2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

01. Feb 2013, 12:54

Sveikutės 😀 kaip gyvuojate? kaip mazieji, mazosios? Ar nepuola ligos? Mes kol kas isvengiame ligu, nors aplink daug serga. mazoji pagaliau jau sia savaite nebeverkia kai palieku darzelyje, iki siol eidavome tik iki pietu, nuo kitos savaites jau paliksiu visai diena, tikiuosi miegos ji darzelyje, nebus problemu.

25. Jan 2013, 09:32

Sveikos😀 dekui,fainas gyvuniukas, turim dabar ka saugot, kad Adrijus nenuniurkytu.. galmergytei nuo limfmazgiu tempe sukilus buvo. jotegul bent apziuri,ka sakys daktarai. bent jau blogiau nebus. šanuoles jus su puodukais,kad draugaujat 😀
man išeigines,oj kad gerai,per salcius nesinori nei is namu lyst,kazkaip kad ir miegu neisimiegu, vis kazkokia nepailsejus jauciuosi. greiciau tas pavasaris ateitu 😀))

24. Jan 2013, 16:07

sveikutes, ziuriu daug prirasete...del puoduku reikalu, tai manau jau greit supras kad reikia daryti ant puoduko, labai dziaugiuosi kad maniske metuku ir 8 men jau be pampersu, bet kartais pagalvoju gaila, kad be pamperso 😀 nes yra buve kad atejom i parduotuve ir sako SYYSIA, tada greit atgal namo, nes pvz HM, LINDEX nera tuliku centre... arba mane kartais isdurineja, kad iskelciau is lovos, sako sysia, o pasirodo tik apgavo, nes norejo palakstyti..Su maniske yra minusiukas, kad toli nenueina be vezimelio... 100 m ir mama nesk... nu bet kaip nors ismoksim "vaikscioti". Rytoj vedu Santa pas gydytoja, turim problemyte, uzaugo kokie 6 limfmazgiai, vienas daug didesnis... nieko per daug nesitikiu kad ka istirs bet bent jau apziuri.. sako kad buna vaikams nuo pvz gerklytes uzdegimo ar dar kokiu kitu ligu, bet maniske dainuoja sau linksma daineles ir jai nieko neskauda. Preita savaite 3 diena buvo pakilusi temperatura, bet nei slogos, nei kosulio nebuvo, tik temperatura.. taip ir nesupratom nuo ko jai taip sukilusi buvo, neatrode serganti.. bijau kad ko viduj nebutu pasislepusi kokia infekcija...

24. Jan 2013, 11:53

Sveikutes, Dovile, jo, jau dideju gerai 😀

24. Jan 2013, 08:30

Sveikutes, aha Renita labai faina zuike 😀, beje as turejay lygiai toki pat,net spalva tokia pati. Patarciau atidziai sukuot, nes as kartais ir patingedavau,tai greit kutulai susidarydavo ir reikedavo pakarpyt. Gaila nepamenu kur fotkes idedos,parodyciau. Bet jei gerai pamenu esu cia kelusi....va,o siaip jie nera tokie kvaili kaip zmones kalba. Kad grauzia viska tai faktas 😀 mano zuikis pasimire praeitais metais,o isgyveno apie 7,tad mire nuo senatves.... kalbejot apie puoduka,pas mus ir beda, tomas sedasi jam patinka,bet nedaro ir viskas. Ko tik nedarom,ir medvilnines kelnaites ir apsiverkia jis kai prisidaro ir viska,nu bet nedaro i puoda ir viskas. Bet as tikrai nepergyvenu, nes nei vienas neuzaugo su sauskelnem ir ne visi vaikai vienodi. Ateis ir tam laikas.....mano mergiotei uzvakar pilvuka skaudejo,jau antra karta,tai vakare nei ranku nieko nejauciau,kritau i lova ir luzau 😀 ir siaip darosi gudra,nori ant ranku ir viska matyti 😀

