2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

23. Jul 2011, 12:53

taj jo, buna, kad ir as uzlauziu, bet ci ajau buvo ne verkimas, o rekimas..as ja jau kaip ir uzmigdzius buvau, kai jau pirma karta ja paguldziau, tad ajai kazkas susisuko vargsei..nu ajku visko buna, va siand atsikele 7 val rye kaip niekur nieko 😀 zvalute, linksmute 😀 o kaip smagu jumi 😀 ir be jokiu piktumu dantukas lenda? mum taj pirmas su temperatura islindo, antras ramiai..db laukiu virsutiniu dvieju 😀 tokia banditka db atrodo 😃 ismoko is kazkur nosi suraukti kai juokiasi, ir tie 2 dantukai matosi, tai tokia velniukstis 😃

23. Jul 2011, 12:40

Viburcol zvakute pradeda veikti po 20 min 😀 tai manau padejo 😀 Turbut,kad pervargo,bet visiems pasitaiko,as jau matau kada Domas irzlus ir is karto migdau,per prievarta kartais net,paverkia 2-3 min isteriskai,kaip tu sakai uzsimerkes net ir uzmiega 😀 O mums lyg ir dantukas po biski vienas apacioj lenda!! 😀

23. Jul 2011, 12:35

ooo siaube, vakar nzn kas vaikui buvo, turbut pervargo..per visus 7 men. antra karta taip, reikia eit miegot isteriskas bliovimas, nors visa istizus, uzsimerkus, bet taip reke..visa valanda ant kamuolio sokinejau, nes tik taip aprimdavo, tik nustoju vel isterija, ir dar vos ne su koja spiria man...jau atrodo viskas, bandau paguldyt ir vel tas pats..o dusna, visa slapia ir dar vyras lenda i akis, gal pilvukas..jau sakiau nelysk i akis, nes maciau, kad vaikui isterija, vargse visa lipo prie manes, bet del to nepyko, nes atrode, kad nebegaliu jos atplesti nuo saves..teko ikisti viburkol zvakute, bet nz ar ji padejo, nes atsijunge tik dar po gero pusvalandzio..turbut vaika tas dusnumas isvargino, o dar vakare i parde varem, tai sakau vaikui susimaise viskas..

23. Jul 2011, 10:55

Ugnyte tai visad uzmiega masinoi kai vaziuojam😃

22. Jul 2011, 18:53

man teko karta 3 kartus stoti su Guste vaziuojant..nzn kas buvo vaikui, tokia nerami, tutia vis ant zemes numesdavo, zaislus ir tada vel stoju ir ieskau kas kur..siaip dazniausia susitariam mes 😀 nes pikta buna kai miegelio nori ir negali uzmigti. pastebejau, kad paradejo labai nepatikti kai prisegiu ja, nesvarbu kur, ar masinoi, ar vezime, ar valgant..

22. Jul 2011, 18:50

istikro uz pazastu prilaikant vaika jis net nejaucia savo svorio, nes as bent jau neleidziu kad jin nestu savo svori, nematau tame nieko bloga.va uz rankyciu kai paimi tai iskart matosi, kad dar nepasiruosus, nes svirduliuoja 😀

22. Jul 2011, 17:16

ai o kaina 3-4lt/vnt priklauso kiek perki 😉 tai jei neveiks, nebus taip gaila pinigeliu, kaip va kad lt parduotuvese nerealios kainos 😉

22. Jul 2011, 17:15

siandien Lukui pripirkau bugslock apyrankiu kur kazkada snekejom nuo uodu apsaugo, ziuresiu ar pades kas nors, nes jau ikandes vienas i zanda buvo, tai zandukas dvigubai istino, tikiuos nebus eiline nesamone tos apyrankes 😃 jei kam reikia galiu duot tos paneles nr kur pardavineja 😉

22. Jul 2011, 13:13

jo kiekviena diena vezioja pirmyn atgal,tai firma,ofisas Drs.jo tolokai

22. Jul 2011, 13:04

Tai vazinejasi kiekviena vakara? Tolokai 😀

22. Jul 2011, 13:02

man ir patinka,kad vesiau😃pietum nieko nedariau,o vakare jau reiks,vyras grys alkanas po darbo😃Vilniui dabar dyrba paskutiniu metu.

