2010 rugsėjinukų mamytės

20. Sep, 12:36

sveikos visos pgaimdziusios.sveikinu sulaukus savo mazyliu,as tai pat susilaukiau sunaus rugsejo 14 diena.manau atrasim apie ka pabendraut.

08. Oct 2010, 20:07

beje, mums patare su Lakisiaus arbatele veiduka pavalyti nuo spuogeliu, po biskuti taisomes😀

08. Oct 2010, 20:04

sveikos.pas visus kudikius ziuriu tos pacios problemos 😉 ir pas mano dovyduka ir akytes traskanoja, ir spuogeliais veidukas pabertas, bet cia tipo sako, priklauso ir ka mama valgo, bet gali ir odele valytis, gi visai kita aplinka, nei pilvelyje, taip pat ir pilvuka pucia ir naktim neramus buna 😀

08. Oct 2010, 19:35

mano maziukui ir traiskanoja akyte, tai sesute sake valyti su ramuneliu arbata, turetu padeti. db lyg ir geriau, tik is po nakties daugiau buna.

08. Oct 2010, 19:28

Ką daryt jei traiskanoja akyte? Bijau ką kokia infekcija nebutu☹

08. Oct 2010, 17:04

beje man jau dalis siulu iskrito isoreje, bet dar yra keletas... greiciau visi nukristu, nes kliuna kai valaisi, vaje, brrr.o viduj matyt jau ir tirpsta, nes kai sisioju vaistais smirda... tai va...bet dar skauda ir dar nesedziu 😀 greiciau praeitu dar kokios dvi savaites ir as tada stipresne busiu, sedet galesiu ir leliukas jau didesnis 😀

08. Oct 2010, 17:02

nepergyvenk beata, mano dovyduko veidukas ir spuogiukais nusetas, o buvo svarus svarus...praeis, daktare sake valosi veidukas. as valau su virintu vandenuku kaip kad liepe ligoninej. mano tai ir labai didelis reksnys ismandrejas jau... tik pramerkia aki ir tokiu ikyriu keistu netikrovisku verksmu verkia 😃 gaila man jo kai pilveli pucia, nakcia guliu ir verkiu. vyras su broliu miega, o as su dovyduku vienoj lovytej. kol jam nepraeis tie pilvo putimai, jo i lovyte guldyt neapsimoka...nes kilnotis nespesiu...jau taip nakti dziaugiuosi kazkiek nusnaudus. kai parsiveziau miegodavo po dvi valandas...o db kaip kada, suprastejo .mes tai rubelius visokius jau dedames ir kelnytes, ne tik liauztukus 😀 turim pizamu 😀 bet tik karta uzsidedam ir skalbti reikia, nes labai jau sikniukas vaikas pas mane, kai pakakoja tai pakakoja 😃 net rubus kartais isterlioja 😃 na taip nemenkai 😀 o kai kakoja tai juokas kaip ima, garsas tai koridoriuje girdeti 😃

08. Oct 2010, 12:08

ne as turejau omeni nuo prausimo veiduko .jo fainuciai tie kudikeliai

08. Oct 2010, 11:51

o tu beata vandenuko duodi maziukui jau? mum tai gerai sekasi nera sunku nors ir reksniuke mano vaikas bet nesunku 😀 smagu labai. mes dar miegam vienoj lovoj nors visada sakiau kad geriau nereikia taip su vaikuciais miegot bet as negaliu tiesiog jos i lovyte padet, kai uzmiega ziuriu ir verkiu kokia ji grazute 😀

08. Oct 2010, 11:11

gerai tik mano mazyliui veideli spuogeliais isbere ar nuo maisto ar nuo vandenuko.na o kaip tau mamyte sekasi ar sunku buti mama giedra|>?

08. Oct 2010, 10:28

sveikos mamytes kaip jus laikotes? 😀

07. Oct 2010, 18:17

mane isleido namo iki pirmadienio 😀 Tai liko dar kelios dieneles iki susitikimo su mazyliu 😀

07. Oct 2010, 18:05

tai va, sita zinau kad troskinta geriau...skysciu as labai daug geriu, arbatas nespeju darytis, bet mane ir troskina...tai zuvies kokios suvalgau, tai koki blyna miltini, tai sriubytes kokios darzoviu ar pieniskos...na jau tikrai saugausi...silkutes kokios su bulvytem...

07. Oct 2010, 14:26

sveikos,mamytes,bailiuke,as geriu kmynu arbata ,ji gerai virskinimui,pieno joki gerimai neskatina,bet skysciu reikia isgerti daug maitinanciai motinai. su valgymu as irgi atsargiai ,bet pfu pfu viskas kolkas gerai ,nors va nuo grikiu,mes truputy trizniavom ,tai dabar jau ju nevalgau. Valgau miltinius produktus visokius,pvz pusryciams sumustinius su olandisku suriu suvalgau,pietum kalukutienios kepsniukus pasitusinu su morkytem plius bulves,makaronus issiverdu ir su trupuciu sviestuko lb skanu 😀 manu kose,tusinti kotletukai ,aisku prieskoniai tik druska ir truputis pipiriuko. Valgyk mesyte ,tik ne kepta,o troskinta.

07. Oct 2010, 13:24

labas odeta ar neturejai siandien vikt i ligonine

07. Oct 2010, 13:06

mergaites, o kuri nors is jusu bandet gimdymo metu DIANATAL akuserini geli?