23. Jan 2013, 06:38

mine sin,reiskia mano cia tai irgi ant visu daiktu ir darzeli ir namie. Irgi jeigu vyras apsikabina tuoj i tarpa,tevui nu,nu sako ir mine sin😀 jeigu tevas uzbara,tai bega pas mane,bet jeigu as uzbaru tai puola buciuoti mane.Ir kaip gi ant jos gali pykti😀

22. Jan 2013, 22:35

Sveikutes 😀 Marija tai jau gal ir pilvukas gerai matosi? Maniske jau be pampersu tik nakciai dar dedu ir kartais pietums jai pries miega neina ant puoduko, siaip prasosi pati ir nubega atsiseda pati. Na retkarciais dar buna kad nespeja. Darzelyje irgi vaikai be pampersu, tik pietums miegui deda. Tik dar bonkute naudojam vakare pienui pries miega. Sneka jau daug, ir paskutiniu metu is vis viska jau bando kartoti. tik vis dar mamos reikia jai labai, darzelyje dar verkdama palieku, nors nori eit. neleidzia niekam prisiglausti prie manes na vyrui ar Kamilei iskart pamaciusi pribega ir apsikabina sako cia mano mama. paskutiniu metu pradejo savintis viska turi koki zaisliuka tai nesiojasi ir neduoda ir vis cia mano. Renita labai grazus jusu triusiukas, mes turim sinsila tai tiek jau jis man pridirbes namie kad ojojoj 😃 o mazoji tai ji labai maitint megsta net maista jau slepiu, tik pati paduodu kai einam maitint nes supiltu viska jam 😀

22. Jan 2013, 16:28

Niu maniske irgi jau be visu situ daikciuku ir be tiutes senai ir be buteliuko 100 metu. Dantukai tai senai pas mus visi. Tik tie priekiniai negraziai maziukei istrupeje☹ seip irgi jau dicke ir gudra,net stebiuosi kaip greitai auga. Viska suprant 3 kalbom,bet pati kalba norvegiskai. Mes tai labai piesiam,patinka jei. Tai nupirkau tokia lenta piesimo. Ten ir molbertas ir su kreidelem galima. Ir is vienos puses magnetine lenta,tai raides su skaiciais klijuoja. As irgi galvoju koki auginti isigyt,gal pradziai koki ziurkena,kad ji matytu kaip galima rupintis,maitinti gyvuneli... Maniske valgo tai kaip visada viena diena geriau kita prasciau,bet apetitas tai toks seip sau. Atveze is lt niam niam tu papildu,tikiusi gal geriau nuo ju valgys. O mes zuvu taukus tai gerem visada kai baigem gert vitamina d. Dabar negerem, nes tuose papilduose yra a,d vitaminu tai kad nebutu per daug.

22. Jan 2013, 16:08

nu jo, tikiuos ir as, kad ateis laikas ir atsise, tu per vasara gastroliavai, as jau dirbau, zodziu... mes sauniai savo kambary miegam, butu viskas vietoj, jei ne pampersai, tureciau dideli vaika 😃 ir valgo gerai ir dantys jau visi ir be buteliuko ir be tutes ir savo kambary didelej lovoj miegam... va tik su dideliais reikalais varstam. beje, nauja šeimos nari turim 😉 gražuole triušyte vardu zuika 😃

22. Jan 2013, 15:55

Sveikutes. Tai Renita ne tavo vienos nesedi ant puodo ,maniske irgi nenori. Ji atsiseda dar pasnypsia tipo sysiu daro,praso popieriaus,kad rankas nuplauciau. Bet tai zaidimo forma. Ji nenori mautis kelniu ir daryt reikala is tikro. Kazkaip pergyvenau,kad vasara per tas gastrolias neismokinau vaiko ant puodo. Bet mano pazystamu ir draugiu vaikai tokio amziaus jau buvo ismoke ant puodo,o darze vistiek su pampersu tai tokia ir nauda. As tikiu kad ateis laikas ir ji susipras. Kaip su lovyte.... Vis nejo iskrapstyt is musu lovos i lovyte,o 1 vakara pati ilipo i lovyte ir nuo to vakaro jau kai nori miego ilipa i savo lovyte ir miega.

