sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.
gaila, kad ner pas mus RIMI...
Mergaites, uzmeskit aki i RIMI sios savaites nuolaidas
Baltas liezuviukas rodo pienlige - sodos i vandenuka, ant pirstuko vatos ir pavalyti burnyte
ar pas jusu mazylius liezuviukas baltas kaip ji valote
tas tiesa, bet galima bent jau savo gaminta valgyti 😀
siais laikais sveiko pilnavercio maisto ir kokibisko maisto beveik nera.
Zindanti mama turi vartoti sveika, pilnaverti, kokybiska maista, o pieno produktai yra BUTINI tame sarase. BET maitina mamyte na iki 6 menesiuku, o pilvuko problemos trunka 100 dienu - va tuo laikotarpiu ir reiketu pasiderinti mazyliui palankesni raciona.
sestadieni per MK laida rode, jog maitinanti mama pieno turi suvartoti ne daugiau kaip 0.5 ltr. per para (iskaitnant ir produktus, kurie is pieno gaminami). Rekomenduotina jogurtai ir kefyras.
sveikos mamulkos pas mus dar su pilveliu nera kolkas problemu tfu tfu tfu .bet turbut jau reiks nusipirkt kad butu jai gu ka.na as greitusiu kaip tik girdejai per laida kad sake kad zindanti mama turi vartot pieno produktus.as tai valgau kaip anksciau tik su saiku.
Labas rytas
paskaiciau, baikliuke, tavo gerimu raciona - tai kaip tik tai ir geri, nuo ko maziukui pucia pilveli ir kas ji zvalina. Atsisakyk pieno produktu ir zalios arbatos!!!!
O ziurekit kaip maitinat ar spurda jusu leliai? Nes mano tai kažko lb duotis pradėjo ☹
labai smagu! 😀 svarbiausia, kad viskas jau praeity 😉
aukit dideli ir sveiki! 😀 🌷 ramiu nakteliu jums 😀
rugsejo 25 diena, 17.45h 😀 mano sunelio ugis 51 cm, svoris 3540kg 😀 oj, gimdziau sunkiai zinok, iki 8 cm kaklelis atsidarinejo ilgai.... bet poto tie du cm niekaip nejudejo,,,,tad skatino...prasikankinau kol atsidare tie 2 cm beveik 4 valandas...o tada jau gimdziau pagaliau, kirpo - nes sunytis petukus atstate kai jau reikejo lyst lauk 😃 tai va, krypuoju kaip antis db, bet esme kad jau paeinu 😀 tik sedet dar reiks palaukt dvi savaites kokias 😀 jau atsigaunu 😀 aciu dievui. bemieges naktys del pilvelio, bet isivaziuosim kaip nors... ACIU UZ SVEIKINIMUS 😀
bailiuke, net nezinojau, kad jau turi leliuka 😀 sveikinimai 😀 🌷
kada pagimdei? kaip sekesi? kokio ugio, svorio?
as isvis jau visko atsisakius esu kas liecia maista, gerimus, geriu tik zalia arbata, kakava, piena. jokiu sulciu, limonadu, tuoj busiu panasi i lavona vaiksciojanti ☹ o maistas mano toks paprastas, jokiu darzoviu, kad tik jam nepustu to pilvuko...nu jo neveltui sake kad berniukams dvigubai labiau pucia pilvuka nei mergaitems...retas, bet laimingas tas, kuriam taip nera.
Bailiuke 2 sav. Mums 😀 aš tai lb žiūriu ką valgau, daug ko atsisakiau ką tik maziukas gerai jaustųsi... Gal dėl to kol kas nepučia mum pilvuko, maziukui kojytes pakelnoju, tai perdzia tada 😃 mes irgi buvom pas gyd. Priaugom 500 g 😀 kažkaip nesitikėjau ką tiek priauges bus 😀
uzjauciu bailiuke tave, bet susitvarkys viskas 😀
manoji kartais pasikankina, bet retai
mes jau po daktariuko, gavome skiepuka, skaudejo verkem, sake slogyte praeina, israse mums vitamino d
pasvere mus mes sveriam 4,6 kg truputi issigandau ar neper daug, bet sake sesele viskas gerai 😀
o va jau musu ugis 56 cm
mano prastai miega visai ☹ ☹ laukiu kada pauges, gal susitvarkys viskas ☹ nakti dar gerai miegojo, kazkur po dvi valandas pamiega, pavalgo... ir tai lasiuku pagalba, o diena siaubas kazkoks...diena as tik kokius du kartus duodu tu lasiuku... bet uztat kariauju kol uzmiega...pamaitinu, atrodo jau miega, atsargiai islipu is lovos nejudindama jo, ir vistiek po kokiu 10 min verkt pradeda...paraudonuoja tik, raitosi kai pust pradeda... oj kaip as vargstu ☹
na ju budavo vienas ten , kitas ten, o dabar ant vieno zanduko nemazai ju, ant kito keli...valau veiduka virintu vandenuku . ir neperrengt stengiuosi, kambari vedinu kaskart. na praeis manau... fainute kiek tavo kleckui laiko? kad taip ramiai ir ilgai miega? nei pilvuko nieko.... pavydziu...
