2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

10. Nov 2010, 13:30

Sveikos mamytes. Mes siandien lankemes pas gydytoja. Priaugome 1 kg. Tik su ugiu keistai isejo, dabar jis 58 cm, ir vos gimusi tiek pat buvo. Vadinasi blogai gimdykloje ismatavo. Gavom skiepuka, oj buvo asaru, ir as pati vos neverkiau 😀
Man svoris sustojo kristi, numeciau beveik viska ka buvau per nestuma priaugusi. Bet iki pastojant buvau nemazai priaugusi, tai dar "darbo" turiu 😀

10. Nov 2010, 13:27

dolciuk pasportuot manu tikrai reikes,bet va turbut bent menuo turi praeit po gimdymo,o gal maitinanciom negalima sportuot,net nenusimanau...

10. Nov 2010, 13:16

Sveikutes, vis cia paskaitineju ir pasigedau giedros. kazin kaip jei sekasi su savo mazyle😀

10. Nov 2010, 13:13

nu va moskute,matei taip ir sakem.kamstis isejo ir pagimdei😀 kaip jauties? kaip mazylis?
o man tai bedos su wc,vakar net zvakute dejaus,bet nieko ji nepadejo,tai jau zinokit lengviau isgimdyt man nei vakar dideli reikala padaryt😀 taip skaudejo☹
o pas man ir pilvas dar didelis,ir turbut be sporto jo neatsikratysiu

10. Nov 2010, 13:04

gintare as priaugau 12kg ir jau viska numeciau,tik va pilvas dar traukiasi toks minkstokas =(

10. Nov 2010, 12:55

Sveikos, na ka viskas prasidejo lapkricio 2d, kai isejo kamstis,3 nakti jau slampinejau is kampo i kampa,ryte isvareme i ligonine,ten pagulde,paziuri,gimda nei per centymetra nera atsiverusi,laikeme iki 6 vakaro kol atsivers,buvo vos 2 cm atsivere,tada prakirpo avndenisir leido skatinamuosius,prasiausi epidurionio,nes neiskenciau ir 03:28 gime musu saulyte. 😀

10. Nov 2010, 11:14

man ir tebera. O ji svieset po kweliu men. tik prades maau 😀

10. Nov 2010, 11:09

Hm, idomiai, kodel tada nekrenta svoris, nors, palauk, numetei tu 13kg, tai normaliai...
Mamytes, tiesa, o kaip jums toms kurios turejo juosta ruda nuo bambos zemyn arba aukstyn, ji jau dingo?Pas mane ne, ir net nesvieseja, kazkur skaiciau kad gali likti , neisnykti, ot juoko butu😀

10. Nov 2010, 11:03

nu praktiskai kasdien einu...

10. Nov 2010, 11:00

Odeta o kaip su wc reikaliukais, daznai eini didelio reikaliuko?Gal medziagu apykaita paletejusi?

10. Nov 2010, 10:59

as isvaziavau gimdyt 93 kg, dabar like 80 kg... Noriu bent 10 kg nutirpint 😀

10. Nov 2010, 10:56

Renata, su tuo ciulptuku tai komedija, buvom su vyru nusprende apsieiti be jo,o kai jau atejo reikalas kad jis ir pavalges ir sausas bet vis tiek verkia, bandem duoti tai jis kaip su mumis susimokes spjove ta zinduka, susiraukes ji ima paciulpia trumpai ir tik laukia progos isspjauti😀
Dolciuk, gali buti kad va galvoj vis turiu "ar uzteksiu ar uzteksiu vaikui pavalgyti duoti" tai ir gaunasi toks pasinervavimas.Nes pvz kai jis atsikelia jau pamiegojes valgyti as vis abejoju ir bijau kad pritruksiu ir ka tada reikes daryti, vaikas nedavalges, to misinuko taip nenoriu duoti, nes zinau kad mamytes pienelis pats geriausias...
Gintare, tas irgi tiesa, bet ne visom greitai krenta, as kazkaip labai rimtai ziurejau i maista, valgiau atsargiai kad tik pilvuko neustu jam, neapsivalgiau, galima sakyti dietos laikiausi...Bet jo deka , kadangi zinde jis tai pilva greitai susitrauke nespradzioj tai skaudedavo gimda kai tik zisdavo, ji traukdavosi, bet uztai pilvuko jau beveik nebera.Plius vyras nupirko korseta toki specialu, tai susiverziu ir nesioju, nebenukarus oda, traukiasi sparciai atgal.

10. Nov 2010, 10:56

su pientraukiu,nes su rankom nesugebeciau😀

10. Nov 2010, 10:55

pieno gamybai reikai1000kcal tai nebijodamos galim valgyti nes neina i kuna ir visada jauciames alkanos ir troskina

10. Nov 2010, 10:54

su kuo nutraukineji?as mastau ar reik pientrauky pirkti ar nea kartais mamai palieku kad nusitraukti galeciau

10. Nov 2010, 10:53

nu neinau keik zinau tai visaoms krenta gal kas organizme sutrike?

