2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

14. Jul 2011, 17:57

mes is Druskininku😀sedi dar ne visai tvirtai paropoja mano mazyte atbula tik😀pasikele pavalge dabar zaidze,ramu,tikiuosi nesikartos,nes nuprotet galima taip

14. Jul 2011, 17:51

ačiū 😉 o aš visą laiką sakiau, kad mano sūnus bus Dominykas 😀 😀 tik,kad va, per vėlai susiplanavom mažiuką, nes turim krikšto sūnelį Dominyką, tai taip pat pavadinti nesinorėjo 😀
mes iš Kauno 😀

14. Jul 2011, 17:30

Mes taip pat svarstem sita varduka,man patinka-grazus 😀 As is Vilniaus 😀 O jus is kur?

14. Jul 2011, 17:28

Aironas 😀 na taip,lankydavausi mamyčių klube,kai laukiausi, bet lapkritinukų temoje, kadangi laukėm Airučio lapkritį 😃 paskui jam gimus nustojau lankytis ir ten, nes viiisiškai nebuvo laiko kompiuteriui 😀 dabar, kai jis jau paaugo manau turėsiu bent šiek tiek laiko sau 😀 o iš kur jūs esate?

14. Jul 2011, 16:54

O koks vardas mazuliuko? 😀 gal jau buvai anksciau prisijungus,bet uzsimirsta kazkaip kai ilgeliau nebendrauji 😀

14. Jul 2011, 16:40

maniškiui šiuo metu penktas dantukas lenda 😀 sėdėt irgi tvirtai nesėdi, o ką jau kalbėt apie atsistojimą 😃 šliaužioja ir tai tik atbulas...

14. Jul 2011, 16:11

awryte musu grazuoliai kai kurie,jau sedi ir atsistoja,bet kalbant apie mano Doma,tai mes tik nuo vakar pradedam ropot,tvirtai nesedim,o dantu O 😃 Egle,su Domu man 2 dienas buvo ragai,sian jau normaliau.. galvojau isprotesiu nuo jo rekimo,bet tikiuosi nebesikartos ir islis tie dantys pagaliau 😀

14. Jul 2011, 15:51

hem... mūsų leliukas nuo gimimo baisiai rėksniukas, tik dabar, kai jau pradėjo domėtis aplinka ir išmoko 'draguot' su vaikštyne, darosi šiek tiek ramiau, netgi turiu laiko prie pc prisėsti 😀 kurį tarpkitko šian leliukas numetė nuo stalo ir sudaužė, laukiu vyro grįžtant iš darbo, atsiimsim moralų 😃
šiaip dabar dar ir naktis neramias turėjom, nes dygo trys dantukai iš karto, tai truputį verkėm ☹
o kiek jūsų mažiukai jau dantukų turi? kaip sekasi su ropojimu? gal kurios vaikutis jau pats lovytėj atsistojo ar atsisėdo?

14. Jul 2011, 15:43

dar to nebuvo,per beveik 7men kaip siandie,Ugnyte nearami nuo pat ryto,isejom i kiemuka,truputi nusnaude ir net vezama vezimuke verke labai,parejom namo isvis tada net spiegdama,iki sprinfgimo,ir supau,nesiojau,dainavau,nieks nepadejo taip kokia valanda jau man stoga raut pradejo,slogyte labai skysta pasirode,bet tempos nera,galvoju valgyt nori,daviau nevalgo,dar to nebuvo,kai lyg ramintis pradejo paguldziau tai uzsnudo vos ne vos kai glosciau,vaje vaje kaip gaila,pati vos neverkiau,gal koks dantukas lys jau.

