2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

18. Jul 2011, 07:37

sveikinu tavo dukryte su krikstynom😀uzregistravau maze rugpjucio 16d i kauna tada jau turetu pasakyt operacijja kada daris.

17. Jul 2011, 22:51

gerai praejo krikstynos,tik kad lijo tarpais lietus ir vejas stiprokas buvo,o dar dukryte po ligos buvo,sirgom mums su gerklyte problemos vis parasusta kosejo temperaturos turejo tik isigydom ir vel serga gerem antibjotikus.
o sveciai sake kad pakrikstyta tai daugiau nebesirgs 😀

17. Jul 2011, 22:10

oj kaip jums faina 😀 mes irgi norėjom šią vasarą krikštinti, bet taip gavosi,kad atsikėlė kitai vasarai ☹
kaip praėjo krikštynos? 😀

17. Jul 2011, 21:12

Sveikos,jau senai ir as cia bebuvau manoji tai pat jau sedi ir ropojo vartosi nespeju gaudyti kad neiskristu is lovos .pasigirsiu mes vakar pakrikstijom dukryte dabar jau krikscione 😀

17. Jul 2011, 08:04

Jo Ugnyte ir galvyte kelia,pecius,net raudona buna,nuo pastangu atsisesti😀

16. Jul 2011, 23:39

Mes tikejomes,kad ir Domukas nesliauzios,nes abu su vyru ne dienos,ne valandos nesliauziojom,bet kita karta daro savo 😃 as dziaugiuos,kad labai noi sestis,jau pakelia galva ir pecius kaip nori,bet vis dar nepavyksta 😃 laukiam labai 😀

16. Jul 2011, 22:14

as irgi nepuolu i krastutinumus, kai kartais reikia kur isvaziuoti taj nuperku is parduotuves maisto 😀 db va buvau sode priskyniau visokiu uogu ir uzsaldziau 😀 ziema trauksiu ir desiu i kosytes 😀 manoji neropoja dar. tik vartosi kai vartaliotas 😃 galoju gal ir neismoks sliazioti, nes labai nori vaikscioti jau, isikibus i pirstus kai duoda siaubas..o vaikstynei visai nepatinka..

16. Jul 2011, 21:36

Aciu aciu!dabar biski wargstam apacioj jau trecias dantukas kalasi!tik wirsui neij wieno😀sweria 10kg.220gr.😀sulciu neduodu wisai tik wandeny ir arbata.

16. Jul 2011, 21:16

Domas jau ropoja,nors ne tvirtai,bet skuodzia,vos speju gaudyt lovoj 😀 ir vartosi kaip kulverstukas,tik kad soneliu 😀

16. Jul 2011, 20:52

aciu Kotrynut,tai zinai tie leliukai skirtingai viska ismoksta,mano tinginuke tai pati neatsiseda dar.ir taip laukiu kada ropos jau kaip turi but,nu tik tada is paskos reiks varinet😃

16. Jul 2011, 20:18

Grazios tavo foto Eguze,pati super atrodai!! 😀 Tai tipo mes vieni nesedim ka,nesupratau...? 😃 Sveikinam tituli,100 metu taves negirdejom 😀

16. Jul 2011, 20:11

oi kaip saulyte spigino i akytes😃

16. Jul 2011, 20:09

sveikos,na ir pritausket😀vakar mama pasilikus buvo mano mergaiciukes,tai su vyru lekem prasiblaskyt,vakar buvo gerai,o siandien sunkoka😀bet nieko geras vyras pietus pagamino😀jo tituli senai jau buvai cia,su 7menesiukais😘o mano Ugnyte nepasakyciau,kad daug gere arbatyciu,sultis labiau megsta.va ir mes kaip sedim

16. Jul 2011, 18:07

Cia sedi jau pati

16. Jul 2011, 18:01

Sweikutes!senai buwau jau cia.mes jau wiska walgom😀jau sliauziam😀ir pacios atsisedam😀7men.proga pradurem ausytes,newerke tik garso issigando.

16. Jul 2011, 13:15

Sveikos 😀 Jo,dabar labai palankus metas musu maziams viska skanaut,o ziema jau bus didesni,nebus taip baisu parduotuvinio maisto duot 😀 Bet as nesu labai nusiteikusi pries vaikiska maisteli is parduotuviu,yra galimybiu pati darau,yra galimybiu pati perku 😀

16. Jul 2011, 12:12

ko del vaiku nepadarysi 😉

16. Jul 2011, 10:55

aš irgi iš savo ir iš vyro mamų prisirenku visko 😀 pati niekad nemėgau tų naminių uogienių ir visų kitų dalykų, bet šiais metais jau teks gamintis ir man 😀

15. Jul 2011, 22:35

man sultyciu naturaliu parupina mano mamukas 😀 db va baigem, taj turiu juoduju serebentu uzsisaldzius, darysiu is ju gerimukus 😀

15. Jul 2011, 22:28

mes su seima buvom MK gimtadienyje, gavom dovanu misinuku ir t.t. tarp ju obuoliu sultyciu buvo, tai jis net negeria, jos tokios kaip neskiestos yra nors parasyta, kad paruostos vartojimui plius nuo 4men, tai sakiau pirksiu sulciaspaude spausiu sultytes pati, nes tos sultys specialios ir kaina savo nebloga turi...

