2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

24. Jun 2011, 12:42

labuka😀 man ir grazu kai vaikas pats per baznycia eina 😀 krisciau, o nebandei, slyvu tyreles duoti? arba kosyte kokia avizine su selenom, skysta padaryt pabandyk. as savajai vakar daviau mieziu dribsniu kose ir dar keles braskes idejau ir sutryniau viska, taj vakare taip minkstai pakakojo. kaip idomiai, kad ne visiems zuvu taukus liepia gerti. as nieko db neduodu sveika druta manoji 😃 laikau rudeniui vitaminus multi tabs, nes lt dabar sunku juos gauti, tai man is rusijos parveze.mano pienas eina i gala, jau ir taip tik nakciai duodu, bet ziu, kad db net nevisad jai reikia pries uzmiegant 😀 liepos 9 plauksim su baidarem, paliskiu mamai vaika, tai galvoju jei viskas gerai, gal ir nebemaitinsiu..kiek laiko busit siauliuose kriste? 😀

23. Jun 2011, 16:09

sveika tventifine😀mes is daktareles augam puikiai storulka mano mazyte😀turejom gaut skiepukus 2,bet nebuvo vakcinos,todel 1gavom,mazyte net nesuverke😀Krisciau ir Sandra aciu uz sveikinimus😀imesiu veliau kaip paaugus Ugnyte labai tingiu ir dar reik nufotkint😃gyd pasodino maze,sakau galima jau taip tai sake netgi reikia sako jau 6men,bet Ugnyte truputeli pasedi tik svyra i prieki tai pyksta😃

23. Jun 2011, 15:33

Labas mamytes, mes jungiames prie jusu gausaus burio 😀 Labai grazus leliukai 😉 Mano dukryte Ema gime 2010 12 29 diena 😀 23:45 min . Gimdimas truko vos 3 valandas , nors pirmass vaikelis, bet labai viskass greitai 😀

23. Jun 2011, 13:20

ir dar 😉

23. Jun 2011, 13:19

Sveikutes 😉 mes jau irgi pagaliau ragaujam kosytes, vakar daviau pirma karta, o siandien jau valge be problemu. Viriau sviezia bulvyte su morkyte 😀 pasirodom 😉

22. Jun 2011, 22:51

Ugnyte su graziu jubiliejum 😀 O ve mes atidejom krikstynas kitiems metams.Kazkaip pagalvojom,kad gal bus graziau kai mazulis pats jau vaikscios ir nucepses i baznycia😀Tai sis reikalas man dabar nerupi😉 Turiu kita beda.Mano maziukui su vidutiukais ne kas☹ Nelabai noriu piknaudziauti klyzmutemis,bet ir vaikiuko gaila.Jau 3 diena kaip nieko.Gal kuri susiduret su tokia beda? Padekit kas galit,nes jau nebezinau ka daryt.O mums tai niekas zuvu tauku nesake gerti.Vitamina D geriam ir viskas.Ir nesvarbu kad vasara,liepe gerti po 2 lasiukus ir viskas.Ta mes ir darom.
Dziaiva mes gyvenam Danijoje,tik dabar esu su maziuku grizusi pas senelius vasarai.Norisi kad pasidziaugtu seneliai ilgeliau su pirmu anuku 😀Ir man arciau Akropolis nei Saules miestas😀Gal koki karta susioragnizuojam susitikima?
Taip mes ragaujam pirmuosius lasinius 😀

22. Jun 2011, 20:15

pasirodykit, kaip paaugot 😀

22. Jun 2011, 20:14

ooo, tai Ugnytę su jubiliejum svekinam !! 🌷 😉 aš tai kažkaip lepinuosi tokiu gaiviu oru, nes Liepą skrusim, kaip viščiukai 😃

22. Jun 2011, 17:50

nu jo manau smagu sodybelei,mes ir nuomosim pirtis bus,kubilas,ezeras salia,kad tik orai geri,tai viskas super,dziaiva mano Gabijai 5metukai jau pakrikstinta,o Ugnytei siandien 6men krikstinsim liepos 2d😀muzika db atrinkinejau bus gi ir tevai mociute,tai visokiu pririnkau balalaiku😃