14. Jul 2011, 15:36

sveikos,koks fainas baseinukas😃

14. Jul 2011, 15:27

awrytea labas papasakok apie leliuka 😉

14. Jul 2011, 15:26

norfoj pirkom, 40lt tik kainavo, buvo akcija kaip tik 32lt , bet nepataikem i ja 😃 liuks su situo stogiuku, nes nei saulyte nekepina, nei vejas nepucia. Yra liuksiniu ir mergaitisku ju labai,bet baseiniuko tik reik paieskot ne visur buna, mes vilniuj ketvirtoj norfoj tik radom pirkt 😉

14. Jul 2011, 15:24

labu labu mamytės 😀 kiek čia jūsų daug 😀 jungiamės į jūsų, gruodinukų ratelį 😀

14. Jul 2011, 14:09

Juste - o kur jus toki faina daikta isigyjote? 😀 mes turim faina baseiniuka,bet be tokios uzuovejos,sitas super atrodo 😀

14. Jul 2011, 13:48

oi tai jau tikrai nepastebesi kaip darbu atlikt negalesi, turesi sliauziot is paskos 😃 o Lukas tai atbulini begi ijunges ir varo atbulai 😃

14. Jul 2011, 11:48

Sveikos mamytes! 😀 oj kaip faina Lukui!! 😀 mes irgi turim naujiena - pradedam ropot 😃 kolkas juokingai,beeeet diena kita ir nespesiu is paskos lekt 😉

13. Jul 2011, 13:38

beje spejom paguleti ir ligoninej pora dieneliu, pries tai diena buvo pas mus daug sveciu su vaikais, maniau jog kazkokia infekcija pasigavo, nes apsiveme, iskvieciau greitaja tai isveze mus, bet tyrimai buvo geri, greitai ir gryzom namo. o pasirodo , kad Lukucio skrandukas nepriima kopusto. Dariau kosyte kaip visada tik naujai idejau kopusto siek tiek, tai ir isveme viska, antra karta irgi daviau, tai paskui supratau, kad nuo jo. Bandysiu kazkokias naujas darzoves ideti. Miega Lukas irgi ant sono arba ant pilvo, kad miegotu ant nugaros jau senai pamirsau, taip pat irgi keliuosi nakti vartyt, nes pats neatsivercia ant nugaros 😉 O cia va taip Lukutis atsigaivina karsta vasaros diena 😉 Kolkas megstamiausiais jo zaisliukas 😉

13. Jul 2011, 13:26

sveikos mamytes, kaip senai as cia buvau, sveikinu visus su menesiadienaisi praejusiais ir jau ateinanciais ir krikstynu proga 😉 manem ir mes krikstysim siemet, bet pagalvojau, kaip kazkuri sake kitiemet bus graziau kai pats izigiuos i baznycia, tai nusprendem kita vasara krikstyt 😀mano Lukas sveria 9,700 ir yra 73 cm ugio. Toks jau stiprus vyras pasidares, jau ir lupa mano kentejo nuo jo trenkimo su zaisliuku ir dar visokiu ciudu prisigalvojes 😉 sianakt girdziu verkia lovytei, nubegu o jis laikosi uz krasto ir stovi, o vakar kaip nujausdama nuleidau ciuzinuka i apacia. Buvo jau ir nuciauzes nuo lovos, bet ant ruriuko nukrito tai nors tiek gerai, ateinu o jis issisiepes varto zurnalus 😃 Kolkas turi tik du perliukus burnoi, kiti dar nesimato, kad augtu 😉 Pirma karta isteriskai uzgirdau kaip verkia, nezinojau net ka daryt, nuvaziavom visa seima papietaut i picerija, o jam matyt nepatiko, tai teko i dezutes picas susidet ir keliaut namo valgyt 😀 planuojam prie juros vaziuot, dabar orai pasitaise tai liuks. Idedu ir as pasirodyt koks didelis jau uzaugo 😉

12. Jul 2011, 15:30

o as neseniai is miesto parzygevau,pasidarem su Gabijuke kokteili ir eisiu valgyt daryt.zinoma,kad sveika kosytes grudines😀