15. Jul 2011, 19:37

as ir taip manau 😀 is pardes geriau visko kuo maziau pirkti 😀

15. Jul 2011, 19:14

mums tai gydytoja uždraudė pirktines sultis, sakė duoti arba namines, skiestas, arba jei neturime,tada jau verčiau arbatas 😀

15. Jul 2011, 18:41

nu tai nuraminot 😀 nes skysciu manoji geria tiek pat kiek valgo 😃 duodu virinta vandenuka arba i vandenuka ipilu natraliu obuoliu sulciu, arba trintu braskiu ..labai patinka ir pirkines sultys, bet galvoju aj nebepirksiu, manau sveikiau namie gamintos.

15. Jul 2011, 18:32

Arbatas visokias mes geriam kaip turi but,sulciu nenori gert,tai dar labiau apsidziaugiau 😀 awryte manau teisi,nenumirs ir be misinio,kitiems sunku atsikratyt,o tau net negeria 😀

15. Jul 2011, 18:25

Del misinuku ir as patyliu,kainos kokios... liepe nusipirkt brangiausia,tai tokia alergija isivarem,bet dabar jau vel viskas ok,geriam nan ha1 😀 aisku,geriausia pasikonsultuot su daktarais! 😀

15. Jul 2011, 18:24

baikit, nemanau, kad čia tokia tragedija, kad 7 mėn pieno trūkumas ir mišinuko neima, gi badu nemirs, nes yra ką valgo ir ką galima duoti 😀 man visada gydytoja primena tik,kad duočiau arbatų, nes reikia kuo daugiau skysčių 😀

15. Jul 2011, 18:14

na svorio mum pakanka 😃 zinai galetume ir be pieno issiversti, bet galvoju paskui vaikui kraujukas, kad blogas nebutu, nors tam piene karves nieko naudingo jauciu nera, jis perdirbtas parduotuvese, kazkur skaiciau, kad vaikui duodant karves pieno reikia pabildomai duoti gelezies ir dar kakzo..nu lauksiu kt menesio kai pas daktare eisim, pasikonsultuosiu, bliam uzkniso kad vaikas kai bandomasis triusis..kiek pinigu ismeciau tiems misinukams..bandziau ir hipoelergini bet negere..

15. Jul 2011, 18:04

Labuka,man alergologe taip pat siule ozkos piena pabandyt,nes paprastam esam alergiski.. bet es negerem dar,nes misinuko uztenkajeigu jinai negeria misinuko ir tavo pieno ne,tai gal jai is viso nereikia,gal kokio jogurto pabandyk? 😀 as net nezinau,jus valgot 3 kart kose,jeigu svorio priauaga viskas ok man atrodo,bet is manes nekokia patareja turbut. 😃 As tik darzoviene pati verdu,visas kitas koses perku 😀

15. Jul 2011, 17:58

sveikos 😀 kaip tik man rupima klausima aptarinejot 😀 pradejau nerimauti, kad manoji per daug valgo, norejau paklausti, kiek kartu per diena jusu vaikuciai gauna kosyciu, tai nusiraminau paskaicius, ziu ne vienai Gustei patinka kosytes 😃 mes valgom 3 koses per diena, ryte apie 10 - 11 kruopu, 14 - 15 darzoviene su mesyte arba be ir 18 - 19 vel kruopu, arba pirktine kokia kur buna labos nakties is milupos, bet dazniausia pati verdu, ajksu kartais tarpai gaunasi ilgesni tai duodu banano ar barankyte, nes turim 2 dantukus tai jai patinka pasikasyti 😀 si men nebuvom pas daktare nes ji atostogauja, tai pati pasveriau ir pamatavau svoris 9,100 kg o ugis 71 arba 72, labai sunku buvo pamatuoti 😀 beja, dar klausimelis, man pieno nebeuztenka, galima sakyt nakciai kelis lasus duodu, nebepritvinksta, tai pergyvenu, kad reikia kazka pienisko duoti, misiniu atsisako betkokiu, iskart vemia jei netycia atsigeria. kazkada bandziau atskiesta karves pienuka duoti, virinta, tai ir apsiveme, galvoju, gal elergiski karves pienui, nors kosytes verdu pienuke ir nieko..taj nzn, ka dar pabndyti, drauge pasiule pameginti ozkos piena...ka sakot?

15. Jul 2011, 17:54

mūsiškės irgi jaunos, bet nedirba be laisvų, ir močiutės ir tėvelis dirba slenkančiais grafikais, tai gal išeis per jų laisvas man kažkuo užsiimti 😃

1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 126