2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

17. Jun 2011, 13:54

as bulve su morkyte😀

17. Jun 2011, 13:37

bulviu kosyte su savo pienuku 😉

17. Jun 2011, 12:37

Sveikos, nors ir paveluotai, bet sveikinam visus ir visas su praejusiais 6 menesiukais 🌷 Mes tai uzsieme namo statybom, lakstom ieskodami visokiu medziagu, nelabai ir namie bunam. Majukas keliauja visur kartu, viskas jam idomu 😀 As irgi po truputy jau sodinu, bet dar pats nesedi, o ir kosyciu jokiu neduodu, pilnai uztenka mano pienuko. Na bet kita savaite apsilankysim pas daktarus ir pradesim po truputy valgyti rimtesni maistuka 😀 kokia pirma kosyte darete maziesiems?

17. Jun 2011, 11:53

Tai kortele daro ten kur ir pasus daro.Jei noresi kad greiciau padarytu,tada kaina skiriasi.Mes kaip tik laukiam pasiuko savo.

17. Jun 2011, 10:38

o sandr kur ta kortele daryti?

17. Jun 2011, 10:12

mes darėmės kortelę, kadangi į ES šalis užtenka jos, kaina 15 litų, jeigu vaikučiui nėra metukų. padaro per mėnesį laiko. o dėl lėktuvų, tai jeigu su ryanair, tai vakam iki dviejų metų kainuoja ~70 lt, čia ne bilieto kaina, nes jiem bilieto dar nereikia, bet mokesčiai visoki ir t.t. sudaro tokią kainą... į lėktuvą galima imt vežimą. o skrendant vaikas būna pas vieną iš tėvų ant kelių ir viskas 😀

17. Jun 2011, 09:51

Labas rytas,
na as ir mamai galiu palikti,tikrai rami esu,bet vistiek giliai sirduteje kribzda kaip ten jiems sekasi😀 Tai ir skambinu kas valanda pasiteirauti,ar viskas gerai.Mes ir jau turim du perliukus,ir jau trecia greit turesim,bet dar nelabai suprantu kur,bet is maziuko elgesio suprantu kad greit bus😀Burnyte niekada nebuna tuscia,vis kazka isikisti reikia jam.
Tas tortas man pats skaniausias kol kas 😉

17. Jun 2011, 09:41

sveikos,as kai palieku Ugnyte mamai tai rami bunu,netik Ugnyte ji abi anukeles pasilieka,gerai sekasi jom tai ir as rami😀o jau du dantukai,kaip faina😀

17. Jun 2011, 00:22

Sweikinu wisus+leliukus su puse metuku!nors paweluotai!mes jau 2perliukus turim😀

16. Jun 2011, 23:09

oi kiek klaidu priveliau 😉 ten turejo smulkiai buti 😉)))

16. Jun 2011, 23:09

oi va dar atsiminiau ko norejau paklausti tu mamyciu kurios skrido lektuvu su vaikeliu. kokiu dokumentu reikia? kaip ten vaikas sedi paciam lektuve? a bilieto kaina mazesne negu suaugsiam? gal galit viska smuliiai papaskaoti nuo ko pradeti ir kuo uzbaigti, nes zadam skristi ilsetis, tai net nezinau ko imtis visu pirma 😉

16. Jun 2011, 22:46

tokias kaip per krikstynas? 😃 aisku juokauju, viskas fainiai labai, mes irgi jau sventem 6 menesiukus, nes kaip tik ta diena tetuko 26 gimtadienis buvo, tai namuose dvigubas balius, ir dar plius toks pat tortas kaip ir pas jus 😉

16. Jun 2011, 22:45

Aciu...😀 Manes ir visi to klause,tai sakiau desiu dideles 6 zvakes 😀

16. Jun 2011, 22:36

kristcius labai jau grazuolis 😉 bet taip juokas suime pamacius torta, o ka desit ant torto, kai 6 metai bus? 😀