12. Jul 2011, 11:10

Labas rytas, mes neseniai tik is lovos 😀 jo, Egle, skuba jie ten viska pasibaigt iki vestuviu 😀 as tai dar neeksperimentuoju taip su maistuku. Manau, kad dar jam ir mano pienuko pilnai uztenka, bet jau po truputy pratinu visokias darzovytes valgyti ir siandien virsiu grikiu kosyte, tikiuosi patiks maziui 😀 seip tai skaiciau, kad grudines kosytes labai sveika vaikuciams ir jas dazniausiai valgo be problemu, taip kad tikrai Sandra pabandyk duoti 😀

11. Jul 2011, 15:46

tai aisku gali bandyt jau duot grudiniu kosyciu😀as tai pati darau,su kalakutiena,vistienos file,darzoviu,nu dar nebuvo,kad ji man ko nevalgytu😃tik pirktinio pienuko daviau pagert tai nepatinka,bet kosyte su juo valgo,7grudu duodu tai bananiuko imaisau😀melyniu uogu daviau ir tas valge😃

11. Jul 2011, 12:58

As duodu tik darzoviu kosytes, tik kad mano pana ju po mazai isvalgo, o dabar isvis is ritmo issokom, valgom kosyte kada ispuola laiko laisvesnio, nes prie juros bunam vis... tai savo pienuku maitinu ir darzovienes duodu...cia nemaciau pirkt darzoviu tyriu, buna ir su mesa.nezinau koki cia varianta geta pasirinkus...gal bandyt ir man jau jai duot grudiniu kosyciu?

11. Jul 2011, 10:34

Sveikutes 😀 Na mes jau pradejom "draugaut " su temperatura, o dantuko ne vieno nesimato.. esam irzlus.. greiciau tie dantys pasirodytu 😀

10. Jul 2011, 18:12

gerai sveciai😃mes tai sian prie ezero pragbuvom,gera dienele,nei vieno debeselio😀

10. Jul 2011, 18:10

jo sakiai,kad jie tuoksis,ir lygtai ten kur mes krikstynas sventem vestuve bus ar ne?😀nes ten salia namas sale didziule apacioi,virsui miegamieji,jau kieme ten tas Nerijus su vyrukais,kazka tvarke,matyt nori iki vestuviu suspet,nu vieta tai ten super😀ir isvis vestuves kaip smagu,as jau ir noriu kokioi sudalyvaut,galetu kas tuoktis😀

10. Jul 2011, 09:51

Labas rytas, tai va, Egle, turetume aplankyt Druskininkus rugpjuty, ta drauge tuokiasi, kur jus ju pirty krikstynas sventet 😀 Tikiuosi per menesy, kad ismoks ir viskas bus ok 😀 vakar turejom sveciu, siandien be jegu jauciuosi 😃 eisim su Majuku prigult, pailset.... 😀

10. Jul 2011, 09:30

tai cia po kokiu 7metu😃😃

09. Jul 2011, 18:29

Nu tu duodi Egluze!!! 😃 😃 as net nesvajoju apie 2 dar 😃 😃 kolkas ir manau ilgam apsistosim ties Domuku - per akis vieno 😃

09. Jul 2011, 17:52

kaip faina i vestuve keliausit😃buna uzmiega Ugnyte ant pilvuko,bet diena,o nakciai kai eina miegucio tai ant nugarytes ar soniuko,tokia ji man didele jau kaip greit auga,linksmute,dziaugsmas tie vaikuciai:djau neabejoju,kad ir 3noresiu😃😃😃

09. Jul 2011, 13:38

Domas uzmiega ant sono,bet ir tai reikia laaaabai prilaikyti,nes is karto ant pilvo verciasi,tada kelia galva ir dainele is naujo 😀 bet nakti daznai miega ant pilvo,kol prabunda ir verkia.. tai taip ir keliuosi apvertinet.. Salomeja - avizine musu pati skaniausia!! 😀 Ismokysi dar,per menesi ohoho kiek patobules 😀

1 ... 51 52 53 54 55 56 57 ... 126