2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

21. Jul 2011, 21:05

sveikutės 😉
gėdos turėtumėte... tingit palas skalbt, kad vaikus su pampersais kankinat?? šitaip šunta subiniukai... o ką jau kalbėti apie sveikatai jų daromą žalą, sako berniukai vėliau gali likti ir nevaisingi sauskelnių dėka...
juokaaauju 😃 mes tai savo mažiui tik pampers perkam, kažkaip man jie fainiausi, tokie minkštučiai 😀
buvom su šeima prie jūros, tik dabar grįžom, o įdegėm įdegėm, net ir mažiukas rusvas, neprisaugojau 😀

21. Jul 2011, 20:21

pampers man geriausi😃higgis per stori,bet tu nauju nebandem,o ir daznai be pampio laikau,jai prie ezero tai iskart nujamu,siandien ir iki namu parvarem be pampio,pradejo stipriai griaudet tai nei mazytes nerengiau,o,kad vezimuko neapsysiotu ar dar blogiau itiesiau ta vienkartine paklotele,visad ju perku ir namie ant ju be pampio kasdien palaikau😃oi ukinis muilas super dalykas,jo visad turiu,labai gerai isema demelias,o dabar ir uzsisakiau universalu toki demiu isemeja is amway,mama turi geras dalykas,brangoka ten,bet kai isema gerai demes tai super.o jai apkakota rubeli tai ukiniu muilu paplovus tikrai issiplauna😀pas mus ir nelaimiu buve,oi buve iki ausu😃

21. Jul 2011, 19:40

O odel neina? as viska nuo 1 dienos su dreftu plaunu,o jeigu jau ten sunkesne demele su ukisku (vaikisku) muiliuku - liux issiplauna 😀 man huggies tiesiog per stori buvo,o nelaimiu su visais turejom sociai 😃

21. Jul 2011, 18:15

pas mane irgi vien pampersai stovi dabar, nes nieko geriau tikrai uz juos nera, jokiu nelaimiu per sonus 😉 o huggies kai naudojau seniau , tai visada nelaime atsitikdavo, visi rubai apkakoti, o isplaut su niekuo neina 😥

21. Jul 2011, 17:16

Nea,nebandem dar,kolkas esam papmersuoti ir mums labai tas patinka 😀

21. Jul 2011, 17:11

nebandet kuri nors situ pampersu huggies pull-ups? mes kai buvo mk gimtadienyje gavom dovanu, liuksiniai pampersai, pirma kart kazkas patiko is huggies leidimo, bet jau kaina tai nereali ju, gaila tiek pinigu ant kakucio isleist 😥

21. Jul 2011, 08:03

Labuka,ciulpia.. tik kad mes dantu neturim 😃

20. Jul 2011, 23:44

mamytes jusu vaikai neciulpia lupu? mano kartais ciulpia apatine lupa ,nugrauzta jau net nuo dantuku ☹

20. Jul 2011, 14:20

Druskininkuose😀bet,kad ir nulija dusnu vistiek,tokia prasta si vasara.

20. Jul 2011, 14:18

egluze kur cia vejas pucia? pas mus isvis nera, dusna lauke nebegaliu net kvepuot nera kuo 😥 oi noreciau , kad palytu, butu taip gaivu gera 😉

20. Jul 2011, 14:14

o man sian tingulio diena,tyngiu ir tinget😃vejas baisulinis,bus kokio lietaus.