07. Oct 2010, 12:23

nu jo, moteru tokia dalia 😀 man pas gine eiti sake reiks po 6-8sav.tai va kaip tik baigsis nestumo-gimdymo atostogos tai ir eisiu iskart po ju 😉

06. Oct 2010, 20:03

oj, man gimda irgi traukinejasi, sianakt ypatingai skaudziai... ir trauksis ji, ypac kai maitinam. toks nemalonus skausmas...as jau buvau pradejusi maziau kraujuoti, vos vos...o siandien vel ryte pradejo begti. man sestadieni bus dvi savaites kai pagimdziusi esu. as ir po wc apsiprausiu...man daktare sake menesi koki nesisesti tik ant sono nebent, nezinau kodel...bet as dar nei ant sono negaliu ☹ skauda ☹ man ir po menesio reikia pas ginekologa savo eiti tipo...bet as ziuresiu, jei man dar skaudes, neisiu, eisiu veliau... man tai siandien kazkaip niezti tuos isorinius siulus, gal traukiasi ar gyja, nezinau. taip nemalonu i wc eiti ☹ o kai ateina laikas rimtam reikalui, tai isvis bijau belekaip ☹ o su kraujavimu kiekvienai individualiai , bet dvi savaites kraujuoti manau cia dar nedaug...

06. Oct 2010, 17:43

man ir su tais siulais bjauru..sianakt bus lygiai 2sav, bet jau po truputi galiu atsisesti, o kaip jums su gimdos susitraukinejimu?man kartais taip skaudziai traukiasi, ir jau 2sav belenkaip kraujuoju...☹

06. Oct 2010, 14:18

kas liecia siulu, tai as tik dabar pradejau normalei sestis, bet jauciuosi nesmagei, nezinau ar siulai iskrito neziurejau, baisu, bet po kiekvieno apsilankymo tualete apsiplaunu net po men
va man reiktu eiti pas gine bet galvoju eisiu gale men, kad geriau viskas uzgytu

06. Oct 2010, 14:13

idomiai cia su tais siulais... na man dar nera dvieju savaiciu, tai ir isoreje ju yra dar, kaip nemalonu, greiciau jie iskristu... baisu ir uzkliudyt kai prausiesi,valaisi.. tai taip atsargiai viska...

06. Oct 2010, 13:37

Va kai uzminet kmynu arbata, prisiminiau, kad su pirmaja as ja vis geriau.
O kas liecia siulus, man jau praejo menuo po gimdymo, isorej tai ijrito po dvieju savaiciu, o vat viduj dar yra pas mane, dar nevisi iskrito. O tas nemalonus kvapas, tai ir yra, manu nieko cia blogo.

06. Oct 2010, 13:28

sveikutes, vakar gavome skiepuka, tai visa vakara Rugile buvo nerami ir irzli, nesupratome kas darosi :/ maniau nakti nemiegos bet klydau, kelemes tik karta pavalgyt 😀
ziuriu sale sviecia atrodo silta, bet jauciu salta, noreciau dukrele i gryna ora isvesti bet mes tik sloga isgydem, bet teks kazkada iseiti ...
va su vyru sirguliuojam, vyrui visai prastai, nezinau kokiu vaistuku jam gerti sloga baisi, atsikosyt negali :/

06. Oct 2010, 13:15

sveikutes, del gerimu tai gyd. liepe gerti juoda arbata su pienu 😀 tai ir geriu... ir tikrai jokiu problemu vaikui nera, dar ji skatina, kad daugiau pienuko gamintusi. Dar geriu vandeni ir viena kavos puodeli irgi balintos... be jos negaliu... o del siulu, man va dvi savaites praejo, tai lb nedaug ju ten tebera 😀 siaip sake, kad per dvi sav. jie turi isnykt 😀

06. Oct 2010, 12:00

ir dar sakykit per kiek laiko siulai istirpsta ? nes man dar tik savaite su puse praejo...o siandien uzuodziau isskyrose toki kaip vaistu kvapa...seniau jo nebudavo...o gal nepastebedavau, bet abejoju... kazin ar taip greit jie gali pradeti tirpti ?

06. Oct 2010, 11:57

man sesele sake kad nuo kmynu arbatos pucia vaikui pilva vat.... ja gali gerti nebent kai gretusiu sake, kad kai praeina tas putimo laikotarpis...

06. Oct 2010, 11:55

nu kaip tik sake kad ta kmynu ismislas...as jau nebezinau ka gerti irgi tada ☹ gerdavau vaisine tirpia arbata , labai ja megstu...viena mamyte pasake kad negerai, ir kad galiu gerti tik vaistazolines, zalia, juoda arbatas.... vaisiniu negalima tipo, tai atsisakiau ☹ geriu vien tik arbata ir vandeni ☹ nes tipo ir wichi wiwa fresh to negazuoto irgi negalima gerti... ☹ nu tai jau man nusibodo tos arbatos ... ka geriat mamytes? ka geri tu gretusiu? pieno as daug nevartoju, kasdien po sureli suvalgau pusryciams...o piena tai nebent kai kakava pasidarau...PAVARDINKIT KAS NORS MENIU GERIMU IR VALGIU . NES AS JAU NEBEZINAU, VIENI TAIP SAKO KITI TAIP...NORIU KAD PASAKYTU KURI TAIP IR MAITINASI IR MAITINA VAIKELI.

06. Oct 2010, 10:42

kmynu, pankolio, maitinancioms mamoms yra arbata...

06. Oct 2010, 10:41

nu bet juoda arbata ir negerai, tai ka gerti??????? as geriu zalia ir raudona arbata, dar tokia vaikiska Fito Kid arbata.

06. Oct 2010, 10:33

o kas gero rimi?

06. Oct 2010, 10:33

ne jam ne piemlige tai nuo pienuko.