22. Jun 2011, 16:32

viskas aisku, tai gal ir gerai, kad neduodu jei nepatartina. mum nuo 2 men liepe gerti vitamina D, ir zuvu taukus po 5 lasiukus, ir kas men tipo didinti doze, kad puses metu vaikas isgertu sauksteli. bet nuo 4 ar 5 men nebeduodu nei vitamino D, nei zuvies tauku. nes D baigem beveik, o ir daktare sake, jei saules bus normaliai vasara tai ir galesi neduoti. as galvojau, kad gal i koses bandysiu maisyt tuos taukus, bet kazkaip vis bijau sugadinti skoni 😀 tai man ir idomu tada, ar patartina ar ne juos gerti vasara 😀

22. Jun 2011, 16:25

mes sodyba nuomavomes. O del zuvu tauku tai Egluzes daktare sake kad nepatartina duoti vasara,tik va nezinom kodel tai ir prasau kad paklaustu daktares. maniske irgi juos labai nenoriai geria☹ beveik viska isspajauna. o dziaiva jums irgi dakatare liepe duoti zuvu taukus? o vit d dar geriat ar nebe?

22. Jun 2011, 16:17

merginos, o kas del zuvu tauku? :} nes as savajai nebeduodu, pastebejau, kad kuo didesne tuo neskaniau juos prarydavo, kai paskutini karta apsiveme taj nebeduodu..tikiuosi nieko bloga..o kokio amziau krikstysit vaika? 😀

22. Jun 2011, 15:49

Dovile kur krikstynas sventet?😀

22. Jun 2011, 15:49

labas Dovile,gerai uzklausiu,kad tik neuzmirsciau,grizus parasysiu😀

22. Jun 2011, 15:48

Sveikutes😀 Egluze prisiminiau kad ryt pas daktare einat su mazaja, nepamirsk uzklausti del zuvu tauku? Aciu bus labai😉

22. Jun 2011, 15:43

as ir tikiuosi,nes ir krikstynos prie ezero tai turi but geri orai😃😃nes vidui sedet butu neidomu😀mes neseniai is kiemuko,tai maciau deginasi daug prie ezerelio ir maudesi ir vaikuciai,gaila ryt pas daktarus,penktad jau ir mes eisim prie ezeriuko😀

22. Jun 2011, 12:38

tikiuosi liepa bent jau bus gerule 😀

22. Jun 2011, 10:46

sveikos,nu jo lietaus jau per daug😃

22. Jun 2011, 10:21

uzlijo turbut 😀

21. Jun 2011, 22:52

Sveikutes😀 O tai kur visos prapuolusios?

18. Jun 2011, 09:47

ps. as kas ryta, nuo 2 men mankstele darydavau, kas menesi sesute pamokydavo nauju pratimu.tai vienas pratimas, kad vaikas pajaustu ta vartymosi galimybe tai gulinciam vaikui paimti uz rankyciu istiestu ir sukti ji i viena puse, paskui i kt.toks kaip ir ridenimas gaunasi nuo vieno sono i kt.manoji labai stipri yra, taj jau nuo 5 men nebegaliu daryt sito pratimo nes jin pajautus pirstu iskart sedasi. db nebent tetis taip zaidzia su ja, greitai sukiodamas nuo sono ant sono, labai patinka 😀

18. Jun 2011, 09:39

laba ryta 😀 manoji tai i abi puses vartosi, nuo 4 men pradejo aktyviai vataliotis, is pradziu tai tik i desine puse versdavos, ir siaip nuo pat gimimo daugiau galvyte i desine puse suko, bet kazkaip savaim viskas praejo, daktare sake, kad mano Gustes desines puses raumenynas stipresnis, uz tai is pradziu tip ir gavosi vaikui. o db tai baisu palikti ant lovos, nes jin vartosi po visa lova, galima sakyti, kad ji keliauja vartydamasis 😃 juk turetu jau po biski sliauzioti? o ji siekia siekia kazko, nepasiekia ir tada pradeda vartytis, vartosi tol kol atkeliauja iki tikslo 😀

