2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

13. Jun 2011, 17:01

Oho, na ir tustuma pas mus, kur prapuolusios visos mamkos? kaip vasara leidziat? 😀

11. Jun 2011, 14:51

*beveik visą suvalgė 😀

11. Jun 2011, 14:51

buvom vakar pas daktarytę, tai 6mėn. esam 7,9 kg ir 66cm 😀 gavom du skiepukus, jaučiamės gerai 😉 o šiandien jau ir košytę beveik v

09. Jun 2011, 05:10

Sveikos, senokai bebuvau cia..Kaip smagu kad tavo sandra mergyte jau pati sedi :-) Maniskis dar toli iki sedejimo..nors pratinu po truputi. Kosytes manasis irgi valgo be problemu, nors duodu tik grudines (ryziu,avizu,grikiu) sumaisytas su savo pienuku, ir bandem valgyt saldzia bulve,tai be problemu, bet pora kartu bandziau duoti moliuga tai ziaugciojo..po kosytes, visada dar duodu atsigert MP, nes visada nori dar papa paciulpt po koses..

07. Jun 2011, 21:45

lygiai taip pat tik ydedu arba sviestuko arba aliejaus truputi😀pamegs ir tavo mergyte kosytes😀

07. Jun 2011, 14:11

aciu 😉 o kaip tu darai kosytes? dedi gal dar kazko? su blenderiu trini?

07. Jun 2011, 13:59

nezinau,mano tai valgo ne kelis saukstelis,o visa savo bliudeli,po kiek laiko duodu misinuko,bet ne is kart.Smiltyte su 6menesiukais😀😘

07. Jun 2011, 13:47

iškilo klausimas: daviau bulvės su savo pienuku sumaisytos, suvalge kelis saukstelius tik, ir po to reikejo pamaitint ja savo pienuku, nes nedavalgius buvo, taip ir turi but ar nemoku kosytes pagamint jai? 😃

07. Jun 2011, 12:59

labas Gintarytaa😀

07. Jun 2011, 12:10

ir dar va 😀

07. Jun 2011, 12:09

o mes va pasirodom, kaip paaugom per 6mėnesiukus 😀

07. Jun 2011, 12:06

tai aišku priimsim, kaip gi kitaip 😀

07. Jun 2011, 10:59

Labas visoms mamytems, na mes dar cia tik naujokai, ir cia 2010 gruodinukai tai mes bandysime pritapti nes busime tarp jusu nuo sendien iki gruodzio 5d. Kol sulauksime musu mazylio, mano pirmasis sunelis labai laukia,savo sesutes ar broliuko. Na gal priimsite i savo rata.

07. Jun 2011, 08:01

mes dar nei kart nevirtom😃bet draugai virte,kai buvo merkys pakiles,ir plaukem pro bezdzioniu tilta jis buvo taip zemai tarpas tarp vandens ir tilto baidares aukscio,tada virto,tie du kur apvirto islipo bega krantu o baidare tuscia plauke😃😃vaizdas geras😃o kokia trasa plaukiat?kiek km ir nuo kur iki kur?😀o mum dabar pamirs ezeriukus,nors cia aplink pilna,kad ir pro langa matosi,Gabijukei jau db 39,6tempa☹

06. Jun 2011, 21:53

o mes šiandien visą dieną prie ežeriuko pragulėjom, bet taip normaliai nudegiau, tik kojos baltokos, nieko, deginimosi sezonas tik prasideda 😃 Jo, Majukas dar tikrai per mažas plaukimui su baidare. Man vyras kiekvienais metais atrakciją padaro- apverčia baidarę (netyčia), tai su vaiku nenorėčiau to patirt 😃

06. Jun 2011, 11:16

sia vasara dar per mazas Majukas,va kita ar dar kita vasara.ai mama labai patenkinta sako nera jokio vargo su jomis abiejom,tai galim sau pasiplanuot kur varyt,grize nepasijamem,pasiliko per nakti,vakar parsivedem abi,bet mama greit vel Gabijuke pasijame ejo maudytis ir saslyku i kavine valgyt😀mes su vyru namie prabuvom,nes nusvilom labai😃😃neisivaizduoju kaip maudoma reiks uzsidet,pusia nudegus pusia balta😃😃

