2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

20. Jan 2012, 15:25

ievute,o pas jus i namus negali issikviesti gydytojos ? ;/

20. Jan 2012, 14:13

na sveikos mamytes. pagaliau perskaiciau ka priraset. zinokit manaiu nakti man buvo aika pakeite kazkas. zyzimas, rekimas, galu gale klykimas. akiu nebuvau sumerkus. temperatura mazajai 38,2. ikisau zvakute. nukrito paryciais. bet zyzimas per miegus net nesilive. jegu visai neturiu. ryte 2,5 val prazyze. niekas netiko. galiausiai nusileidom i saliona. kol nuejau atsinest kaldra is virsaus, man vaika atgal atmaine 😃 sneka, burbulus pucia. sypsos.tetukas paskambino tai tel su tetuku pasisnekejo. isgirdo balsa, sukluso. nesuprato, girdi bet nemato 😀 na dabar zyzaliukas lyg grista. temperatura kyla. nezinau kaip iki gyd nusigaut. kai tetukui pietus ir pas gyd pietus. o tetukas negali iseit sindie is darbo ☹ o savaitgalis prasideda...

20. Jan 2012, 13:42

sildymo sezonu, nesildymo 200 svaru maziau

20. Jan 2012, 13:41

1500 kas menesi uz buteli mums iseina ☹

20. Jan 2012, 13:38

oho kokie mokesciai

20. Jan 2012, 13:35

na aisku cia be nuomos kuri 1000 svaru i menesi, vanduo, komunaliniai dar 150 kas menesi, na ir telefonai, internetas 😃 juokas per asaras

20. Jan 2012, 13:33

as tai is po vakar sedziu pakraupus..mes uz elektra, dujas mokam kas tris menesius, tai ja praejo pusantro menesio po paskutinio mokejimo, galvoju nueisiu pasiziuret kiek mes ten prisukom, zinokit vos nenukritau..pagal mano paskaiciavimus, dar po pusantro menesio ir su elektros pakelta kaina susimokesim kazkur 800 svaru..uz maziuka trieju kambariu butuka, vienas kambarys ten isviso puse tesiskaito, ir svarbiausia nakti nesisildom, ir diena kas dvi valandas ijungiu siluma, pasyla isjungiu ir vel po dvieju val ijungiu...vat taip vat

20. Jan 2012, 13:27

beprociu kompanija, tegul tu pilaiciu savininkai ir islaiko viska, prie ko cia mamos? ir taip pinigeliu truksta, sudetinga vaikus uzauginti su tokiom pajamom, o dar cia remti kazka, tegul jus remia..isteikit mamos vaiku ir mamu fonda, siuskit ten savo 2 proc, ir pasidalinsit paskui 😃

20. Jan 2012, 13:27

nesinervuok, vilete 😀, cia LT

20. Jan 2012, 13:25

del tu procentu tiesiog uzsiminiau 😀 na taip jeigu ju nepaskiri niekam tai tada sugryzta atgal i biudzeta na ir dar kokia viena kita pilaite iskyla 😀

20. Jan 2012, 13:24

nu ir sistema, siaubas!!! ir net is dekretiniu pinigu??? isvis ta musu valstybe isprotejo, tegul patys ir remia visas prieglaudas ir fondus, pirma karta tokia nesamone girdziu...

20. Jan 2012, 13:15

man siandiena nenormaliai greitai bega laikas... maniske siandiena anksti nuejo pietu miegucio apie 12 val ir dar miega...

20. Jan 2012, 13:14

jap, jeigu ne tu paskirsi kazkam proc, berots pasiims valstybe, tiksliai del sito nzn, tai as viena ten kita ten proc skiriu..

20. Jan 2012, 13:09

cia privaloma kazka remti?

20. Jan 2012, 13:09

kas cia per 2 proc nuo atlyginimo????

20. Jan 2012, 13:06

mano 2 proc skirti Viešoji įstaiga "VILNIAUS VAIKŲ TINKLINIO KLUBAS"

20. Jan 2012, 13:03

na mano tevai ir issiskyre. Išsiskyrė kai man buvo 10 metų. buvo tikrai labai sunku tiek man tiek mano mamai. jam net nerupejo kur mes gyvensim. na,bet mes su mama viena kitai buvom ramstis. Todel tikiuosi,kad mano mažutis niekada nepatirs to ka aš išgyvenau

20. Jan 2012, 12:59

Sveikos mamytes 😀 na mano mažutis užmigo 24h,atsikele 6h pavalge ir dar pamiegojo iki 10h 😀

20. Jan 2012, 12:49

ginte, mes savo procentelius skyrem gydymo istaigai ir gyvunu globos istaigai....