Labas,buvo ir pas mus spuogeliai balti ,vienas ant nosytes,kitas ant smakro,man sake ,kad taip valosi ju odyte 😀
Buvo ir pas mus visas veidukas tais spuoguciais isbertas,bet kazkur savaite pabuvo ir savaime praejo. Nieko nedariau tik virintu vandenuku veiduka valiau.
tie spuogeliai atsiranda ir pranyksta, jie buna tada kada kemsasi prakaito liaukos, jei ju daugeja, pameginkit maziau rengti maziukus savo 😉 man padejo 😀
o mums tai smulkus tokie atsirado... tai kiek zinau irgi buna ir praeina, bet tie nuo ko nzn ☹ dabar cia skaitau, kad visu maziukai atpilineja... mano tik viena karta buvo kad atpyle... kazin kodel? siaip valgyt tai tikrai pavalgo...
labuka mamytes, jetau zinokit mano lelyte visa isbere tokiom raudonom diemelem visa kuneli labiausiai ant pilvuko gal skau uzvalgiau ananasu marinuotu gal del to net nezinau ir turbut pilvuka skauda miega miega ir pradeda taip skaudziai verkti taip gaila mazytes nu bet ryt einam pas gyditoja kadangi jau menesiukas tai tikrins ja nors siaip sesele ateina kiekviena savaite. o del spuogeliu mums ir budavo viena dien yra kita diena dngdavo.
gal visiems jie skirtingi...
pas mus yra baltu spuogeliu ant veiduko, bet aplink ne raudona.
kas liecia atpilinejima, tai ir pas mane tas pats...nieko nepadarysi... kartais galiu nesiot nenesiojus vistiek...o dar plius kai toks maziukas dar leliukas, tai pas ju voztuviukai visi atviri dar, uztat ir atpilineja...mano tai zagsi daznokai.bet irgi niekas nepadeda, savaime praeina, kartais uzvalgo ir gerai 😀 mano tai jau ir mandreja, nors ne dvieju sav dar neturi 😀 kojom spiriasi labai stipriai, pradzioj taip nebuvo... 😀 o sakykit ar jusu leliukams ant veiduko neatsiranda tokie spuogiukai maziukai raudoni, viduriuke balta ? ziuriu kartais ju daugiau kartais maziau...kazin nuo ko jie. ir valau veiduka virintu vandenuku . reiks daktares ryt paklaust jei ateis...
Maniske ir atpylineja, kartais tai labai stipriai.
Sveikutes.
na nera blogiau kaip mazylis serga. maniskis jau kelinta diena neramus, nepamiega normaliai, nepavalgo... vakarais ypac mus sokdina, net nezinau kas jam yra o verkia. valgo labai daznai. jau tokia mintis atejo, kad jam pienuko per mazai, bet dar nenoreciau kad pienukas dingtu.
o del atpilinejimo, tai maniskis atpila, nes kiek benesiociau gerai neatsirugsta. na kartais tai gerai jam. sakau labai jau tinginiukas tuo atzvilgiu...
sveikutes,
mes sergam visa seima, baisiausia yra tai kad lelyte serga, tokia sloga turi, neeina normalei kviepuoti, nelabai valgom, verkiam
tai prisipirkom lasu, juros vandeni, bandom pasveikti, ryt mums skiepuka turejo daryt, bet kai sergam, lauks kol pasveiks
labuka merginos mes ir gimusios rugsejo 2 diena vardukas Kamile sverem 3440 ir ugis 51cm, turejom cezari nes galvyte neisistate. sveikinu tave bailiuke sulaukus mazylio savo😀 vakar atsventem menesiuka uzvakar sesute buvo atejusi tai pasvere per savite 300gr priaugom o pirmomsavaitem tik po 100g. ziuriu kalbat apie lauka as tai zinokit kad ir saltesne bet einu i lauka silciau aprengiu bet ir neperdetai kad ne keptu mazyte. kaip jums sekasi su atsirugimais manoji tai naktim nezinau kas jau tingi turbut per miegelius pavalgo ir kiek benesioju niekaip neatsirugsta po to atpilineja o dienom viskas gerai atsirugsta😀 mes jau pradejom guguoti ir sypsotis jetau kaip faina negaliu atsiziuret😀