2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

14. Jan 2013, 15:35

beje, mamytes, gal jau vezimuku nebenaudojate? gal noriai patys vaikai eina?

09. Jan 2013, 18:39

sutinku su tavo nuomone Grazina

09. Jan 2013, 17:15

Bet as vistiek lieku tokios pacios nuomones, kad geriau kai mazas amziaus skirtumas, dabar prakentesiu toki trupuciuka itempta laikotarpi ir veliau viskas bus paprascoau 😀

09. Jan 2013, 17:13

Kad ne tokiu nemaciau. Nu zinok tenka pakariauti su tomu,dar zioplas,o dabar periodas kai visai negirdi musu...o i lauka zinok labai paprasta, aprengiu toma,tada mazaja,nunesu prie duru paguldau i vezima ir isvezu i lauka ir palieku kol toma aprengiu striukyte ar kombinezonu ir viskas. Kai grstame tada vezima palieku prie duru,tada toma nurengiu o tada mazaja parnesu 😀 dabar kelias sav nejom nes tomas kosejo ir slogavo,tai norejau pasaugot....

09. Jan 2013, 16:57

beje Grazina, kaip sekasi su dviem vaikasi? kaip i lauka einate?

09. Jan 2013, 16:57

nu kad ir lapkritinukas tegu buna 😀 svarbu kad butu! 😉 buvau LT pasitikrinti pas ginekologe ar viskas gerai, ar galiu antra planuoti, sako pat tas laikas antram. Tad belieka laukti geru ziniu 😉 bet kartais buna tokie paradoksai kai nori ir nera. Braske, o jyste nera tokiu kilimeliu?

09. Jan 2013, 16:49

Marija,o turi dar tu kilimeliu kur atseit masinom vaziuot ( kazkada buvau uzklausus) ? Nebezinau kur fb ieskoti....

09. Jan 2013, 15:56

Nu laikysim kumscius, o gal nori kito men palaukti ir dar viena lapkritinuka turet 😀

09. Jan 2013, 15:24

Linkiu nesusirgti 😀 gal Lt vaisingesnis oras ir atmofera nei SE 😉 maniske ir labai keicioasi, jei kur iseinam, tai nuo musu nesitraukia, tokia drovi ale pasidaro. net keistta buna

09. Jan 2013, 15:22

bla bla bla sveikos merginos 😀 taip taip taip uzsiatostogavau 😃 vakar grizau i SE, taip ramu dabar, vel viskas i senas vezes. Ir vaikas ramesnis ir valgyti pradejo ir uzmiega kaip senais laikasi per kelias minutes... kazkoks chaosas buvo LT, Santa buvo kitas vaikas, tiesa sakant nepailsejau, mamyciuke ji ne tas zodis.... O del laukimosi tai nea dar nesilaukiu, bus matyti ar savaitgali susirgsiu...

07. Jan 2013, 10:26

nu jooo, bet si kart gal gimdys LT ir to nereikes 😃

07. Jan 2013, 10:26

nu jooo, bet si kart gal gimdys LT ir to nereikes 😃

07. Jan 2013, 10:21

Aga 😀 kai vel duse tupes 😀

07. Jan 2013, 09:34

arba uznestejo ir nesigiria 😃 😃 😃 pasakys kai bus jau nestumo pabaiga 😃

07. Jan 2013, 09:34

arba uznestejo ir nesigiria 😃 😃 😃 pasakys kai bus jau nestumo pabaiga 😃

07. Jan 2013, 09:28

Nu bet nesakyk gi greit praejo tos 16 sav? Rasa taip uzsiatostogavo,kad visai mus pamirso 😀

07. Jan 2013, 09:08

nu ne, jis nepadidejo visai. tiesiog dabar valgau gal tiek pat kiek iki nestumo. gal truputi ir maziau, nes skrandis nuo vemimo susitrauke , o ir kasipavalgau ziauriai apsunksta pilvo ertme. nepykina, bet tiesiog suinkumas toks ir negeruumo jausmas. manau gal tai itakoja.