16. Jun 2011, 22:23

Sveikutes 😀
Oj kaip senai pas jus lankiausi.Tiek daug prikalbejusios,smagu skaityti net 😀Visus su menesiadieniais 😀
Mes kaip tik atostogaujam Lt.Tevelis mus paliko,grizo atgal i darbus,truputi liudna ☹Va tik mano maziukas antra atostogu savaite susirgo.Tai visa savaite praleidom namuose,nekelem kojos is namu.Ir kaip tik per tuos didziuosius karscius!Bet va gavom siuntima i makstas,bet tik po men gavaom vieta☹ Tai dar teks palaukti kol prades mano grazuolis vartaliotis pats.Ir dabar dar turim bedu su viduriukais.niekaip neiseina mums issitustinti po kelias dienas.Net slyvos nepadeda.O kosytes tai verdu pilnumoj,valgo noriai,bet ne visas.Labai skaniai valgo aviziniu kose su tyrele slyvu.Mes ir dar nesedim patys,bet labai dziaugiames kai mama pasodina biskiuka 😀 Pasirodom kaip mes atrodom,kai sventem savo 6 menesedieni 😀
P.S Dziaiva as taip pat is Siauliu😉

16. Jun 2011, 18:53

mes palikdavom ir per naktį mažiukę mano mamai, pienuko paskaičiuodavau kiek gali reikt ir nusitraukdavau... - jokių problemų

16. Jun 2011, 17:57

Kazkaip tikiuosi pripratint dabar,kad su zmonem butu ir be manes,nes labai nenoreciau,kad ateityje butu isikabines mamos sijona ir niekur be manes 😀 Mano brolis vienos mano mamos net i tualeta neisleisdavo,nenoriu,kad situacija kartotusi 😃 Ir siaip jau nemates manes 4 dienas,vaikinas mane pamates nenustebe,tipo viskas normaliai - is virtuves kokios grizau ale ir tiek 😀 Nors uosvis sake,kad su manim daug ramesnis ir vienas gali pazais,o va be manes demesio reikalauja 😀

16. Jun 2011, 17:53

Nu 4 dienom tai pirma karta 😀 dziaiva nebijok,tik va nakciai teks tau ka nors sugalvot,nusitrauk ir palik,nes siaip mes su vyru daznai paliekam seneliams pabut,o patys trali vali kur nors,keletai valandu ar net visai nakciai 😀

16. Jun 2011, 17:39

kotrynute, o tu pirma karta buvai palikus seneliams Domuka? mes su vyru labai norim su draugais baidarem plaukti kt men ir tik vienai nakciai, ruosiuosi savo mamkai palikti i rbiski pergyvenu ar ne per anksti, bet juk nieko tokio? jau 7 men bus, pakankamai rami manoji, tik va nakciai dar pienuko duodu savo, taj cia dizioji problema, nes misinuku nevalgo.

16. Jun 2011, 14:09

Bet kokie nervai del ju... sakes 😃

16. Jun 2011, 13:25

pas mus ir dar dantuku nematyt😀

16. Jun 2011, 11:18

Sveikos mergaites!!! 😘 Na ir man metas pasirodyt 😉 Tai va.mes keliaujam po lietuva Vilnius-Mazeikiu raj. - Klaipeda 😀 Domas tikras vyras,bet dar dantu neturim ir ju nenusimato artimiausiu metu,pilnai nesedi,tik jau po biski pradedu padet uz pirsciuku laikau,o pats keliasi ir labai noriai 😀 Buvau palikus 4 dienas su seneliais,lyg ir susitvarke tik labai jau lepino vyruka,ant ranku nesiojo,grizus namo turejau mazu problemeliu,bet vel lyg ir viskas ok 😀 O siaip esam sveiki,dideli ir linksmi 😀 Noreciau pasveikinti ir as visus su puses metuku sukaktim ir likusius su artejancia sukaktim 😀 nezinau kada vel uzsuksiu,bet visoms visoms mamytes siltu oru ir geru vaiku!! 😘 🌷