22. Jul 2011, 13:00

Patinka 😀 bet irgi negaliu visda but garantuota,kad ramus bus,yra pakeles ir audru 😃 bet as apsikarunu zaislais ir tada davai visus iseiles kist jam 😃 As vakar kepiau vistiena,liko ir siandienai,tai nors vienas vakaras ramus man 😀 Oras dabar labai geras pas mus,taip vesiai dregna.. po tokiu karsciu pats tas 😀

22. Jul 2011, 12:55

jo turi tipo,varda zino😃o mes jau gal niekur neiseisim,lija jau,reik eit indus issiplaut,ka cia vakarieniai sumascius daryt😀patinka masinoi vaziuot ane?😀

22. Jul 2011, 12:53

Oho,jau berna turi? 😃 Man irgi tokios pat dienos,bet biski sukuos,Doma uzmigdziau tai si,tai ta 😀 Bet nieko reiksmingo 😀 Vaziuosim mociutes is darbo paimt,vis diena linksmesne,miesta pamatysim 😃 😃

22. Jul 2011, 12:24

jo jo jai stumi pakelia kojas tai toks juokas ima,tipo nu VAROM!!!😃matai tau sako galima tai sakau taip skirtingai kalba todel as nelabai ir kreipuiu demesi😀Gabijuke budavo ir vaikstyniai ir viskas normaliai😀man uzvakar tinginio diena buvo sian vel,gal,kad saules nera,sedziu ir valgau,Ugnyte miega Gabija i kiema pas savo berna isvare😃

22. Jul 2011, 12:22

Man daktare liepe uz pazastu laikant statyt 😀 nea,su skalbianke ir mes nuotykiu neturejom 😃 Egluze,buna visaip ir pilnai koja pastato ir tik su pirsciukais,o kai stumiu vaikstyne is viso pakelia kojas 😃

22. Jul 2011, 12:20

net nezinau,nebuvo ji prie skalbenkes😃o va del statymo tai ir tipo sako nestatyt dar tokio amziaus...

22. Jul 2011, 12:09

mes irgi sveikinam Ugnyte 😀 mano Guste nelabai megsta vaikstynei but, labai greit pavargsta, jai labiau patinka tapu tapu daryt kai ja uz pazastu vedzioji 😀 buna dienu kai isvis nededu i vaikstyne, idedu tada kai kazka darau 😀 siaip labai manoji vaikscioti nori, akis pramerkia ir opa! kabinasi i mane ir stojasi, tai vadinas labas rytas eina apziuret kambariu 😃 o jusu kleckam patinka skalbimo masina? as kazkada kambarius susitvarkaiu kol ji i skalbianke ziurejo 😃 vis ateinu sluota isplaut ja pakalbinu, o ta sedi, ziuri, zaisliuka pajudina, pakalba 😀

22. Jul 2011, 11:16

vaikstyniai pilna pedute pastato?😀o Ugnyte nelabai.aciu😀

22. Jul 2011, 11:13

Tai sveikinam Ugnyte!!! 😀 Gerai,kad priminei Egluze 😉 Mes irgi vaikstynei iki 10 minuciu buna kokius 2-3 kart per diena,bet kiek atkreipiau demesi,jis normaliai stato ta savo kojyte,nera taip,kad tik ant pirstu galu 😀

22. Jul 2011, 10:53

sako te te te ir taip isvien daug kartu,kaip gie gie sako tik ta g raidele tokia nerisli,ate ate ate kkkkkkkk 😃labai ydomu klausyt juoko buna:dlabai ziuri i lupas kai kalbu atrodo ir ji bando sakyt😃oi su kosuliu tai jo,labai jai patinka pavaidint kosciu,bet istikro tik vaidina😀mums siandien 7menesiukai,kaip greit:0vakar buvo sesute pamate vaikstyne oi sako negerai,nu jo jie visad,pastate Ugnyte sako graziai visa pedute stato,o su vaikstyne gali yprast ant pirstu galiuklu,ir sunku atitaisyt,nu,bet as jos ilgai ten ir nelaikau😀

