na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
as manau, kad nieko tokio, man ir neseniai keletas kresuliuku iskrito, svarbiausia, kad ju nebuvo is karto po gimdymo.- taip turejo buti parasyta 😀
nes as noriu nutraukt maitinima,tai ieskau dabar tinkamo misinuko. negalvokit kad esu bloga mama nes nebenoriu matint pienuku,bet as kai nusitraukineju man ziauriai skauda spenelius,o ir pacia krutine skauda.man buna nei is sio nei is to ja taip poradeda skaudet,o pati ji tiesiog nutirpsta ir pasidaro kieta kaip akmuo.bet nera taip kad ten uzsistovetu pienelis. na net nzn kaip apibudint ta skausma,ir man tas tada matinimas savo pieneliu yra ne malonumas o kancia ir as keikiuos kai reikia eit traukt piena.ir be to as net negaliu savo vaiku priglaust prie krutines kaip man skauda,maziukas dar maziukas,o Eimuko net apkabint normaliai negaliu☹ na tikiuosi suprasit
Amelija, as manau, akd nieko tokio, man ir neseniai keletas kresuliuku iskrito, svarbiasuia, akd ju nebuvo is karto pries gimdyma.
O vaikuciai galvyte pradeda nulaikyt nuo 1,5-2 men. Gydytojai rekomenduoja nuo tada vaikucius tik i nesiokles det. O dar prisiskaiciau, kokios jos turi buti, kokie dirzai ir t.t., tai nzn, ar desiu. Broliene kt. savaite savo atves, visiskai nauja turi, nusipirko, ebt nenaudojo, kdangi ji l. apkuni, jai buvo nepatogu nesioti savo leliuka joje.
As galvoju apie supynes, o vibro tirkai nesipirksiu.
Mamytes, sunerimau truputi, daktare mano atostogose, nera kam paskambinti, nesenai ant triusikeliu kraujo kresuliukas nemaza radau, o poto dar vienas iskrito, ir dabar tos issikyros pas mane tokios tasios, idomu cia nieko blogo?nes siaip kai maitinau jutau kad vel gimda susitraukineja, gal delto?☹
Odeta, o nuo 1,5 men jau galvyte laiko?Man tai kazkaip tos kengurytes labai maziems pavojingai atrodo, tokie susiraite tai vaikuciai...
Dolciuk o tu maitini is buteliuko savo pienuku ir plius misinuku?
Laimuteli,o i ta vibro kedute galima menesiuko leliuko sodinti, as noriu irgi kazka isigyti, kad kol diena tvarkysiuos jis turetu ka veikti,nes jau dienom ilgiau nemiegam...Tai ar suppynes geriau ar vibro kedute?
o as kazkaip tos vibrokedutes nepripazistu. Kazkaip pagalvojau, kad as pati nenroeciau sedet ir vibruot, tai gal ir vaikeliui nelabai toks sedejimas? 😀
dolciuk, pala, o kodel tu dar misinuku maitini, jei pienuko turi pakankamai?
na siandien mano tai tikras angeliukas,pavalgo ir miega,pavalgo ir miega,ir taip visa diena😀 tai jau issivaizduoju kas nakti bus,kai visa diena ismiegojes
amelija zinau,bet tu misinuku toks pasirinkimas didelis,kad net nezinau koki pirkt. na ryt maitinsiu vien pienuku,o po to jau nauja misinuka duosiu.
mes turim net nededu as jos dar i ta kenguryte 😀 laukiam vibro kedutes 😀 ai lai ir pabuna tie leliukai musu rankinukai, nepamatysim o jau uzauge bus ir nebepanesiosim 😀 😀 musiske vakare kai visi gryzta nemiega jaucia kad daug zmoniu kad daug ranku 😀 😀
As nuo 1,5 men. kakzur desiu i kenguryte, nes dabar dar negalima, kol galvos nenulaiko. Bent jau taip skaiciau.
Laimuteli- as maitinu tik savo pieneliu, kol kas jo pakanka ir dar lieka 😀 Nespeju iklotu i liemenele keisti 😃
O nuvalau as su ausu krapstuku- suvilgau, ikisu i burnyte ir pavalau, o geriausiai nusivalo, kai zinduka pamirkau ir iduodu zyst, tada ir susinormalziuoja sarmu pusiausvyra burnytej. Kartais su merliuku pavalau tas apnasas, zodziu- visaip, pagal situacija.
Kuri nors is jusu pirkot kenguryte?idomu kaip su ja, panesiojus vaika visa diena ar nepaleis dudu kai i lovyte guldysim?nes maniskis jau dabar skiria kad i lovyte guldau, tik guldau-verkia....