16. Jun 2011, 09:42

sveikinam su menesiadieniukais visus😀o tai tikras vyras didelis😀

15. Jun 2011, 15:48

Sveikutės pas mane kompas sugedo, o dabar atvaziavom pas tevus, 6 menesiu proga mano Lukutis sveria 9,300 o ugis 71cm, nesuprantu praita men toks pat ugis buvo, tai gal blogai pamatavo, sedi jau pilnai, pradejau duoti ir as kosyte, bet jau taip jam ji nepatinka, ir kratosi ir ziaugcioja 😀 bet irgi pavalgiusiam kosytes reik dar duot pienuko, nes kitaip neuzmiega, priprates jau taip 😉 jau lenda du dantukai apacioje, bet jau toks kantrus vaikas, nei zyzt nebuvo 😉) tokios naujienos pas mus 😉

15. Jun 2011, 13:38

mes is siauliu 😀
kai isejau i dekreta persikelem is kauno, kad arciau tevu butume :}
as siaip irgi duodu vandenuko po kosytes, dar sulciu duodu i tarpus tarp kosiu, arbatu nebandziau, bet sakiau pabandysiu..manoji ir valge pirktines kosytes, bet paskui nusprendziau, kad arysiu namuose tol kol mazoji valgys 😀 tj viena ryta 3 koses viriau ir visaip gardinau kol jai patiko,pastebejau kad labai daug ka tirstumas koses duoda..

14. Jun 2011, 15:29

o vasara tai ai pradzia nu jo baidarem plaukem smagu,bet va paskutines dienas lietus apsiniaukia,vakar lyg silciau,nu o siandien mes tika nuo ezero,prisimaudziau ir deginausi,maze miegojo ilgai tai gerai,o su Gabija vargo nera,tik dar geriam antibijotikus tai gaila,kad ji maudytis negalejo.

14. Jun 2011, 15:27

sveikos,oj Lijana kaip malonu girdet tavo zodzius😃visad isgirdus tokius zodzius apsidziaugiu😃nes istikruju pati sau atrodau gan stambi dar,klubai siaubibgai isplatejo po antro gimdymo😀nukris tie kg ir tau😉sveika dziaiva,bandyk duot kitoki misinuka,as mazei savo po kosytes duodu atsigert arba vandenuko,arba arbatytes😀sakiau neduosiu pirktiniu kosiu,bet deja jau valge maze ir nekarta,nu svarbu jai patiko.

14. Jun 2011, 13:35

Sveika prisijungus, dziaiva 😉 mes dar nevalgom kosyciu, tai nieko patarti negaliu...Is kur jus esat?

14. Jun 2011, 10:52

sveikos mamytes, jungiuosi prie gruodinuku 😀 mano Gustei 6 men. ir 11 dienu 😀 man toks klausimas iskilo, ar vaikas gali buti be MP ir misinuku? man pienuko uztenka jau tik vakarui, ryte tuscia buna, jei nakti praso kelis kartus. siaip koses valgo, bet va misinuko vaikas atsisako, nors jau ne viena keiciau. padarau pertraukele ir vel pabandau, bet niekaip :/ taj va, galvoju db ,kaip bus kai per diena jau ir vakarui nebesusikaups pakankamai, ar nakti nebeuzteks. bandziau mieganciai duoti misinuka, bet atsikele is neskanumo.

14. Jun 2011, 10:01

Sveikutes.Oi pas mus tai net vasaros nematyt,istisai lietus pliaupia,va ir snd jau tik namie teks sedet ir pro langa ziuret..Kas cia per nesamoninga salis tai nesuprantu☹ Sandra mano ignutis irgi is pradziu po koses dar misinuka gerdavo bet db jau gana tik vandenuku ar arbata uzsigert,nes daug daugiau jos suvalgo.
Eglut permeciau jusu iskilos nuotraukas facebook'e jetau net nepasakysi kad tu du vaikucius pagimdzius,kudute,kaip man tuos kilus rupus miltai numest☹

1 ... 55 56 57 58 59 60 61 ... 126