22. Jan 2013, 14:19

visu kleckai jau su puodukais draugauja? oj maniskis visom keturiom pries, tiesa sakant nebezinau nei kaip ji kalbint, begedint ir kaip besodint. ant puodo gink dieve nesises, dar retkarciais ant klozeto sedas, bet tik seip pasedet...

22. Jan 2013, 14:14

oj faina, kadvisi blogumai Marija baiges 😀 pasimegauk nėštumu dabar 😀 mes ir laikomes,žuvu taukus geriam, tikiuos neprilips kokia bacila 😀 mes tarpusventi rotu ar kazkokiu panasiu virusu atsirgom visa seima, tfu tfu tfu šito gerio..

22. Jan 2013, 10:22

jo, jau 19 prasidejo 😀 dar savaiter ir viduriiuklas kaip ir

22. Jan 2013, 10:13

Sveikutes,nesergam kol kas, tomas tik po kaledu biski kosejo ir snargliavo po jo sesei biski sloga ir kosulys buvo,bet taip lengvai ir praejo, o dabar stengiuosi nevaziuot su Tomu i jokia parda,kad neuzsikrestu....o ir siaip oras per saltas i lauka....kaip tu Marija? Jau kazkur vidurys nestumo?

22. Jan 2013, 08:45

Sveikutes, oo, visos pagaliau bent zodi tare 😃 niu pfu pfu pfu, dar nesergam

22. Jan 2013, 08:35

Sveikos 😀 kaip jus? maziukai neserga? 😀

18. Jan 2013, 00:29

labutis mamytes😀 paskaitineju vis ka rasot,dabar like aktyvios nedirbancios...Mes dirbancios matyt labai jau uzimtos😀)).Bent jau as,tikrai...taip truksta laiko sau ir vaikui.Isuko ta pati rutina,darbas,namai,vakariene,kazkokia namu ruosa...Nera laiko kartais nei su maziuke savo pasidziaugti,pazaisti.O ji dabar vel tokia mamyciuke pasidare,visur is paskos,kiekvienam zingsni namuose.Nezinau ar vaikui truksta demesio,ar... Nezinau ar man cia posventine kokia depresija,visai nieko nenoriu daryti veikti,o tiek visko reikia.Vel reikia pradet sportuot,vakarai ilgeja galeciau eit pasisportint,bet vis kitai dienai atidedu.Kiekviena diena galvoj sukasi mintys apie savo namus,bet niekaip neprisiruosiam i banka nueit.Brolio vestuves ant velyku nukrito kaip is giedro dangaus tai irgi rupesciai,kad ir malonus.Kukliai tuoksis,mus prase buti liudininkais,tai vistiek kazkiek ruostis reikia. tai va taip ir gyvenam...Mes dar su vezimu,nes i darzeli eiti geros 20min tai vyras ryte veza,ir pasiima kartais jeigu as darbe uzsibunu/Tai be vezimo ir mes ir vaikas pavargtu.Seip vezimas skirtas iki 3m.tai mes pagal paskarti ir naudojam.Karina labai daug kalba norvegiskai.As ne viska suprantu,pagaunu viena kita aisku zodi,o aukletoja darze sake,kad kalba daug. Rasele ,palik si reikala likimui,nestresuok,kaip visos cia pataria.Jeigu norit su vyru vaikelio tai ir sulauksit.