06. Jun 2011, 11:13

cia viduri merkio sustojom,mauruose gulim,taip vadinasi sios zoles,mes plaukiam kiekviena vasara maziausiai 3kartus,su Gabija praita vasara plaukem,yra kedutes vaikuciam sake dar su mazesniais plaue😃man merkiu labiausiai patinka,sau atsipalaidavus,vis teta sako bandykit Ula,bet manes nevilioja😃

06. Jun 2011, 10:33

mes tai šiandien ragausim bulvės, iki rytdienos neišlauksiu 😃

06. Jun 2011, 10:32

tai plaukit su Majum kartu 😀 skskėtuką virš galvytės ir ponaitis sau guli siūbuojant baidarei 😃

06. Jun 2011, 10:09

Kokia faina foto, kur tų žolių tiek radot? 😃 Mes kiekvienais metais plaukiam su baidarėm, pernai irgi plaukėm Merkiu, patiko man, gražios vietos. Vyras vėl zyzia, bet vieno neišleisiu, o aš pati plaukt negaliu 😃 Majukas neima buteliuko,baisu kam ir palikt. o ir pienuko neturėčiau kur nusitraukt. Žodžiu, dar per maži mes tokiom pramogom 😀

06. Jun 2011, 08:56

sveikos,mes laikomes gerai,sestadieni praplaukem baidarem 34km trasa,buvo super😃jau ir maudziausi merki,tik labai nusvilau,skauda😃mama laiminga,kad anukeles buvo geros,Ugnyte kai visad ismiegojo visa nakti,o mes gryzom gerai papramogave,siandien dar neisiu i kiema tik vakare,bijau saules😃😃

05. Jun 2011, 08:57

Sveikutės, kaip jūs laikotės? Senokai buvau jau čia, tokie geri orai, kad visiškai nesinori jungti kompo. Mes kaip išvarom ryte, tai jau grįžtam vakare miegučio, o šeip visą dieną praleidžiam lauke. Maniškis dar nesėdi, vis kelia galvytę, bet nesodinu, neleidžiu, o ir košyčių bei sulčių dar neragavę. Valgo vien tik mano pienuką 😀 Tikiuosi visų vaikučiai sveiki, na o aš lekiu ruoštis, važiuosim šiandien į gamtą tėtės dienos proga... 😀

02. Jun 2011, 16:04

as skrybelyte visada dedu,nes sitokia kaitri saule,jai bunam pavesi tai nujamu,nes net plaukuciai slapi buna😀namie tai laikau vienu bodziuku😀

02. Jun 2011, 15:30

sveikos,pagaliau kompas sutvarke buvo sugedes.mes jau taip pat lankom mankstas ir masazus.mano maziuke taip pat dar nesedi todel dar ant puoduko nepratinu.o kai karsta as tai rengiu vien su bodziu.o kaip jus ar dedat kokia kepuryte ar skarytes?

02. Jun 2011, 12:26

o jus?😀

02. Jun 2011, 12:25

dar nesedi,tai ant puoduko tikrai nepratinu😀kai savarankiskai sedes tada bandysim😀

02. Jun 2011, 11:59

būdavo vėsiau, tai pedkelnes audavau, o dabar palieku su pampiu, nes su triusikėliais būtų sunkus variantas 😃 o gal kuri jau pratinat ant puoduko mažiukus daryt?

02. Jun 2011, 08:51

o dedi triusikelius kai rengi suknyte?ar palieki tik su pampiu?😃

02. Jun 2011, 08:07

nepamenu kada bodžiuką dėjau jau 😀 jaučiu todėl, kad pamiršau jog turim ir tik keli geri jau pas mus 😃 o bliuskyčių su suknelytėm turim nemažai ir visos dabar jau kaip tik, tai ir dėvim jas 😀

01. Jun 2011, 20:03

o po suknyte nededi bodziuko?😀sitaip karsta tai as galvoju gal tik suknyte det.as tai daznai palaikau be pampio,kaip jai patinka😃gydytoja sake isvis tipo trusikelius ir isvis be pampio net visa diena,bet taip mum nesigauna😃

1 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 126