios ir kovot uz save ir musu mazuosis ☹ tokia jau tiesa

20. Jan 2012, 15:43

nea, linute pas mus gyd galima issikviesti ne darbo val ir tas kainuoja nuo 60 iki 80 euru. greituke 100 euru, liginines priimamasis 100 euru. va tau airija