10. Nov 2010, 10:53

dabar jis tikrai pas man nekris,nes valgau kaip karve,dar vis sau ta malonuma leidziu kol maitinu😀
gintare as nutraukinesiu matinima,nes man ziauriai krutine skauda,ir kai nutraukineju spenelius skauda.o beto jau siandien ir tenutraukiau tik 120ml per abi krutys,kai anksciau 220ml.

10. Nov 2010, 10:48

kaip tik maitinancioms greitai svoris krenta ir greiciau atsistato savo vieta tad stenkis ilgiau maitinti...amelija o gal jus nemokat gerai maitinti netaisyklingai duodi kruti ir nepatraukia jis?

10. Nov 2010, 10:45

amelija,tu va save vis kaltini,stresuoji,nervuojies tai mazuliui viskas sitas juk pereina,tai gal del to ir neramus jis vis pas tave.o kai krutine apsikabina jam tada ramu ir silta.

10. Nov 2010, 10:43

niu vargsiuke amelija,kankinies tu su tuo maitinimu. na bet tikekimes susitvarkys viskas.
as buvau priaugus 14kg,tai dar kabo ant manes 6kg. tai sakau nustosiu maitint,griezta dieta prasides😀

10. Nov 2010, 10:41

As priaugau 17kg, o numeciau per pirmas dvi savaites 15kg.Is dalies dziaugiuosi kad jau grizau i savo buvusi svori, bet kazkur skaiciau kad toks greitas svorio netekimas pienelio kiekybei kenkia....☹jauciu pati kalta kad su tuo pieneliu taip...

10. Nov 2010, 10:38

Odeta, as ji maitinu visada sonu pati atsigulusi, cia dar nuo to laiko kai seeti negalejau pripratau taip o beto maza krutine atsisedus nelabai patogu maitinti, tai va, ji pasiguldau, duodu papuli, jis energingai valgo kokias 5 min,tada prasideda toks nestiprus judinimas, as ji zadinu, jis atsikelia bet nebevalgo,migdosi vel is naujo.O kai isspjauna speneli, kad jau tipo pavalge, iskart po sekundes mosikuoja rankytem ir iesko spenelio, pyksta verkia, tik speneli idedi apsiramina, vadinasi ne is skausmo?Apsiramina, bando dar valgyti bet irgi taip vangiai, tai as manau kad kazkas matyt su ta krutim ne taip, kai ji po nakties kieta, prisipildziusi, mums uztenk pavalgyti 15-20 min ir miegam, o diena arba vakare jei minskta krutis vat taip buna☹

10. Nov 2010, 10:36

mergaites o kaip su svoriu reikalai?kiek priaugot ir kiek jau numetet pasipasakokit...as priaugau 20kg,o jau per 3sav numeciau14kg

10. Nov 2010, 10:34

niu va todel ir pucia as va piena litrais geriau ir maziuke kokia nerami buvo o tik vakar suzinojau kad negalima ir va visai kitaip

10. Nov 2010, 10:33

tai va reiketu,o as visai kazkaip neziuriu.valgau beveik viska ka randu namie.sunku man kazkaip su tuo maistu.

10. Nov 2010, 10:28

matyt musu leliukam pilvukai,labao reik maista ziuret

10. Nov 2010, 10:27

labas rytas,mes tai jau pabude nuo puses 7. neramus maziukas labai visa nakti buvo ir vakar vakare.turbut pilvuka skauda maziukui☹ mano ir didziausias miego tarpas dabar buno 3,5-4, bet siaip diena kas 3 dazniausiai keliaisi,o nakti isigudrino vaikas ka 2,5 keltis. laukiam siandien sesutes ateinat,tai paziures paskays ar viskas tvarkoj😀

10. Nov 2010, 10:22

pirmom dienom saviskes as prikelt negaledavau kad pavalgytu uztat dabar didele vaidina,atsikeliam 9val nemiega iki 12val,pavalgom tada uzmiega apie 2val ir miega iki penkiu paskui pavalgo ir nemiega iki 9val tada naktinis maitinimas ir liulia turim jau savo grafika

10. Nov 2010, 10:17

Amelija, mano Jokubas kai pavalges pradeda taip visaip mosikuotis ir pykti, valgyt nebenori, tada jam pilvukas pradeda skaudet.

10. Nov 2010, 10:16

Pas mus pirmom dienom buvo dvi naktis miegojo 7 val!kai gydytojai pasakiau pakraupo😀O maziukas tik leido mamytei atsigauti po gimdymo😀Dabar buna kad 4 val miega, bet velniukas diena taip miega kartais, galetu nakti😀