sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
Pas mane bambute irgi truputi kraujuoja,na toks kaip sasiukas yra,kai pavalau lieka truputi kraujuko ant vatos.
o ziurekit kaip bambutes pas jusu maziukus gyja, nekraujuoja? mano siek tiek kraujo pasirode siandien ☹
sveikutes 😀 matau cia visos ten pat gimdem 😀 as taip pat VGN, pas Kareckiene 😀 tikrai lb sauni gyd. as su ja is anksto tariausi... tai tikrai nenusivyliau, is namu issikvieciau ja, tai atvaziavo lb greit 😉
taip ir man ten patiko labai mane operavo gyd kareckiene ir gyd .sklerius labai geri pasitaike.o ir po gimdimo skyriui persomalas puikus.as dar pries tai patologiniam gulejau tai ten tai pat visi malonus.
taip ir man ten patiko labai mane operavo gyd kareckiene ir gyd .sklerius labai geri pasitaike.o ir po gimdimo skyriui persomalas puikus.as dar pries tai patologiniam gulejau tai ten tai pat visi malonus.
Man ligonine lb patiko, ir tvarkinga ir visi malonus,o gimdziau pas tokia jauna moteri,nepamenu pavardes.Kai atvaziavau pas mane saremiai jau buvo lb dazni ir stiprus, jau nlb ka aplink maciau,tai neisiminiau pavardes.Kazkokia trumpa. Bet gydytoja labai faina. O pas ka tu? Tiesa,kai gimdziau buvo ir gydytojas Razumas atejes, toks su humoro jausmu vyras,pries finala dar prajuokint mane sugebejo. Na apie gimdyma ir ligonine tik geriausi prisiminimai. Bet pries gimdyma buvau visko apie ta ligonine prisiklausius,tai svarsciau ar ten gimdyt..bet dbr tikrai nesigailiu.O tau patiko vgn?
as ir ten gimdziau tik rugsejo 14 diena .kaip tau patiko ta ligonine?pas koki gyd gimdei gal pavarde atsimeni.
as po kiekvieno maitinimo pasitepdavau bepanteh kremuku, tai jis man labai padejo. buvo apgrauzes spenelius, bet db viskas tvakoje. 😀
as naudoju antspenius.Kai apgrauzia uzsidedu ir maitinu per juos,kol apgyja..neiseina man maitint taip,kad speneliai liktu sveiki.
jo maitinu pati... o ka naudojat ka speniuku neskaudetu?
Maziukai ir turi daug kakot,iki 10kart per diena.As irgi lb daznai keiciu pamperius. Kiekvienakat pavalges pakakoja ir dar dazniau. Jei savo pienuku maitini,tai kolkas daug kakos,o paskuj mazes..
o as noriu paklaust kaip daznai mazyliai turi kakot? nes as nespeju keist pamperiu.... 😀
sveikutes, ir as jau prisijungiu prie jusu 😀
Vilniaus gimdymo namuose gimdziau. O diegliuku atrodo nera kol kas, gana ramus mazylis pas mane. Del pienuko mane mama ir teta medike primoke.nzn ir kuo tiket..na siaip ar taip kai daug gaminasi,o vaikutis neisvalgo turiu nutraukt,kad neskaudetu. O ligoninej pamirsau paklaust. .Mamytes ar jusu vaikuciam jau nukrito viksrele ta prie bambytes?jei nukrito tai kaip dbr atrodo bambyte?grazi ar yra dar kazkoks sasiukas?
labas o kokioj ligoninei gimdei rasytee?mano mazyliui kol kas dar nera diedliuku.
Na keista rasyte, pirma kart girdziu, kad likusi pienuka reikia nusitraukti...man ligoninej sesutes sake, kad jokiu budu nenutraukineti pienuko...Pas mane is pradziu gal ir nedaug pienuko buvo, bet db vis daugeja. O klausykit, ar jusu mazyliams dar neuzeina pilvo diegliukai?
Labas😀mes gimem rugsejo 16d😀beja beata09 mes is vilniaus esam. O del pienuko,tai po kiekvieno pavalgymo as ji nusitraukineju su pientraukiu ir kol valgom kita karta pienuko vel prisigamina. Taip darau todel,kad lb daug pienelio turim ir jei nenusitraukiu kuri laika skauda krutine. Pirmom dienom neturejau pientraukio,pati nutraukt nemokejau,tai vos galejau pakelt rankas,skaudejo. Be to sako paliekant krutinej pienuka gali uzsikimsti latakeliai. Aisku,jei pienuko nedaug arba vaikutis viska isvalgo,tai nusitraukinet turbut nereik.
kas is jusu is vilniaus
oi valgo😀
Sveikos😀 Jungiuosi ir as prie jusu, pagimdziau reugsejo 16 d. Maitinu pati, labai daug valdo ir dar daznai.
sveikutes, buna ir man kai pamiega ilgiau kad krutys prisipildo, poto net jai sunku imti kruti nes nelabai apciuopia, kitos nutraukineja piena, kad vaikui lengviau butu paimti, o as kazkaip nenoriu nutraukineti, nes ir taip pieno nemazai
o supainiojimo diena su naktim, tai manau susitvarkys, nes pastebejau kad anksciau manoji diena ilgiau miegodavo dabar dazniau buna budri 😀
jolkiux o tai tavo lelius diena neprabunda pavalgyt tai istisai ir miega?
laba, mamytes, as ir jau jungiuosi prie jusu😀 mano maziukas gime 18d. kol kas dar nesiskundziu, pakankamai ramus, leidzia ir man pailseti😀 o del pienuko, tai tikrai, taip buna kai ilgiau pamiega, tai tik prisikaupia, kad rodos suplis😀
laba, mamytes, as ir jau jungiuosi prie jusu😀 mano maziukas gime 18d. kol kas dar nesiskundziu, pakankamai ramus, leidzia ir man pailseti😀 o del pienuko, tai tikrai, taip buna kai ilgiau pamiega, tai tik prisikaupia, kad rodos suplis😀
dar beje, nakti maitinasi is kruties gan daznai, todel krutu neskauda. O kai visa diena pramiega, krutys prisipildo matyt pieno ir ziauriai skaudet ima. Ar jum ir taip buna?
Sveikutes mamytes, mano maziuke gime rugsejo 9 diena. Diena miega kaip meskinas, o nakti beveik visa kukuojam ☹ . Ar jusu leliukam ir susimaise diena su naktim?
sveikute, zinok pienuko netruksta, tikiuosi taip ir bus toliau 😀
tik as pienuko nenutraukineju, taip maitinu, bet net jai baigus valgyt dar pienuko lieka
laba diena jantur ar daug pienelio turi?as siandien bandziau nusitraukti tai tik 70 gramu nusitraukiau man atrodo kad vaikeliui truksta.
beata vienkartine pasalpa ta 1430 lt.
na visaip buna, buna kad pavalgom kelis kartus per nakti ir viskas, o va sia nakti truko demesio
as dar nieko negavau dar nesusitvarkem dokumentus, o kodel cia sumos skiriasi?
jantur kokio tu dydzio vienkartine gavai 1430 ar 1040lt?