18. Jun 2011, 05:33

Oi as irgi senai cia besilankiau :-) Ruosiames dvigubai kelionei...Pas vienus senelius i kanada, o po to i lietuva dviem menesiams. Nezinau kaip maziukas mano istvers, ir as kaip, nes viena skrisiu..Del dokumentu tai mazajam darem pasa, bilieta pirkau viena, bet uz mazaji reikejo irgi moketi 10% suaugusiojo bilieto, nors ir netures atskiros vietos, bet tarptautiniams skrydziams taip daro..Ilgajam skrydziui gausim speciala lovyte kuri prisikabina lektuve prie skiriamosios sienos, tai vaikas gales pamiegoti, nereiks visa laika laikyt ant keliu..Taip akd ziuresim kaip bus. Mes jau turim irgi du dantukus :-) Valgom keleta kosyciu jau, ir vaisiu po truputi. Sedet nesedi, ir dar gal negreit prades nes jau labai svyruoja ir netvirtai laikos..gryzus reiks i mankstas uzsirasyt irgi. Beje mamos, o jusu mazyliai i abi puses vartaliojais? Nes maniskis tik nuo nugaros ant pilvo, atgal ant nugaros nemoka atsiverst..net nezinau kaip mokyt..

17. Jun 2011, 22:53

Krisciau, o tu kaip supratau i siaulius tik atostogu grizti?😀 ne lt gyenat? as db naujoke saules mieste tai smagu pazindintis 😀

17. Jun 2011, 22:50

uoj, aciu mamytes 😀 kazkaip ramiau pasidare 😀 juk visada buna pirmas kartas kai reikia palikti, o db bus proga 😀 tik nzn kaip to pienuko nakciai prikaupti, labai jau nedaug yra..
as savo Gustei kosytes pradejau duoti nuo 5,5 men.pradzioi morka su bulve.db mes jau valgom beveik visas koses 😀 nemegsta aviziniu dribsniu tik..visas darzovienes valgo, ryziu, grikiu, ir mesyte sutrinu i darzovienes. siaip zinau, kad negalima, bet i kruopu kosytes ipilu biski pienuko, biski biski druskytes ir cukriuko, arba vietoi cukraus banana, ar obuoli, nes kai viriau vien vandenyje vaikas nevalge.
mums neseniai islindo dantukas, db toliau kalasi, net negalvojau, kad taip pajausiu t aprocesa dantuku augimo..mum pries islendant dantukui, 3 dienas temperatura laikes iki 38.5..siaubas, vaikas dar nebuvo taip deges, taip issigandau pirma karta, nes nei kosti, nei sloga, o visa dege.ir taip kas 8 val.ikisu zvakute, nukrenta, praeina veikimas, vel 38..nuojauta sake, kad greiciausia dantukai, bet sirdy vistiek skaudejo :}

17. Jun 2011, 19:30

Salomeja - mes pradejom nuo aviziniu dribsniu koses 😀 BET todel,kad gal darzovem alergiski,tikrinsimes greit 😀 o siaip rekomenduoja pradet muo morkos - bulves 😀

17. Jun 2011, 18:44

as galvoju gal del oro mazieji tokie irzlus, nes mano Majus jau seniai viska kisa i burnyte, taip pat ir mane kandzioja, bet dantuku kaip ner taip ner 😀 Na reikes ir mums kogero pradeti nuo bulvytes... 😀

17. Jun 2011, 17:29

taiva matyt ir pas jus arteja dantukai😀jo mano ir ranka kisa,ar peti kanda,nu zodziu tas pat😃

17. Jun 2011, 14:29

Egle - Domas irgi ziauriai irzlus.. viska kisa i burna,net mano ranka paemes bando isikist,o jeigu ant ranku,tai i peti kanda,drabuzius kisasi.. nu zodziu - viskas apseileta jau,kas tik imanona 😃 vakar nusipirkom tepaliuka,bet jis gal minutelei numalsina niezuli,o toliau vel i burna viskas (ir kojines,or tos uzkliuva)😃

17. Jun 2011, 13:54

irzli mano Ugnyte,burnytei vis ar pirsciukai ar zaisliuka kisa,gal dantukai arteja😀

1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 126