2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

20. Jan 2012, 12:17

tai aisku idomu 😉

20. Jan 2012, 12:16

mano gyvenime daug skaudziu akimirku buvo.. mane tevas tik 2 metuku pamate, paskiau jau ugtelejusiai reikejo iskeste tevu skyrybas, o skiresi ne itin graziai.. tikiuosi mano vaikui to neteks patirti...

20. Jan 2012, 12:15

teisingai linute, svarbiasia sveika, bet vistiek idomu, nesakyk, kieno genai dominavo 😉

20. Jan 2012, 12:14

na o del to balselio, mano visa gimine labai daininga, mano mociute is dvynukiu, tai jos su sese chorus lanke, po visa europa vazinedavo, mamos pussesere vokietijoje operos dainininke, na as irgi laaabai jau megstu padainuoti, visada labai gailiuosi kad muzikos mokyklos nelankiau.. ka ka bet balseli mazoji turbut is mano gimines bus paveldejus 😃

20. Jan 2012, 12:14

na va ir jusiskes taip daro 😃, mano ciauskale arba papugele jau tai reciau daro, anksciau tai vos ne visa diena kai nemiegodavo, o db tik kai ziuri karusele arba zaidzia 😀 tada pradeda ciausketi ir labai skardziai 😀.. maniske tai rami palyginus, matyt i tetuka 😀 bus, o isvaizda tai darosi panasi i mane 😉.. nors koks skirtumas i ka panasi svarbiausia, kad augtu sveika ir laiminga 😀

20. Jan 2012, 12:11

ievute kur jus? kaip Rutele???

20. Jan 2012, 12:11

laba ryta mamytes 😀 naktele super, mazoji sveikutele 😀 pradejo ir manoji sneketis aukstu tonu, su cypimu tokiu, panasiai turbut kaip spanguolytes, labai jau balselis skardus, kad sucypia, kaip tikra panele 😃 spanguolyte, mano irgi velniuku pilna, tetukas sako, cia i mamyte, o as aisku, kad i teveli panasi 😃 nors abu tokie esam 😃 o maniske labai pradeda panaseti i tetuka savo isvaizda, kiekviena diena vis labiau 😀

20. Jan 2012, 11:41

abu mes tokie 😃

20. Jan 2012, 11:20

i mamyte?😀 ar teveli?😀

20. Jan 2012, 11:08

oj o as jau dabar matau,kad Adriana bus velniu priedus 😃

20. Jan 2012, 11:06

ismoko mazyte mano gyliai kvepuoti su garsu 😀 tai db taip daro irpati juokiasi 😀

20. Jan 2012, 11:05

na laukiam visos Ruteles savijautos 😀 mano irgi parekvo pora dieneliu suprato kad taip moka ir dabar vel graziu balseliu sneka 😀

20. Jan 2012, 10:49

labas rytas 😀 musu naktele nebloga,kelemes su kartus 😀idomu kaip Rutele ☹ na o manoji tai skardziabalse,jau kelinta diena garsiai sneka kad net per ausis eina 😃 o ir ant lovos jau nebegaliu jos palikt,verstis dar nesivercia,bet labai mazai jai truksta kad apsiverst,ji pas mane kaip laikrodzio rodykle sukiojasi ratu,vakar palikau miegot,ateinu ziuriu ji jau atbula atsigulus,kur buvo galvyte,ten jau kojos 😃

20. Jan 2012, 10:40

labas rytukas 😀 niu Gabrielyte tai neblogai miegojo😀 as lyg sirgti pradedu sloga gerkle...bet be temperaturos snd mazyte atsikele lyg jau nosis uzsikisus lyg pakoscioja bet ne karsta...tik ir nuotaika nebloga tai sakau gal nieko rimto 😀 tik pati juokiasi nestik per burna kvepuoti gali tai toki garsa leidzia na garsiai kvepuoja ir pati juokiasi 😀 tai plaunu nosyte su juros druskas ir kol kas nieko nedarau....

20. Jan 2012, 09:42

laba ryta 😀, Ievute, na kaip Ruteles naktis, kaip jauciasi db ? kaip kitu leliukai, kaip nakteles? Maniske apie 4 val, paskiau apie7 val kekesi ir db jau nubudom abi, ziuri i karusele ir barskenasi barskuciu 😀

19. Jan 2012, 21:53

sapneliu 😀

19. Jan 2012, 21:53

na va zyziukas gryzo ☹ saldziu saneliu visom ir visiem .

19. Jan 2012, 20:54

aciu. ziuresim kaip si naktele praeis

19. Jan 2012, 20:51

dziugu,kad jau geriau 😀

19. Jan 2012, 20:43

na tetukas grizo, atrodo ir mergaite linksmesne 😀 aciu gintare. saldziu sapneliu 😀 o mes vel vienos likom, tetukas xalyminti isleke 😀 svarbu mazoji atrodo geriau jauciasi. ir zaisliuku susidomejo jau. paguldziau ivezima pazyze truputi bet zvilgsni patrauke zaisliukas tai nurimo. na tikiuosi jau viskas bus gerai.

19. Jan 2012, 20:42

Saldaus jum miegelio Gintare 😀

19. Jan 2012, 20:37

na ka as biskeli irgi suslogavau, koseju keleta dienu, tik dziaugiuosi kad mazyte stipri ir atsilaiko 😀 tai einam jau miegeliui ruostis...sako miegas yra vienas is geriausiu vaistuku 😀 labanakt visoms, ir ievute linkiu ir tau ramios nakties, kad greiciau viskas susitvarkytu 😀

19. Jan 2012, 20:36

na tai vis legviau ievute jau bus tau 😀

19. Jan 2012, 20:31

😀

19. Jan 2012, 20:18

mergaites tetukas grizo. begu siusiot 😃

19. Jan 2012, 20:15

😀 o man nebebuvo saremiu, o galvytes jau buvo puse islinde, akusere man saukia, lauk saremio, nestum, sakau eik tu i gera vieta neaiskinus cia man, tai stumiau be saremiu, nes bijojau, kad mazytei kas atsitiks, galvyte suspausiu ar pridus, zodziu vadovavausi savo intuicija! 😃

19. Jan 2012, 20:12

mes ir kartais valgom krevetes,issiverdam 😀

19. Jan 2012, 20:12

oi kap tave suprantu, vilete. as po 2 val stumimo nieko nebenorejau jau taip buvau pavargus o lelyte nelindo. tai jau masciau kad gal nebegimdysiu juk lelytei ten labai gerai 😀 bet kai atjunge epidura kaip prasidejo nezmoniski saremiai tai norejau kad tik greiciau o gyd dar delse lauke kol stipresni saremiai dar bus. 😀 bet visos pagimdem ir viskas gerai 😀

19. Jan 2012, 20:07

maniskis jau senai namie 😀 isejo i parduotuve, uzsimanem vakarienei kreveciu 😃 istiesu tai as ju niekada nemegau, jos man net smirdejo 😃 per nestuma pati paprasiau vyro kad parnestu 😃 jis negalejo patiketi, na ir pagimdzius vis jas tebemegstu 😃

19. Jan 2012, 20:06

zinoma sugebejau, bet tikrai nebuciau isstumus,jei ne tetukas, per ta laida matem kaip vyrai siek tiek pilva pastumdavo, tai maniskis irgi taip padare ir issove maziuke 😀 o jau verkiau, sakiau viskas, nebestumsiu, nieko nebenoriu, nebeturiu jegu 😃