20. Jul 2011, 14:13

maze tai dar pralinksmina Gabijos kambarys😃tete kai gryzta tai ir sypsena,ir labai jai patinka pas mociute😃

20. Jul 2011, 14:09

As savo vaikui jau seniai atsibodus 😃 tik grizta kas nors,is karto sypsena 5 ant 9 , o kol namie dviese tai visko buna ir asaru,ir bumbejimo 😀

20. Jul 2011, 13:59

mano maze nerami,paguldau miegot,nemiega pasodinu zaist netnka rekia,tai Gabija pradejo su ja zaist tai jau gerai,o su manim matyt atsibodo😀

20. Jul 2011, 13:58

dovanos visada gerai😃tikrai visagalis😃

20. Jul 2011, 13:55

Faina,kad gaunat dovanu 😀 Nu mes irgi kukliai taip paminesim,bet reik sugalvot kaip 😀 O fb tai visagalis 😃

20. Jul 2011, 13:27

o tai greit jau metines:0smagu,mes tai labai kokiu dideliu fiestu nekeliam per metines,bet visad paminim,mano mama kiekvienais metais pasveikina,vis is jos gaunam kazka is tu sidabruotu indu😃tai jau nemazai turim,serviziuka toki padekliukas,stikliukai ir grafinukas,saldaininiu turim papuosalu dezute,zvakide,cukrine,grazu😃

20. Jul 2011, 13:25

jo maciau fb,kad nukelet😃taiva,o mes nusprendem kita vasara vaziuot visi su mergytem savo,nes ir Gabija dar nebuvo,o jai pavyks antra kart ta pacia vasara tada vieni😀

20. Jul 2011, 13:17

Liepos 31 😀 Mes dar varysim prie juros kokiai savaitei,nu Doma tai gal tik diena kokia nusivesim trumpam,o po to pas mociute paliksim,o patys atostogausim 😀 Krikstynas nukelem kitiems metams vis gi 😀

20. Jul 2011, 12:52

taiva butut atleke butum susimate😀ai nezinau cia tokia vasara,tik karta baidarem isplaukia,is anksto uzsisakyt bijom,nes tai zaibai tai lija,o jai atejo sestad ir plaukt be sansu vietu nera.prie juros leksim tik kita vasara,tai nezinau net ka cia dar nuveiksim sia vasarele:dkada metines?😀

20. Jul 2011, 11:26

Sveikois mergaites 😀 saunuoles mamos - verda plusa 😀 ar dar planuojat sia vasara kur atostogaut,ar jau nebe,kokie planai? 😀 as mastau kaip atsvest pirmasias tuoktuviu metines,planavom i drudkininkus savaitgaliui lekt,bet kur tau,vietu 0.. tai net nebezinau ka cia mastyt 😀

20. Jul 2011, 09:53

o siaip galima virt ir serbentu turejau raudonu,bet torta padariau tai neliko kompotui😃galima ir juodu serbentu,ar slyvu,kriausiu,braskiu.nu visko:0

20. Jul 2011, 09:51

tai va mano Ugnyte vandenuko vos vos atsigere,o kompotuko labai daug,ir zinau kodel ogi todel,kad kompotukas saldintas😃si kart gavosi saldokas tai ipyliau truputi virinto vandenuko ir tada kompotuko.dziava as tai viriau vien obuoliu karteli,o vakar obuoliu ir slyvu,labai skanu😀sakiau virsiu dabar daznai,.kazkaip seniau nevirdavau.ir Gabija labai gere tai tegul,sveikiau nei pirktiniai gerimai😀

19. Jul 2011, 23:57

O nakciai kokia geriau duoti? O saldinat? Maniskis vandenuko nelabai geria, galvoju ar arbatas gers..

19. Jul 2011, 22:34

egluze, o kaip darai ta kompotuka? kokiais santykiais, as kaip tik visko turiu, gerai butu paivairinti 😀

19. Jul 2011, 20:22

ramuneliu,kmynu,pankoliu galima duot.as tai isvirus obuoliu ir kmynu kompotuko tai labai geria😃

19. Jul 2011, 20:16

ramuneliu bandziau duot, tai is tolo buteliuka pamates suciaupia lupas,o daugiau nebezinau kokia duoti 😉

19. Jul 2011, 19:40

Mamos, kokias arbateles duodat savo vaikuciams?

18. Jul 2011, 11:47

aciu😀

18. Jul 2011, 11:14

ir tavo Egle dukryte sveikinu su krikstynom 😀

1 ... 48 49 50 51 52 53 54 ... 126