20. Jan 2012, 12:47

eee mergaites biski as cia ne i tema 😀)))) jei kas neturit kur deti savu ar vyro dvieju procentu 😀 tu kur atiduodi kazkam 😀 mano vyro dede, o siaip galima sakyt vyresnis brolis 😀 turi vaiku kases komanda tai renka 😀 sake centas prie cento vis geriau 😀 tai parasyciau rekvizitus 😀

20. Jan 2012, 12:44

na viska stengsimes padaryt taip kad viskas butu super 😀

20. Jan 2012, 12:41

mano tevai taip issiskyre,kai skyresi patyriau siokia tokia trauma,bet dabar dziaugiuosi kad taip viskas isejo,zinoma nenoriu ,kad mano vaikui reiket tai istvert ka teko man,siaip gyvenime esu labai daug macius,nors esu jauna dar labai,bet gyvenime patirties turiu labai daug,teko susidurt su visokiom blogybem,labaiu uz viska tikiuosi,kad mano dukryte to nepatirs 😀

20. Jan 2012, 12:38

jo linute su kita moterimi 😀 nieko normalei, beje jos drauge mano mamai labai patinka 😉 na visdelto jau 7 metai kartu 😀 tai kaip ir seimos narys 😀 jo, as irgi savo vyrui daznai ta sakau 😃 neaiskink man, nieko nebaiges 😃 gal ir negrazu, bet paerzint tikrai smagu, o ir viena diena gal susiprotes ir prades ka nors studijuoti 😃

20. Jan 2012, 12:35

jo, ginte, tu teisi, dar viskas pries akis 😀, norim kuo geriausiai, tikekimes, kad ir uzaugs, doros, grazios ir laimingos merginos, su gyvenimo tikslu, nesiblaskancios tiek tarp vyru, tiek tarp tikslu ir pan 😀...

20. Jan 2012, 12:34

pas mane seimoje visi skaiciuku zmones, tiksliukai 😀, cia as viena humanitare papuoliau kazkaip 😀 , idomi i ka maniske nusiduos 😀, vyras isvis magistratura raudonu diplomu baige 😉, man tai savotiskas principas irgi buvo magistratura baigti, sakiau lygus busim , laipsniai tie patys 😃, nesvarbus , kad specialybes kaip diena ir naktis 😃.. nes jis kai bakalaura mokiaus, vis pradedu bambeti, ir sakys, nevadovauk nieko nebaigus 😃, ach sakau tu sitaip.. gerai.. pamatysi 😃, zodziu savotiskai mane skatino mokytis 😉..

20. Jan 2012, 12:31

bus kaip turi buti visoms ir visiems 😀 aisku biskeli galime pakreiti tinkama linkme 😀 aisku visos norime vieno kad butu tie masu mazyliai patys laimingiausi 😀 o tai jau puiki pradzia 😀 joa mano tevai irgi visa gyvenima skiriasi taikosi...na tetis su alkoholiu nesuitavrko...tai nuo mazens zinojau mano vaikai, na db kol kas viena 😀 to tikrai nematys :0 ir istikruju padarysiu viska del grazios vaikystes, pauglysetes ir pan 😀

20. Jan 2012, 12:30

as juokavau vilte 😉 , vilete, man visada mociute sako, augink zmogu, asmenybe, kuris pats gali pasirinkti , negrusti per prievarta ir pan.. siais laikais daug visko yra ko pasirinkti, svarbiausiai galbut teisinga linkme nukreipti ir neversti... ohohoho 😀, rimtai , vilete sesuo su kita moterimi gyvena , kaip reaguoja mama ?

20. Jan 2012, 12:27

o as savo mazte noriu uzauginti kaip asmenybe, niekad nekisio to ko jinai nenores, na sokiu, meno ar dar kazko, kas man patiko..as tik bijau, kad jinai nebutu kokia gote, emo ar dar velnias zino kuom 😃 o maniskis labiausiai bijo, kad mazoji nebutu kitu pakraipu, taip kaip jos teta, mano sesuo 😃 😃 jinai su moterim jau 7 metai gyvena 😃

20. Jan 2012, 12:19

zinoma neteks, man isvis musu tevai, seneliai, kazkokiu laukiniu zmoniu karta..mama kai papasakoja, nei tiek vyrai tiek moterim padedavo su vaikais, kaip dabar, nei isviso domedavosi, vezimeliais, buteliukais, lovytem, na nesakau kad visi, bet daguma tikrai..musdavo savo moteris, vaikus..as net isivaizduot negaliu, kad kada nors galeciau nuo vyro i kaili gauti 😃 😃 o ka cia zinosi 😃 😃 !!

20. Jan 2012, 12:18

o pas mane dainininku nera... 😀 tai nzn i ka 😀... as ir sakau.. gal mazoji dainininke bus, o gal menininke, o gal sokeja... vyras ziurejo ziurejo i mane ir sakys, na taip prasideda, visos neigyvendintos mamos svajones tures ispildyti Smiltele 😃