Dolciuk,musu viduriukai normaliai, bet zinok kas tinka mano vaikui nebutinai tiks taviskiui, ziurek pagal savo vaikiuka😉
O kaip jus mamytes tuos liezuviukus nuvalot, maniskis neduoda, mes net akyciu normaliai kasdien negalim issivalyti, uzmerkia stipriai, o dar kadangi uztine jos, neina isvalyti😀
sveikutes,
SVEIKINIMAI MOSKUTEI IR DUKRYTEI 😀 😀 😀
na mes tai kai miegam tai miegam, o kai budrauja tai buna ir labai ilgai..as mazaja paguldau ant pilviuko bet mum sunku isderinti, nes vos tik pakelia galva iskart papulio iesko o privalgiusios neguldau.. mes ir vaikstom po namus ir praktiskai visa laika ant ranku 😀 😀
Odeta tu db tik krutine maitini?
puse stiklines virinto vandens- vienas arbatinis saukstelis sodos. As 2-3 d. su tuo paciu tirpalu valau. Ir zinduka jame pamirkau.
o kaip sodos tirpala psidaryt
o del pienliges- turiu daktarina nusipirkus, bet dar ne karto netepiau, su sodos tirpalu vis pavalau.
Yra ir pas manes dar ta juosta ☹
sveikos man tai pat juosta dar yra ,mes primaitinam su bebi misinuku ligononej buvo jo dave geras jis mum gerai tusitinasi viduriuku nepucia,o maniske kai nemiega ir zvalgosi ypac prasosi ant ranku ir kad panesiotume po kitus kambarius ten jej ydomiau galvyte iskart sukineja akytes laksto y visus sonus kejstai toks jausmas kad jau ji viska mato😃 o kai uzsinori valgyt ji visad liezuviuka kaiso lauk😀
as lygiai taip pat darau odeta kaip ir tu, per diena...tai su zaisliukais pazindinu, tai nesioju visur, snekinu, vienur kitur paguldau 😀 o jau kai valgyt arba miego nori skirtingai verkia...kai miego nori tai taip is lupu kvadrata padaro 😃 ir veeeee 😀 taip idomiai zyzia 😀 o kai valgyt tai piktai reikalauja, saukia , is pradziu tik trumpais a-a, o jei neduodu , tai tada dar daugiau tu a-a-a- 😀
na mano Jokubelis diena miega mazai, tai as daug kalbu su juo, nesioju po kambarius, pazindinu su pasauliu 😀 i gultuka, lovyte paguldau, pradedam jau zaist su zaisliukais😀 O valgyt kai nori, parodo, pradeda ieskot krutines ir balsa parodo 😀
As jei reikes damaitint Jokuba, pirksiu similac advance.
ir normaliai su viduriukais,veiduko neberia?
Dolciuk,as primaitinu Aptamiliu
Milke, nu bet erzina mane truputi kad numatuoja ne taip ugi, taigi mums tai taip svarbu😀Idomu, paauga ar ne, atmestinai kartais viska daro...
Tai vat,okaip tau Milke su ta juosta ant pilvo?ar tu neturejai jos?
Milke, kaip as pavydziu kai kg priaugat😀As dabar jau bijau sverti savo maziuka, su tokiais valgymais kaip musu.
As tai nespeju sportuoti, nespeju valgyti pasidaryti normaliai, tai apie sporta nera kalbos😀
Amelija ir man tas pats klausimas kyla. Nes musu maziuke, jei nemiega, tai nori valgyti. Kazkokio bendravimo, budravimo, dar nelabai yra.
O siandien polikninikoje ugi tikrai gerai ismatavo, as pati padejau istiesti visiskai mazyle, kad teisingai pamatuotumem. Manau gimdykloje ten ant greicio matuoja ir numatuoja biski..
pas mus va buvo sesute,tai liepe misinuka pabandyt pakeist. tik nzn dabar koki geriau pirkt?😕 o jus pienlige gydet su soda ar vaistukais daktarinu?
Mamytes, man dabar klausimelis iskilo, vakar kalbejot apie budruma maziuku, nes jau jiem kaip ir menesiukas, tai man rodos maziau jau miegos nei seniau, tai vat norejau pakalsuti, ka darot kai maziukai nenori miegoti?As nezinau ka daryt😀Buvau pratus pamaitini-miega, pampersai, pamaitini, numaudai miega, o dabar jau lelius nori pazindintis su pasauliu, tai idomu ka jus veikiat su jais?Siaip tai dar mazas, nelabai jis reaguoja i kalbinimus, isiziuri i viena taska, bet jau kartu ir nebe mazas, nebenori miegelio.Ir kaip jusu leliukai, prabudrauja iki kito maitinimo?Kaip tada su maitinimu daryti, kai miega ir atsikelia rekdamas viskas aisku, o dabar kaip maitinti?😃Nu durni klausimai, bet tikrai pasimetus😀Zalia mamyte😀
Koks geras oras lauek, pasivaiskciojau su Jokubu visa valanda, o vaikinas dar tebemiga skaniai laukely 😀
Sveikos, Giedrai sia sav. sesija, jei teisingai prisimenu 😀
Milke, oho, kaip greit Paulyte auga 😀 SAunuolyte 🌷. Pastebejau, akd daug kam ugiai skirasi, kazin, ar gimdykloj blogai ismatuoja, ar poliklinikoj ? 😉 Mes ryt keliausim, bus matyt, kaip uzaugom 😀
Moskute- oho, na ir prisikentejai, na svarbiasuia dabar lelyte jau tau ant ranku 😀