07. Jan 2013, 09:04

O ir apetitas matyt pradejo dideti? Aga as ten ir maciau,nes pildziau prasyma o jis kaip tik pro ta "langeli" praejo..... kazkaip norejau www pildyt,bet pagalvojau ai tiek tos nuvarysiu ir ramu bus....senamadiskai vienu zodziu pasielgiau 😀

07. Jan 2013, 08:42

Jis raeita savaite saleje darbavosi. tai pilbnai tikiu kad daug kas ji matyt galejo 😃 nu jo, nemazai. bet manau jau priaugsiu kita men, nes nebepykina taip kaip buvo 😀

07. Jan 2013, 08:22

Aha tavo vyra,nes pridavinejau prasyma tai jis praejo....oho kiek nukrito svorio,tai visas atsargas leliukas tavo naudos 😀 gal ir neblogai,maziau po gimdymo kg gal liks..... reiks man sutvarkyt svarstykles ir pasimatuot kiek liko. Faktas tas kad telpu i visus senus rubus,o tai jau gerai 😀 tik nesuprantu kodel tiek norisi saldumynu. Butinai kokia bandele ar sausainiu turiu suvalgyti 😀 o as zinok kartais ziuriu i save maze ir galvoju, nu jei viskas bus gerai tai gal tikrai po kokiu 5 metu gal ir noreciau trecio vaikucio 😀 jei aisku aplinkybes tam butu tinkamos ir pati jausiuosi tam tinkamai 😀 labai dziaugiuosi,kad ji tikrai ramute palygint, ir nakti visa ismiega,retai kada prabunda....

05. Jan 2013, 12:37

Mano vyra???? 😃 gali buti 😀 tech apziura gerai. pirma karta jau klausem tonusiukus 😀 saskaitoje vel - kg, dabar bedrai yra -5 kg jau.

04. Jan 2013, 17:08

Na ir kaip sekesi? As siandien sodroj buvau ir spek ka maciau 😀 matyt ilgai neteks speliot 😀

03. Jan 2013, 07:25

na ryt einu tech apziura. ziuresim 16 savaite ka turiu savo sask 😃

02. Jan 2013, 19:18

Oho kaip keista,man kazkur visi nukrito per tris men,liko 1 kg. O dabar is 20 like 7... pamatysi kai bus du vaikai greit kris 😀

02. Jan 2013, 18:58

per penkis pirmus men numetus irgi buvau , o ant galo per 4 men 9 kg priaugau, paskutini men pries gimdyma 1nukriuto. bet zinai, visi tie 8 kg po gimdymo ir liko. tai mazai priaugti kartais is vis nera taip gerai nei visi galvoja. po to sunkiau ju atsikratyt

02. Jan 2013, 17:12

Geras 😀 o su Gabriele daug priaugai?

02. Jan 2013, 16:55

Grazina, jau gyvenu zinok. praejo patys baisiausi blogumai ir tikiuosi nebesugris 😃 man per tuos negerumus svoris pakrito. tai kas senai mate, sako ooo, pakudus 😃 o man toks juokas suima...

02. Jan 2013, 16:21

As ir vis laukiu ziniu is Rasos 😀 o kaip pacios savijauta? Mano pilvas tai nepasakyciau kad anksciau nei su tomu pasimate,nes dar nebuvo pilnai susitraukes 😀 o ir dabar dar baisiai kabo ☹ as tokia pastoviai pavargus jauciuosi..siaubas. ir galva vis skauda. Atrodo mazoji leidzia pamiegoti,bet tas miegas toks negilus...

02. Jan 2013, 14:00

Aciu Grazina 😀 oj, jau pradeda matytis tas ilvukas. Kaip Jus merginos po svenciu? Idomu kaip Rasai sekasi? gal ir tuoj dziugiu naujienu mums pranes 😀

01. Jan 2013, 11:43

Lai Naujieji Metai Jums dovanoja laimę,
didelę kaip dangaus skliautas,
amžiną - kaip eglių žaluma,
nepakartojamą - kaip pats žmogus.

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 380