2010 rugsėjinukų mamytės

20. Sep, 12:36

sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.

03. Oct 2010, 19:06

Maniskei rytoj jau menesis. Mes i lauka tai isejom pirma karta, neskaitant, kai is ligonines isleido, kai buvo 5paros, bet orai buvo grazesni, siltesni.

02. Oct 2010, 19:25

mano tai dar mazuliukas labai... laukiu kada jau ir aktyvesnis bus, ne tik miegot ir valgyt 😀

02. Oct 2010, 16:13

sveikutes 😀 kaip laikotes? mes va ka tik is lauko... atrodo toks niurus oras, bet is tikro lb fainai pasibuvom 😀 kazko mano maziukas diena tampa vis aktyvesnis... o nakti daugiau pamiega.

02. Oct 2010, 15:00

mano leliui siandien savaitele dar tik 😀 jo jo, as labai issigandau, galvojau gal persalo maudant ar ka...dar visi vaiksto sloguoti galvojau uzkrete...bet sesele sake ne... tai aciu dievui...po savaitgalio bandysim i laukeli eiti trumpam. as jau busiu atsigavus ir leliukas didesnis. man kazkaip baisu visai mazulyti nesti laukan.

02. Oct 2010, 14:23

Bailiuke, kiek laiko vaikiukui?
Mano dukrytei irgi buna kad atrodo lyg sloguoti, bet uzeina ir praeina, as taip ir maniau, kad ten pienuko papuola.

02. Oct 2010, 13:31

na mano irgi zagsi daznokai... galvojau gal nuo antspenio..pradesiu valgdinti be jo, nes jau krutines neskauda. as ir panesioju, paguldau ant sono ir praeina...bet siaip ilgokai dazniausia zagsi... pieno man neina nusitraukti...😀 tik po lsiuka, bet as tik del pertekliaus nusitraukt kartais noreciau..., nes man nereikia pailikt leliuko.

02. Oct 2010, 13:26

na mes dar laukelyje nebuvom...dar baisoka...ir pati dar nepilnai sustiprejau... 😀 nors dienos grazios. mano va leliukui nosyte pradejo snorpuoti ☹ galvojau slogute prasidejo, issigandau. bet sesute sake kad cia nuo pienuko prisirenka ten, tai lasiuku juros vandens liepe ilasinti ir su ta kriausyte isstraukti. tai va. miegam ivairiai, siaip po kokios dvi valandas - diena, o nakti buna kad nervuojames ilgai ilgai, bet po to ilgeliau uztat pamiega....

01. Oct 2010, 19:52

Vat kur renkasi rugsejinukai, labai jau viskas padrikai. Tai mes jungiames prie jusu.
Dukrytes vardas Goda, gime rugsejo 4d, mums jau tuoj menesis. Gime 51cm ir 3600g, nemaza merginuke. Tai musu jau antroji dukryte.

01. Oct 2010, 18:12

sveikutes, mes siandien irgi pirma karta pabuvom lauke, tai ziuresim kaip maziukas jausis, irgi daug prirengiau 😀

01. Oct 2010, 16:48

o mes irgi buvome bet stipriau aprengem ir nieko, aisku buvome neilgai, bet leliui gryno oro irgi reikia 😉

01. Oct 2010, 14:43

mes vakar laukuti buvom,tai truputi salta jau. O siandien mazius uzgulta nosyte..

01. Oct 2010, 09:16

na kad va nervina visu nuomones skiriasi...vakar buvo atejusi sesute, tai sakau mes i lauka ruosiames, sake geriau nevesk gal bus geresniu oru. bet kiek pati buvau isejus tai nebuvo labai salta....