22. Jul 2011, 10:52

Ir tevu kantrybe 😃 As irgi taip sakau,palauk paimsiu ir ateisiu pas tave,atrodo lyg suprastu,o kartais niekas nepadeda-imi ant ranku ir taskas 😀

22. Jul 2011, 10:16

jo kotrynute 😀 man ir taip pat, kai cypia sakau " kas cia dabar cypia" ir tada juokiasi ir vel cypia 😃 vaikai bando savo galimybes 😀

22. Jul 2011, 10:14

kazkokioi knygoi skaiciau, kad nuo 7 men. vaiku prisirisimas prie mamos perauga i meile mamai, todel ju noras buti visad kartu dar labiau sustipreja..taj va sita dalyka pastebejau tikrai, jei manes nemato taj iskart verkia..tai db mokomes, jei as einu kazkur kazko pasiimti, ar i wc, sakau Guste as einu i virtuve paimsiu atsigerti ir ateisiu pas tave 😀 jai cia kai zaidimas koks, kai griztu sakau, va mati as atejau pas tave ir ji vel juokiasi, jei dingstu netycia nieko nesakius taj vel asaros..zodziu 😀 mokomes kantrybes 😀 siaip db stengiuosi viska kartu su ja daryt, zaisti, kazka mokyti, arba kad ji stebetu mane ka as darau..man taip baisu, kad jie taip greitai auga, atrodo tik 7 men. o jau kiek daug supranta..

22. Jul 2011, 10:11

Domas irgi cypauja ir specialiai,ypac dar kai atsisuku ir sakau "nu kas cia dabar",oj tada juokiames ir vel cypiam 😀 O siaip jo,jeigu atsikelia,vienas buna,zaidzia,netycia mane pamato - ateik cia ir imk mane,jeigu ne,reksiu 😃 nu zodziu - cirkai vyksta namie 😃

22. Jul 2011, 10:09

Sveikutes 😀 Nu Domas labai daznai iskisa liezuviuka ir sako bled ar pled - sunku suprast 😃 bet taip koki 10 kartu pakartoja,nutyla ir vel isnaujo... o siaip bubu,mumu,ma- ma ir panasiai 😀

22. Jul 2011, 10:08

labuka 😀 mes irgi tik pampersus naudojam, perkam is asorti.lt ten geresni nes anglijos rinkai gaminti, be jokiu kvapu nieko, nes kai nusipirkau tokius pat parduotuvei, nesupratau kodel jie kvepia, skiriasi gamintojai, iportuotojai pardese pagrindinese, visi es rinkai. o siaip namuose ir be pampio, plikse 😀 buna, kad uzmiega be, taj palute su vistikliuku pakisu, bet jau kai atsikelia, tai arba iskart ant puoduko turiu det, arba saugot kad neprabegtu, nes su pastenejimu, tokia srove varo 😃 manoji taj ciauskia abaa aba aba abe, te te te, ma ma amam amam,pa pa pa, sako kkk taip per seiles..ir dar ismoko cypaut 😀 taip aukstai plonai sucypia ir juokias, ziuri i mane ka sakysiu. ar jus pastebejot kaip vaikuciai pradejo bandyti mus? nzn ar cia tik man taip. moka apsimesti, kad jai kazkas negerai, labai juokingai suraukia nosi ir tipo zyzia, nors tuoj pat ir juoktis gali, arba uzmirsus, kad pyksta pradeda ziovaut ar kalbeti 😃 aj dar ismoko megdzioti kosejima, taj juoko turejom, kai uosviene atejus kosejo, o mazoji juokias ir is paskos koseja 😃

22. Jul 2011, 09:17

ka ciauska jusu maziukai?😀

22. Jul 2011, 09:17

kad nepersigertu,dek kanors nepersigeriamo😃man tai geriausia tie vienkartiniai patiesaliukai😃

21. Jul 2011, 21:43

as namuose ji nuoga laikau ant palutes, bet dazniausia persisioja ja 😃 reiks bandyt ukisku ir man praplaut, nes gaila rubiukus ismest 😉

1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 126