16. Jan 2013, 21:28

irgi 7 vienetai, o kaina keiciasi tik del firmos pavadinimo, visi po 7 vnt.. zinau kad testai pigiausi www.testai.eu

16. Jan 2013, 15:41

aisku dar tos kainos buvo pries 3 metus, nu bet ir nemanau kad isaugtu iki 100LT

16. Jan 2013, 15:38

bet gal tu testu ten daug ipakavime? pas mus nedaug as uz viena iki 10 lt mokejau eurovaistineje. man ju reikejo 4

16. Jan 2013, 15:33

kazin kiek lt kainuoja ovuliacijos testai? cia paziurejau nuo 100 lt iki 150 ☹ aciu uz palinkejimus. reikia psichologiskai su savimi padirbeti 😀

16. Jan 2013, 13:24

Sveikutes 😉 esu ir as, aletrumpam nosi ikisu ir viskas, kompasijungtas,o ner prie jo sedinciu 😃 man iseigines,tai po namus duodos..
oj Rasa, pirmiausia sekmytes negalvot, kad darot leliu, o tadar ir bus, bent jau visompazystamom taip buvo, kai atsipalaiduoji, pamirsti ir va dvi juosteles 😀 ir as pradedu noret dar vieno 😃 bet be proto noriu mergytes 😃 o toks jausmas, kad jei butu,tai butu vel bernas 😃 😃 niu bet per vasara tikrai nesiimsim siu reikalu 😉 mes naudojom per vasara vezima, didiji pardavem, sportinuka pirkom, man sanatorijoj palangoj nepamainoma buvo, nes didelius atstumus nueidavom, dabar spintos ikistas, bet sedet jis sedi, maniskis tinginys su ejimu, jei nenesi vos i lauka isejas, tai eina kai senis puskuodamas 😃 visi atsisukdami net ziuri i ziauriai nuskriausta vaika 😃 dabar su rogem varinejam, bet seip veduosi i miesta ir peskom, tegul pilvo neaugina 😃

16. Jan 2013, 09:42

Rasa linkiu kad greiciau sulauktum 2 juosteliu 😀 bet kai maziausia tikesies manau tada ir bus 😀

16. Jan 2013, 09:41

Sveikutės. Nedingus nedingus, tik mažai prie kompiuterio paskutinėm dienom būdavau. mažė su dicke atostogavo tai veiklos turėjau, mažoji tokia padykus kad nespėju aš paskui ją lakstyti 😃 vis ka nors pridirba. Gavosi nemaža pertrauka darželyje tai sia savaite vel pradejau vesti ir vel viskas is naujo, nebenori likti ir vel verkia, nors eiti nori bet ir nori kad buciau su ja. mano tai dicke labiau tevelio vaikas, o va mazoji tai tikra mamyciuke 😀 vezima mes pardavem pries ziema, vasara dar daugiau visur eidavom tai kazkiek reikejo nors jau nebelabai ir sededavo vis nori pati eiti.

16. Jan 2013, 08:44

sveikutes,Rasa svarbiausia nepersistengti ir neisikalt i galva,kad va darom vaika 😀 megaukites tuo ir pamatysi kai uzkibs 😀as su trecia daugiau nei metus nepasojau nors su pirmais iskart uzkibdavau,o kai metus nepastojau nuvariau pas gine pasitikrint ji pasake viskas gerai pastosi pamatysi rudeni imsim derliu tai taip ir buvo😀tik aisku po gines palikau viska likimui ir nesukau sau galvos

16. Jan 2013, 07:03

Rasiuk, jei gi pas mus ir ne Lietuviski 😉 testai bet kokie ir Afrikoje testai. jie rodo ir I arba II juostutes, I kai nearteja ovuliacija, II kai ji gali ivykti per 24 val arba jau vyksta

15. Jan 2013, 21:07

ai ka as cia su tais svediskais testais.. tiek to

15. Jan 2013, 18:01

Nu va Rasa tai bek i vaistine 😀

15. Jan 2013, 17:33

man su gabriele tai testai padejo. as pvz suzinojau su jais kad mano v dienos ne ciklo viduryje o iskart po mm. as tu testus kas antra diena darydavau, nes jie rodo 24 valandom,. tai kasdien prasmes nera. cia man buvo paranoja pom persileidimo to didziojo. tai norejau pastot iskart. nu ir pavyko 😃

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 380