01. Oct 2010, 08:46

labas rytas
neringele ne taip supratau tada
as tai veduosi lelyte i lauka net ir tokiu oru, siltai apkamsau arba bent jau balkone palaikau

30. Sep 2010, 20:43

Mes irgi jau buvome laukuty,nors cia pas mus truputy silciau man atrodo negu lt,nes cia salciu dar nakty nebuvo,o per zinias maciau,kad lt jau lygtais salo truputy. Jau buvome gal 5 kartelius 😀

30. Sep 2010, 20:42

Mes irgi jau buvome laukuty,nors cia pas mus truputy silciau man atrodo negu lt,nes cia salciu dar nakty nebuvo,o per zinias maciau,kad lt jau lygtais salo truputy. Jau buvome gal 5 kartelius 😀

30. Sep 2010, 14:03

panasu kad laikius fronta ir visom gimdyt liepus tik rugseji pati pabegsiu i spali ☹ 😉

30. Sep 2010, 13:22

buvom lauke ir ne viena kart😀 jau esam isbuve 2.5 val ilgiausiai. ir visa laika ismiegojo, tai labai jam patiko😀
as kalbu apie dabar, kaip biski orai atveso ir vejas toks...siaip pagalvoji, viestiek ji aprengi ir dar apklostai ir t.t.

30. Sep 2010, 12:08

neringele jums jau 2 savaites ir kai isleido is ligonines nei kart nebuvot grynam ore?
mums sake kad leliui galima buti iki 10 salcio
pradeti reikia nuo 10-15 min pasivaiksciojimo ir po truputi didinti

30. Sep 2010, 12:05

na kaip ziuri pro langa, tai labai grazus orelis atrodo, bet visi sako, kad labai salta...tai nezinau, ka cia daryt...

30. Sep 2010, 11:56

siandien kaip tik neblogas oriukas. vesoka, bet sviecia saulyte, todel kaip tik dabar pvalgom ir lekiam i laukuti. o siaip kai lyja tai neinam, nes baisoka dar kazkaip.

29. Sep 2010, 18:01

norejau paklausti, o tokiu oru einate su mazyliais i lauka? siandien tai labai salta, rytoj mums 2 sav, bet nesiryzom snd eit i lauka. Kaip buvo siltos dienos, tai smagu iseiti i lauka😀

29. Sep 2010, 15:00

sveikutes 😀 mums jau savaitele siandien 😀 Beata as 22 d. gimdziau... ta proga buvo atejusi sesele, paziurejo maziuka... liepe net i lauka jau eit 😀 tai lb nustebau. o maniskis irgi zaksi, tai klausiai del ko, tai sake oro priryja kartu su pienuku, tad sake staciai panesiot 😀 o valgo irgi 1 val. ir kaip neringele pasakoja, lygiai taip pat uzsnusta, o paskui rekia, nes nedavalgo 😀

29. Sep 2010, 14:48

na maniskis irgi ilgai valgo is krutines, buna kad uzsnusta isikandes i krutine, tai zadinu pastoviai kad pavalgytu, nes kitaip prabudes rekia, valgyti nori😀 niekaip neismokstu pieno nusitraukti, o reikia nes teks kelioms valandoms is namu isvaziuot...nors neisivaizduoju kaip reiks...
o kaip vaikiukas zagsi, tai duodu pavalgyti praeina jam kartais😀 o daznai zagsi?

29. Sep 2010, 14:47

Mano mazius daznai zagsi.Nieko ypatinga nedarau. Staciai panesioju,paguldau ant soniuko po kiek laiko praeina.

29. Sep 2010, 14:39

sveikos 😀ir as prie jusu prisijungsiu
ka jus darote jei vaikiukas zaksi?

29. Sep 2010, 12:18

o kada tu fainute gimdei?

29. Sep 2010, 12:11

Ziuriu jau mamytes cia diskutuoja rugsejinukes,o as nuo 25 dar vis laukiu ir nejau spalio sulauksiu😀 Noriu rugsejinuko😃

29. Sep 2010, 12:09

visaip 😀 sianakt tai lb graziai miegojom. Nervuoja tik vienas dalykas,as vis nusitraukineju is krutines ir duodu buteliuka,nes jei duodu is krutines tai jis prazaidzia pusantros h ir toliau rekia,jam kazkaip geriau buteliukas,beto pora kartu per diena primaitinu ,nes ne per daugiausiai pieno turiu.

29. Sep 2010, 09:45

ir kaip ava laikotes?

28. Sep 2010, 23:04

sveikos ,mamytes,laukiau sitos temos 😀
mes gimem 09 12 😀